Header

Clothing
Denna jackan kan man ju inte annat än att älska?? Om man inte känner för att ha den till jobb eller skola så beställ hem den som skidjacka!! Hur perfekt.


Klicka HÄR för att komma direkt till jackan
En babyrosa dröm!! Ser så varm och gosig ut samtidigt som den sticker ut från mängden av dunjackor. Gillar sällan pälskragar men på denna, wow!

HÄR hittar ni den
Materialet på denna fräcka jacka gör ju allt. Lixom glansigare samt att detaljerna som dragkedjan och nere vid handlederna är så coola!

klicka --> HÄR för mer bilderOch så äntligen en länge fluffig! Och i färg! Verkligen allt i ett, synd att den inte var något större men still lätt att använda som en uppiggare mot svarta tajta byxor och svarta vardagsklackar.

HÄR
Tillsist en något blygare variand men också den går ju att göra roligare!!


HÄR hittar ni den

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

It's all about me

Är medveten om att jag faktiskt inte berättar så mycket om mig själv vilket ju är rätt viktigt kanske. Speciellt när jag vill att denna blogg ska skrika Filippa!! på alla plan. Iallafall så tänkte jag nu berätta hur min vardag ser ut (Har valt o inte göra det innan då det inte är jääätte kul haha).

Nästan alla skoldagar går jag upp 06:00 för att hinna med bussen från Lysekil till Uddevalla vid 06:45 (tar ca 1h) . Sen går jag i skolan och efter det tränar jag. Kommer hem, pluggar och umgås med familjen/vänner dem få timmarna som finns kvar innan läggdags. Hörde själv hur fruktansvärt tråkigt det där lät men tro det eller ej så är det faktiskt rätt kul!! Jag trivs väldigt bra i skolan och är så glad att gå samhäll, samhäll även om jag såklart har svårt för vissa ämnen.. Jag är inne i en tränings-älskande period så jo allting flyter på ganska bra och jag är nöjd med vardagen trotts att jag ofta är otroligt trött såklart!! Hoppas ni fick ytterligare en inblick i vem jag är eller åtminstone hur mitt liv är just nu (en något tråkigare men men allt är tyvärr inte kul)

​Ha en fantastisk onsdag!!

Likes

Comments

Clothing

Jumpsuit från Dry Lake // Jacka adidas med egen målat kvinnotecken // skor K.cobler

Är kär i denna jackan nu. Var så himla trött på den men ville samtidigt ha den kvar då den större modellen gör den rätt cool. Sen har jag ju som jag nämnt varit sugen på en jacka med tryck länge så varför inte lösa det? Är själv mycket nöjd! Frös dock hela lördagskvällen som ni kanske förstår..

Likes

Comments

En dag i livet

Min fina mamma med just nu en mindre funktionell arm,, Jobbigt klumpig faktiskt

Innan Jonas Gardells show åt vi på Varvet i Uddevalla. Fräck inredning men tyvärr var min kikärtsburgare verkligen inte god..

Denna helgen eller rättare sagt denna lördagen åkte jag och min mamma till Uddevalla. För att se Jonas Gardells show 30 år tillsammans. Och ja den var fantastisk asså helt fantastisk. Han har en magisk förmåga och vända stämningen hos alla i publiken i precis rätt stund från hysteriskt roligt till super allvar. Så unikt och så grymt kul att få se. Tack Jonas Gardell för en fantastisk föreställning och tack mamma för en super mysig eftermiddag och kväll.

(mer bilder på denna outfiten kommer upp imorgon)

Anledningen till att min "helg" denna veckan bara består av bilder från i lördags är för det var bara då jag gjorde någonting värt och fota haha. Jag var på lite festligheter i fredags efter jag jobbat samt en myskväll med Josefine och Felix igår.

