Onsdag 25/2017

Idag började jag dagen med how i meet your mother och en ansiktsmask. Ah jag vet, vilken normal människa lägger ansiktsmask innan skolan på morgonen!?

Kl 11:50 började skolan och den första lektionen var det tråkigaste ämnet i världen, matte!!! Ni som är bra på matte eller tycker att matte är roligt, aså ni har tur. Skol dagen slutade vid kl 16:00.

När jag kom hem så slappade jag och därefter bakade jag chocolate chip cookies.

Där nere har ni en bild på resultatet.

Xo


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I dag har dagen varit spännande. Så som titel säger så var Özil i Göteborg,stan. För er som inte vet så är Özil en tysk fotbollsspelare som spelar i det engelska laget Arsenal.

Jag vet skit fet !!

Han var i Göteborg Kungsgatan och det var folk överallt i stan som försökte få en bild med honom, inklusive mig"hehe". Men det var svårt att hitta honom och kredd till er som fick en bild med honom.

Likes

Comments

Enkelt och biligt!!

Man kan köpa burken i de flesta mataffärerna och ska kosta cirka 20kr. Man kan göra croissanterna med fyllning eller utan det får man bestäma själv. Jag hade Nuttela fyllning i mina croissanter och sen toppade jag croissanterna med chocklad som jag har hackat i mindre bitar som en fin finish.

Croissanterna är är jätte goda till frukost eller som mellanmål/efterrätt.

I sista bilden kan ni se hur resultatet såg ut.

Likes

Comments

Söndag är den dagen man gillar minst efter måndag. All det roliga från helgen går mot sitt slut och man förbereder sig till vardagen igen(verkligheten). Jag har lite tur åtminstone för att jag har sen vecka. Hela den kommande veckan "jej" or not. Nu kommer nackdelen!! jag kommer sluta runt 17:00 varjedag.

För er som inte vet så är en sen vecka när man börja runt 12:00 tiden och slutar runt 17:00.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Det enda jag gjorde var att åka in till stan med min syster och se vad butikerna hade att erbjuda. Därefter gick vi en sväng förbi Linnéstaden. Nu är jag hemma och väntar på Fredag igen ,haha.

Xo Sophia❤

Likes

Comments

Idag var det en härlig dag på allum. För er som inte vet vad allum är för nåt. Så är allum ett köpcentrum lite utanför Göteborg.

Där var jag med min syster och mamma. I köpcentrumet så gick vi runt och såg vad butikerna hade att erbjuda. Kort därefter tog vi en paus på le pain francais och köpte bakelser.

Nu är jag hemma och skriver det hör inlägget och försöker catch up med socialamedia. Nu återstår det att fundera ut vilken film vi ska kolla på i kväll.

Xo

Likes

Comments

Det var inte så länge sen den här händelsen inträffade och det är bara sorligt att det finns rasister bland oss och att de änns läger tid på sånt ush!!!.

Jag var på väg hem från skolan och tog mig hem med spårvagnen. Spårvagnen var jätte full och det fanns knappt några platser att sitta på. Hållplatsen därefter steg en gammal dam in i spårvagnen och ville sätta sig. En ung tjej reste sig upp och den gamla damen fick sin plats att sitta på. Men hon var missnöjd med platsen. För att det var en mörkhyad man som satt bredvid henne. Direkt när den gamla damen satte sig. Pratade hon högt för sig själv och sa många rasistiska ord. Alla i spårvagnen förstod vem hon snackade om men ingen agerade.

Den här händelsen hände för nästan 2 år sen och det var svårt att se något sånt hända. Så därför vill jag dela med mig den här händelsen. Så att folk kan agera om en sån här sak händer igen.

xo


Likes

Comments

Friyay! yass!!!

Denna dag ser vi fram emot varje vecka och oftast är den lika bra. Skolan är över för den här veckan och äntligen kan man släppa all stress! och börja med det roliga i livet, alltså på helger. Jag ser fram emot vad denna helg erbjuder.

Idag ska jag nog bara vara hemma och mysa. Medans att jag kollar på fångarna på fortet. Tydligen ska Jockiboi var med på det här avsnittet som Kommer sändas idag 20:01. Ni vet ju reklam, de försöker alltid gå övertid med en minut "aja".

xo


Likes

Comments

Denna låt gör alla glada och jag vet att den här låten är gammal. Men alla vet att old is gold. Iallafall tycker jag så. Själv tycker jag att den här låten drar med sig glädje och sorg.

Likes

Comments

Dagen för mig började så som det är för alla andra skolelever"ahhh!!!"

Vakna tidigt,äta frukost och slänga på mig mina ytter kläder och där har ni min rutin på morgonen i en skolvardag. Men jag tror nog inte att ni är så intresserade i min lyxiga morgon rutin "hehe".

Skolan gick så som den ska gå, iallafall för mig. Alltså plugg, tjafs med läraren för ett högre betyg och drama bland elever. Efter det åkte jag hem för att lämna min väska och dator.

Jag var hemma ett tag innan jag skulle åka med klassen skridskor på heden. Jag byte min väska för att min skolväska är ganska stor och då ville jag ha en mindre väska med mig.

Jag satte mig på spårvagnen på väg till heden och där i mellan kom kontrollanter på spårvagnen. Jag brydde inte mig så mycket. För att jag trodde att mitt busskort var med mig. Men i slutet kom jag på att jag glömde busskortet i min andra väska. Jag hade ingen panik för att alla gånger som jag har blivit tagen av kontrollanter har de varit snälla och släppt mig. Bara för att jag är en skolungdom. Men inte den här gången, idag fick jag betala 600 kr i böter.

På skridskobanan var det kul och det var skönt att släppa tanken av att jag ska betala böter för några minuter"hehe". Jag har alltid älskat att åka skridskor och känna den friska luften komma emot mig. Det är en skön upplevelse som jag rekommenderar för alla att prova.

xo

Likes

Comments

Oh vad glad jag är för denna väska!!!

Så här gick det till när jag köpte väskan.

Jag stod på hållplatsen i Brunnsparken, Göteborg och väntade på spårvagnen. Spårvagnen skulle komma om 10 min. Då stod jag på hållplatsen rastlös och försökte få tiden att gå snabbare. Jag vände mig om och såg att Michael kors hade sale. På mindre än 10 min gick jag in i butiken och ut .

Hem kom jag med en ny väska och med ett hål i plånboken.

Shopaholic livet är grymt men har sina nackdelar"haha.

Väskan är i modellen jet set travel och i färgen Dusty blue.

ordinarie pris 1600kr/ sale pris 800kr. Ja jag vet skit billigt<3

xoxo

Likes

Comments