​Söndag igen, en sådan bra dag. Jag trivs på söndagar, ingen söndagsångest. Det är som en helt vanlig dag i veckan, som en måndag, som en tisdag liksom. Ingen speciell dag direkt. 
På tal om veckan så har det ekat tomt här, riktigt tomt. Inget inlägg sedan förra veckan... Längesen nu så dags att skriva ett par rader igen. 

.. Och hur gott ser inte lördagens kvällsmål ut?! Smakade desto godare promise, riktigt gott faktiskt! Men ikväll slinker det nog ner en påse godis tror jag! :) 

​​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En helt ny dag med nya utmaningar! 😃
Jag ska åka hem till mina föräldrar en sväng idag innan det blir både träning och jobb. En bra dag trots det gråmulna vädret... Det är höst kompisar, så det ska vara på hösten. Sanningen är att jag är nog lite kär i hösten trots allt. 

Likes

Comments

Sådär, nu har även benen fått sitt, för andra gången idag om man ser det från den vinkeln. Ett lite mer styrkeinriktad pass nu i eftermiddag. Det blev ett bra och smidigt benpass, som inte tog allt för långtid att genomföra och som blev bra i slutändan. Ett riktigt göddigt pass helt enkelt utan att behöva dra 100 synonymer på rad.
Passet såg ut såhär:
Benpress med gummiband
3 set x 12-16 reps
Sumoböj i smith med gummiband
4 set x 12-16 reps
Sumomarklyft superset med raka marklyft
4 set x 8-12 reps
Boxjumps
3 set

Likes

Comments

Kommer ni ihåg att jag nämnt att jag skulle börja löpa mer? 
Det ska bli ett litet mål för mig, att springa två gånger i veckan. För det är så jobbigt, det är så tufft, det är så svettigt. Aa, riktigt kämpigt, vad gör det när känslan efteråt slår allting? Att vara hög på endorfiner och känna att man har kört ett hårt pass i kroppen? 
Blev 30 minuter löpning, 10 minuter uppvärmning och 5 minuter nedvarvning. En bra längd på passet såhär på morgonen. Detta ska bli en rutin, för två dagar utav 7 dagar är väl inte så tungt? 

Nu ska jag ta mig upp ur soffan, göra mig iordning och åka hemifrån igen.. :) Dags för en massagekund innan jag ska på möte och sen jobba stängning på jobbet. Bra måndag! 

Likes

Comments

Godmorgon måndag!! 👋
wiiiiii äntligen en ny vecka står för dörren och det är dags att möta nya utmaningar! 
Om jag är taggad?  Utan tvekan.

Startar denna vecka med en bra känsla och en go feeling i kroppen.
På med ett leende och bara kör 🌟

Likes

Comments

Hur gött är det inte att äta bra mat med vettiga näringsämnen? Som faktiskt är som vanlig husmanskost? Men inte massa socker, vetemjöl och allt vad det är. Utan bara näringsrik mat.

Dagens kvällsmat blev köttbullar med potatismos.
Köttbullarna är gjorda på nötfärs med american BBQ krydda och potatismoset är gjort på potatis, salt och peppar. Simple as that.
Tills "efterrätt"/ kvällsmål blev det glass. Jag frös en banan tidigare idag så man får den där konsistensen. Blandade sedan i hallon och kvargyoghurt. Mixade sedan ihop allting, sedan frös jag det i ca. 20 min! :) 
Superenkelt och supergott!! 
Likes

Comments

Godkväll finisar!!

Har precis vaknat upp från en powernap som jag inte borde ha tagit, trött som jag är somnade jag i soffan..
Men men , nu är jag vaken igen och det är dags för matlagning. Husmanskost med en nyttig swirl på det hela!
😉

​Vi var iväg en sväng ner till gymmet för ett stycke mag- samt axelpass. Idag tog det lååång tid, vilket nog var nödvändigt idag tror jag. Fokuset idag låg på adaptionsfasen ( alltså 12-16 reps, 2 minuters vila, ganska hög intensitet och tempo 2121) Även en hel del fokus på kontakt. Det är ju så viktigt att ha kontakten mellan nerverna och muskelcellerna, för att de ska växa sig större och bli funktionella. 

La även lite mer fokus på inner unit. Något som är så viktigt och som inte funkar på 75 % av befolkningen tyvärr. Så alla ni som läser detta, jobba på det!! :) 
Jag ska lägga in det varannan dag nu, några små övningar kommer ge mig så mycket! Likes

Comments

​Såhär lycklig över att det är fredag. Mindre lycklig över två failade tentor och en helg full med plugg. Fast helgen fylls ju in med massor annat roligt i kanten, typ speedway GP och träning! 😌

Idag har varit en riktigt bra dag! Mycket jobb, bra med träning och humöret har varit på topp. 
Benpasset gick perfekt, bara massa basövningar samt 5 km cykling! 

Benböj
6 set 12-16 reps
Frontböj
5 set 12-16 reps
Höftlyft
5 set 12-16 reps
Utfall
3 vändor 12-16 steg/benLikes

Comments

Godmorgon friyyyyaaaaayyy!
Någon mer än jag som är pepp på det? GÖTT!
Dagen startades med en morgonpromenad, var ett bra tag sen och det var så skönt. Trots att jag var både trött och att vädret inte var top notch. En sån bra start på dagen, som man alltid borde göra för att få en optimal start på dagen.


Åt den vanliga frukosten, har toootal snöat in på denna skål med kärlek nu haha. Är en sån periodare, allt kommer i perioder.

Nu ska jag foodprepa lite innan det är dags för massagekunder, benträning och ett jobbpass! 

Likes

Comments