jag vet att vi älskar min stavning 👌

så vad har vi hittat på denna helgen? vet inte om ni har haft lika kul som oss men jag har iaf vart på födelsedags fest,  och jag testa något nytt.  för de första va festen i Alingsås,  där brukar jag aldrig festa och för de andra va de en kurdisk fest.

man kan aldrig ha nog med vänner. alla va sjukt välkomnande och trevliga,  dans,  musik och skratt å ja.. lite drama men de kommer man aldrig ifrån. vi tog oss dock igenom de på ett väldigt smidigt sätt 👌

jag hade velat berätta allt men som ni vet går de inte lika bra att skriva på mobilen som på datan och då håller jag mig såhär kort och tråkig..  Jag vet de suger. Så mycket roligare å läsa mina texter när jag hinner spåra ur.

efter igår har jag träffat många nya vänner och kan helt klart tänka mig att åka dit å göra om de igen.

tack för att du bjöd in mig sharam och till resterande människor som körde mig dit och hem och erbjöd mig sovplats.  SKIT gulligt.  på återseende. kan inte lova att de är snart men jag har väll vägarna förbi

Likes

Comments

Ni minns att jag prata om tidigare att jag köpt en lite failad julklapp till min fina pojkvän 😂

jag köpte en reggskyllt (som inte är giltig att sätta på bilen) ,  en sån som vi SR folk har i våra bilar.  när vi i gänget beställde den tänkte vi att den skulle vara mattgrå i färgen men nja så blev de ju inte riktigt,  utan texten blev skinande blank 💪 men den får gott duga fram till elmia då får vi köpa en ny där 😂 lägger ut bild på den när vi har bilen hemma

Likes

Comments

Innan vi diskuterar Hen så tänkte jag på elins vägnar säga tack till alla som gjorde de möjligt för hennes far och farns fru att köpa nya kläder och mat för att få en nystart tills dom fått ordning med försäkringen osv.

Men för att gå till de roliga ilands problemet där flera av er kommer hata mig mer än någon.

HEN

mitt största problem med ordet är att DU bestämmer att människan du pratar om inte har någon identitet, du har valt att säga att människan inte har ett kön. Jag kommer personligen aldrig svara om någon tilltalar min son som hen . för han är en pojke fram till den dagen han VILL vara en hen , transa , flicka .. you name it. jag är så sjukt trött på att höra "du vet inte vad HEN ser sig som" , å där har ni helt rätt nä. de kanske jag inte vet MEN jag vet också att jag inte bett om tillstånd för att kalla den hen och göra den könslös.

vissa väljer att kalla detta utveckling , men jag tycker de här är ett till sätt att va så jävla rädda för att kränka någon och att göra de ännu lättare för folk att inte klara av att säga emot
- men folk mår dåligt av att inte få vara de dom känner sig för
nej kära vänner , dom mår dåligt för att deras närhet inte står upp och stöttar att dom är en tjej även om dom har snopp. de är stor skillnad.

jag har en vän, eller nä flera för att vara ärlig som idag är pojkar trotts att dom föddes utan snopp. dessa människor skulle bli väldigt kränkta av att bli kallade HEN , för dom är inte en könslös individ dom är pojkar . dom vill höra Gubben istället för gumman, pojken istället för flickan . inget jävla hen för hen är inte vad dom är.

självklart finns det folk som skulle uppskatta att bli kallade hen , men jag tycker de är brutalt fel av er som använder de till vardags för de är ett stort tecken på att visa att jag inte har en jävla aning om vem du är och jag e inte så intresserad av att ta reda på de heller

Våga vägra !

jag säger endast HEN om en person som vill bli kallad de, jag bestämmer inte över någon annan vad den ska se sig som och de är min största anledning att våga vägra hen .

Likes

Comments

DELA GÄRNA!!

Tidigare idag fick min far och hans fru ett samtal om att deras hus brann.
Efter många timmar med att försöka släcka det så fick de besked om att deras två katter och deras hund tyvär brunnit inne och hade tyvär avlidit.
De miste allt dom hade, alla saker är antingen sönder brända eller rökskadade så jag har nu skapat en egen insamling för att de ska kunna få en chans till att starta om.
Det enda dom har nu är det dom hade på sig när dom samma dag åkte hemifrån och varandra.
Jag ber er nu, skänk en slant och gör något gott för några som verkligen behöver det.
Just nu har dom en säng hos min fars frus mor där dom får sova på men dom behöver hjälp.
Vi kan aldrig ersätta deras gamla saker, deras minnen eller deras tre små familjemedlemmar som fick lämna jordelivet för tidigt men vi kan hjälpa dom till en bättre framtid!

