View tracker

Tänk att det snart gått ett helt år sedan min lilla Lyndon föddes. Och snart två år sen jag blev gravid. Han har blivit så stor och utvecklats så himla mycket. Tiden går för fort....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såhär blev skillnaden på mitt hår. Jag trixade lite själv så
Det guldiga kom fram vilket jag hatar. Jag älskar kalla beige-grå toner. Och nu är det faktiskt skitsnyggt!

Likes

Comments

View tracker

Snart är det ju Lyndons första födelsedag och vi vill ge något som betyder något och som varar. Inte en leksak eller så.... jag har googlat och googlat och det som jag tycker är en bra present är typ guld eller något personligt. Jag har beställt en sparbössa i äkta silver som guldsmeden ska gravera. Jättefin verkligen och det blir ett fint minne! Han kommer även få några mer presenter. Och sen efter 5 dagar så är det Julafton och då kommer han få massa paket igen.

Visst är bebisen till tårtan superlik Lyndon förresten? Det är den enda saken jag inte gjort själv på tårtan haha.

Likes

Comments

Jag testade att göra en provtårta.... fast den ska inte vara rund eller liten på hans födelsedag då. Det blir för mycket med blommorna på va? Eller vad tycker ni?
Detta är ju första gången jag gör en tårta som inte är på ett vanligt sätt så jag är tom på ideer?

Likes

Comments

Inatt var jag och Ilir vakna tills kl 3 vilket inte har hänt på hur länge som helst. Men man var ju rätt trött när Lyndon vaknade i morse haha.

Anyways.... idag ska vi äntligen sätta up vår nya tvbänk och hylla på väggen. Och jag och Lennox har börjar julpynta. En liten gran, några paket och God Jul bokstäver är allt som kommit upp än så länge men jag ska ut och se vad det finns att köpa senare. En ljusstake eller stjärna till Lennox rum vill vi ha och något till köket med. Jag gillar inte att ha massa pynt utan vill ha allt stelt och stilrent fortfarande. Mina gransaker är silver/röda och jag tänkte först byta till vita/silver men vafan julen är ju röd! Så de får vara kvar.

Det ska bli så skönt att få ordning allt här hemma och sedan är det bara nagelrummet som ska göras om helt.

Likes

Comments

Idag har jag fått hem lite ingredienser till Lyndons 1-års tårta. Och jag har suttit och övat nu. En del av tårtan ska vara i sockerpasta och den andra delen i färgad kokos. Det ska vara en våningstårta. En stor!

Jag är bra på att göra rosor men bestämde mig för att inte ha det på tårtan. Jag ska ha lite andra blommor på ena delen och kaaaanske stjärnor om det inte blir för mycket, vilket jag faktiskt tror.

Likes

Comments

Jag har precis tagit ett bad. Alltså jag tror jag gjorde det senast i somras någon gång. Badade alltså...inte duschade hahaha. Fy vad skönt att bara stänga in sig för sig själv och ha vatten över öronen. Detta behövde jag för jag duschar alltid med stress och med öppen dörr och en liten Lyndon som sitter i matstolen och kollar på hahaha. Man kan inte lämna honom själv utom när han sover. Och eftersom Ilir jobbar så mycket så är jag ju själv med barnen.

Det blev till och med så att jag hann med en hårinpackning..

Likes

Comments

Ilir har blivit matförgiftad och spydde ut årets alla gäster igår. Eftersom han har diabetes med så åkte han till akuten. Han blev helt väck!

Och då vaknade Lyndon och har bara sovit korta stunder sen det. Jag är stendöd och känner även att jag börjar bli förkyld. Känner mig verkligen helt färdig och hade gjort i princip vad som helst för att bara få hyra in mig på ett hotellrum och ligga där och sova i typ 2-3 dygn. Det borde inte vara omöjligt egentligen men det känns så för tillfället. Om en vecka har jag även uppkörningen men har inte kört ett skit förutom igår på körskolan. Kan inte livet bara finnas på min sida lite nu?!

Eller kan inte Lyndon bara gilla att sova! Man måste kolla honom exakt all vaken tid för han är så busig och gör massa saker han inte ska hela tiden.

Likes

Comments

Eftersom alla undrar vad dom ska ge Lyndon på hans födelsedag/julklapp så har han (jag) gjort en önskelista haha. Självklart är vi glada för vad vi än får men här är lite tips till er kära familjemedlemmar utan fantasi.

Kläder funkar alltid med! Han har storlek 74/80 så köp gärna stl 86 isåfall. Eller alla typer av aktivitetslekssaker.

Likes

Comments

Nu har jag köpt Lyndons födelsedagsoutfit och även barnens nyårskläder. Då ska dom vara likadant klädda. På Julafton får dom ha på sig tomtekläder tror jag :)

Likes

Comments