​För det första, jag har druckit sprit och har på grund av detta lite svårt att hålla den perfekta stavning och grammatik som annars är mitt signum. Men ändå, här kommer intressanta notiser om samtiden:

1. Jag såg författaren Jens Lapidus i stan i går. Jävligt beundransvärd person. Snygga kläder hade han framförallt.

2. Snart är det dags att jobba igen. Fem "riktiga" veckor kvar, bra så!

3. Det går inte att hålla på ett lag som kallar sig Thoréngruppen. Det går bara inte!

Det var allt. Sol över vägen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jajamen, nu är jag tillbaka efter en hård helg med mycket smått och gott! Tänkte på det här med SHL och HockeyAllsvenskan och det fruktansvärda missförhållande som nu råder ligorna emellan. Just nu har Mora IK ena skridskon i SHL och SHL:s VD Jörgen Lindgren sliter just nu sitt hår och tänker att "det är ju fan att produkten ska störas över att lag faktiskt spelar mot varandra på isen". Jag håller stenhårt på Mora och Karlskoga i kvalen. Det vore underbart om två bonnagäng tog steget upp till SHL. Blotta tanken svider något djävulskt för slipsarna där i logerna.

Drömmen är ju att SHL skrotas och att elitserien kommer tillbaka i sin gamla form, med kvalserie och allt. Sen vill jag se följande lag där: Björklöven, Luleå, Djurgården, Frölunda, Brynäs, Västerås, Modo, HV71, AIK, Vita Hästen, Timrå och Skellefteå AIK (p.g.a. derbypengarna som formligen rullar in).

Sen slutar det med att jag blir så orolig för att åka ur att jag i stället vänder totalt och yrkar på stängd elitserie...

Likes

Comments

Det är en oändligt uttjatad diskussion men jag ger mig ändå rakt in i den. Att sitta på en stol/ligga i en säng och spela dataspel (där man dessutom skjuter andra människor Brevikstyle) och förväntas nå allmänhetens respekt för detta? "Men det är ju visst en sport, de måste ha snabba reaktioner och split vision!" sa en på jobbet förra veckan. Absolut. Då kanske vi också ska tävla i Microsoft Word eller Outlook också. Samma egenskaper eftersträvas men ingen behöver låtsas döda på kuppen. Slår vad om att ingen av dessa "idrottare" ens har gjort lumpen. Summa summarum, spela era skitspel om ni vill. Men kalla det för fan inte för något med sport, för det är det inte.


Likes

Comments

...genom att prova lägga in en bild. Och vilken bild! Jag var på 40-årsfest i helgen och den givna presenten var således 40 st folköl:


Likes

Comments

​Godkväll! Undertecknad fick ett infall av nostalgi och drog sig till minnes alla med frustration skrivna alster som under mitten av 00-talet publicerades på den omåttligt populära gimpsuitbloggen. Här kommer 2.0-versionen, jag skulle bli förvånad om det blir mer än fem inlägg totalt, men nu kör vi!

Vad har hänt sen sist? Jodå, det var nio år sen sist och under den tidsperioden har jag hunnit med två städer, tre heltidsjobb och två ungar. Rätt många öl också. Mitt i allt detta är jag just nu, sittandes i ett spartanskt inrett kontor som även fungerar som gästrum/karantän under sjukmånader. Sova är inget jag längre håller på med.

Nu ska jag berätta om min TV-kväll så här på söndagen då jobbångesten kommer krypandes:

19.00-20.00: Parneviks.

En repris visserligen. Men fan vad avkopplande det är att se något så bekymmersfritt som Jesper Parneviks ego. Förutsägbart och trevligt, kräver noll förmåga till analys och reflektion.

20.00-21.00: Mästarnas mästare.

Given. Speciellt nu när "HeatonN" åkt ur och därmed raderat ut "e-sporten" (seriöst, vad fan var detta egentligen?!) från public service för evigt. Han var både fet, kaxig och dålig, allt på samma gång. Heja Posa!

21.00-22.00: Wallander eller Dating naked, har inte bestämt mig ännu. Två riktiga kvalitetsproduktioner oavsett. 

Nog om detta. Sol över vägen!


Likes

Comments