Då är vi på väg hem från Ullared. Det var väldigt mycket folk men vi slapp stå i kö i kassan så länge iaf och jag fick faktiskt tag i allting jag kom dit för. Lyndon var lite rolig haha för när jag la en sak i vagnen så kastade han ut en annan. Heeeeela tiden! Men annars var han lugn och snäll som vanligt tills han började med säga "äta, äta" och då ville han ha mat. Det låter så roligt att han söger det direkt när han vaknar på morgonen eller när han är hungrig. Han sover gott i bilen nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har velat åka till Ullared ett tag nu för att köpa massa saker till Lyndon. Men Ilir jobbar ju hela tiden så det har inte blivit av. Leksaker är såååå mycket billigare där och även allting för bebisar. En filt kostar typ 90:- där och exakt samma filt på Babyproffsen kostar typ 350:- så det är stor skillnad. Jag brukar även köpa städsaker och sånt. Så idag hänger jag och Lyndon med Nathan dit och Lennox ska baka med min Mormor för han ville inte följa med?! Jag är chockad för i vanliga fall älskar han att åka dit.

Jag ska köpa några spel med till Lennox med så vi kan spela tillsammans när vi har tråkigt.

Likes

Comments

Okej lets get deep..... jag är såååå fed up med alla negativa människor runt omkring mig. Alltså er negativitet ger mig ont i magen varenda dag nästan!

Det enda folk gör är att klaga dag ut och dag in istället för att försöka förändra sin "miserabla" livssituation. Istället för att fokusera på sina egna mål och komma någon vart så trycker de hellre ner folk som lyckats åstadkomma det dom vill. De trycker ner andra för att själva må bättre. Avundsjuka kallas det! Varför inte vara glad ifall det går bra för någon man känner? Jag är seriöst jävligt trött på att behöva förklara mig om saker och ting. Vare sig det gäller ett val jag gör eller t.ex ett inköp! Vad angår det folk? Den enda människan det angår är Ilir, min man! Ingen annan! Speciellt när det gäller ekonomi.....då blir jag väldigt irriterad! Vi tjänar våra egna pengar och betalar våra egna räkningar. Vi får inte hjälp av någon med pengar, det är snarare vi som hjälper andra! Men ändå ska det klankas ner på oss för att vi "lever lyxliv".....om man nu kan kalla det så. Jag tycker att alla ska mind their own buisness.

Och dessa satans ormar som leker ens vän men som sprider drama och falska ord bakom ryggen. Jag spyr! Ni borde skämmas! Ens sak är jag jävligt stolt över när det gäller mig själv och det är att jag håller min käft i styr så det finns aldrig någon som kan komma och säga att jag sagt det ena eller det andra. Min rygg är alltid fri! Jag har lärt mig av mina misstag! Det kommer inte ord ur min mun som jag inte kan stå för. Så när man får höra saker "som man sagt"...... ska man skratta eller gråta? Speciellt när det är ren lögn! Varför ljuger folk om en sådan sak? Det är ju verkligen patetiskt! Fy vad pinsamt när man blir genomskådad!

Jag känner mig väldigt ensam just nu bland folk även om dom kanske sitter precis bredvid mig. Det är bara i mitt egna hem jag inte gör det. Alla är så upptagna av sig själva känns det som. Dessa ursäkter för allting.....jag orkar inte! Vissa verkar tro att de är de enda i världen med jobb, sömnlöshet, sjukdomar, barn, hem att sköta osv. Orden "nej" eller "jag kan inte" usch så tröttsamt....... alltså varför är jag så dum och ens försöker? Jag blir så jävla arg på mig själv! Varför är jag alltid den som försöker? Vissa med sina "nej" gång på gång på gång. När fan prioriterar någon tid för mig egentligen? Nä fuck off säger jag bara! Jag skiter i vad för relation jag har till personen, jag kommer behandla dig så som du behandlar mig, punkt slut!

