Jeg går jo i 8 klasse så vi skulle på brobygning her i uge 10! Hvis i ikke ved hvad brobygning er, så er det bare man skal ud og besøge 2 ungdomsuddannelser.

Jeg valgte at tage vores to første dage på et gymnasium med STX altså et almengymnasium. Vi blevkørt der over da det lå i en anden by. Jeg havde ikke de store forventninger, men jeg blev overrasket over hvor opdelt det er. Altså 1 g´erne sad ved deres bor og 2. g´erne ved deres og så videre ik? Men ellers så synes jeg det var et meget fint gymnasium, gode lære som engagerede sig i undervisningen og viste hvad de snakkede om.

Jeg valgte så de to sidste dage, en HHX altså en handelsgymnasium, Jeg havde egenligt regnede med at det var der jeg skulle gå, fordi den gør jeg kan komme ind på jura. (det kan en STX også i samme grad som en HHX kan fandt jeg så ud af) Men den vi har i vores by er en lille skole så de er ikke så opdelt som de var på STX. Lærerne var meget nede på elevernes niveau og kunne sagtens joke med os og de elver der går der til hverdag.

Jeg er blevet i tvivl om hvad jeg skal vælge, og er i den grad også i tvivl om hvad jeg vil være. Men, der er jo også over et år endnu. Jeg tager på efterskole til sommer hvilket jeg glæder mig sygt meget til!

Har i været på brobygning? Går i på gym eller hvilken klasse går I i? Skal i på efterskole?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Ja, jeg vil gerne være anonym så meget som muligt! Men jeg kommer til at navngive de personer jeg skriver om et andet navn, håber I er okay med at jeg er anonym...

Men jeg er en teenagepige på 14 snart 15. Jeg er ikke tynd, men heller ikke tyk en god blanding? Jeg elsker alt ved sommer (eller næsten alt) frugten, vejret, ferien og ikke mindst stemingen. Jeg hader dog myggene og bierne... Jeg har en mor, en far, en storesøster og en tvillingesøster!

I min firtidgår jeg til håndbold med mine veninder og tvillingesøster hvilket til tilder godt kan bliver irriterende, og jeg bruger også masser af tid med venner og familie! Så passer jeg børn og er opvasker.

Jeg elsker mine veninder over alt på jorden, jeg har ikke mange af dem, men dem jeg har holder jeg på. Min bedsteveninde for tiden er Louise (det er selvfølgelig ikke hendes navn da jeg jo gerne vil være anonym) hun forstår mig som den jeg er, vi kan snakke om alt fra drenge til menstruationssmerter til hvad vi lærte i fysik. Det jeg prøver at sige er, jeg elsker hende og uden hende vil jeg have haft det meget svært nu. Men jeg har skiftet meget veninder, selvom jeg ikke altid været glad for det.

Jeg går i 8 klasse nu og næster år skal jeg på efterskole hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til. Jeg vil gerne have været udvekslingsstudent, men da vi ikke har økonomien til det her hjemme valgte jeg denne her efterskole hvor vi blandet andet også skal til New York!!

Min familie betyder ekstremt meget for mig og kan nemt komme til at savner dem. Altså mine bedsteforældre er på Cuba lige nu, og jeg savner dem utroligt meget. (dog mest min bedstefar, ha bare et meget specielt bånd til ham)

Min bedstefar og jeg har altid været det bedste makkerpar. Han hjalp mig med at lære at gå, vi har gået mange gange frem og tilbage i deres hus. Vi har set på billeder, snakket i timevis. Været på familieferier, og bare fåret eftermiddagskaffe sammen.

Men anyways, det var lidt om mig selv. Jeg har lavet den her blog fordi, jeg føler lidt jeg mangler et sted at skrive mine tanker ned og høre folks meninger og om de har oplevet noget af det samme?

Så har du en bedsteven/veninde så lad mig vide hvad der gør han/hun speciel for dig!

-Girlmind01

Likes

Comments