I fredags tog jag med Hector och hundarna och åkte hem till skogen, Fränsta var destinationen och sällskapet för dagen var min kära pappa och Hectors morfar Lasse! Vi var iväg och träffade fler släktingar i deras sommarstuga och Hector fick bada för första gången i en sjö! Tror han tyckte att det va rätt skönt även om det va lite kallare än duschen/badbaljan hemma😊 smart som jag är så hade jag inte med badkläder och fick därmed nöja mig med att bada upp till låren bara! Hundarna badade också och tyckte det va toppen i finvädret!
Dagen fortsatte med middag på det nya stället i Ljungaverk som jag inte minns namnet på, god mat va det iaf!
Vidare därifrån till min storebror och Hectors morbror Larsa och hans son Thristan. Där blev det kaffe, surr och lite bus innan vi åkte hem till pappa och fikade en macka innan sängen.

Lördagen va vi kvar i Fränsta men då pappa/morfar inte skulle va hemma så bjöd vi dit en gammal barndomsvän till mig, Sofia, som nyss har fått en liten tjej! Vi surrade en stund och myste med dom små. Hector blev så stor när vi träffade lilla Esther men hon hinner nog växa ikapp och nästa år blir det säkert full fart! 😁
Efter en trevlig fikastund tog jag med mig hundarna och barn och åkte tillbaka hem till stan. In hemma och vände för att ta med Martin och åka och käka supergod grillad middag hos bästis Madde och Micke. Härliga vänner, gott käk och allmänt enkel men rolig kväll!

Hittills idag har jag och Hector varit och tittat på kusin Melvin när han va på hinderbana med gladiatorerna. Varmt men roligt att träffa alla där en snabbis!
När vi kom hem va vi över till Martins syster och hälsade på en sväng. Nu är jag hemma och Martin kommer snart sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Nu har Martin gått på semester också så nu väntar 3veckor med pappan hemma! jag hundarna och Hector jublar!!  😄😄😄

Helgen i korthet.... man kan ju undra hur länge jag hade måsta skriva om det inte skulle va kort... jaja strunt samma så har det varit en kanonhelg, fler sånna!

delar med mig av lite bilder också på den härliga helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments