​det är faktiskt rätt okej just nu. vet inte om det är för att ängeln på vänsteraxeln har tagit stryptag på djävulen bara för ikväll eller om det kommer vara såhär hela tiden nu. hoppas på det sistnämnda. skrev hejdå till christian och hoppas faktiskt på att han inte svarar, klarar nog inte av att läsa det för då tar nog djävulen över igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​de säger bokstavligen "blablabla" och jag hör inte någonting alls. locken för öronen har slagit till något extremt och jag har bara legat sängen sedan i helgen. är fortfarande sliten och trött. har börjat tänka för mycket igen, har börjat fundera på om jag är värdig hans uppmärksamhet eller inte, har börjat fundera på om jag ens är värdig någons uppmärksamhet. jag har inte självskadat mig "ordentligt" på över ett år och det börjar nästan klia lite i fingrarna. det är läskigt, för det ska inte göra det. man ska inte vilja göra sig själv illa utan att ens behöva. enligt omgivningen räknas en som uppmärksamhetssökande - men jag kan verkligen inte förklara, det känns nästan som ett tvång att skada mig själv. det är som ett straff, eller en påminnelse; en påminnelse om att livet är riktigt och att jag är här och nu.

Likes

Comments

tvungen att gå hem tidigare från skolan idag. missade både psykologin och kommunikationen. tror rätt garanterat att jag har dragit på mig någon form av influensa då jag både hostar, nyser, har ont i huvudet och har feber. hör gör jag inte heller, locket för det vänstra örat sitter helt galet. ikväll ska vi på husvisning på cementvägen och jag vill verkligen följa med. håller tummarna för att jag ska orka. vill även hinna bli frisk till imorgon då vi ska iväg till riksbanken med skolan - det är liksom ingenting en vill missa. jävla immunförsvar, kämpa på lite nu.

Likes

Comments

​välkomna till min blogg. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. det är nog inte speciellt värt att följa om en absolut inte är intresserade av mitt liv samt mående, för här kommer det vara en väldans massor med gnäll och skriveri om känslor och olika rädslor som fyller min kropp. kommer även uppdatera er med tankar, åsikter och funderingar kring världen, samt mina kanske inte speciellt stilfulla fotografin. 

Likes

Comments