Personligt

Alltså! Finns det något som är drömmigare än Victoria's Secret Fashion Show? Jag tror inte det. Tjejerna är ju så himla snygga. Jag vet att det ligger mycket hårt jobb bakom deras kroppar och ansikten men jag kan inte låta bli att bli avundsjuk. Elsa Hosk (som är den enda svenskan) och Taylor Hill är mina favoriter, de är så fina! Har ni sett 2017's show?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Personligt

Precis som alla andra tänkte jag sätta upp mål för det kommande året. Jag väljer att inte göra några löften, bara mål. Om jag inte skulle uppfylla alla dessa gör det inte så mycket. Det är ju som sagt bara mål.

1. Yoga

Hur skönt är det med yoga och hur coolt är det att kunna posea lite extra på bilder? Tror yoga skulle hjälpa mig att koppla av. Jag har testat det någon gång tidigare och jag älskar det men har aldrig tagit tag i det på riktigt!

2. Marrakech, Marocko

Verkar inte Marrakech helt fantastiskt? Jag vill dit nu!! Tänk att få strosa runt på marknader i värmen bland alla hantverk, kakel och keramik... åh så mysigt! Drömmen är att få bjuda med min kära mor hit. Hon skulle älska det.

3. Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten och framförallt Dubai har alltid fascinerat mig. Det är ju hur häftigt som helst att staden har vuxit fram från att bara vara öken. Helst av allt vill jag dit under sommaren då det tydligen ska vara olidligt varmt, men det gillar ju jag :)

4. Sommarjobb

Jag är ju i full gång med att försöka hitta ett spännande sommarjobb. Min chef vill gärna att jag jobbar hos henne i år igen men jag är sugen på att se något nytt. Något spännande. Jag har tänkt på volontärarbete i Sydafrika med djur eftersom jag älskar både Sydafrika och djur. Nackdelen är ju att jag inte kommer tjäna några pengar och det kostar ju en del att åka dit. Med andra ord kommer jag bara gå back med allt annat som jag har inplanerat redan. Jag har också googlat lite på fruit picking jobs i bland annat Australien och Italien. Australien är ju extremt långt bort så det kanske jag får skippa men Italien är ju perfekt eftersom jag känner till landet så bra. Italien är ju trots allt mitt hemland. Vad ska ni jobba med? Ni kanske kan ge mig lite tips?

5. Gucci bag

Jag är ju lite sen med den här trenden hehe. Har helt gått och kärat ner mig i dessa gucci väskor. Ska kika på en när jag åker till Milano nästa fredag. Ska känna och klämma på några olika modeller så får vi se hur jag gör men just nu lutar det verkligen åt en dionysus i något fint mönster <3 En investering helt klart.

Har ni några speciella mål för 2018?:)

Likes

Comments

Personligt

Gott nytt år måste jag väl börja med att säga! Nu är vi snart en timme in i 2018 och jag känner ingenting speciellt. Jag har i vanlig ordning valt att stanna hemma istället för att festa. Far och jag tog en snabb promenad kring tolvslaget för att kika på fyrverkerierna. Försökte knäppa några bilder men det var inte det lättaste kan jag lova.

Jag vet inte varför men jag föredrar verkligen att ta ett glas vin hemma med några tjejkompisar framför dansa på klubben. Men helst av allt tar jag ju det gärna kolugnt dagar som dessa <3 I like to keep it more classy!

Detta blir ju mitt första inlägg här på den nya bloggen. Jag har ju tidigare bloggat på engelska men jag bestämde mig för någon vecka sedan att börja om på nytt. Nytt år, ny blogg? Haha.

Likes

Comments