Hej alla fina!

Idag har jag mestadels gått i skolan men även pluggat. Kul liv haha. Vi har iallafall jättemånga prov nästa vecka så jag får fokusera mest på det dom här dagarna. Jag har också delat ut lite kakor som vi sålt i klassen om någon undrade haha. Imorrn taggar vi fredag och helg! Hur skönt?!?! Nu sitter jag iallafall ock njuter av det sista av kvällen och kollar på Eurovision. Sorry för inte så långt inlägg, i helgen har jag cup så jag antar att det kommer ut nåt då iallafall.

Hoppas ni haft en underbar dag😙😙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta lite om min helg som varit. I går (lördags) så var jag och kollade på min lillasyster som spelade innebandy i Vallentuna. Det gick hyfsat bra för henne, och de vann b-slutspelet. På kvällen var jag bara hemma med min familj och vi kollade på en film & myste.
Idag har inte gjort så mycket. Jag har städat mitt rum, gjort alla läxor (typ) och lyssnat lite på musik.

Hoppas er helg var lika bra som min! 💖

Likes

Comments

Idag började jag skola först vid 10.10 men jag snoozade ändå några gånger innan jag lyckades lämna sängen. Det var en vanlig dag i skolan I guess bortsett från att den svenska sommaren typ har kommit nu och jag och några tjejkompisar var ute på rasten och spelade basket. Jag har inte heller så mycket läxor denna vecka och det är väldigt skönt. Men tack iallafall för responsen på förra inlägget!!

Likes

Comments

Hej!

Idag var första dagen i skolan efter valborg. Det kändes segt att gå upp på morgonen men jag blev piggare under dagen. Egentligen har det bara varit en vanlig tisdag idag så det finns inte så mycket att säga. Jag har gått i skolan till ungefär fyra och efter det har jag bara hängt med några kompisar. Jag är iallafall igång med bloggen och det känns schönt. Jag tänker att idag ska vara ett undantag eftersom jag egentligen bara tänkt att uppdatera på måndagar, torsdagar och söndagar.

Likes

Comments