Hej Girlbosses,

Dette indlæg handler om en, for mig at se, virkelig inspirerende og sej dansk kvinde - nemlig Christiane Schaumburg-Müller. Jeg følger Christiane på Instagram, hvor hun ofte laver fede mystories! Men grunden til, at jeg i denne tid finder hende særligt motiverende, er fordi hun har lavet en mega fed podcast med Berlingske. Den handler om hendes arbejde med ChriChri og kan høres lige her: Podcast

Udover at Christiane er gude-smuk, er hun nemlig også selvstændig med virksomheden ChriChri som er et online-univers og magasin. Derudover har hun udgivet en bog og været med i 2900 Happiness. Virkelig cool! Jeg blev i hvert fald top-motiveret af at høre podcasten, så den anbefaling vil jeg give videre :-)

Generelt elsker jeg at høre inspirerende podcast. Jeg har appen "Podcasts" på min mobil som jeg bruger. En af mine favorit serier af podcast er lavet af Berlingske's og hedder "Succes kriteriet". De laver virkelig fede og inspirerende podcast! :)

Nogen gange synes jeg dog, at kan være svært i en presset hverdag, at finde tiden til at høre podcast. Derfor er jeg begyndt at høre podcast hver gang jeg cykler eller går frem og tilbage til universitet, hvilket fungere super godt for mig! :) Så er jeg også topmotiveret lige fra morgenen af. 

Hører i podcast? Og hvis i gør, hvilke høre i så? <3

Likes

Comments

Hej alle Girlbosses,

Jeg sidder nu og skriver første indlæg på min helt egen blog, hvilket er rimelig vildt!! Jeg tænkte egentlig at første indlæg, skulle handle om noget helt andet, men så skiftede jeg mening i sidste sekund. Så nu er første indlæg altså omkring, hvorfor bloggens navn er Girlboss og hvad bloggen kommer til at handle om! :)

Bloggens navn er som i nok har regnet ud "Girlboss", da den (forhåbentlig) kommer til at handle om motivation til, hvordan man bliver en ægte #girlboss. Og hvad er en ægte Girlboss så, tænker du måske. I følge Urban Dictionary (haha - fed start, med en troværdig kilde, ik?) så betyder en Girlboss:

"A woman in control, taking charge of her own circumstances in work & life. Someone who knows her worth and won't accept anything less. She is not a "mean girl" in fact, she hates "mean girls." She is empowering and inspiring to those around her. She kicks ass!
A girlboss knows that if you don't have big dreams and goals, that you'll end upworking really hard for someone who does."
Personligt, får jeg vildt meget motivation, når jeg læser, følger og hører om forskellige piger/kvinder, som bare er mega succesfulde! Det er denne motivation, jeg gerne vil give videre igennem bloggen, men også som en reminder til mig selv, om at man skal arbejde hårdt, hvis at man har ambitioner, som man gerne vil føre ud i livet :) Og det har jeg!

Så mangler du et skud motivation i ny og næ, så følg endelig med! Udover det vil jeg også mega gerne høre, hvad dit bedste motivationstip er, uanset om det gælder karriere, venner, træning eller noget helt fjerde <3

Likes

Comments