Skolan

"Man hamnar där man sätter målet"
I onsdags fick vi ett nytt projekt att arbeta med. Vi blev indelade i grupper om 4 stycken. Uppgiften var att utan startkapital starta eget företag och få in en budgeten på 2000kr till måndagsmorgonen. Det vinnande laget som fick in mest pengar fick välja vilken välgörenhetsorganisation pengarna skulle gå till.
Vi satte oss på ett café i Stockholm och började ringa varma samtal, på mindre än en halvtimme hade vi fått ihop hälften av budgeten. Lärdomen vi tog med oss var att kontaktnätet är det mest kraftfulla du har och merförsäljning är lättare än man tror. Har man köpt en produkt kan man lika gärna köpa två. Köpa att ge bort i julklapp osv. Det vi sålde var egen gjorda armband med #metoo men också specialbeställda för klassen, "Arndt's".

Det var en stressig utmaning men gud vad lätt det är att tjäna ihop snabba pengar om man bara vill, vårt VARFÖR vad i denna uppgift väldigt viktigt vilket gjorde det lättare också. Jag själv tycker ju att budskapen med "Me too" är extremt viktigt och jag själv kommer bära ett av våra armband.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi tävling, som varje dag. Och äntligen fick jag komma till final OCH VANN haha. Jag blev så himla nöjd över att jag äntligen vann något haha. TYVÄRR kunde inte jag ta del av mitt pris då jag skulle resa till Karlstad på kvällen så jag fick välja en i klassen som skulle få ta med sig en till att få gå på en jättefin restaurang med 16rätters. Det gjorde mig inte så mycket att jag inte kunde ta del av just det priset, jag var redan så nöjd med att vinna haha. Men bästa av allt var att jag gjorde tjejen jag gav bort upplevelsen till jätteglad. Det gör mig glad och varm i hjärtat!

Likes

Comments

Skolan, Övningar

Idag hade vi en riktigt bra uppstart igen, man kände verkligen att det hände något i hela rummet.
Vi fick i uppgift att skriva allt vi tycker är bra med var och en person i vårat Team. Vi är verkligen ett sånt himla bra gäng i mitt team så det var inte svårt alls förutom tidspressen. Kärleksmusik sattes på och man skulle säga till var och en vad man skrivit om respektive. Jag fick sååå . mycket kärlek så jag åter igen började gråta. Det var verkligen så himla genuint och jag kände verkligen hur jag på riktigt för första gången på länge kunde tro på varenda ord som sas och ta åt mig. Jag är så lyckligt lottad och såå tacksam över mina nya vänner här och det var det som fick mig att få tårar. Det här är början på något riktigt bra.

EDIT: OBS -> by "snuskig" menas med att jag har rätt snuskig humor haha. Ni som vet, ni vet.

Likes

Comments

Skolan, Övningar

Idag hade vi en övning på morgonen som jag aldrig gjort tidigare. Som vanligt ställde vi oss på led mitt emot varandra. Musiken i bakgrunden var några av dom som jag har på min "Cry a river" lista på spotify haha. Övningen gick ut på att ge den mitt emot dig så mycket kärlek du bara kan genom ENDAST ögonkontakt på 15 sekunder. Tänka på vad man tycker om med personen mitt emot, det man uppskattar mest med den. Nu har vi ändå gått här med varandra 10-12 timmar och dagen i 7 veckor så vi har ju lärt känna varandra rätt bra. Vilken effekt alltså! Jag började ovanligt nog (not) haha böla. Det var så mycket känslor som kom fram genom bara 15 sekunders ögonkontakt med någon. Sen bytte man till nästa och nästa och gjorde det med några stycken.

Riktigt häftigt och det kändes verkligen att man fick med sig något av det. Man kände sig så uppskattad och även glad att få visa för andra hur mycket man uppskattar dom. En blick kan verkligen säga så himla mycket. Jag kunde iallafall knappt sluta gråta och hulkandet kom nästan fram haha herregud. Men det är okej, jag är en känslormänniska med känslorna utanpå kroppen som jag brukar säga och alla i klassen är så himla förstående och ikke dömande. Vi är bäst.

Likes

Comments

Evenemang, Skolan

Upp tidigt idag igen, raka vägen mot IHM Business school och möta upp några i klassen för att vara med på Cheri Trees föreläsning som vi blev inbjuda till helt gratis. En sån här föreläsning med henne kostar egentligen en hel del. Hon står ju annars på scenen med självaste Tony Robbins.

Det var otroligt givande. Vi har ju gått igenom "BANK code" tidigare med Robert Blom vilket var väldigt skönt. Denna gången när Cheri pratade fick man en sån himla bra helhetsbild av det och kunde reflektera och relatera ännu längre en tidigare eftersom man hade så pass mycket kött på benen sedan innan. Och hon är såå duktig på att få fram informationen på ett sånt enkelt sätt det bara går.

Det som fascinerar mig mycket är att det här inte bara är till för att öka sin försäljning som var tanken med det från början, utan också att kunna skapa sig bättre relationer med människor i allmänhet, relationer, familj, kompisar. Att förstå sig på att alla människor är olika utefter 4 riktningar i "värderingar". Jag har fått så värdefull kunskap och insett när man tittar på privatlivet varför man inte gått ihop med vissa människor osv.

