Ja då var det ju snart helg igen, och då beger man ju sig norr ut för att ta den bästa drogen i livet, ADRENALIN, och den e laglig hehe

jag ska upp och hoppa lite fallskärm på lördag, det gäller ju att passa på nu innan det ska bli regn efter regn, att han bara orkar att sitta där uppe och pissa på oss, ge ocss sol och glädje istället, man blir ju för fan bara deprimerad i detta avlånga land!

 

See U On The VDZ

//Blå Himmel!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

O vad helvetet är härligt!
I helvetet talar ingen om döden.
Helvetet är murat i jordens innandöme
och smyckat med glödande blommor...
I helvetet säger ingen ett tomt ord...
I helvetet har ingen druckit och ingen har sovit
och ingen vilar och ingen sitter stilla.
I helvetet talar ingen, men alla skrika,
där äro tårar icke tårar och alla sorger äro utan kraft.
I helvetet blir ingen sjuk och ingen tröttnar.
Helvetet är oföränderligt och evigt.

Likes

Comments

Jag vet inte varför jag tycker om dig. Men varje gång jag ser dig, gläds mitt hjärta. Jag vet inte om du tycker om mig, därför känner jag smärta.Du ser så ledsen ut. Låt oss börja om igen. Ingenting är slut. Känslorna strider. Jag lovar och svär, det är dig jag har kär.När du pratar med mig gläds mitt bröst. Min älskade, allting ordnar sig. Viktigast är kärleken till dig.

                                                                                           

Likes

Comments

Hade Älskat Att Vakna Upp Med Dig

Likes

Comments

Jämnförelse: Tjejer är som apor,(lite taskig jämnförelse men..) Dem släpper inte den första grenen innan dem har fattat grepp om en annan!

 

Likes

Comments

NU! Äntligen! Har jag gjort mitt livs köp! kunde inte hålla mig och säsongen är grymt nära.Fallskärms utrustningen skräddarsys i USA och kommer inte förräns i slutet på mars, men det e uinte skönt att börja hoppa förräns i april ändå så jag har ingen brådis med prylarna ändå! Espen syr en grym FS-overall till mig som matchar färgerna på riggen och kalotten jag har valt! det kommer bli så grymt, kan knappt berga mig!

But Money Is Not An Issue hehe, Ska köpa nya grejer om 2 säsonger, bilder kommer om du är intressad senare! 

I´ll See u on the Flipside!

Likes

Comments

Har du någonsin tänkt på hur vackert det kan vara att ta livet av sig!Vem e det som bestämmer att det är själviskt och patetiskt?

Inte e det du allafall!
 
 
 

Likes

Comments

Jag visste att jag antingen redan var död eller att jag höll på att dö. Men sen hände någonting. Det var så oerhört, så mäktigt att jag gav upp mitt liv för att se vad det var. Jag ville ge mig hän i den här upplevelsen som började med att driva in i någonting som jag bara kan beskriva som en lång tunnel av ljus. Men det var inte enbart ljus, det var en skyddande passage av energi med ett enormt intensivt ljus vid slutet. Jag ville titta in där, beröra det."

Likes

Comments

Så här låg det till,,, jag åkte till ängelholm i helgen för att kröka med polarna nere i malmö, väl där nere var förfesten en hit bärsen bara rann ner, lite senare på kvällen ringde vi en taxi för att köra oss ner till malmöcentrum... när vi kom ner så drog vi till Rödakvarn för att förfesta lite till.. vi köpte in helrör för 5000:- spänn och var kungar på stället. när spriten då var slut fick vi inte sitta kvar längre, ägarna tyckte vi var bra i gasen. vinglande ut på gatan bestämde vi oss förr att dra till Etage( en 3 vånings klubb i centrum) när vi väl stod i kön så kom jag inte in,vakten sade till mig Du får gå ett varv runt kvarteret så kommer du in sen, visst inga problem sa jag och vinglade iväg på egen fot, när jag hade kommit runt husknuten,jag kanske hade gått en 300meter, Jo vad händer då??? Då hör jag en kvinnlg röst säga Jasså hur var det här då?? Jäpp ni gissa rätt Malmö Polisen var det, dem haffade mig aprak på nån gatan och förde mig till stationen, så första natten i malmö city så fick jag sova på en kall gul gallonmadrass med lutande golv och en tjack påverkad granne i rummet bredvid som bara skrek hela tiden,,, jag kan lova er att detta e en kväll jah kommer minst glömma men mest ångra! det kändes inte så skönt sen dagen efter när dem släppte ut mig kla 6 på morgonen i en stad som jag aldrig har varit i innan,, letade bestämt igenom mobilen på numret hem till pelle!ringde upp han minst 6 ggr innan han svarade Ja hallå det e pelle.. tjena man fan vad kallt det e i malmö och jag vet inte vart jag e nånstanns,, vad har du för adress så jag kan ringa en bulle (taxi) katrineho..... nått gatan 9 visst inga problem ringde taxin den kom efter 5 minuter och då när jag satt i taxin var det så¨himla skönt att få värma sig.,,, resan däremot kostade inte mkt mer än 59 kr då kan ni förstå att jag inte var långt borta när jag velade runt i malmö för att hitta ett varmt ställe.. väl hemma hos pelle hade han kastat fram täck och madrass hur skönt som helst. sen så sov vi till en halv ett,, klockan ett kom david med Benzen och vi drog oss sakta tilbaka till ängelholm för att på börja våran kväll på M.M där det gick galant med massa öl och annat,,egentligen så var helgen as ball, och jag kommer att åka ner till ängelholm på freda igen för att då gå på en inflyttningsfest hos nån tjej där nere som david känner! Bilder Från Kvällen Kommer inom Kort Svenne har Alla Bilder............ Sköt 0m eR

Likes

Comments

Nu Börjar Allting Lätta Och Det Känns Så Himla Fantastiskt! Kan Livet Bli Så Mycket Bättre Än Det Liv Jag Nu Har!

Likes

Comments