Här ser ni lite bilder från vårt hus här... det byggdes klart typ i December så det är helt nytt.. Hela huset är inrett med möbler förutom vårt sovrum typ. Vi ska köpa säng, garderob med skjutdörrar och sminkbord. Även en våningsäng till barnen nu med. Men det har varit kaos med Lyndon här så vi har inte kunnat gå ut och kolla.
Sen är det lite smådetaljer som måste fixas bara. Det ska även läggas plattor i trädgården och hela murwn runtom huset ska bli klar.

Imorgon så ska vi på förlovningsmiddag för Korab och Linda :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allt gick superbra vid gränserna och vi slapp kö. Barnen har varit såååå duktiga, både Lennox och Lyndon.

Vi har bara varit ute och ätit och sen varit i huset.. nu ska vi sova och så får vi se vad vi gör imorgon :)

Likes

Comments

Vad skönt det var att sova gott i ett svalt fräscht rum. Lyndon vaknade jag skrek som en galning tre gånger men förutom det gick allt super. Det tog tid att få upp barnen för dom vägrade vakna :)

Frukosten är intagen och nu kör vi mot Serbien. Hoppas bara vi slipper stå i lång kö och att dom behandlar oss med respekt!

Likes

Comments

Vi undviker Serbien inatt och tar in på ett superfint och fräscht hotell istället.... det är typ 30km från Serbiska gränsen bara.

Likes

Comments

Idag har vi varit i Ungern hela dagen. Vi tog in på ett hotell vid kl 10 imorse för att få sova lite men det ville inte barnen så jag gick ut med dom några timmar medans Ilir fick sova. Sen när Lyndon äntligen somnat i vagnen så gick vi alla upp och la oss och sov till kl 16. Sen blev det mat och nu är vi på väg till Serbien. Hoppas dom inte ska jävlas och sånt nu bara för dom kan vara riktiga f*ttor.... jag längtar så mycket efter att ta en dusch och byta till sommarkläder 😍

Likes

Comments

Alltsååååå vi är i Tjeckien nu men vi kom knappt hit för min smarta man väntade lite föööör länge på att en bensinstation nära autoban skulle dyka upp. Jag fick panik för till slut visade bensinen 30km kvar till tom tank. Min bil dricker diesel som fan. Med Ilirs bil hade vi behövt tanka dubbelt så lite som med min. Fast min är ju större och 1000 gånger bekvämare att åka långt med. Men tillbaka till ämnet......precis innan jag nästan skulle bli arresterad för mordförsök på min kära man så dök det upp en bensinstation hahaha. Så nu är bilen fulltankad igen. Och barnen har fått i sig lite sött mitt i natten. Årets föräldrat alltså... Nu tänker jag inte sova för vem vet hur länge smartisen tänker vänta på att nästa pump ska ligga vis vägen. I typ 3 timmar sa jag sväng av här men nejnej han pallar inte köra in till städerna haha.

Likes

Comments

Nu seglar vi iväg. Vilken tur att vi tog en hytt för Lyndon är kaos hahaha.

Likes

Comments

Lyndon är bättre i magen redan. Vågar inte säga att han är bra ännu men vi chansar och åker! Nu är jag på mitt gamla älskade arbete Salong Gula Villan och ska bli lite mörkare. Sen typ stressa hem, packa in barnen och väskorna i bilen och sen mot Trelleborg ✌🏼

Likes

Comments

Sådär nu är allt packat och klart. Och jag har hunnit städa undan. Jag har gett Lyndon lite bra saker för magen och han verkade rätt pigg och så innan han somnade. Kanske bara var något han ätit? Hoppas han är bra imorgon så att vi kommer iväg.

Snacka om att bilen kommer vara tung....som om den inte redan drar massa diesel. Jag ska fixa till håret snabbt imorgon sen åker vi direkt till färjan i Trelleborg.

Likes

Comments

Jag tror att jag avlider. Lyndon har fått någon typ av magsjuka helt plötsligt verkar det som. Perfekt....bra tajming......när vi ska åka och allt redan är bokat och betalt! #älskarintelivetjustnu

Likes

Comments