Sälj är något som får världen att snurra, skulle säljet stoppa så skulle världen gå under. Bara i USA jobbar 1 av 9 med en titel som säljare...
Hon fick mig verkligen att inse att jag valt rätt väg i livet. Sälj är något som är såå viktigt och det kommer alltid behövas.
En mening hon använder sig mycket av är "In order to get more yeses, you need to get more yeses" Och det säger ganska mycket.

Avslutningsvis ville HON ta bild med hela gänget från våran skola. Det kallar jag att göra bra intryck!


På lunchen gick jag och några tjejer iväg och hittade ett mysigt café. Dom är så fantastiska mina classmates

Likes

Comments

Skolan, Evenemang

V.7 - Fredag

Idag i skolan fick vi sluta lite tidigare än vanligt. Istället för att ha våran PT timme vi alltid har varje fredag så skulle alla som ville åka till "Workout Parties". Detta är ett evenemang som en av våra "lärare" och hennes kille står bakom. Vi har fått möjligheten att vara med där och jag, Josefine och Frida var där tidigt för att hjälpa till. Jag älskar event. Det är så kul att förbereda, känna att man har kontrollen över något och få andra människor att känna sig välkomna. Jag och Josefine stog vid entrén och delade ut sportband till alla som kom in. Folk blir såå glada när man ger dom saker, det är fantastiskt haha.

Kvällen var riktigt rolig. Tänk er en stor nattklubb med världens dansgolv med matta. och en stor scen där det står träningsledare och leder hela klubben i olika träningspass. DJ, fri bar med proteindrinkar och bars. Allt utan alkohol. Riktigt kul och jag är så ledsen över att jag inte har fått uppleva detta förut. Ska definitivt va med nästa år igen.

Goodiebagsen var inte dåliga!

Likes

Comments

Skolan, Evenemang

Vi är inne i slutet av vecka 6 här på skolan. Veckan heter -vecka 39.
Den här veckan har varit fullspäckad, vilket jag gillar. Och åhej vad trött skallen blir. Tiden går såå fort...

Torsdag
Closers Only stog på schemat. 06.00 på plats på Oscarsteater. Min uppgift genom dagen var att stå i ett "säljbås" för att sälja biljetter till nästa event men också för "Supersäljaren" och "Superchefen" två olika kurser som Mikael håller i. Vi hann emellanåt med att lyssna på några föreläsare, bl.a Mia Törnblom som jag blev riktigt inspirerad av. Har aldrig tidigare lyssnat på henne och hon har en fantastisk energi och är såå bra på scenen. Hon pratar om så viktiga saker och sånt som jag är riktigt intresserad av. (Människan) Själen, dina värderingar. Fick också möjligheten att prata snabbt med henne efteråt när jag köpte hennes bok som blev signad av henne också. Hon verkar vara en fantastisk människa.

Sen fick vi också möjlighet att lyssna lite på Andy Lopata som är fantastiskt duktig på att skapa referenser och nätverka och vikten av det.

En snabbis fick vi också möjligheten att lyssna på Cheri Tree. En fantastisk kvinna som är CEO founder av B.A.N.K code. Vilket innebär, hur olika människor köper. "Sales is not a numbers game, It's a people game". Det är något jag kommer skriva mer om i nästa inlägg, vi har nämligen fått GRATISBILJETTER till hennes föreläsning på IHM-Business school på lördag. Jag träffade henne en snabbis på Closers och fick ta bild med henne. Hon frågade mig vad jag hade fått ut utav BANK än så länge och min första svar var att jag har fått insikt i varför jag och mamma har bråkat så mycket under min uppväxt, olikheterna jag och mitt EX har hade och varför vi inte kunde mötas på mitten. Jag är så inspirerad av detta och jag är helt säker på att BANK kan förändra både mitt privatliv och relationer men också inom min karriär.

Likes

Comments

Skolan, Evenemang

Efter förberedelserna inför Closers Only gick jag, Lovisa, Frida och Olof i klassen direkt till NK för att stå först i kön till boksigneringen som Fredrik Eklund hade. Vi fick träffa Fredrik var och en, ta en enstaka bild och få boken signerad. Ni vet man tänker såhär, "Jag ska komma på något bra att säga så han kommer ihåg mig..." Jag till Fredrik - Det känns som jag känner dig.. F - Det känns som jag känner dig med. Vi ses!" Haha.

Riktigt häftigt att få se honom live faktiskt. Han är en stor inspiration och det känns som att man känner honom när man läst hans bok två gånger. Han är såå snygg också. Efter jag var uppe hos honom så fångade hans bokförläggare tag i mig och frågade om han fick posta en bild på mig och F på facebook. Självklart. Så blev tillslut inte så men vi stog och pratade en stund med honom i vilket fall och även det var väldigt givande. Jag som är så inspirerad av äldre människor haha. Jag fick hans visitkort så i framtiden när jag ska släppa min bok så vet jag vart jag ska vända mig ;)

Likes

Comments