Min dag har varit katastrofal! Jag brukar börja sent på Fredagar men en timme tidigare än jag trodde jag skulle börja så ringer Jessica: Hej var är du? Du har kund nu! Jag ba what!! Det hade blivit en ändring som jag inte hade sett! Körde som en galning till stan men det fanns ingen parkering så till slut tog jag handikapp parkering! Min kund som hade fått vänta tog det bra och var hur trevlig som helst ändå.

Men sen var det stress mellan varenda kund och jag hann inte äta idag. Så jag hämtade barnen och tänkte vara smidig genom att köpa hem McDonalds....jag stod i kö i 50 min!!! Och allt var fel! Det var kaos där inne och jag tackar Gud att Ilir inte var med mig för då hade jag fått skämmas haha.

Sen skulle jag hämta ett paket på Ica och då var det fel nr! Alltsååååååå....!!!

Usch nu vill jag bara ta det lungt här hemma. Emirjona ska sova över hos oss ikväll med..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag köpte en ny soffgrupp och ett soffbord för några dagar sen sådär lite spontant.... vi har velat byta ett tag och så tog jag bara tag i det. Problemet är bara att vi inte fått sålt på vår nuvarande soffa och soffbord. Och dom nya möblerna kom redan igår! Men jag har valt att vänta med hemleveransen för vart ska jag stämma dom? Egentligen älskar jag dom vi har men jag pallar inte fixa kuddarna 100000 gånger om dagen eftersom barnen rör sig så mycket. Och vårt nya soffbord är lite högee och enklare än det vi har ny som mer eller mindre ser ut som en design klump. Jag vill kunna dammsuga under bordet så detta blir nog bra. Tänkte först ta ett marmor bord men det har typ alla!

Och idag när jag kom hem från jobbet så sa Ilir: ” Ser du något nytt?” Jag såg ingenting......sen såg jag en ny TV! Wtf?! Den är skitstor och täcker nästan väggen vi har TV:n mot. Vi hade en 55” tror jag som var jättefin och kupad men han ville tydligen ha en större......waste of money tycker jag faktiskt. Men vi har en ”regel” här hemma... Ilir bestämmer tekniken och jag inredning/möbler haha... det var lite på skämt från början men det är verkligen så.

Likes

Comments

Idag har jag och Jessica varit i Malmö hela dagen på utbildning. Vi har lärt oss mycket tycker jag så det var bra att vi åkte dit!

Men vilken kaos innan vi åkte hahah.... igår skulle jag lämnar in bilen för att byta till vinterdäck men hann aldrig och enligt min väderapp så skulle det vara 10 plusgrader så jag tänkte att det är lungt... men så vaknade jag idag och tittade ut och allt var täckt av snö! Panik! Tur jag har en bror av guld som kom hit tidigt och lämnade in bilen åt mig snabbt!

Sen när jag kom hem så klagade Ilir som vanligt över att han hade ont i fötterna av att stå och jobba hela dagen. Drömfru som jag är så gav jag han en julklapp lite för tidigt. En maskin som masserar fötterna riktigt bra! Jag köpte den på Coolstuff för 1500kr
Den har olika program och masserar och knådar hela foten. Sen kan man tvätta tyget med så det alltid är fräscht!

Likes

Comments

Nu ska jag snart äntligen sova! Idag har jag varit trött vilket jag typ aldrig är. Men det har varit en bra sag tycker jag. Först på jobbet och sen hos Sandra. Imorgon så ska jag och Jess till Malmö hela dagen på utbildning.. Det ska bli kul!

Jag ska köra så hoppas vägen är snäll och att bilarna är snälla haha.

Gonatt!

Likes

Comments

Idag överraskade vi barnen efter förskolan med världens jobbigaste ställe: Busfabriken! Dom blev superglada och hade typ hela stället för sig själva. Vi var där 2 timmar knappt innan dom stängde..

Ilir har varit dålig och inte alls mått bra så att han ens följde med var ett under. Till Halmstads största bacillställe med 😂

Likes

Comments

Jag säljer nu min stora soffa som är ljusgrå klädsel med svart skinn i stommen, ett vitt högglans design soffbord och en ljusgrå matta 230x160 i exakt samma nyans som soffan. Paketpris 10.000kr

Om det är något jag känner som vill köpa så går jag med på en delbetalning :)

Likes

Comments

Idag medans Lyndon tog en tupplur så passade jag på att göra mina naglar. Har inte gjort det på typ 3 månader! Jag gjorde korta, rundade med lite glitter osv. Nu känner jag mig som en kvinna igen! Tänker göra om dom var 3e vecka så dom är fräscha hela tiden. 2 timmar var 3e vecka måste jag faktiskt ta och unna mig! Jag gör ju alla andra fina hela dagarna genom olika behandlingar och får faktiskt inte glömma bort mig själv mer..

Likes

Comments