​Herregud jeg er så ufattelig heldig, jeg har så utrolig gode mennesker i livet mitt. Hverdagen min er så mye enklere fordi at jeg har så mye glede. Min bedre halvdel aka min bestevenn katrhine sendte meg et påske egg i posten bare fordi hun ville glede meg, er ikke det bare utrolig søtt? føler meg så utrolig heldig, og det er virkelig ting som jeg tar til meg! Stor gleder i hverdagen virkelig 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​VS sine body mist er definitivt en av de beste, jeg tåler ikke body mist fordi jeg får så hodepine og kløe, men denne her er s utrolig lett og lufitg! Virkelig verdt pengene, 130kr i finland!

Likes

Comments

Har lenge sett etter en klokke som kan kan bruke til alt, og en klokke som er liten og enkel, og jeg ble helt forelsket i Mockberg sin klokke, er virkelig så verdt pengene! Anbefales, den koster 1 449, på blant annet bjørklund!

Likes

Comments

Har lenge ønsket meg disse skoene, men har ikke tatt med råd til det. Men plutselig gikk jeg forbi eurosko også var de satt ned til 400kr og orginal prisen er 600, så visst du også vil ha sånne sko anbefaler jeg deg og kjøpe nå. De er utrolig god for kroppen, og passer til det meste!

Likes

Comments

Det er så utrolig godt og bare legge vekk pc, og telefon for å slapp av, er utrolig godt for sjelen at du kobler litt ut, og kommer inn i din egen verden! Jeg anbefaler alle disse tegnebøkene, blir sittende i flere timer, og blir i min helt egen verden!

Likes

Comments

230kr// Life

Apotek boost // tilbud til 50kr

Likes

Comments

​Visst du har lys til å følge meg på snapchat, så er du hjertelig velkommen til det ! 

Snap: g-ae forkortelse for gina angelica eliassen

Likes

Comments

​Frappechino med sjokolade er alt for godt, har cravings på det 24/7

Likes

Comments

​Det var lager tømming på cubus i kirkenes, da var nesten hele butikken til 20/50 kr, jeg elsker og shoppe så da ble det et par nye ting! Var ikke helt fornøyd med utvalget de hadde, så endte mest med og kjøpe jakker istedenfor! Til sammen ble dette 500kr og det koste bare den ene jakke alene visst den ikke var til salgs! Så kan får gjort gode kjøp visst man bare leter!

Likes

Comments