Hej alla! Hoppas ni mår jätte bra! Jag vill säga att jag är så ledsen att det har blivit någon dålig stämning här, men grejen är den att jag skriver här när jag är arg, irriterad eller ledsen över något.. (Oftast)Det vill jag ändra på för att jag vill att detta ska bli en bra plats med god stämning men det har ju inte gått så bra hittills som ni kan se, haha. Jag funderar på om jag verkligen vill ha bloggen anonym längre, nackdelen med det är ju att det personer som jag har skrivit om (utan att nämna några namn) men att dem kan lista ut saker. T.ex att jag hatar dem haha..😂 vad tycker ni, jag har ju inte så många läsare men ni som nu läser detta skulle ni kanske vilja komma med förslag på hur vi ska göra, hoppas ni har haft en jätte bra dag och nu jättegärna med förslag!
Puss
Girly.g

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej.. Nu är jag depp.. Igen. Hoppas ni alla mår bättre än mig! Hur har ni haft det? Har inte haft någon tid, även fast det är sommarlov..

Jag hatar att inte ha kontroll över vad andra människor säger, vet att det inte skulle funka men asså fatta vad coolt?!? Önska jag kunde göra så nu!
Iallafall det jag tänkte berätta nu är att vi har gäster, jag gillar inte dem så jättemycket men det får väll gå, tror dem ska gå snart, haha vad hemsk jag e. Iallafall gästerna har en dotter som är 1 år yngre än mig, har inga syskon och vet typ inte vad respekt är. Vet inte hur vi kom in på det men jag sa att jag går hos en psykolog, hon bara:
- Varför?
- Jag har en fobi
- Vilken?
Det tog ju ett tag för mig att svara på den frågan, vilket ni kanske förstår...
- Spy-fobi
Usch det var jätte jobbigt att säga det!
- Aha okej, vet du vad som hände en gång i skolan?
Jag bah
- Nej?
Jag kände dock att det hade något med det att göra..
- Det var en tjej som spydde i korridoren i SKOLAN!! Vi var tvungna att gå förbi det för att komma ut, sen glömde vi våra jackor så vi fick gå tillbaka till spyan!
Jag blev helt stum, man bara Vafan jag har PRECIS sagt att jag har en fobi och du bara skiter i det?! E hon dum i huvudet?!?

Fan, kommer aldrig våga gå till skolan igen, fan fan fan.
Jag hade liksom haft en as bra dag tills du bara pajjade den på 20 sekunder?!? Så jävla respektlöst!! Aja bara att gå förbi sånna idioter. Förlåt men var tvungen att prata ut.
Ha det bäst!!
Ly
/Girly.G

Likes

Comments

Jag hatar mig själv. Jag gör det och förmodligen kommer ingen kunna ändra på det. Folk är så jävla taskiga nu för tiden, vad har jag gjort liksom. Det kan t.ex vara:
- Jävlar vad du pressar ihop brösten på den här bilden.
Tror ni att det får mig må bättre?!? + att jag inte för det. Vad är felet?
- Jävlar vad du visar upp dig.
- Du vill bara få uppmärksamhet
- Sluta lek!
- Hora!

Bara skärp er! Vad vinner ni?

Faan vad jag är less nu alltså! Bara sluta trycka ner andra!

/Girly.G

(Ni som inte håller på såhär, ta absolut inte åt er, puss)

Likes

Comments

Hej alla! Idag blir det tyvärr ett "kort" inlägg.. Har inte så mycket tid :(
Idag har det varit en ganska rolig dag förutom att min Bästavän var sjuk, Mieee. Dagen gick snabbt. Sedan var det dags att träna. Onsdags passen är jobbigast! Framförallt uppvärmningen! När man ska springa 5 varv runt tennisbanan (btw var det då en tennis träning) och sedan på det ska man typ ha ett fyspass till uppvärmning, näee det gillar vi inte :(. Det var iallafall as kul. Det var några 07:or som ville utmana ossni tennis, jag är väldigt lång typ 1,80 (tjej) och jag hamna med en as liten och jätteskön 07:a (vi andra är typ 01-03:or). Det som var det roliga var att han typ hade min längd fast dividerat med 2, alltså typ 1,20 m och då överdriver jag ej. Så galet söt och grejen var ju den att han var ju JÄTTEBRA han slog superhårt på alla bollar, hade kontroll, och hade perfekt taiming på slagen + att han slog jätte lågt över nät. Har aldrig sett så mycket kraft i en så liten kropp. Vi kom 3:a i hela tränings tuneringen, jätte duktiga! Älskar tennis får alltid ut min ilska då, det är faktiskt ett bra tips till er som har aggretions problem, Hahah. Imorgon blir det nog inget inlägg för vi ska ha någon "skolfest" på vår skola :(. Men hoppas att ni alla får en bra dag så hörs vi när vi hörs.
Puss ly
/Girly.G
Xoxo

