Så värt det lille lördag idag igen men blir inget party idag heller, utan vi ska till Mullsjö och hämta hem oldsen som stått där sen i fredags då kylar slangen gick åt pip svängen! :) Så hoppas vi lyckas få hem den nu utan att något rasar..

2 dagar kvar till afterwork!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland längtar man tillbaka när man inte behövde ta stor livs avgörande beslut, utan det största problemet va att man inte ville gå och lägga sig när Bolibompa va slut även om man va trött! Nu skulle jag gärna gå och lägga mig tidigt men var finns tidden till de? När kommer man in i vuxen effektivitet som många äldre har, där man hinner me tusen saker på än dag? Men egentligen skulle jag någ bara va glad om jag och min kille hittar än lägenheten med två rum där hyran inte ligger på 7000 i månaden, och jag får reda på om jag har jobb i höst eller inte!

Likes

Comments

Heeeej, va i Västerås för ungefär två veckor sen nu. Och har aldrig vart på någon större billutställning va ca 10 000 bilar på fredagen och ännu mer på lördagen! Och marknaden ska man inte prata om kändes som den aldrig skulle ta slut när man gick på den, tog två dagar för att kolla på allt och så missade men ändå massa. Men va jätte skoj, lite för mycket påsk raggare på kvällen för min smak men ändå skoj!

Likes

Comments

Kollar frisyrer, smink och kläder för att få lite inspiration nu när det börjar bli värmt! Men finns ju så mycket snyggt så man försvinner lite bland, vicktory rolls, höga midjor, prickiga klänningar, blommor och bandanas. Men nu ska jag ta och fixa mig innan man beger sig på äventyr. :)

Likes

Comments

​Sitter här och dricker min tredje kopp med kaffe nu och kollar på morgon nyheterna! Har redan hunnit vara hos min farfar och ätit frukost, gjorde gröt och ägg till oss så är redo för än dag med äventyr. Men igår så färgade jag och Jennifer håret på varandra, jag blev röd hårig och Jennifer blond. Måste göra en färgning till idag eftersom mina toppar är så blonda och fina!

Likes

Comments

Ja det senaste har man mest åkt Valiant, druckit, ätit kaka och umgåtts med goa vänner när man inte jobbat då. Så våren har vart riktigt bra och sommaren kommer bli ännu bättre, eftersom vi har bokat tält plats till big Power meet i Västerås! :D Längtar som bara den tills dess, trots att det är massa skoj innan dess. :)

Likes

Comments

Igår åkte vi ju iväg till Lidköping i en sliten cheva från 65. Var riktigt roligt, och köpte även min första singel blev så klart en med Siw Malmkvist! Men istället för att förklara vad som hände så tror jag bilderna får visa våran förmiddag! :)

Likes

Comments

Fick många fina bilder med medlemmarna från Top Cats igår men dessa två är de bästa, haha! ​ Men hade en riktigt rolig kväll i parken, träffade massa gott folk och dansade till go musik. Blev lite fler bilder under kvällen men de kommer senare, kommer även komma bilder från dagen när vi var i Lidköping. :)

Likes

Comments

Imorgon blir det fullt ös, blir att gå upp vid halv sju för att åka till den efterlängtade vårmarknaden och så klart blir det att åka jänk denna gången en Chevrolet. Sen blir det att grilla och mysa med bebis innan man får skynda sig hem byta om och bege sig till Rockabilly i Huskvarna parken. Sätt fram emot detta i månader nu så ska bli riktigt roligt, både att få åka jänk för första gången iår och dansa  med min älskade och vännerna!​

Men idag blir det lite lugnade, ska ner till farmor och farfar och kolla hur det är med dem. Och ikväll blir det mys med hjärtat och så klart virka! 

Likes

Comments

Ikväll blir det att läsa lite romantik med lite gott the och måla naglarna, så är en riktig tjej kväll man måste ju ta vara på kvällarna man är helt själv hemma! :) 

Likes

Comments