Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såg att Luke, ni vet den svenska au pairen som jag åkte till castro med tillsammans med Madlene och Julia? Han hade iallafall med sig sin kamera och filmade små snuttar under dagen, såg nu att han lagt upp den och ville dela med mig! Tycker det är en väldigt kul grej eftersom det är tusen gånger roligare att se en video än att läsa en lång text! Kul att se lite mer av staden dessutom, så här har ni den!

 

Jag kommer in vid 3.40 ungefär haha!

 


Likes

Comments

Den här helgen ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Har haft ett par väldigt intensiva veckor. Eller rättare sagt månader. Varje helg sen jag kom hit har jag i princip haft fullt upp, vilket jag älskar, det får ni inte misstolka, men det jag säger är att jag den här veckan kände hur luften gick ur mig lite. Min kropp skriker efter avslappning, efter att få göra INGENTING för mig själv. Så det passar väl alldeles utmärkt med tanke på att frugan Jen har åkt till LA och ska stanna där en vecka. Så nu ska jag koppla av till fullo, göra sånt som får mig att må bra, jag ska sova ut, jag ska prata på skype med familjen i evigheter, hoppas jag iallafall, och jag ska se massa avsnitt av Kourtney and Kim take miami!

 

Började denna relax weekend redan idag faktiskt! Gick upp, följde med min host mom och barnen till target och costco, had a good time faktiskt, kändes så inspirerande att gå runt i affärerna idag! fick massa ideer till matlagning, inredning, outfits osv! sen när jag kom hem så tog jag en nap på 2 timmar, behövligt! och nu sitter jag här, klockan är 6.30 PM och det är strax dax för middag! Imorgon väntar INGENTING förmodligen! kanske en tripp till ögonbrynsstället om Mamma tillåter hahaha! och sen skype med family <3 då, men det är ju givet!


Här kommer lite random pics från datorn!
 

Likes

Comments

Är det någonting som jag har lagt alldeles för lite tid på sen jag kom till USA så är det, tro det eller ej, skönhetsfronten. Hemma älskade jag att färga ögonbrynen, tona håret då och då, göra inpackningar, anisktsmasker, måla naglarna, gå till salonger osv osv. Men här har jag helt tappat det. Jag menar, intresset i sig finns kvar, men tiden räcker inte riktigt till och dessutom så har prion legat på annat. Men jag har insett nu att det här med att pyssla om sig själv, ha såkallade "spa-dagar" är viktiga för mig. Så ska faktiskt unna mig själv lite ompyssling någon gång ibland! det får mig att må så mycket bättre, och det får mig att känna mig säkrare! jag som går runt utan smink hela dagarna liksom, kan vara skönt att inte behöva tänka på hur ofräsh man känner sig då. Jag vill känna mig fräsh naturligt, jag älskar det! att ha fina ögonbryn utan att behöva fylla i dom varje morgon osv.

 

I veckan slängde jag i en toning i barret dessutom, en mörk mörk brun färg. Det som jag trivs allra bäst i. Känns super faktiskt! billigt som attan, 65 spänn för en färg som jag skulle betalat närmare 100 för hemma. Ska dessutom ta mig friheten att fixa ögonbrynen på en salong i närheten av där jag bor just för att det inte är så dyrt. Hjälper dom mig att få till en bra form så kan jag bara hålla mig till den sen, då känns det värt det! (och mamma, jag VET att jag lovat att spara, men vi snackar typ 200 kr för någonting som kommer ge mig en väldigt mycket bättre självkänsla ;) haha)

  

Mörkbrunt hår som är näst intill svart (L O V E) och älskade tatueringen som dessvärre är upp och ned :)

