Godmorgon på er!

Och. jag ska försöka komma igång med bloggandet igen för jag tycker det är sjukt kul. Måste bara hitta saker mina blogginlägg ska handla om då mina vardagar nog är bland det tråkigaste det finns att både läsa & skriva om.

Det har hänt mycket sen det senaste inlägget som kanske blev ett litet hastigt och förvirrande avslut till mitt uppehåll. Måste också då berätta till följd av det att jag mår så mycket bättre idag, har slutat gått hos psykologen ett tag nu då jag känner att jag inte behöver hjälp med mitt mående för att det är inget större fel på det. alla mår lite dåligt ibland och det är normalt och där ligger jag med.

Det har också varit julafton och ett helt nytt år, jag har varit utomlands med familjen.

Vi åkte utomlands den 16 december - 23 december. Skulle lätt kunna vara utomlands över jul också för tycker verkligen inte att jul är något så speciellt längre och tycker helt ärligt att den högtiden är väldigt överdriven. Menar inte att det ska sluta firas, men lite mindre hype över det hela så vore det najs.

Vi åkte utomlands till Gran Canaria bodde i Las Palomas (tror jag)på ett super bra hotell. Jag och Eve fick ett eget rum och det tyckte vi var väldigt skönt. Det var väldigt skönt att det bara var vi två och komma ifrån resterande familjemedlemmar på kvällen och bara ha det lugnt tillsammasn. Som många kanske vet så har jag en väldigt stor grej för kaktusar. Jag tycker de är så fina och alla ser så olika ut och dom kan bli så stora. Ni kanske förstår hur glad jag blev när vi om fram för det var kaktusar precis överallt.

Det har också varit nyår och då hängde jag med några kompisar, det var jätte kul.

Jag har hunnit fyllt 17. Min dag blev lika bra som jag hade hoppats på. Fick för det mesta pengar med det var ungefär det jag hade önskat mig, det passade även bra då jag och Carl ska till Stockholm på lördag. Fick också ansiktsprodukter, hår mask, nya gitarr strängar och Restaurang och bio.

Nu tänker jag lägga upp super många bilder både från nyår, Gran Canaria och min födelsedag.
Likes

Comments

​2016 är mitt år.

2016 kommer bli så jävla bra.

2016 kommer jag ha så himla kul och inget eller ingen kommer kunna stoppa mig.

Så har jag tänkt i ett år nu och det har varit relativt bra. Men långt ifrån perfekt.

Det är så mycket som har hänt under de senaste 3 åren och speciellt mycket som har hänt under de senaste månaderna. Jag orkar inte berätta för varje person varje gång någon frågar hur jag mår, det är inte för att vara dryg eller för att jag inte vill att du ska veta. Det är för att mitt psyke inte klarar av att berätta. Jag bryter ihop och vill inte att det slutar med att du säger att du inte vet vad du ska säga eller att jag står och gråter framför dig och kan inte få stopp på tårarna. Men jag förstår. Jag fattar att du inte vet vad du ska säga för det skulle inte jag häller veta. 

Panikångest.

Panikångest har jag fått under de senaste månaderna och det är det jag hatar mest av allt. Jag är väldigt ny med det och har ingen aning om hur man ska hantera det. Jag har fått ett antal attacker och det är det värsta jag har varit med om och vill bara att de ska försvinna lika snabbt som det kom. 

Jag kommer dö.

Snart Svimmar jag.

Jag skakar.

Jag börjar hyperventilera.

Tårarna rinner.

Hjärtat bultar.

Jag blir uppstressad.

Det är som om jag vill skydda mig för någons slags fara. Som om jag står mitt i vägen och det kommer en bil åkandes i 100km/h mot mig. Eller som om jag står på spåret och det kommer ett tåg.

Jag hör dig. Men kan oftast inte göra det som du försöker råda mig till att göra. Jag vet att det kan göra men de är för krävande. 

Det är en liten del av det jag tänker. Det är några saker jag känner. Det är fruktansvärt och vill verkligen inte att någon ska vara drabbad av det här. Jag bli också rädd för att dom människorna jag är med ska tröttna. Tröttna på att känna sig maktlösa. Tröttna på att inte veta vad dom ska göra för att få mig tillbaka från det svarta rummet jag hamnar i. Tröttna på att hjälpa mig. Tröttna på att inte veta vad som gör så att jag får dom attackerna. tröttna på att jag inte mår bra och ä ledsen mycket oftare än förr. Jag tröttnar också. Jag tröttnar på att tänka dom här tankarna men kan inte sluta för jag är så fruktansvärt rädd att det kommer bli så. Jag kan inte sluta tänka på alla människor som är rädda att det ska hända mig igen och kan inte sluta tänka på alla kvällar med mina underbara vänner som har varit helt underbara men som slutar åt helvete. På grund av mig.