Har du inte tid för mig så har jag inte tid för dig! Är du kall mot mig så är jag kall mot dig! Är du snäll så är jag snäll! Är du dum så hejdå! Vill du inte ha kontakt så skiter jag också i det då! Kanske inte innerst inne med på ytan så kommer jag också skita i det! Vill du ha en bra relation och är redo att jobba för det så är jag också det! Allt handlar om att ge och ta. Det kan inte bara komma från en sida.

Ibland måste man tydligen ha lite ont i hjärtat för att rätt ska vara rätt. Jag orkar inte tänka med mitt hjärta mer utan ska börja använda hjärnan istället. Jag vet att många tror, och alltid har trott, att jag är en kall person. Det är det sista jag är! Jag sitter däremot inte och "älskar" allt och alla på nätet eller blottar mina känslor för vem som helst. Men när jag väl gör det, då betyder du verkligen något för mig. Men jag fjäskar inte för folk och jag säger/visar inte falska känslor om jag inte verkligen menar det. Sen att jag är kass på att uttrycka min kärlek för familj och vänner är en annan femma. De enda som det faller sig naturligt med är min man och mina barn. Men inombords har jag så mycket kärlek för vissa och det krossar mitt hjärta när folk kastar bort det eller utnyttjar det.

Jag orkar inte lägga energi på att finnas för människor som inte finns för mig längre, att behandla folk bättre än vad de behandlar mig, jag orkar inte prioritera människor som inte prioriterar mig och jag kommer inte försöka ha kontakt mer med människor som ändå inte bryr sig. Räkna inte med mig mer..... är jag ensam i hjärtat så kan jag likabra vara det i verkligheten med. Whats the difference?

Gonatt! ✌🏼️#bestronggirl

Likes

Comments

Ikväll så har jag och Ilir varit på föräldramöte på Lennox förskola. Eftersom hälften typ är nykomlingar från arabländerna så skulle allt översättas på arabiska efter varje mening så det tog lång tid och man orkade knappt lyssna. Nästa vecka blir det utvecklingssamtal och då kommer det bara att handla om Lennox vilket typ är det man är mest intresserad av.

Nu ska barnen sova och jag ska försöka sluta tänka på mat haha. Jag är svinhungrig för jag har varit duktig idag.

Likes

Comments

Nu har jag varit och gjort brynen och fy helvete vad ont det gjorde!!!! Jag har ändå rätt hög smärttröskel men det är nästan så att jag hellre föder barn istället.

På vissa ställen ville färgen inte fästa just nu men hon fixar det på återbesöket. Färgen blev skitbra iaf och de ser naturliga ut. Nu är de inkletade med någon vaselin-salva så de ser lite konstigt och ojämnt ut.

Jag ska visa er bättre bilder sen när jag tvättat bort detta.

Likes

Comments

Nu är jag på väg till stan för att microblada mina ögonbryn och jag tror jag spyr vad nervös jag är haha för det kommer göra så ont!

Här ser ni mina ofixade, onoppade ögonbryn haha. Nästan så man skäms att gå ut såhär.

Likes

Comments

Jag har precis hämtat med stora kille från förskolan och håller på med middagen. Idag blir det biffstroganoff med ris. Jag låter min stå i ca 2 timmar på spisen för att köttet ska bli riktigt mört. Segt, hårt kött är det äckligaste som finns blääää!

Sen ska jag bygga lego med barnen för det var Lennox önskan :)

Likes

Comments

Tjejen som skulle göra mina ögonbryn ringde nyss och ville ändra tid tills imorgon. Störigt men jag vet hur det är ibland när man är sin egna chef. Det är ingen som kan hoppa in för en lixom.

Så tomorrow it is......

Likes

Comments

Beställde hem de här hootchie-skorna som påminner mig om "PrettyWoman". Jag tror dom kommer vara snygga till svarta strumpbyxor och en kort långarmad, stickad poloklänning. Ilir hatar dom hahaha.

Likes

Comments