Idag så har jag varit i rätten och vann såklart målet! Man såg verkligen på domaren att hon tyckte dom var totalt tappade. Speciellt när de påstår att jag ljuger fast bevisen ligger på bordet. Idioter! Så den där stämningen på en miljon kr kan dom fortsätta önska dig!

Sen blev det lite shopping med min man i stan och lite mat handling. Jag hann med en liten stund i lekparken med Lavdije också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varken jag, Ilir eller Lyndon kan sova. Vi ligger bara och vrider och vänder på oss och Lyndon babblar och bytar sov position hela tiden. Just nu ligger han tvärs lver hela sängen så jag får typ 1 cm täcke och fryser ihjäl. Men så fort han somnar ska jag flytta ha till sin egen säng. Om 3 timmar ska jag vakna.....kul! Jag kommer vara stendöd imorgon.

Likes

Comments

Good morning!
Idag tog Ilir Lyndon på morgonen och jag sov till 11.15! Välbehövligt kan jag säga!

Jag har massa måsten idag, typiskt Måndagar. Vi ska hämta sänggaveln som äntligen kommit efter förseningar, hämta Lyndons saker på förskolan som han aldrig hann börja på, spänna Lennox glasögon på Smarteyes, åka till Babyproffsen och hämta en ny Donkey!

Sen ska jag jobba i salongen!

Likes

Comments


Jag satt och kollade lite på nätet och kom in på en islam sids där de hade skrivit ner 60 sätt att behålla din frus kärlek. Tycker faktiskt dom var väldigt vettiga - vad tycker ni?


1. Få henne att känna sig trygg och säker – hota inte henne med skilsmässa.


2. Ge ärliga salaams.3. Bemöt henne varsamt – som en ömtålig vas.4. Ge råd enskilt, vid den bästa tidpunkten, på det bästa sättet.5. Var generös mot henne.6. Värm hennes sits så värmer du hennes hjärta.7. Undvik ilska, håll wudu vid alla tillfällen.8. Var vacker och lukta gott för din fru.9. Var inte sträng eller hårdhjärtad, då bryts du ner.10. Var en god lyssnare.11. Ja till komplimanger, nej till argumentation.12. Kalla din fru vid de bästa namnen, söta smeknamn, namn hon älskar att höra.13. En trevlig överraskning.14. Reservera och vakta din tunga.15. Förvänta dig och acceptera, se över hennes brister.16. Ge uppriktiga komplimanger.17. Uppmuntra henne att ha goda relationer till sin familj.

18. Tala om ämnen som intresserar henne.19. Tala om för hennes familj hur underbar hon är.20. Ge varandra presenter.21. Gör dig av med din rutin, överraska henne.22. Ha en god åsikt om varandra.23. Ha ett gott sätt, se över småsaker, var inte petig.24. Öka på en droppe tålamod, öka än mer under graviditet och menstruation.25. Förvänta och acceptera hennes avundsjuka.26. Var ödmjuk.27. Offra din lycka för hennes.28. Hjälp till hemma med hushållsarbetet.29. Hjälp henne tycka om dina släktingar, men tvinga inte henne.30. Låt henne veta att hon är den ideala frun för dig.31. Kom ihåg din fru i din du’aa (bön).32. Lämna det förgångna till Allah subhanahu wa ta’ala, älta inte, gräv inte i det eller ta upp det.33. Bete dig inte som om du gör henne en tjänst genom att arbeta och förse, Allah är den som förser, mannen är den som bär uppehället för familjen.34. Ta shaytaan som din fiende inte din fru.35. För in mat i hennes mun.36. Behandla din fru som om hon är den mest värdefulla pärla du vill beskydda.37. Visa henne ditt leende.38. Ignorera inte småsakerna, ta hand om dem innan de blir stora.39. Undvik att vara hårdhjärtad.40. Respektera och visa att du uppskattar hennes tankar.41. Hjälp henne finna och bygga upp hennes inre styrkor och färdigheter.42. Respektera att hon kanske inte är på humör för intimitet och håll dig inom halal – ramarna.43. Hjälp henne ta hand om barnen.44. Ge henne presenter med din tunga, var en artist med dina komplimanger.45. Sätt er ned och ät måltider tillsammans.46. Låt henne veta att du kommer att resa eller återvända från en resa, ge henne tillräcklig information.47. Lämna inte hemmet i ilska.48. Behåll hemmets privata och hemliga delar inom hemmet.49. Uppmuntra varandra till ibaadah (Gudstillbedjan).50. Respektera och uppfyll hennes rättigheter mot dig.51. Lev med henne i ömhet, godhet och rättvisa, i goda och dåliga tider.52. Kyss din fru, ha förspel, ”hoppa inte uppå henne som en tjur.”53. Bevara dispyter mellan er två, ta dem inte ut.54. Visa omtanke om hennes hälsa och välbevarande.55. Ge henne ett trevligt meddelande när hon minst anar det.56. Dela din glädje och sorg med henne.57. Visa barmhärtighet över hennes svagheter.58. Var en fast trygghet för henne att luta sig mot.59. Acceptera henne som hon är, hon är ett paket.60. Gör något för din frus familj, vare sig det är en present eller ett snack med hennes tonårige bror som behöver vägledning, eller vad som helst. Det kommer att ge dig många kakor.

Likes

Comments

Idag har jag hela huset fullt av barn för barnens kusiner Lirjon, Emirjona och Elion är här... vi har gjort hamburgare och torra ugns-pommes :)

Nathan var också här men skulle iväg och jobba.

Likes

Comments

Mina favoriter från Mockbergs klock kollektion 😍
Priset var inte saftigt heller. Endast 1599:-

Likes

Comments

Idag så har jag, Lyndon och Nathan varit i Helsingborg för att fira Rebecka. Sen blev det grillmat och skräckfilmer hos Mamma. Tur jag har min älskade Lennox här hemma nu för jag är rädd. Önskar Ilir var här men han jobbar tyvärr :/

Likes

Comments

Jag har köpt en Bio-oil och en BeautyBlender. Dom här två produkterna är på allas läppar så jag är ju såklart tvungen att kolla om de är så wow som det sägs. Jag tänkte ha oljan som primer.

Likes

Comments

Good morning!

Solen skiner vilket gör att man blir på strålande humör! Jag har varit vaken ett bra tag och ska snart ta en dusch och sen sticka till salongen och jobba lite.

Så skönt att det är helg!

Likes

Comments

Ilir och Gaz är hungriga så det får bli en tidig middag idag..

Likes

Comments