Tre dagar den här veckan har jag vaknat med sån grov ångest. Jag har missat två skoldagar på grund av min ångest. Jag börjar tjuta och gråter som om jorden ska gå under. Jag kan inte hindra det.

Jag vill inte att det ska påverka de liv jag lever. Jag vill kunna vara utan vänner och kolla på film utan att det ska sluta med att jag blir ledsen och känna mig ensam. Just nu är jag i så stort behov av att vara med mina vänner för att komma på andra tankar för att jag är så långt ner på botten man bara kan komma.

Jag vill kunna gå till skolan och inte låtsas vara glad utan vara det på riktigt. Jag vill tycka skolan är rolig som jag tyckte den var förr. Men tyvärr så gör jag inte det. Jag vill inte hoppa av skolan men har varken orken eller energin att gå i skolan 5 dagar i veckan.


Ätstörningar.

Det har jag levt med i 3 år nu och det är fortfarande lika jobbigt. Det går i perioder.. Ibland kan det vara hyfsat bra och jag vet själv när jag behöver äta och vissa perioder skiter jag i det. Varför jag säger att jag fattar när jag ska äta är för att jag känner inte. Jag känner inte när jag är hungrig och då blir det helt enkelt att jag struntar i att äta. I Början av det här skiten så rasade jag väldigt mycket i vikt, tappade känsel och förlorade synen i en viss punkt i vänstra ögat. Det slutade med att jag svimmade i skolan. Ambulansen tog en timme på sig att komma så det mesta hade hunnit lugnat sig. Jag fick rådet att åka till vårdcentralen och där fick jag proteindrycker och tid bokad hos psykolog.

Idag har jag mycket kontakt med skolsköterskan och min mentor, träffar kurator en gång varannan vecka och likadant med psykologen. Hoppas såklart på att det kommer bli bättre.


Jag vill bara avsluta med att tacka alla vänner, pojkvän,familj och släkt. jag märker att ni bryr er på riktigt och ni hjälper mig mer än vad ni tror. Tack.


Likes

Comments

Ja ni kan ju säkert gissa vad det här inlägget kommer handla om och ni har säkert redan listat ut vart jag spenderade min helg. hos Carl såklart. Jag tänker att jag inte kommer skria så mycket mer nu i det här inlägget utan vill även be om ursäkt för att det inte kommit upp något inlägg. Anledningen till det är att jag bloggar från min skoldator och den har varit inne på lagning och ni vet redan att jag hatar att blogga från mobilen så varför jag inte har gjort det behöver vi inte ta upp.


Men nu kommer det komma massa med bilder ! bilderna på mig är någon månad gamla och tagna av Mikaela Olsson ( cred till dig från den stora bloggaren) Både fina, fula, seriösa och oseriösa bilder på mig.


Nu kommer bilderna på min grymt fina pojkvän och min absolut bästa vän Hampus!

​Mer om mitt liv och dagsläget kommer i ett annat inlägg! Puss och hej:)

Likes

Comments

Idag vakna jag hemma hos Carl, åkte hit å fredagen efter skolan och en mils vandringen hängde med Hampus och Julle på kvällen,

Vi vaknade runt 11 och fick pannkaks frukost, Runt 4 kom Julle och vi kolla lite Youtube och bara hängde tills Hampus oxå kom då drog vi till spontan i Vretstorp och träffa några Jag aldrig träffat förut med det var kul.


Carl, Hampus sen på sista bilden är det jag och Julle.Just nu 21:05 sitter jag och kollar på när Carls lillebror Ebbe spelar på en iPad medans dom andra som jag va med förut kollar på Carls dator.

