Idag har varit en lång dag.... jag mår inte så bra och har inte gjort det på ett par dagar men idag fick jag typ bita ihop ordentligt för att klara av arbetsdagen och ändå försöka vara glad och positiv. Det skulle inte förvåna mig om jag ska bli riktigt dålig. Men vem har tid att vara sjuk? Inte jag iallafall :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har förälskat mig i två vasar.....(ännu ett bevis på att jag börjar bli kärring).... de här vasarna från Klong!! Man kan sätta t.ex rosor i dem och då får dem stöd och står fint. De här vaserna är väldigt dyra och en liten kostar ca 900kr och en större ca 1400kr men jag har hittat kopior på dom hos Mio för endast 389kr och 499kr som är lite snällare mot plånboken! Jag vill veeeeerkligen ha dom i silver! 😍

(Bilden är lånad)

Likes

Comments

Idag köpte vi nya strumpor till barnen.... nu klarar dom sig nog npgra månader innan dom
Konstigt nog så försvinner alltid strumpor. Så ca 100 par nya strumpor finns numera i strumplådorna.

Likes

Comments

Här ser ni våra tripp trapp trull skor från Timberland. Eller Lyndons skor är faktiskt från Dinsko för det fanns inte Timberlands i hans storlek i Sverige för allt är slut. Och pallar ej beställa utomlands.

Likes

Comments

Jag måste tipsa er om en fuktmask från Carita som verkligen återfuktar på djupet - på endast 5 minuter!

Det är den absolut bästa fuktmasken jag någonsin testat!

Likes

Comments

Alltså ni ska se mitt hem.... det är total kaos och jag får panik av att ha det så. Igår så flyttade vi ut alla barnens saker i deras rum, till vardagsrummet. För att Ilir skulle sätta upp barnens nya hus säng. Men så var det fel på något så idag åkte min svåger för att hämta ut en ny del men de hade den inte inne så vi får vänta tills mitten på nästa vecka. Barnen har inga sänger så vi alla sover i vår säng. Ilir fick sova på soffan inatt för man får inte plats så som dom här småkillarna breder ut sig.

Och som om inte det vore nog med det så ringer en byggubbe mig en kvart innan jag ska sticka till jobbet och säger att dom ska fixa mitt badrum idag. Vi ska ta bort badkaret och ha en dusch med väggar istället plus ta ut toan, handfatet spegel och det lilla skåpet och byta mot nytt + ett långt väggskåp. Jag får panik och börjar snabbstäda under badkaret och bär ut allting snabbt. Helt svettig åker jag och lämnar barnen och sen till jobbet. Mådde skit hela dagen där faktiskt.... och när jag har lunch så ringer byggubben och säger att det är problem..... han bär ut badkaret, bygger in en dusch och bytar spegel med belysningen.....men allt annat har hamnat på fel ställe och kan inte sättas in förrän om 2 veckor! Jag avlider! Hela mitt hem är för jävligt! Jag som alltid städar fint så man kan ha det mysigt och fint över helgen men nu är det ingen ide för allt är en enda röra. Jag håller iaf på och skrubbar hela badrummet.....

Likes

Comments

Jag känner mig som en riktig GB för att jag köpt ett par Timberlands hahah. Men jag har en sida av mig själv som är mer dressy och en annan som är mer street. Palla ha finkläder när man ska ut med barnen och typ leka.

Anyways.... jag har fått tag på dessa till både mig och Lennox nu. De finns inte till Lyndon så han får en mer klassisk modell från Timberland.

Likes

Comments