Likes

Comments

Tankar

​Denna veckan längtar jag eter att inreda mitt eget hem och framtiden. Jag är sugen på ett skärp som på bilderna ovan och ett mönstrat sätt..  Jag ser framemot att mysa runt i stora tröjor i höstens färger och fixa inför halloween

Ha en fantastisk vecka och tänk på att snart, snart är det lov! 

Likes

Comments

Tankar

Jag var och gjorde ett dyslexi test här om dagen. Första gången i onsdags gjorde jag det, då har jag ändå fått höra varje utvecklingssamtal i 11 år att jag "måste öva på min stavning". Vilket ja, fine i lågstadiet att jag inte kunde för det var väll inget krav men efter det? borde ingen lärare ha hjälpt mig i mellanstadiet eller högstadiet? Jo det borde dem.

På mellanstadiet sa dem "stavning lär du dig på högstadiet det är inget bekymmer nu" fast vi ju övade på det?? På högstadiet sa lärarna att det inte gjorde så mycket att jag inte kunde stava. Men för ett år sedan när jag började gymnasiet sa min lärare efter första uppsatsen när min stavning ofc var sämst att "ni förväntas att kunna stava nu". Okej ja det är rimligt men jag kan inte och jag har aldrig fått någon hjälp. Det var inte bara i engelska och svenska utan också i franskan som mina lärare uppmärksammade detta. Förstå då att franska3 är inget man kollar jääätte noga på med stavningen med tanke på att det redan är svårt men ändå tänkte min lärare på det. Men som sagt man kunde ha skickat mig till en specialpedagog för iallafall 8 år sedan. Sen frågade samma lärare som tidigare uppmärksamt stavningen i min uppsats om jag aldrig hade funderat på och kolla upp det? Och nej det hade jag faktiskt inte. Jag hade aldrig ens fått frågan förens nu när jag var 16 år gammal. Nu ett år senare har jag fått göra ett test för att jag har skriv och lässvårigheter och möjligen dyslexi. (jag märker mest av min stavning och inte lika mycket läsning).

Grejen är att jag är inte ensam. En av mina närmaste vänner fick också först kolla upp detta när han gick i 2:an och först då fick han reda på att ja "du har dyselexi". Jag förstår att alla inte ser detta som ett jätte stort problem för såklart finns det värre saker än och inte kunna skriva eller läsa men när man är tvungen att kunna det som man faktiskt är i skolan för att uppnå dem betyg man vill ha och egentligen nog förtjänar så är de ett problem. Ett problem som borde ha uppmärksammats tidigare. Inte först idag

Likes

Comments

En dag i livet

Godmorgon eller godmiddag? Antagligen lite olika för er och för mig någonting där emellan.

Önskar jag kunde berätta om min väl spenderade lediga lördag men tyvärr icke.. Jag borde ha pluggat och kört backe men det jag har gjort sen jag vaknade 10:30 är ätit lång frukost, sminkat mig inför kvällen och vart en sväng förbi min favorit butik! Alltid något men tyvärr inte vad jag borde ha prioriterat idag.

Nu åker jag snart in till Uddevalla för middag och Jonas Gardell! Ni får självklart bilder från det på måndag i vanlig ordning

Likes

Comments

Clothing

Jag känner mig som en känd Hollywoodstjärna på 70-talet eller liknande med denna pälsen (inte äkta) och dem stora statement solisarna haha. Å andra sidan så älskar man ju 70-talets mode heller hur?

Beige polo från shoked in luxery // Jeans från 2nd one // Solglasögon TRIWA // Sneakers adidas // både pälsen och linnet är min mormors gammal.

​Vad tycker ni om denna outfiten? 

Likes

Comments

Clothing
I'm in Love 
Art comes first
Adore

​Låt er bara inspireras av alla dessa fantastiska människor med helt underbara plagg

Likes

Comments

Tankar

"Tiden går så fort och jag hinner inte med

Jag hinner göra allt men jag upplever inget

Inget stannar kvar hos mig

Allt är borta så fort nästa dygn har börjat

Tiden går så fort och jag hinner inte med"

Likes

Comments