Har ju då gått och blivit kär och ihop  med världens finaste kille. Just nu är han en utav dom största motivationerna i livet, han gör mig fett glad. Ja ni vet förmodligen hur det känns💘


Det va all för detta inlägg, ses i nästa👋

Likes

Comments

Igår va det fredag, chill för de flesta men inte för mig,

Vi skulle åka till ånnaboda tror jag det hette och vandra en mil med alla handelsprogram på Alléskolan. det va kul till en början, men sen blev allt blött, kallt, och ännu mer blött för det regnade såklart 75% av tiden vi var där. Jag gick med Ronja, Emma, Lina,Belinda och Moa, bara tjejer från min klass. vi hamnade nästan sist för var tvungna att plåstra om skavsår så alla han komma en bit. Efter en stund såsjönk energinivån ganska mycket och alla som jag gick med börja bi lite små gnälliga och hungriga så vi hittade masa blåbär efter vägen.


Ronja och Emma

Såhär taggade var vi...

Vi fick oxå Hänga med alla lärare som vi kommer ha genom åren.

Vi fick pastasallad, korv med bröd och festis efter 7 kilometer. Vi fick göra några "övningar" för att lära känna varandra i grupper, men eftersom vi ettor är så många fler än dom andra klasserna så gick inte indelningen så bra så jag hamnade med två killa från min klass och en kille från tvåan.

Efter maten så hade energinivån inte rört sig ett dugg, jag va trött och började bli jävligt trött och tjurig, som alla andra som var med. direkt när vi klev på bussen så började det spöregna ännu mer och om jag hade varit ute då så hade humöret inte ens funnits kvar.

Vi hade tur med bussar för det gick en buss hem en kvart senare som vi hann med.

Ses i nästa inlägg, hej så länge!!:)
Likes

Comments

ONSDAG

Första gymnasiedagen

05:45 öppnades min dörr och mamma väckte mig, blev pigg på en gång,kanske på grund av nervositet?

Ville gå upp extra tidigt för att hinna duscha, äta, sminka mig utan att behöva stressa. Det sluta med att jag satt med mobilen med massa tid över. Ronja kom efter ett tag och vi tog sällskap till bussen. Va lite nervös att jag inte skulle få åka med utan att behöva betala för hade tappa bort antagnings pappret som man skulle ha som bussbiljett första dagen, Tänkte att om jag inte får åka med så visar jag alla andra papper man fick hem som man skulle fylla i och ta med, men det räckte med att visa plastfickan som det stod Alléskolan på!

Alla 1:or skulle mötas i aulan 09:00 för att få reda på lite information se alla rektorer och veta vart alla 500 elever skulle ta vägen. vi mötte upp klassen och gick till klassrummet. Jag går då handelsprogramet och drömmer om att starta eget företagoch redan när jag var på elev för en dag så peppade dom mig och sa att det skulle gå bra och berättade att det hade funkat för många andra.

vi fick träffa våra mentorer och fick reda på ännu mer informatorn och fick presentera oss inför klassen. Det är en super härlig grupp som kommer vara helt perfekt att gå med i tre år, med andra ord så är jag supernöjd med! klickade ganska direkt på första rasten redan med två tjejer som heter Emma och Moa. Vi blev runt visade på hela Alléskolan och hämtade datorer och skåpnyckel och sen hände inte jätte mycket mer.

Efter skolan så hade Eve fotbollsmatch så hela familjen gick såklart upp och hejade på henne!!


TORSDAG

Eftersom jag fick så mycket tid över igår så gick jag inte upp fören 06:45 idag och det blev mer lagom. började 08:40 idag så tog samma buss som dagen innan. vi samlades och gick igenom olika appar, ping pong som då är istälet för Edwise och det verkar lite lättare att hålla koll på. vi kollade nödutgångar och sedan åt vi lunch. Efter lunchen så blev vi indelade i grupper ungefär 3 personer i varje grupp, och man hamnade såklart bara med såna som man inte kände men det gick superbra ändå!

vi skulle tävla mot varandra, tävlingen gick ut på att man skulle springa runt i Hallsberg och ta bilder på olika saker som sen blev poäng och den gruppen som fick mest poäng vann. Våran grupp kom tvåa och kom bra överens med båda två so hamnade i min grupp. stämningen i klassrummet efter denna roliga tävling var väldigt bra och alla pratade med alla och gruppen hade öppnat upp sig redan andra dan så det kändes jätte roligt. vi fick sluta en timme tidigare pga av internet fel.

I morgon ska alla handels klasser åka och vandra en mil. vet inte riktigt vad jag tycker om det än men vi får se i morgon!

byee😘
Likes

Comments

Jag ska nu då börja skriva om min söndag om ni inte riktigt hängde med på rubriken för idag är det ju faktiskt måndag✌

Idag skulle egentligen mitt sommarjobb börja men är ledig idag eftersom vi ska sova borta ett antal nätter!

