Nu är damlaget igång igen efter sommarvilan. Tror alla i gänget skriver under på att saknaden varit stor.
Alla i vårt härliga lag har en sak gemensamt. Vi prioriterar att må bra, trivas, ha kul och bry oss om varandra.
Att vandra ensam längs en stig kan vara tungt och jobbigt.
Kärras tjejer visar för oss ledare och varandra att vi bryr oss, att vi låter alla vara en viktig kugge i lagbygget.
Vår vilja att vinna finns i botten men överskuggar inte vår vilja att få alla och envar att känna sig välkomna.
Jag är stolt att få vara en del av laget, ja även de andra ledarna känner så.
Vi vinner OCH förlorar tillsammans, vi skrattar och gråter tillsammans och vi delar med oss av frågor och visdom tillsammans.
Alla ni spelare är unika, fantastiska, härliga, viktiga och utan att överdriva så ger ni så mycket värme och omtanke att man blir tårögd.
Nu kör vi höstens matcher i samma goda stil.

//Affe
❤❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På söndag spelar vi sista matchen innan sommaruppehållet. Lindholmen bjuder vi upp till Klarebergsvallen för att förhoppningsvis plocka tre poäng av.
Våren har inneburit allt från nesliga förluster till härliga vinster, och vi har häng på topplagen.

Men det som ger så mycket mer än att ta poäng är att Kärradamerna är ett gott gäng. Vill varandras bästa hela tiden, bjuder på goa skratt och dråpliga kommentarer.
vi trivs gott i sällskap av varandra.

På måndag börjar spelarsemestern för vårt goa lag.

VI ÖNSKAR ALLA EN UNDERBAR SOMMAR ❤

Likes

Comments

Idag var Alicia och Elin och gästade flickor 05/06, ett lag fullt med skickliga spelare och mycket positiv energi.

Väl framme på träningen förvånades både Alicia och Elin av det snabba tempot från de yngre. Efter ett antal spring- och passningsövningar började kondisen spöka, men detta var inget problem för de energiska småttingarna. Vad äter dem egentligen?? 🤔

Många var riktigt duktiga och i framtiden tror jag att man kan hitta många av smålirarna i damlaget. Vi är väldigt imponerade!!
Likes

Comments

match mot Älvängen IK/Ahlafors IF

5-4 blev siffrorna till vår favör.

Match mot Göteborgs studenters IF

4-2 också det till vår favör.

av sju spelade matcher har vi 5 segrar och två förluster.

trots baler, studenter, jobb, läxor, snuva, allergier och 4 galningar till tränare så gör tjejerna stordåd mest hela tiden.
Nu har vi 3 matcher till innan sommarvilan som kan inbringa 9 poäng till.
3/7 är det Lindholmen som skall betvingas och efter den matchen blir det lite samkväm hos M & E.
// Affe

Likes

Comments

Förra onsdagen var Lisa, Matilda och Thomas gäster på flickor 03/04-träningen. Tanken är att de ska få en relation till damlaget och upptäcka att vi finns. De ska kunna känna att det faktiskt går att snacka med "tanterna".

Nog var det en överraskning för såväl de unga som "tanterna". Tjejerna tyckte det var spännande med besöket och våra spelare var överraskade över tempot och hur fantastiska 03/04 är. Duktiga ledare och engagerade spelare gjorde besöket angenämt.

Vi har bestämt att besöka fler gånger och dessutom göra samma sak med 05/06 inom det närmaste.

Vi är övertygade att det är viktigt för dam/flick-sidan att samverka av fler orsaker. Det är viktigt att visa att vi har ett damlag så att tjejerna märker att det finns möjlighet att ta över så småningom. Dessutom känns det bra att veta att vi har en uppsjö duktiga tjejer om ett par år. Redan nu lånar vi några från 01/02. 

Lisa och Matilda var ypperliga ambassadörer för vårt damlag


// Affe 

Likes

Comments

Nyligen hade vi serie premiär, i år kör vi på 7 manna serie. Serien har för övrigt börjat bra,

Första matchen gjordes mot Nol på bortaplan , vinst för kärra med 5-3. 

Andra matchen gjordes på hemmaplan mot velebit, ett lite tuffare motstånd med många fel bedömda lägen som slutade med 3-2 till borta laget. 

Sedan väntades en 3 match mot Eriksberg, en match som vi pratat om en del innan möte, en spännande match där Eriksberg var på kärras planhalva men inte gav vi upp för det, i andra halvlek tuffade vi till oss ännu mer och matchen slutade i 5-4 till kärra. Ett självförtroende som vi behövde och som vi tog med oss till 

vår 4 match där vinst blev 4-1 , en match som kärra hade från start till Slut mot låtta Marta,vi pushade varandra och alla sprang med ett leende på läpparna och kämpade in i det sista. 

5 matchen som var nu i torsdags med möte mot if väster, gick dessvärre inte lika bra. De första 15 minuterna kände vi att denna match är vår, 1-0 till kärra.. men ju längre in i matchen vi kom desto mer blev matchen if västers, men vi kämpade med det lilla vi hade kvar och gick av plan med ett hyfsat bra humör trots förlust på 4-1.

Trots denna sista match så har vi en hel del matcher att se framemot . Vi har mycket mer att ge och en kämpaglöd som kommer synas ännu mera, vi håller ihop och tar med positivitet till varje ny match. På söndag den 29 maj spelar kärra på hemmaplan. Ni är alla välkomna att komma och heja på kärra . Match start: 16.45 på klarebergsvallen.

Likes

Comments

Välkommen till våran blogg! Vilka är vi?

Vi är ett gäng Goa tjejer som spelar fotboll i kärras damer, en klubb i Göteborg. Vi tränas av 4 bra och härliga tränare 2 gånger i veckan + en match. Vi har nyligen startat 7 - manna serien som har gått väldigt bra för oss. Vi kommer dela med oss av allt ifrån träningar, matcher och annat kul som intresserar oss. Allt som du vill läsa går att hitta under kategorin.

Är du intresserad av att bli en del av detta härliga lag? Då är det bara att klicka på kontakt här på vänster sida. Annars så hoppas vi att du som läser detta blir en trogen följare.

Mvh / kärras damer

Likes

Comments