Som rubriken tilltalar dig var de rätt så länge sedan jag skrev ett inlägg. Ursäkten som jag ska dra nu är att jag har slitit för min skolgång ska bli bra igen. Förra inlägget så punktera jag att nyligen blivit utskriven från min skola i Västerås. Jag blev deprimerad och stressad,funderade hur ska jag ta mig till? För ens då insåg jag hur viktig skolan egentligen är för en efter 2 år av frånvaro.. Nu har jag fixat mitt matte betyg och har precis sökt till ett gymnasie i Eskilstuna. Förklarade lite snabbt varför jag inte kunnat blogga och hoppas vi kan starta på ett nytt kapitel med denna blogg?

Likes

Comments

Jag skall berätta sanningen om hur svårt det är att sluta äta godis och börja vara mer hälsosam. Själv så intalar jag mig själv att "Yasmin, nu får du lägga ner med allt skräp och börja träna." Missförstå mig inte, alla är vackra på sina sätt och har olika komplex. Mitt komplex är att först och främst så äter jag godis minst en gång om dagen sen att jag har ökat kroppsfett till en nivå, där JAG tycker nu får de räcka. Har varit medlem på ett gym "Nordic Wellnes" i två år nu och i början var jag jätte aktiv med min träning men sedan hade jag inte tillräckligt med fett att bygga muskler. Så min ide var att nu ska jag lägga ner med gymmet och börja äta så onyttigt som möjligt och få mer kroppsfett än förr. Nu så är jag här med mer kroppsfett och redo att ta tag i själva träningen och kosten. Fast de är så svårt att bara sluta med godis med en gång och inte bli sötsugen så fort man har tråkigt. Det enda sättet att jag skall kunna klara det här att verkligen vilja de här med själen och hjärtat. Att jag skall verkligen vilja kämpa så hårt att allt svett bara rinner från min panna och utesluta allt skräp. Min andra ide är nu när jag är utskriven från min skola, så kan jag börja springa på morgonen i 45 minuter och senare på kvällen så kör jag själva tyngdlyft. Får se om de blir nu en rutin och att jag blir mer hälsosam.

En citat till detta inlägg från mig till dig som tränar och strävar efter ett specifik mål "No pain, No gain"

Likes

Comments

Jag har alltså startat med blogg. Vad skall man då skriva i sitt allra första blogginlägg? Det borde ju vara ett intressant inlägg. Det skall berätta det viktigaste, vem, var och när och locka läsarna att stanna kvar och läsa vidare. Det skall vara så intressant att du vill ha mer. Ingen press här alls.

Vad är då det viktigaste? Vad kommer denna blogg att handla om? Det absolut viktigaste i detta skedde är att dela med mig om mitt personliga liv på svart och vitt. Allt annat från Träning, Skönhet samt mycket annat.

Vem är då jag? Jag är, Yasmin, i egen hög person.

Mitt motto kunde vara "Man skall inte fundera på något längre än några sekunder, det finns ju google." Därför har jag också googlat "vad kännetecknar en bra blogg". Då fick jag upp denna lista

1. En bra blogg innehåller fina foton. Det kommer jag inte kunna lova helt fullt ut eftersom jag är en usel fotograf som oftast dessutom glömmer bort när de är som bäst att fotografera.

2. En bra blogg håller sig till ett tema. Det kan jag inte heller lova. Bloggen kommer bara att handla om det som jag just för tillfället har i huvudet och det kan jag lova att inte håller sig till ett tema. Troligtvis kommer jag mest att skriva om vad jag gör och går igenom, men vem vet om det även dyker upp ett och annat inlägg.

3. En bra blogg innehåller korta och luftiga texter. Det har jag redan brutit mot och detta är bara mitt första inlägg.

Och fråga mig inte om namnet på bloggen. Det betyder inte att det här en "Tjej Klubb." Det var bara det enda som jag kom på och var ledigt.

Likes

Comments