Vaknade vid halv nio av att. kommer inte ihåg vad jag vaknade av men det var en bra tid att vakna eftersom jag och mamma skulle åka på konfirmation i Vingåker!

så jag började sminka mig och provade då produkterna från cocopanda. om har missat det eller vill veta mera så står det i inlägget under😊

Mamma och jag, hur tidigt vi än går upp så blir det stress SM i slutet i alla fall, förstår inte! vi sllängde bokstavligen slängde i oss två mackor sen åkte vi iväg!

Konfirmationen var jätte fin och mysig men liteee (ganska mycket ) för lång😓

Efter konfirmationen så tog vi massa kort och Ela v ar så fin!! vi åkte hem till Ela med några familje medlemmar till Ela och Melina och käkade pastasallad!

Bilderna kanske är lite suddiga, det är för att dom är tagna med Samsung och har blivit över skickade till min Iphone och då blir dom så, förstår inte riktigt varför.

Vi tackade för oss och fick hemlängtan för idag så kommer ju resten av familjen hem, och vi kom faktiskt hem nästan samtidigt. Dom hade haft roligt och hittat på massor med skoj!

jag fick en ny väska som det stod Gicka på😉

Ett dubbel lakan som passar min säng och nya foppatofflor!

Min dag idag består av att jag ska tvätta hela dagen så jag och becka kan ta med oss rena kläder till Smajl lägret som är mitt andra sommarjobb och so becka ska följa med på! ska faktiskt bli skitkul!!!

Så tvättas, packa och slöas idag för ledardygnet börjar redan i morgon!

och hoppas verkligen att täckningen är bra där borta så jag kan blogga om mina roliga dagar från mobilen😃

Ha en bra dag


Likes

Comments

Hela den här veckan har varit det mysigaste på länge. Det har då bara varit jag och mamma hemma hela veckan. Becka, Pappa och Eve har varit på västkusten med Eves fotbollslag och spelat cup. Det ha då som sagt varit en mys vecka med mamma.

vi har inte gjort speciellt mycket men nu när jag kommer rabbla upp allt så kommer det säkert låta som att våran vecka har varit full bokad, Men nej😄

Vi har då haft traditionen igång och sitta som två tondöva fåglar framför tv:n och sjungit med till lotta på Liseberg och allsång på skansen, vi har varit på stan och fikat, vilken egentligen inte v ar planen men det var där vi hamnade. vi har fixat naglarna som egentligen ingick i planen innan. Jag har beställt smink och även fått hem det och till och med hunnit testat det. Hängt med vänner. Ätit på Efesos med mamma ( vem annars?) Och idag var jag på konfirmation.

Angående med där här sjungeriet framför tv:n så känns det som att det är typ kind of min och mammas thing, eftersom dom resterande i familjen inte tycker det är lika kul. Har (tyvärr??) ingen bild från just det momentet😁

Stan och fika, jo det var ju då egentligen planerat att vi skulle åka till stan och fixa naglarna men jag fastnade i ett telefonsamtal (ooooh vuxen!!?!?!) som tog ett tag så vi hann inte så vi hamnade på espresso house som funkade väldigt bra det med! så där satt vi ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord, eftersom mamma är en sån mamma som vet exakt hur mitt liv ligger till, hur jag mår och vad som händer så va det ändå en del att snacka om, antar jag.


Sen blev det dags för nagelfix, man blir ju på riktigt beroende! fattar inte hur an kan känna sig så mycket finare och fräschare men fake naglar.

Efter naglarna så käkade vi donken eftersom vi mer eller mindre svalt ihjäl, men det är ju alltid lika najs!

jo jag beställde ju då smink från en hemsida som heter cocopanda.se som det faktiskt var den första gången jag beställde ifrån och blev inget annat än nöjd, det tog inte för lång tid för produkterna att komma och dom var för övrigt bra och frakten var fri. som jag har förstått det så har dom bra erbjudanden ganska så ofta på olika saker, det hade dom på en av produkterna som jag beställde.

En ögonskuggs palett från Makeup Revolution som det fanns sjukt fina färger i, ganska så självklart hade u inte beställt den om jag inte skulle vilja haft den.

