Q&A

Hva er ditt fulle navn? Gina Sørum

Hvor gammel er du? 18 år

Hvor er du fra? Hamar

Noe du frykter? Jeg er veldig redd for at noen av mine nære skal bli syke, da det er så mye urettferdig sykdom.

Siste sang du hørte på? The night we met - LORD HURON. Sangen er fra 13 resons why, en serie jeg anbefaler alle å se!!

3 ting som irriterer deg? De som går tregt i store folkemengder, dette irriterer meg så mye da man må gå bak dem. Mennesker som aldri kan ta en spøk eller de som aldri kan være seriøse

Hvor jobber du? Akkurat nå jobber jeg på to sykehjem, noe jeg trives veldig med!

Hvor ønsker du å være om 5 år? Forhåpentligvis så har jeg bosatt med et annet sted enn Hamar. Kanskje fått meg en kjæreste og fått meg fast jobb som kreftsykepleier eller barnesykepleier. Rett og slett bare fått orden på livet. Men tenker at jeg har egentlig ingen plan, liker heller å ta det som det kommer.

Favorittmat? hmm, vanskelig. Men er veldig glad i sushi siden spiser ikke det så ofte, ellers så går det mye i kyllingretter. Thaisuppe fra rema er en stor favoritt hos meg.

Beskriv deg selv med 3 ord? Omgjengelig, Ærlig og omtenksom

Hvor høy er du? 171cm

Har du søsken? Ja, har to store brødre og 1 store søster. Så jeg er den yngste, noe som kan ha sine positive sider det og ;)

Favorittapp? Det må jo nesten bli snapchat eller instagram


Favorittfag på skolen? Helt klart gym

Bestebok du har lest? Mammas svik!! Det er en utrolig sterk historie! Jeg er ikke glad i å lese bøker, med mindre det er en sann historie eller en selvbiografi.

Noe du ser frem til? Sunny beach med Andrea, ææ! Teller ned


Hvis dere lurer på noe mer, så er det bare å spørre!

<a title="ginasorum blogg" href="https://blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=881456&mid=222425&f=true" target="_blank"><img alt="ginasorum blogg" border="0" src="https://blogkeen.com/stats.aspx?id=881456&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments