View tracker

Allmänt, Behöver svar!

1. HÄR 2. HÄR

Heeej:)

Vilken outfit tycker du är snyggast?

Jag antar att du har någon gång hört talas om eller sett de UNDERBARA Calvin Klein underkläderna:) Själv kan jag inte sluta tänka på hur fantastiskt snygga och sköna de är... Sååååå... Jag har bestämt mig för att köpa ett "set" i färgen grå. Men däremot funderar jag på vilken av de olika outfitsen ovan jag ska välja, själv tycker jag att den första är lite mer sportig och good girl medan den andra är lite mer snygg och sexig. Ska jag vara ärlig tror jag att den andra skulle passa mig bättre (haha).

Men jag tänkte bara fråga er innan jag köpte de,

Vilken gillar du?

LY♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Behöver svar!, Kylie Cosmetics

Heeej... Jag behöver er hjälp...

Jag har ingen aning om vad jag ska köpa...!

Jag hr bestämt mig för att köpa en eller flera av Kylie Jenners mattes, Metallics eller glosses...

Men asså jag har INGEN ANING om vad jag ska köpa... Problemet är att de ser jätte olika ut på olika personer. Varje gång jag hittar ett som jag tycker är fint ser jag en bild där det är fult och sedan hittar jag ett annat snyggt som visar sig vara fult på någon annan osv. jag är verkligen så kluven!

Så jag skulle verkligen vilja ha just DIN hjälp av vilken av hennes mer åt det nude-färgade hållets läppstift som du tycker jag borde köpa. Jag funderar just nu på:

​Kommentera gärna vad du tycker om de nämnda och om du skulle vilja tipsa om någon annan:)

(du hittar Kylie Cosmetics HÄR)​

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Tips!

​Heej!

​Hur länge sover ni för att bli pigg?

Själv har jag alltid trott på det här "ju längre du sover ju piggare blir du" mottot. Men när att jag läste i en artikel att hemligheten för at bli pigg var att hitta en viss "fas" i sin sömn så testade jag det...

Tyvärr kommer jag inte ihåg vad just den "fasen" hette men jag är en väldigt trött person av mig så jag lägger mig redan kl 10.00 på kvällen. Då brukar jag gå upp ungefär 06.40 och det har alltid varit bra "tidsmässigt" sätt, och jag  har alltid trott på att jag är trött för att jag sover dåligt eller ngt. men efter att jag läste den här artikeln letade jag efter min sådan fas och den var redan kl 06.00 och när jag nu går upp den tiden är jag jättepigg hela dagen! 

​Så mitt tips är att hitta just DIN "fas" kommentera gärna sedan om det funkade!

​LY

Likes

Comments