Likes

Comments


Likes

Comments

Ah men allvarligt talat, vart ska jag börja? Jag har spenderat kvällen med bästa bror Jennifer, vi har bokat JUSTIN BIEBER I STAPLES CENTER, vi har umgåtts, vi har pratat, min älskade fina och mysigaste familj kommer om bara 1 månad och 1 dag (blir det nu bara för att klockan är 12.53 på natten här) och det ser jag vääääldigt mycket fram emot! Längtar efter mina bästa systrar, Josefine och Olivia! Är det någonting jag verkligen har lärt mig så är det att uppskatta tiden med dom man älskar medan man faktiskt kan umgås med dom. Familjen och hundarna, mina gosisar, farmor och morfar, vännerna... Miss them! Men ändå så är jag oerhört glad för den här resan jag gör just nu! Känns så rätt även fast det ibland kommer motgångar. Men senaste tiden så har allt ändå känts väldigt väldigt bra! Saknad var något jag räknade med redan innan jag åkte, fattade att det skulle bli svårt att leva utan dom där hemma i sverige under så lång tid med Skype, mail och Facebook som enda kommunikation, men vi klarar det ändå. Både jag och dom. Vi är så jäkla bra allihopa! Jag beundrar oss!

Och Bieber, u better prepare for me and Jen! See u June 24th! <>

Likes

Comments

Idag känns livet rätt fancy trots allt. Och varför jag säger trots allt är för att regnet bokstavligt talat har öst ner här i San Francisco HELA dagen, och för att jag jobbar sent ikväll. Ska natta barnen för första gången. Och istället för att nu koncentrera sig på det negativa så ligger fokus idag på det positiva. Det någonting inom mig som ger mig en jäkla drivkraft, och lycka. Lycka att faktiskt vara här. Är nöjd med nuet och framförallt då är jag nöjd med vad som komma skall. Har ett par planerade helger och sleep overs med Jennifer, har min weekend course inne i SF, har Napa (pappab i föräldrafällans hus), ATT MIN FAMILJ KOMMER, baseball match, LA med Justin bieber konsert, Beyonce konsert, LA tour och hela rubbet! Med mera. American dream!Likes

Comments

Ah men nu är jag bra trött på att hitta på rubriker, skriva välformulerat och så vidare. Här kommer en snabbresumé av dagen: började med att åka till bay area discovery museum för att leka och stoja och upptäcka för ett par timmar. Åkte hem, åt lunch, tog en nap, styrde sedan kosan mot the library och gick på story time med Julia och hennes barn hon har hand om (så hon är också en au pair, ja! Från Tyskland är hon) och efter det var det raka vägen hem för playdate! R och hans bästa killkompis C målade kottar och lekte!

Vad som gäller nu är lite oklart, sugen på att åka och köpa någon billig toning att slänga i barret för det är bra ojämt och solblekt just nu. Sen vill jag dansa lite också, så dans IT IS! Det står först på att-göra-listan! Herrå!

Likes

Comments

Eh, ah det kan man kanske säga! Är så bränd att jag bränner mig. Hade nästan glömt hur jävla ont det faktiskt gör, och nääää det är ingen överdrift det här! Brände mig tvärs över ryggen för ett par år sen, ärret finns kvar och lär väll förmodligen alltid att göra, men det är ju sak samma, ont gjorde det! Och nu bränner jag mig på lilla fingret och tror ta mig fan att det gör ondare än vad det gjorde på ryggen! Satfläsk... Det svider på!

Likes

Comments

Har mer och mer börjat känna att dessa dagsuppdateringar då jag egentligen inte gjort ett skit är rätt onödiga. Men ändå är det någonting inom mig som får mig att uppdatera, har väl fått för mig att pappa älskar att läsa det ändå? även fast meningarna är rätt meningslösa. Med denna inledning är det nog inte så svårt att lista ut hur dagen sett ut va antar jag? nää tänkte väl det. Har alltså inte gjort någonting som är värt att nämnas. Kom dock in på min weekend course som jag så länge velat komma in på, det är nämligen så att man får 4 credits för den, och jag behöver 6, så det är klockrent att beta av 4 av 6 på bara en helg. Ska åka tillsammans med Jennifer, så rätt happy är man ju! Säde och Julia ska också på den så det ska bli kul även fast helgen basicly handlar om plugg! ah, sen har jag väll bara försökt göra rummet mitt lite mer hemtrevligt och chattat med vänner!

 

Likes

Comments