Almänt

Jag hade idag tänkt och skriva om en viktig sak som många tycker är äckligt men mer än halva vår befolkning på jorden har det kan ni gissa.

Om ni gissade MENS så är det rätt.
Det är som en förbjuden sak att prata om det öppet i för många. Jag vet inte vad det kan vara så som gör att vi tycker så men vi gör det iallafall.
När mensen kommer så blir alla helt stimiga  och tror att de ska behöva gömma att de har fått det men egentligen så visar det oss bara att vi är friska och att vi kan föröka oss. När man har fått det och ska byta i skolan t.ex. så är det så att man gömmer man bindan eller tamponger i handen eller i tröjarmen för att ingen ska se det. Man kan egentligen ta den i handen och "leka" med den på väg till toa.
Om fler skulle kunna prata om MENS så skulle det inte bli så skämmigt att ha det som kvinna och man kan delas sig om sina historier som kan hjälpa andra som har fått det första gången och så.
En sak som man skulle kunna göra är att när en kompis eller en i familjen har fått första gången är att vi fira för det visar att man har blivit en kvinna och man är frisk och man inte behöver vara rädd för att man måste gå till läkaren.
Jag vet inlägget blev ganska rörigt men det jag ville få ut är att försöka att få bort det här att ordet MENS är förbjudet att prata om .
xoxo
GirlOnlinee 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Almänt

Tja vad hände under dagen för er? För mig var det en helt okej dag då det var sista dagen för mig i skolan denna vecka iallafall. Jag vet inte vad jag ska skriva om så jag vill ha din hjälp på vad jag ska skriva om så det kan  ni väl kommentarer här ner och så kan jag se det och vill kan komma upp med en lite plan längre fram eller något.
xoxo
GirlOnlinee

Likes

Comments

Almänt, Bilder

Jag har inte bloggat något på ca en vecka för jag har inte haft något speciellt att skriva om men här kommer lite punkter jag har gjort/varit med.

PS sen ett inspo collage

  • Måndag blev sjuk
  • Tisdag var jag också sjuk
  • Onsdag var jag också sjuk
  • Torsdag blev jag bättre
  • Fredag var jag så där
  • Lördag blev jag frisk isch

Det var det jag har gjort denna vecka men jag har varit i skolan alla dagar jag fick en stor förkylning men jag skulle gå till skolan för jag inte hade feber.

Bilder jag blir inspirerade av 

Likes

Comments

Almänt, Skolan

​Lördag första skolveckan är av klarat, det känns så skönt att man har kommit in i rutinerna redan. Men att gå upp ur sängen kan vara lite så där vissa dagar, men jag hoppas det släpper. 

I skolan känns det bra man har hittat de nya lektionssalarna till vissa ämnen, så man ska bara lära sig de utan till nu. Annars har veckan varit bra och så.

En fråga till er har ni några låt tips så kan ni gärna skriva de i kommentarerna snälla för alla låtar jag har på min spellista har jag lyssnat på ett tag så jag vill gärna ha några nya, så om ni vill skriva era t.ex favoriter så skulle det så snällt.

Fortsätt ha en bra helg och villa nu ut er så ni orkar en vecka till.

xoxo

GirlOnlinee

Likes

Comments

Almänt, Skolan

Skolan jag började igår i skolan. Det känns bra att jag ska få rutiner på allt nu igen och så. Men det känns konstigt att jag har börjat i 8.., men många i klassen säger fortfarande 7.. De här två dagarna känns bra. Det som är lite knäppt är att vi har nya salar till visa lektioner och det känns så konstigt.

Jag vet att några började redan förra veckan i skolan så det känns som att vi började ganska sent i år, men det var ändå skönt att få lite längre sommarlov. Men jag uppdaterar er i sluten av veckan för att få sammanfattning på hur den första veckan i 8:an kändes i skillnad från när jag började 7:an 

Ps skriv gärna i kommentarerna när ni började så kan vi kolla när de fästa började, denna vecka eller förra veckan 

xoxo

GirlOnlinee 

Likes

Comments

Almänt, Skolan

Det är ganska många har börjat i skolan i veckan och det är mycket som ändras som sov rutinerna som man har vänt på i sommar varit uppe länge somnat runt midnatt och så, i skolan igen får man träffa alla sina kompisar igen som man inte har hängt med i sommar. Men det finns de som inte har riktigt de här kompisar som är själva och inte har någon att prata med. Men bara genom att säga hej kan förändra den personens humör den dagen. Jag tänkte på lite tips jag tänkte ge till skolan som kan göra den lättare/roligare.

  1. Du kan använda färg glada pennor för att skriva/stryka under viktiga ord som man måste kunna
  2. Du kan använda post it lappar och märka ut sidor som är viktiga
  3. Man kan göra små kort som man skriver några frågor på ena sidan och svaret på andra sidan så kan förhöra dig själv och efter ett par gånger kan du plocka ut de du kan och träna på de andra

Jag vill också säga att alla ni där ute var er själva och visa era rätta jag, inte vad någon annan vill att du ska se ut, för du är perfekt som du är. 

xoxo

GirlOnline

Likes

Comments

Almänt, Skolan

​Var tog det vägen någonstans. Jag börjar på måndag så jag har några dagar kvar på lovet men det är inte många dagar. Vi har haft 10 veckor sommarlov och av det 10 veckorna har jag jobbat 5 veckor och inte bara på ett jobb utan två jobb så jag har haft fullt upp det här lovet. Men det ska bli kul att börja skolan igen för  man kan träffa alla sina klasskompisar som man inte träffat på sommarlovet. Man kan få en rutin på vardagen för man har ju vänt på dygnet på lovet (inte bara jag tror jag). Men hoppas alla har haft det bra på sommarlovet.

Ni får gärna kommentera om ni har eller när ni börjar skolan.

xoxo

GirlOnlinee

Likes

Comments

Almänt

Jag har inte bloggat något för jag har varit i väg med familjen och jag har inte vilja slösa internet, därför har jag inte gjort några inlägg. Men jag har haft det super trevligt där vi ha varit och jag hoppas att ni har också haft det trevligt. Jag har handlat mycket kläder så jag kan lägga upp ett inlägg på alla kläder om jag kommer ihåg det så gör jag det. 

xoxo

GirlOnlinee

Likes

Comments

Almänt

Ja denna vecka kommer det hända ganska mycket som idag var jag hos läkaren och kollade en sak och i morgon ska jag in igen för att ta blodprov. På onsdag ska jag uppåt i landet till ett ställe utanför Gävle och träffa ett par kompisar till familjen och det ska bli hur kul som helst, men vi får se hur vi gör, jag kommer kanske blogga men det kommer bli över mobilen då så det kanske inte blir så bra inlägg då men men vad gör man inte för bloggen

xoxo

GirlOnlinee

Likes

Comments

Almänt, Bilder

Här har jag hittat några fina outfits som man kan ha i sen sommar/höst som jag hoppas att ni kommer tycka om.

xoxo

GirlOnlinee

Likes

Comments