Jag har en liten nyhet att berätta..... jag kommer utbilda mig i lash lift teknik nu den närmsta tiden. Det är för er som inte vill ha fransförlängning men ändå vill ha fina böjda fransar. Med olika hjälpmedel så kan fransarna bli tjockare, mörkare, tätare och mer böjda. Resultatet håller i ca 2 månader.

Jag kommer börja ta emot kunder från och med mitten på Juni :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och barnen köpte fika och var ute hela kvällen och lekte med min svägerska Lavdije och barnens kusin Rion.. det finns ingen som förstår mig som hon. Hon är min broder från en annan moder hahaha. Vem hade trott att vi skulle bli så nära varandra för några år sedan? Ringa varandra flera gånger om dagen?! Vi har alltid haft bra kontakt och så men jag tyckte alltid att hon var too much förr och brydde sig för mycket om vad folk tänkte och tyckte. Och tänk så lika vi är ändå på många sätt (förutom att jag är myyyyyycket coolare då). Hon är typ som en storasyster för mig. Hon går mig till och med på nerverna som en syster ibland haha. Men när jag behöver henne finns hon där. Och jag är typ som den där coola vännen för henne som hon alltid velat hänga med hahaha eller vad säger du Lavve? 😂

Likes

Comments

Idag köpte jag ännu ett fantastiskt serum från iS CLINICAL i salongen som man ska ha på dagen. Och en egen rengöring till Ilir så jag får ha min ifred haha :)

Likes

Comments

Jag fucking döööör! När jag skulle lägga mig innan så hörde jag hundar skälla och yla och någon som typ skrek så jag ringde min bror och sa att han skulle gå ut på balkongen och kolla för han ser åt det hållet. Helt plötsligt hör jag hur han börjar springa och skrika "han dör" och jag fick panik för han svarade inte mig. Ilir var hos grannarna vid vår parkering och Lennox hade hans telefon här hemma och spelade på. Så jag kutade ut till grannen snabbt och ba "Ilir stick in till barnen någon har attackerat Mamma och hundarna" för jag trodde Mamma var ute med dom men det var Kim som hade tagit ut som ikväll och det var han som jag hade hört skrika utan att känna igen rösten.

För att en satans pitbull hade stuckit från sin trädgård och attackerat min brors hund Rex. Nathan och Sandra försökte få loss hundens käkar och de fick slå och sparka för att den skulle släppa vilket den gjorde men då attackerade den Nathan istället!!! Ni skulle bara se hans arm!!!!! Fettcellerna hängde ut genom olika hål och såg helt söndersliten ut. Tur att hunden inte fick tag i lilla Lexington också som också var med för han är bara en liten pomeranian. Ägaren var i affären så stackars Kim fick ju panik såklart när han ser en galen hund flyga fram från ingenstans och han är ensam en sån här lugn och fin kväll..

Och Ilir blev helt galen för han trodde att jag skrek att någon av dom blivit knivhuggen!!? Sen kom Nathan helt chockad till mig ute på gården och höll på att svimma så Ilir körde han till akuten och Mamma och Sandra tog in hundarna.

Rex ser helt sne ut och ser tjackad ut i ögonen. Jag hoppas verkligen att allt blir bra med honom för han är världens bästa och lydigaste hund :( Och Nathan dör om något händer honom. Och lilla Lex var helt vettskrämd, till och med av mig.
Vilken tur att Kim, Sandra och Nathan var så pass modiga och fick loss äckelhunden ändå!

Jag tycker att om de ska få ha kvar hunden i livet så ska den vara tvungen att ha munkorg på sig. Jag kommer vara livrädd nu att vistas ute när man vet att det finns en hund som sticker hemifrån och attackerar. Och att hunden har så pantad ägare som inte ens låser hemma! Tänk om det var ett barn!! Mitt barn!!

Sjukt att det inte finns några djursjukhus här heller som man kan åka till akut. Närmsta är Helsingborg så det är bara att åka dit.

Hoppas att Nathan får massor med smärtstillande för när hans chock släpper så kommer det där göra ont som in i helvete! Han lär ju få en del ärr men bara det inte blir värre än så!

Likes

Comments

Denna helgen så är jag helt totalt ledig. Det har inte hänt på väääldigt länge faktiskt. Jag har inga måsten alls och jag önskar att det var så varenda helg faktiskt så att man får den vila man behöver.

Jag och Ilir har varit ute med barnen hela dagen och haft en härlig familjedag trots att det var lite kallt. Sen blev det lite shopping i stan med men jag hittade inte allt jag ville ha så det fick bli en beställning på H&M med.

Likes

Comments

Gud så varmt och härligt väder det är idag! Jag som alltid blir på strålande humör av solen, känner mig ganska så nere idag. Jag hoppas verkligen att det ska bli bra med allting iallafall.

Jag har även varit hos läkaren på lunchen och hon sa att jag visar symptom på reumatism och nu ska jag dit rätt ofta nu ett tag tills de kan fastställa en diagnos. Men jag hoppas på det bästa även där.

Nu är jag iallafall med min man och mina älskade barn och det är det som räknas här i livet ❤️

Likes

Comments