​... att redan nu känna längtan efter sommaren och sin balkong en varm sommarkväll? 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Det är torsdag. Ljuvliga torsdag. Snart helg för mig med, jobb och avskedshelg. Hallelujah!

Jag har försovit mig imorse, första gången på otroligt länge. Som tur var så var jag ändå i tid då jag ställer klockan så pass länge i förväg. Men ouch vilken stress moment det är egentligen, detta är något som förstör hela dagen om man inte hanterar det på ett smart sätt.

Det är väl då trafikolyckor händer, man ramlar och glömmer att låsa dörren hemma eller att ta med sig lunchlådan till jobbet. Att lära sig hur man hanterar stressiga situationer är en konst. Indeed. Andas in och ut. Stanna upp i en minut. Tänk över situationen - hantera den. Gäller bara ett tänka ett steg framåt och sköta det snyggt. Du har redan försovit dig, man är väl inte mer än mänsklig. Se bara till att inte göra det oftare än nödvändigt;)


Likes

Comments


.

Till alla som befinner sig i ett eller strävar efter ett förhållande.

Hej! #metoo - ännu en påminnelse om att saker och ting måste förändras. Vi måste helt enkelt bli ännu bättre på det vi gör. Här och nu. .

 För det första! Ska vi få igenom någonting, ska det faktiskt ske en förändringar så måste vi börja med att sluta lyfta låtar så som Beyonces ''Run the world (Girls) '', hur bra artist Beyonce ens är. Vi måste berätta för Penny Schulman om att säga att '' pojkar är skräp'' är inte okej... Och vi måste sluta respektera Zara Larssons ''Jag hatar män'', samtidigt som hon befinner sig i ett förhållande. DETTA ÄR INTE OKEJ! VI löser inte hat med hat. Jämt ska det vara, vi ska inte bli bättre och män ska inte heller vara bättre än oss. 

För det andra:  uppfostra dinabarn rätt. Var modern. Berätta om respekt och omsorg till dina små kusiner, låt din pojke få lära sig att laga mat, låt din lillasyster förstå att det är jätte skönt att vara lite bortskämd ibland. Tänk ett steg framåt. Var inte mannen som har en fru som serverar middag till sin familj, och ger en kyss på pannan på sin duktiga hårt arbetande man samtidigt. Strax efter att hon hämtade barnen från dagis och sorterade skorna i hallen. Var inte heller den kvinnan.

Så nej, det är inte okej att att kvinnor behöver kämpa för sina rättigheter, men det är inte heller okej att vi inte gör någonting åt det... här och nu.

#netoo fast #together-Likes

Comments


Godmorgon!

Jätte mysigt med bondemarknader overall, men bondemarknader i storstäder är något helt oslagbart för mig. Mycket folk, mycket rörelse & folk är galna i färska, ekologiska och bra behandlade varor. Det köas och det babblas. Hur mysigt som helst! Denna är från Katarina Bangata på Södermalm, anordnas precis på andra sidan av vårt hus. Varje helg.

Sex dagar kvar nu tills jag överger Umeå. Längtan skulle kunna jämföras med väntan på att kaffeperkulator ska koka färdigt på morgonen medan man väntar på sin morgonkaffe. Den är enorm.


Likes

Comments