Swisha till 0725107828 och skriv "Nikita" som meddelande och va med att bidra så att dom kan få se ljuset i tunneln som tyvär nu är väldigt mörk.
Varje krona gör skillnad, oavsett om det är 1kr, 10kr, 50kr eller flera hundra kronor.
Självklart kommer även bildbevis på att alla kronor som kommer in går direkt till min far.

I kommentarerna kan ni se länkar om själva branden.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 💪

*se länkar osv på min fb eller på Elins som swishnmr går till (Elin mikaelsdotter)

Likes

Comments

De e nära, de närmar sig, imorn kommer lönen

iår , trotts att jag inte kommer fira jul med min son eller familj så tror jag att denna kommer bli den absolut bästa , sjuka klappar och med min gamla sambo.

imorn kommer vår nya säng (tänkte skriva min men nu finns ju valpen med i bilden) och sedan blir det jobb. hela dagen och hela dagen på julafton men de kommer npg bli perfekt det med, får hoppas det iaf.

nu kommer min jul feeling dags å slå in de sista klapparna

Likes

Comments

let's have fun.. de va längesen nu. dom här meter långa storysarna där jag aldrig kan hålla mig till ett ämne. så hm, vad sägs om att göra som förr och titta lite på aftonbladet och hitta något som stör mig, låter de bra? haha klart de gör!

vi kan ju börja med att hoppa över andra länder
1. jag har ingen koll när de kommer till de
2. jag bryr mig faktiskt inte
sen hoppar vi över miljö med för den e lite väl irriterande och ni skulle bli så arga på mig haha!

Vi börjar med att gå igenom vad som kan finnas intressant A-Ö, let's go

well, nu har jag hittat mig lite insperation. så vad ska vi skriva om
jo vad fan har hänt med sveriges tidningar nu har jag kollat här en bra stund och de enda jag kan tänka på är

finns de inget mer intressant att skriva om än hurvidare någon kändis varit otrogen , vem som ska gifta sig .. så helt enkelt de här blir NATALIES ILANDSPROBLEM tidningar.

hur kommer de sig att tidningar aldrig, å då menar jag aldrig, kan sluta vinkla sin egna partistiska åsikt i saker. vi har tidningar som lutar åt SD (nej inte rasister), sen har vi tidningar som , se å häpna , faktiskt är skrivna av rasister (som inte ens tillhör SD, e de möjligt.. helt otroligt men sant ) , sen har vi artiklar skrivna av dessa underbara feminister (å dom e definitivt något att diskutera, likaså veganer men de kan vi ta längre fram,känner redan hatet komma haha ). anyway. varför har vi inte någonstans fått läsa om de 6 pojkar som blev knivhuggna under Lusia tåget i bergsjön? jo för att media vill tysta ner de problem vi har i samhället. idag tar vi upp saker som
*hon kallade honom neger!!! (well, de du inte visste va att de e ett namn han kallar sig själv och gladerligen låter andra säga)
*hur kan du inte säga HEN (ååå detta måste vi också prata om en annan dag för annars blir de way to long)
*10 hemlösa katter måste ha hem (nja katt mamman hade inte haft ungar om ni steriliserade henne..)

vi kan fortsätta i en evighet. förr hade man tidningar som aftonbladet till viktiga, ja ni läste rätt, viktiga saker, å någon sida för nöje. idag händer de faktiskt mer dåliga saker än vi vill kännas vid. å för att undvika samhälles kollaps.. så skriver vi bara de som får folk glada. men hur länge kan vi blunda för alla problem som media håller i skamvrån

när ska vi kunna diskutera
*ätstörningar
*invandring
*eu
*ålderdomshem
*vården
osv utan att folk ska ta illa upp för minsta lilla? NÄR, vi står inte upp för andra genom att inte låta dom säga sina åsikter. å nu har vi total spårat haha som vanligt..


men nu mina höjdrädda flygande fåglar, nu ska jag prodda fler ilandsproblem men jag tänkte att jag släpper ett sånt inlägg i veckan så vet ni att varje onsdag står de ett nytt ilands problem
glöm inte bort att kommentera , allt e välkommet dumförklarningar, haters och ni som bara vill diskutera ämnet

gud va skönt att jag e tillbaka

Likes

Comments

idag har lilleman ridit bebisen 😀 så sjukt grymma! eller a han fick bara sitta på honom i stallet men de e ett steg framåt försökte longera efter men gick inte lika strålande 👎hästen kan inte alltid va på topp

Likes

Comments

Med ett gött gäng på 21 personer börjar vi vår resa. fast min började påtok mycket tidigare..

