Hej Hej! 

Jag har nu upptäck att det är ganska skönt med helger. Förut tyckte jag att dom bara var jobbig 

för att det kändes som att jag pluggade mycket mer då än vad jag gjorde på vardagar!

I morse vaknade jag vid ca halv 12 ganska skönt tycker jag. 

Idag har jag inte gjort så mycket har pluggat lite och åkte även och handlade lite och jag träffade även Erika idag! 

Jag ville bara göra ett litet snabbt inlägg för jag hade lust för det. 

Men kram så länge så höres vi

                                                                                                       

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! 

Jag ville bara slänga in ett inlägg innan jag somnar.

Idag var jag på skolan och idag hade jag 2 vård och omsorgslektioner och en specialpedogik (stavning) och Idrott  ganska chilla lektioner utom idrott... men aja som sagt ville bara slänga in ett inlägg innan jag somnar så nu ska jag anstränga mig att sova... 


       

Likes

Comments


Hej!

jag orkar inte skriva om vad jag har gjort idag utan ni kan få kolla på några bilder sen jag var i Frankrike.

😄   


Likes

CommentsHejsan alla underbara !
Är i stan just nu och har precis fixat mig ska ta & dra på mig gym-kläderna nu bara sen drar jag vidare till gymmet! 😜 Sorry för jag inte skrivit här på länge men nu ska ju kika in på min blogg också för är lite mer aktiv där just nu 😘 Denna vecka har i alla fall bjudit på lite allt möjligt men har faktiskt varit en ganska bra vecka overall, hoppas ni också har haft det bra ☺️ Ska i alla fall hem idag så tar buss 15:00 hem & då blir det till att fixa med engelska och göra klart min PowerPoint så det blir ju kul....😜 anyway ha en fortsatt bra dag så kanske vi hörs senare! Bye my love !

Likes

Comments

Hej!

Äntligen Fredag igen! Veckorna bara rullar på nu och mer och mer läxor kommer nu....

Idag fick vi sluta klockan kvart över 12 och då gick jag och Veronica och åt med Patrik och sen gick vi upp till vinna där Jessica satt (Patrik och Jessica hjälplärare)  där och då satt ni och pratade lite och sen fixade vi iordning det vi skulle göra och sen satt jag och Veronica kvar där tills jag skulle gå.

Dagen har varit fett chill (fredagar är alltid det) Btw vi fick våra datorer idag! 

PS. gårdagens spruta gjorde svin ont har jag har fortfarande ont i helt seriöst nästan hela armen!!...

Aja i helgen har jag inte planerat utom att jag ska hjälpa mamma i lägenheten! men vi må höres något.

(gamal bild sen i sommras då jag var i London)


Likes

Comments

 Hej!

Idag började det med att vi hade Studiegård kvart över 8 så medan Veronica jobbade Veronica med Matte medans jag läste en bok son vi har i Svenska.

Sen hade vi Svenska och det var het okej faktiskt vi gjorde typ inget som var ansträngande det var ganska chill. Vi hade lunch efter och då var det potatisbullar och det var gott.Efter lunchen hade vi Matte och det gick ganska bra för mig faktiskt. Sedan hade vi Engelska och det gick inte så bra. 

Sen slutade vi efter Engelskan och då följde jag med Moa i våran klass och väntade tills hennes pappa kom och hämtade henne. Sedan gick jag upp till gym 24 för Erika var där och tränade och sedan när hon var klar kom hennes pappa och hämtade oss och åkte hem.

När jag kom hem åt vi middag och sen efter det har jag inte gjort så mycket mer utom att jag har bakat chokladbollar för på våra Mattelektioner varje dag när hon har genomgång då pratar hon om chokladkakor och då blir man ju inte lite sugen på något med choklad...

Imorgon får vi äntligen hämta ut våra datorer! Efterlängtade!!

 Och även imorgon hoppas jag på att jag får ta sprutan som dom inte ville ta den på mig i tisdags...

För er som då undrar vad för spruta och varför? 

Jo sprutan är mot TBC och isom att jag går vård och omsorg så måste jag ta det för att få praktisera och jobba inom sjukvården.

Aja tack för mig leverpastej! 

// Johanna 


Likes

Comments


Hellu everybådy !😘

Sista dagen idag innan jag börjar skolan igen imorgon. Just nu vill jag ens inte tänka på att jag må sätta väckarklockan på 05:30 imorgon..... Det är det värsta med att bo långt ifrån för då är man så jävla trött på skolan hela tiden.. Idag har jag i alla fall varit inne i stan hela dagen på massa ärenden sen mitt på dagen någon gång tog jag och Johanna å mötte upp Veronica, Nina, Katja, Mimmi och Nathalie..... Men det slutade med att jag, Katja, Nina och Veronica drog på subway och sen stack Nina & Katja. Jag & Veronica tog då och leta rätt på Mimmi & Juri å drog runt på stan lite. Blev att jag köpte lite smink och ett nagellack. Men nu ska jag kolla lite på PLL innan jag går å lägger mig, så ma höres ! 😊


Likes

Comments

Hellöööö!
Ville bara säga att jag är ledsen för att inte ha uppdaterat nåt denna vecka, men jag har inte gjort nåt denna vecka har knappt pratat med någon. Vill säga förlåt till dem som skrivit till mig men jag ej svarat sanningen är att jag sett det men inte velat prata med någon. Detta har varit den värsta veckan jag varit med om... Har varit så jävla deprimerad, full av ångest och sen på det drog jag på mig värsta förkylningen också. Ville bara säga förlåt för att jag ignorerat era meddelanden och annat. Uppdateringen kommer vara fortsatt ganska dålig resten av denna månad också för jag känner ingen ork att blogga eller annat. Kommer dock försöka att uppdatera lite mer. Men nu ska jag kolla på någon film eller nåt. Snart kommer johanna hem också så det kommer säkert bli lite mer uppdatering här! Men vi hörs KANSKE senare !

Likes

Comments


Hellöö!
Sitter på bussen till stan för att träffa Juri och alla andra. Igår var jag som sagt på trafikskolan och sen klippte & färgade jag håret på Nikita och det tog fukking 3 timmar..... Så jävla drygt men bra vart det bara lite kort.Detta vart resultatet. Så gårdagen bjöd både på glädje och oro. I alla fall stack jag, pappa och syrran sen och åkte till Gällö så vi fick övningsköra lite så det var fett kul. Men ni ska jag snart hoppa av så vi hörs !
(Johanna kommer inte kunna uppdatera så mycket på ett tag för hon har åkt till Frankrike)Likes

Comments


Hellu everybådy ! 😄

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik just nu och kom på att jag inte skrivit nåt här på några dagar. SORRY! Men igår var jag i alla fall inne i stan med storasystern min, hon skulle klippa sig och skulle till trafikskolan. Sen bokade jag också tid till mig för att klippa och färga håret som jag ska göra imorgon.... Sen ska jag också på trafikskolan imorgon och köra igen. Tänkte att jag imorgon när jag kommer hem fixa ihop nåt med allt från yran som var exakt en vecka sen idag !! asså shiit va det gått fort 😨 Känns fortfarande som det inte ens har hänt än.... Men kul va det. Men nu ska jag fixa allt tills imorgon så ma höres!


Likes

Comments