I fredags tog jag med Hector och hundarna och åkte hem till skogen, Fränsta var destinationen och sällskapet för dagen var min kära pappa och Hectors morfar Lasse! Vi var iväg och träffade fler släktingar i deras sommarstuga och Hector fick bada för första gången i en sjö! Tror han tyckte att det va rätt skönt även om det va lite kallare än duschen/badbaljan hemma😊 smart som jag är så hade jag inte med badkläder och fick därmed nöja mig med att bada upp till låren bara! Hundarna badade också och tyckte det va toppen i finvädret!
Dagen fortsatte med middag på det nya stället i Ljungaverk som jag inte minns namnet på, god mat va det iaf!
Vidare därifrån till min storebror och Hectors morbror Larsa och hans son Thristan. Där blev det kaffe, surr och lite bus innan vi åkte hem till pappa och fikade en macka innan sängen.

Lördagen va vi kvar i Fränsta men då pappa/morfar inte skulle va hemma så bjöd vi dit en gammal barndomsvän till mig, Sofia, som nyss har fått en liten tjej! Vi surrade en stund och myste med dom små. Hector blev så stor när vi träffade lilla Esther men hon hinner nog växa ikapp och nästa år blir det säkert full fart! 😁
Efter en trevlig fikastund tog jag med mig hundarna och barn och åkte tillbaka hem till stan. In hemma och vände för att ta med Martin och åka och käka supergod grillad middag hos bästis Madde och Micke. Härliga vänner, gott käk och allmänt enkel men rolig kväll!

Hittills idag har jag och Hector varit och tittat på kusin Melvin när han va på hinderbana med gladiatorerna. Varmt men roligt att träffa alla där en snabbis!
När vi kom hem va vi över till Martins syster och hälsade på en sväng. Nu är jag hemma och Martin kommer snart sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Nu har Martin gått på semester också så nu väntar 3veckor med pappan hemma! jag hundarna och Hector jublar!!  😄😄😄

Helgen i korthet.... man kan ju undra hur länge jag hade måsta skriva om det inte skulle va kort... jaja strunt samma så har det varit en kanonhelg, fler sånna!

delar med mig av lite bilder också på den härliga helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu kommer det några funderingar
Ni vet, inte några saker som man har speciellt stor nytta av att veta svaret på men som man ändå inte riktigt kan släppa!

För det första: Vad fyller Musslor för funktion? finns en funktion? är det bara vi människor som äter Musslor eller finns det nån fler? vad äter Musslor och hur tar dom sig fram i vattnet?

För det andra: Varför säger man att man har haft främmande? det låter ju som att någon man inte känner har hälsat på fast det oftast inte så man menar.

För det tredje: Varför säger man farbror om man inte ska säga gubbe? farbror är ju någon man är släkt med, och varenda gubbe är man ju inte släkt med...

Som sagt "väldigt" nödvändiga funderingar! 😅🤔🤓

Likes

Comments

Det är precis en dag som denna som jag längtar ännu mer efter att ha ett hus... att kunna släppa hundarna lösa på gården och att bara kunna vara ute. Och ja, jag vet jag kan gå utanför lägenheten och hänga också men det är inte samma sak....

Hector spenderar dagen med att öva att vända sig om och även att ligga på mage och han är så duktig! 😍

För övrigt är det toppen att va småbarnsförälder... Hector kräktes mig i håret förut och tills hans pappa kommer hem så får det vara en fin inpackning🙈🙊😂

Likes

Comments

Efter lite om och men lyckades jag iaf få till en header. Det jag trodde skulle kunna vara det enklare, nämligen att få till en profilbild lyckades jag tyvärr inte med så det får jag prova med igen senare.

Om det skulle finnas någon som läser här som inte känner mig så kan jag ju passa på att lite snabbt klargöra några saker som kanske kan vara bra att veta om man ska förstå vad jag skriver - Så en kort presentation kanske vore på sin plats!

Jag heter Gina är 24 år och bor sedan flera år tillbaka i Sundsvall tillsammans med min sambo Martin. Varken jag eller Martin kommer från Sundsvall egentligen utan hör hemma i "skogen", han i Ljungaverk och jag i Munkbysjön/Fränsta. Tillsammans med oss bor våra två hundar Shadow och Queen och såklart vår son Hector som snart blir 3 månader! Så just nu är jag hemma och är mammaledig men i vanliga fall så jobbar jag som personlig assistent och pluggar till förskollärare. Både jag och Martin har stora familjer som vi håller varmt om hjärtat och vilka alla de är får jag försöka förklara i kommande inlägg eftersom jag skriver om dem!

Dagens händelser hittills är inte speciellt världsomvändande. Jag, Hector och hundarna var ut på en promenad och passade på att plocka Pokemon-bollar åt Martin som har blivit besatt av spelet PokemonGo. Jag håller mig ifrån det själv för att inte bli besatt, jag har andra saker jag måste göra, spelnörden i mig skulle göra volter och applådera om jag började och det vill vi inte riskera! Sen har vår längtan om att Martin går på semester imorn efter jobbet försenats lite och istället ska han jobba över idag och imorn och sedan jobba extra lördag och söndag för att sedan gå på semester på måndag! Men den som väntar på nåt gott...

Tänkte i kommande inlägg berätta om hur jag upplevde graviditeten och sedan fortsättningsvis berätta om min förlossning och även om hur livet är nu med en liten kille som växer och lär både sig själv och mig/oss nya saker varje dag. Detta är både för min egen skull och för er som eventuellt är intresserade. För min skull är för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa nån gång, kanske jämföra när Hector i framtiden förhoppningsvis ska få syskon!

Nä nu ska jag återgå till sonen och hundarna!

Likes

Comments

Min bubbla... börjar med att klargöra att jag inte äger en bubbla, bilen alltså, detta är den bubblan man pratar om att man lever i.

I min såkallade bubbla finns jag, mina familjer, mina vänner, mina funderingar och mina upplevelser. Är du intresserad? Läs! Är du inte intresserad så gör något annat, jag tänker inte tvinga dig att slösa tid på mig! 😊

Återkommer imorn med ett förhoppningsvis lite roligare inlägg och ett förhoppningsvis lite roligare utseende på bloggen. Sov gott sålänge!

Bjuder på en fantastisk snapchat-bild sålänge! 👍

Likes

Comments