Good morning!

Måndag igen... jag har en hel del att göra denna veckan och två möten att gå på. Inte världens roligaste men sånt måste också göras.

Usch denna månaden är för jävlig ändå förutom att jag tog körkortet! Det känns som att Januari är en dålig månad för många faktiskt.

Likes

Comments

Idag hämtade jag ut mitt körkort! Alltså det är SÅ sjukt! Jag blev såklart stenful på bilden men aja jag har KöRKORT iaf!!! 😁

Likes

Comments

Efter en god middag hos Mormor & Morfar så kom Angelica och Abbe med barnen till oss. Dom åkte precis och jag ska städa undan här nu. När jag och Angelica satt och pratade så var Lyndon blixtsnabb med att roffa åt sig en chikladboll och när jag upptäckte det så var typ halva uppäten haha.

Han var väldigt sugen på RedBull med men som tur är var den tom för sånt får han ju absolut inte dricka :)

Likes

Comments

Good morning!

Jag är SÅ tacksam över att jag fått sova på nätterna inhela 3 dagar. Lyndon sover och vaknar till för att han vill ha nappen eller har sparkat av sig täcket, någon gång bara. Man orkar så mycket mer på dagarna nu!

Idag ska jag ta tag i tvätten från helvetet! Alltså min man är kaos när det kommer till kläder. Han bytar typ 3 gånger om dagen så jag har alltid ett tvättberg trots att jag tvättar varenda dag!
Sen så ska vi till Mormor & Morfar tänkte vi :)

Likes

Comments

Inför varje årstider så brular jag skaffa nya skönhetsprodukter. På sommaren kanske man inte vill ha så mörkt och på hösten t.ex så gillar jag mörkare färger. De här sakerna hade gärna fått flytta hem till mig. Allt finns på Kicks förutom läppstiftet som finns på Sephora och fransarna som är från Lilly Lashes.

Likes

Comments

Nya vinterskor till barnen från Kavat! Detta blir Lennox 3e par och Lyndons första. De är verklgen jättebra skor som både är varma och vattentäta.

Likes

Comments

Idag så lämnade jag Lennox på dagis och sen så hämtade jag och Lyndon upp Mormor och åkte till lite olika butiker.

Jag köpte bara lite småsaker och sen fikade vi. Vääärldens godaste semla åt jag. Den var så mjuk att man ville sova på den hahaha.

Likes

Comments

Idag har jag varit med Lennox på sjukhuset på morgonen för att se om det blir operation på hans pelle och det blir det. En mindre sådan.

Sen nu ikväll ramlade han i golvet hemma och slog sig. Blodet bara forsade ur näsan och han har ej rejäl bula i pannan. Sen kunde han knappt hålla sig vaken och började svettas. Han sitter på akuten nu och äter glass för att se så han inte börjar må illa. Går allt bra får vi åka hem igen.

Likes

Comments

Jag ligger klarvaken och kan inte sova! Alltså jag kan inte fatta att jag klarade uppkörningen igår och att jag faktiskt har körkort nu!!! Alltså what!!! Jag?! Jag tror inte en enda jävel trodde att jag skulle klara detta när jag började på körskolan. Ilir visste ju inte ens om det eftersom jag köpte ett stort körpaket i smyg med pengar som jag hade smusslat undan i flera månader. Jag trodde jag skulle klara det på första försöket men det sket sig ju några gånger innan den magiska dagen äntligen kom. Jag gav dock aldrig upp vilket jag lovade mig själv.
Sen gick det flera veckor mellan bokningarna förutom en gång, eftersom det inte fanns tider men tadaaa jag har mitt körkort! Jag skäms när jag tänker på hur crazy jag blev i bilen när han sa att jag klarat det hahaha men det är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma! 

Detta har lixom varit ett av mina livsmål i många år! Och det var längesen jag var såhär stolt över mig själv.


Tack Gud säger jag bara!

Likes

Comments

Jag har varit ute och kört hela kvällen och kom hem för bara en stund sen. Det är så sjukt!!! Att JAG har körkort!!! Lennox är överlycklig haha och det blir en sån stor lättnad att bara kunna göra vad man vill. Men än så länge så skulle jag noga inte våga åka från Halmstad för det är bara här jag är van att köra....men det kommer nog så småningom.

Nu ska vi strax sova allihopa och imorgon börjar Lennox på dagis igen efter en lååååång ledighet. Fick veta idag att Lyndon inte får plats här vart vi bor utan endast får plats 1 Mars i Fyllinge vilket faktiskt är en bra bit bort. Väldigt störigt faktiskt att han inte kan få gå med Lennox.

Likes

Comments