Header

 1. Det er okay at indse at den du gerne ville være, bare ikke er den du er.
  Jeg vil gerne være en type der synes det er fedt at rejse og være afsted i længere tid, men det har jeg for nyligt måttet indse, at jeg vist bare ikke er. At rejse er fedt, men i begrænsede perioder af gangen for mit vedkommende.
  -
 2. Nogle gange bliver man nødt til at forlade det man kender og dem man holder af, for virkelig at forstå hvad de betyder for en.
  -
 3. At opleve andre lande, samfund og kulture kan både være spændende og lærerigt, men kan også give en værdsættelse for de ting man har hjemme. Hvert eneste sted jeg har været har der været anderledes og interessante ting at opleve. Samtidigt indser jeg for hvert nyt sted jeg har været, ting derhjemme, som ikke kan fås på samme måde andre steder, og som jeg sætter pris på at have derhjemme.
  -
 4. At rejse er at leve, som H. C. Andersen så fint sagde det. At give sig selv muligheden for et eventyr og et par nye oplevelser hist og her, er godt for sjælen. Hvis hverdagen føles lang og man er kørt lidt fast i den daglige trummerum, kan en rejse gøre underværker. Skift hverdagen ud med lidt forandring og mærk energien og inspirationen komme tilbage.
  -
 5. At rejse, især på egen hånd, gør dig modig og mere selvstændig. Det kan give dig en god ide om hvem du er og hvem du gerne vil være som person. Intet siger udvikling og selvrealisering på samme måde som, at stå på egne ben væk fra ens vante omgivelser og omgangskreds.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments