​Monday

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Heej bloggen! :) nu är det måndag och skolan börjar snart, jag och älsklingen ska snart dra till bussen, igår så var vi på dop hos min brorsdotter, riktigt trevligt var det, ni får ha en bra dag så hörs vi senare! 

Likes

Comments

👍 Hej bloggen, nu är det äntligen helg, vilket menas att min kille är här nu och ska vara här, jag kommer uppdatera mer senare, ska bara komma på nåt och skriva hihi! :) men ni f¨år ha det så bra alla så hörs vi!👋

Likes

Comments

​Hej bloggen! torsdag idag, vi har haft engelska nu och kollat på Walking dead vilket är min favorit serie, sen ska vi ha svenska, efter skolan så ska jag nog bara ta det lugnt men vet inte så långt än, skönt med fredag imorgon då ska jag till min praktik sen är man ledig, skönt :) min kille ska sova hos mig i helgen vilket jag längtar till och sen på söndag så ska jag på dop, min brorsdotter Esmeralda ska döpas och sen efter blir det och äta gott och lite sånt, men ni få ha det så bra så hörs vi. Kram!👋

Likes

Comments

​Hej bloggen :D idag i skolan har vi åkt skridskor på gympan och sen haft lite fastighet och lite matte också, ganska bra skoldag, sen efter skolan så var jag med min kille och hans roliga klasskompisar, vi stack till vikings och jag bjöd på pizza och vi snackade och hade det kul, och just nu sitter jag och pluggar för imorgon ska vi ha två prov, bland annat i körkort och röjsåg, jag måste få godkänt!! men ha en fin kväll allihopa och ta hand om er!✌❤

Likes

Comments

hej bloggen, hoppas ni alla mår bra, just nu är jag på fest hos min syster och är med casandra och cornelia och vi har det jätte trevligt! hoppas ni får en bra fortsätt natt allihopa så hörs vi! :) kramiz!

Likes

Comments

​Hej allihopa! hoppas att ni alla mår bra, just nu är jag i skolan och vi har matrast och vi bara chillar nu typ, sen efter skolan så ska jag vara med min söta sebbe, ni får ha det så bra så hörs vi senare.! :)

Likes

Comments

Hej bloggen, hoppas ni alla mår bra, igår så kom min kille hit och han ska vara här till tisdag om inte längre, Nu börjar ju snart skolan och då får man träffa sin roliga klass igen! :) men ni får ha en bra fortsatt kväll.
♥ :D ps.gott nytt år

Likes

Comments

du kommer aldrig kunna krossa mig mer, jag har min pojkvän och mina fina vänner och jag vet att dom kommer vara kvar, du och han är ingenting i mina ögon just nu, bara idioter, och jag tänker inte bry mig om vad ni säger!

Likes

Comments