Sen köpte jag en palett till från samma märke fast med Highlighters 3 jätte fina, sen en ny eyeliner från The Balm som jag aldrig kommer byta ut för den blev jag helt kär i!!

Jag prova dom idag till Elas konfirmation och blev jätte nöjd över alla tre produkter som jag klickade hem!


I lördags tog jag och mamma då en spontanare in till stan och åt mat på Efesos, favvo restaurangen!


Eftersom jag konstigt nog fick en nattgäst hos mig inatt på 8 år och klockan är ganska mycket så fortsätter jag skriva om dagens äventyr i morgon bitti😁

Likes

Comments

det här är då del två av blogg inlägget som jag postade igår så om ni inte har läst det jag skrev innan det här så scrolla neeer!👇👇

känner att jag inte vill snacka så mycket om midsommar pga av några olika anledningar som är ganska dumt att dra upp här😓

Sista natten med gänget...

säger bara att ni som inte följde med missade verkligen något!

Jag hängde då runt där med några vänner från Transten, vet inte vad mer jag ska säga mer än att vi hade skit kul! åkte karuseller och badade fram till klockan 21 för då var det disco, det va faktiskt roligare än vad man trodde. nästan i alla fall. Det är så förbannat jävla sjukt att man som tjej inte kan känna sig trygg. fick höra på kvällen att någon hade blivit utsatt, eller ja omringade av ett gäng killar på sista natten med gänget, så sjukt tråkigt. själv så var det några killar som stod bakom mig som tog lite här och var, trodde då efter första gången att det va en olyckshändelse för att det va sjukt trångt och att dom bara råka snudda när nån gick förbi. sen efter nån minut så hände det igen och då tänkte jag "om det händer igen så vänder jag mig om, knuffar iväg personen och frågar vafan han håller på med" det hände en gång till och jag vänder mig om och där stod det ett gäng på 5-8 kilar så visste inte exakt vem det va så vände mig om och blängde argt på allihoppa och trängde mig emellan dom som jag var det med. sjukt tråkigt och irriterande men jag la det bakom mig och fortsatte ha kul.

kan även tillägga att bada just den dagen va nog inte det smartaste valet jag gjort...

här kommer några bilder från kvällen:


Jag, Anton, Olle och Carl

Vi hittade också en ny vän vid en karusell, Michael, skönaste människan jag träffat på länge.

Anton och Adam med sin nya bästa vän!!<3<3

Rasmus 😂

Olle😘

Hahaah kaffe paus innan discot...

nu ska ni få se två stycken bad bilder, lägg märke till vilken färg Carls fötter har, sen kan ni nog gissa själva vilken temperatur vattnet hade😔

whoops, "smygreklam" där ser ni mammas blogg som för tillfället är låst, men be henne om inlogg och ni kommer säkert få det😜

det va nog det för det här inlägget, i morgon ska jag äntligen få träffa Mikaela och Melina igen :)

mer om min lördag och vad som händer i morgon får ni reda på i morgon, ha det gött💓

Likes

Comments

1 juli och ganska mycket saker har hänt sen jag uppdaterade den här fullt fungerande bloggen, idag jobbade jag min sista dag på första arbetsplats, men för några veckor sen stod jag med blandade känslor för jag gick ut nian, både kul men ändå sjukt tråkigt. midsommar har varit, vi har haft avslutningsmiddag, sista natten med gänget sen inte så mycket mer.

vår skola har då en tradition som en sista grej man gör tillsammans som klass, I sjuan bland de första dagarna så åkte man till Gultebo och blev inspelad under dagen för att sen visas upp på avslutningsmiddagen, man skäms men det är så kul att se hur mycket de flesta har förändras medans vissa ser exakt likadana ut. Jag och tre tjej kompisar bestämde att vi skulle träffas innan och fixa i ordning oss. Här kommer bilder från dagen/kvällen:

SKOLAVSLUTNING

Den mest sorliga men ändå skönaste dagen när det gäller skolan. Efter alla år på Folkasboskolan så är det ändå skönt att aldrig behöva komma tillbaka dit. Det kändes såklart med tråkigt att skiljas från alla vänner som man gått med i alla år. Men dom flesta kommer gå på samma skola sen märker man vilka man håller kvar kontakten med. Tack till den alla nya kompisar jag fått under åren, kommer sakna er alla. Bilder från dagen:

del två av denna blog kommer i morgon😊

Likes

Comments