Medans jag bara skulle till Willys snabbt så hann Lyndon få feberkramper och hög puls som skrämde skiten ur Ilir så han ringde 112. När jag kom hem så var ambulansen här igen. Lyndon hade nästan 42 graders feber så det är därför det blir såhär. Medicinen biter inte på honom så mycket så nu har vi det kallt här hemma för att hålla han kall.

Och inatr är jag ensam med barnen igen för Ilir jobbar...

Likes

Comments

Nu när jag snart ska börja arbeta ordentligt igen när Lyndon börjar på dagis så har jag skaffat arbetskläder. Såna här hade jag när jag arbetade på Avanzakliniken och det är faktiskt både praktiskt och bekvämt. Och man slipper förstöra sina egna kläder. Jag tog även en namn skylt ifall ni inte vet vad jag heter mohahaah.

Likes

Comments

Inatt fick vi åka ambulans med Lyndon för han hade konstiga ryckningar och till slut en väldigt konstig ryckning som gjorde han helt stel och så började det rycka i armar/ben och huvudet. Men det var tydligen inget farligt utan bara en mildare feberkramp. Så när Lyndon började piggna till så fick vi åka hem igen.

Likes

Comments

Mitt lilla hjärta är så svag och vill bara ligga i min famn. Han har fortfarande feber. Hoppas det går över snart.

Ilir stack och jobbade innan så jag är ensam med barnen. Och jag lagar en vääääldigt sen middag!

Likes

Comments

Good morning!

Natten var inte så rolig men hur roligt kan det vara att vara en liten mini människa och inte må bra lixom? Men efter lite medicin och närhet så somnade han. Sen att han vaknade typ varenda halvtimme är en annan femma haha.

Men sängen.... Herregud så skön! Jag längtar tills vi får gaveln också så att sängen blir komplett. Förstår inte varför man inte levererar dem samtidigt? V.12 ska vi få gaveln tydligen. Rummet är så ljust nu. T.o.m på natten är det ljust.

När barnen får sin våningsäng så åker ju Lyndons spjälsäng ut från vårt rum och då kommer det bli så fint där inne.

Likes

Comments

Lyndon vaknade nu inatt, väldigt rosig om kinderna och kokhet - hello feber! Jag fick i han lite medicin och har lagt han i vagnen nu. Hoppas han kan sova lite och att han mår bättre när han vaknar igen. Min lilla bebis :(

Likes

Comments

Lennox ville ut och äta pizza idag för jag gjorde ingen middag hemma eftersom det är grejer överallt.
Så jag och barnen gick till Medyas pizzeria.

Sen åkte vi till mina svärföräldrar och här är vi fortfarande :)

Likes

Comments

Ilir har hämtat sängen nu. Han är stark som bär hela skiten själv. Det är verkligen sjukt så stark han är haha. Dom på Mio ba: "omg bär du det själv? vill du jobba hos oss?"

Likes

Comments

Vi har äntligen beställt hem 12 spegeltoppde lampor till vår lampa i vardagsrummet för det blir snyggast så. Men shit så dyra! Hoppas dom varar länge.

Likes

Comments

Idag fick vi nytt golv i vårt sovrum medans vi var i Göteborg. Skönt med vita nymålade väggar med. Hela rummet ser ljust och fräscht ut! Nu är det bara listerna kvar och fönstret som också ska bli kritvita. Vit färg gulnar med åren så då behöver man fräscha upp lite.

Golvet blev fint ändå. Vi tog ett grått golv för det som vi hade i brun träfärg var tvärfult! Imorgon ska vi få hem ddn nya sängen också och vår nuvarande blir hämtad strax innan eftersom vi sålt den. Men gaveln får vi tyvärr vänta på ett par veckor till :/

Likes

Comments