Likes

Comments

Ja, mitt självförtroende är på botten, just idag. Det var faktiskt en ganska dålig dag idag.
Allt började med att vi hade ett quiz i måndags. Idag fick vi nämligen tillbaka testet och vi gick igenom alla svaren. Det handlade om nyheter och aktuella saker, det har vi varje måndag på so lektionerna.
En av dem frågorna handlade om flygfobi. Och vad det heter (aerofobi). Sen frågade min mentor ut i klassen:
- Har någon här i klassen en fobi?
Jag var då den enda som räckte upp handen.
- Jaha, vad har du för fobi då *********?
-Emetofobi
- aha, vad är det då?
Jag tappade orden, jag kunde inte prata och kände att tårarna brände bakom ögonen. Det ända jag får fram är
-Googla.
Jag kan inte ens säga kräk och då säga och förklara vad det är för 22 elever + lärare. Det går bara inte!
Min mentor känner mig väldigt bra och har känt mig i 2 år. Han vet ALLT om min fobi, verkligen allt typ.
Han ser att jag sitter och gråter men frågar inte "Hur är det" eller "går det bra?" Utan säger
-Förlåt, jag hör inte.
Jag försöker igen och säger
- Googla. Fast denna gången mycket mer tyst, för liksom sär sitter jag och gråter. Tror att ni alla har känt att ni inte har kunnat prata när ni gråter eller är ledsen.
Han fattar ju fortfarande inte och säger åter igen:
- förlåt, en gång till.
Är han döv eller?! Efter många fråger och tårar så hjälper en annan tjej mig och säger att han kan googla om han undrar. Han brydde sig inte ett skit! Usch!! Hur orkar man vara så dum mot sina medmänniskor? Nej, han förstörde hela min dag!
Förlåt att inläggen hittills bara varit om fobier, kommer mer. Jag lovar.
Ha det bra och skriv gärna vad ni tycker om sådana här människor, skulle vara kul att höra det från andras syn.
Ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi kanske senare.
Xoxo
/Girly.G

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er idag? Jag själv mår bra! Jag har haft en vanlig måndag och "slapp" faktiskt min psykologtid idag, väldigt skönt för att min fobi är så jobbig (som alla fobier). Nu är det nog några som undrar vad det är för fobi jag snackar om hela tiden. Jag lider av emetofobi, spyfobi. Jag kan börja gråta så fort någon ens säger ordet spy eller kräk. Jag har det senaste veckorna jobbat med att bara säga spya och kräk. Vet faktiskt inte hur mycket jag gråtit över det där. Allt är bara jobbigt. Som ni vet finns det ju idioter överallt, men jag förstår mig verkligen INTE på folk som gör narr av människors fobier, retar och överdriver om fobier. Det är inget att leka med! Man måste respektera människors rädslor och vara snäll, spelar ingen roll om man bara "skojar" för att det är inte okej någonstans! Om ni vill kan jag någongång skriva om vad det är som händer i kroppen och hjärnan, hur en fobi bildas och utvecklas och vad en fobi egentligen är. Det är faktiskt ganska interessant!
Skriv gärna i kommentars fältet om ni undrar över något.
Förlåt för ett kort inlägg :(
Imorgon kommer ni nog få höra lite om mina intressen + att jag ska på sånglektion
(får se hur det går haha)
Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon!!
Girly.G
Xoxo
Puss!!
<33

Likes

Comments


Ja, jag kände att det var dags för ett till blogg inlägg nu som på kvälls kvisten.
Jag ÄLSKAR musik och tycker att det skulle vara en bra idé att dela med mig av mina bästa låtar för tillfället.
Jag hittar och tröttnar på musik hela tiden. Kan vara så att jag hittar en låt på morgonen som jag bara:
-Det här kan vara det bästa jag hört i hela mitt liv!
Och så lyssnar jag på den HELA dagen så ofta som möjligt för att jag gillar den så mycket. Sen så tröttnar jag på den (efter typ två dagar) och efter flera månader så kommer mina kompisar och bara
- Kolla ********* jag har hittat värdens bästa låt, lyssna!
Och så är det den låten man lyssnade på för ett halvår sedan...
Råkar ni ut för samma sak som mig?
Skriv gärna nedan isåfall
Aja iallafall jag tänkte nu dela med mig av mina bästa låtar (för tillfället, haha)
Bang bang - knoxa
Me too - Meghan Trainor
Ain't your Mama - Jennifer Lopez
Just like fire - P!nk
Too good - Drake
If love was a crime - Eurovision 2016, Bulgarien (Poli Genova)
Write on me - Fifth harmony
Make my Love go- Jay Sean
Panda - Desiigner
This one's for you - David Guetta ft. Zara Larsson
Once in a while - Timeflies
Wolf - tungevaag & Raaban
Good to be loved - M-22
Underdressed - VÉRITÉ

Där har ni några låtar jag tycker om, hoppas att ni alla fått något tips! Lovar att jag imorgon inte kommer tycka om någon haha... Ha en bra kväll
xxx
/Girly.G

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej som har valt att starta upp en ny blogg, tycker att det ska riktigt kul! Jag bor i Göteborg och här hade jag tänkt att skriva om i princip allt. Det är därför jag valt att göra bloggen anonym för att kunna skriva "allt" jag vill utan att nämna namn och rikta mig mot någon speciell som känner mig. Jag vill även inte bli dömd för vad jag tycker och vill att det ska bli en trygghets son för folk som upplever samma saker, situationer och tankar som jag. Jag är väldigt intresserad av vad ni tycker om detta och om ni har några idéer, kritik och tips till denna blogg så får ni gärna höra av er.
Huvud kategorierna inför bloggen (som jag tänkt ut för tillfället är följande):
- panikångest och hacks om det
- vardagslivet som tonåring
- Fobier, och hur det är att leva med det
- och "deeptalks" som det så fint kallas där vi alla bara pratar ut tillsammans.
Hoppas ni får en bra fortsatt dag. Xoxo /GirlyG

Likes

Comments