Jag vill börja med att tacka Jenny som för två årsen faktiskt anställde mig, trotts alla bråk stim och fighter om ledarskapet. vems väg är egentligen bäst. och när jag tänker efter så har du en poäng.
-Det är mycket lättare att vända båten när vi styr mot ett grund , än att vända 3 båtar när man bara står på en.
du har så rätt , men jag föredrar att åka en båt som inte sjunker , så varför inte ta den säkra båten framför den jag inte vet hur jag ska kapa ratten tids nog. men helt ärligt. du är GRYM JENNY! tack för alla möjligheter du gett mig för de e tack vare dig jag står här idag. nya chefer men med mer uppmärksamhet , å tack vare dig har jag (nästan) lärt mig att inte kväva andra. å nu tänker du , WHUUUUUT! men chilla på de. så illa e de inte , jag stryper andra bara mentalt. dom överlever, missar bara smarta ideer ibland. så kollergor låt mig inte köra över er!

något min gamla chef aldrig han lära mig , de va att vakna i tid. jag e nästan aldrig sen längre MEN jag hinner dit .
jag började min måndag med att ha 5 minuter på mig att packa, gå på toa och springa till bussen. sagt och gjort jag hann! jag får sitta på ett tåg i 3 timmar och får en grinig kärring bredvid mig som pront ska sitta vid fönstret. å jag e inte den som e den , eller , jo de e jag , men inte i måndags. för den dagen skulle bli bra. jag skulle utsätta mig själv för något av de värsta en göteborgare kan behöva stå ut med ! GÅ I SKOLAN I STOCKHOLM... men jag sitter här , till och med jag överlevde.

Efter många om och men hittar jag till Max skolan, ja om vi nu får säga så, men jag som rebell säger helt klart MAX SKOLAN, vi sitter utanför en bra stund innan . lägg märke till att vi SITTER, vi pratar alltså inte. förutom två tjejer som åker dit ihop haha . vi kommer in i salen ska slänga lite saker i ena hörnet och jackan upp. ni vet som man alltid gör innan man får hitta sin lägenhet på internatet.. well vi går in och vi har en soffhörna för 5 personer , jag sätter mig bredvid två okända pojkar och de andra två som känner varandra sätter sig där inga andra får plats . haha planerade ni de där ? ^^

men tiden kommer fler och fler in , jag hade fått höra att vi skulle vara en grupp på 12 pers typ å som ni kunde läsa från start .. vi va ganska många fler! roligt , kul och mysigt! ja de va så jag uppfattades iaf .

kan börja med att säga att jag önskade mig en tight liten mysig grupp men .. de hade blivit så mycket mer konkurans då . jag e så glad att jag faktiskt hamna med just er för ni fick mig att leva igen , iaf för några dagar , jag behövde er mer än ni behövde mig. men nu gör jag som vanligt och spårar.

Vi fick börja med att presentera oss , och helt ärligt.. är de någon som mins något från de ? mer än att Alex e psykolog och julia älskar harry? kanske inte . vi fick grupper första dagen, nej förlåt , vi valde ! jag , katti och alex titta på varandra dirr och behövde två till så vi tog in josefine och johanna . en så sjukt jävla toppen grupp! vi hitta till vårt hotell och redan under lektionerna hade jag och alex bestämt att utgång ska de fan hinnas med.

vi blir faktiskt endel. för att få med så många som möjligt startar vi en grupp , dock va inte alla med i den , långt ifrån alla men vi hoppades på att folket som kände dom jag inte kände skulle lägga till eller prata med andra. anyway. vi fick en awesome grupp på typ 7 pers kanske fler som följde med . och vet ni vad, vi gjorde exakt samma sak nästa dag! mindre gäng men fy fan va kul vi hade. dessa utgångar innebar
-Niclas gömmer sig bakom en buske
-Jesper får namnet Pornstar
-Ryktet om att jag å alex har något på g uppstår
-sjukt många nya vänner

självklart var de mer som hände men listan skulle bli så sjukt lång

mer får ni kanske veta en annan dag, men innan jag blir för trött tänkte jag säga tack till er som gjorde min resa otrolig! självklart var alla andra 20 en stor del och utan er hade de inte varit desamma , ni e så sjukt fina och roliga och jag ser extremt mycket framåt mot att jobba med er , kanske hos er , kanske hos mig , men vi kommer ses mitt älskade banan gäng!

Niclas, Alexander, Jesper, Josefin, Julia! varför e då alex fin stilad , jo de ska ni få veta. sista dagen fick vi en uppgift. och de va att skriva ner den personen som betytt mest för MIG under denna resa , å för mig va de Alex å de ska jag förklara snart . men ni som e nämnda här ni har gjort de lilla extra. NI HAR, tagit er tid att lära känna mig , sått ut med mitt eviga tjöt , alla våra intern skämt, ni är dom jag aldrig kommer glömma , ni e så jävla speciella för mig.

Alexander "Pjotir", ditt jävla fake konto . du är den som hållt kvar kontakten bäst, du e den enda av alla jag har RINGT mitt i natten för å kolla om du e vaken , den enda jag smsa EFTER jobbet för att se att du klarade uppkörningen . för du är så sjukt jävla viktig , vi bonda så jävla snabbt TROTTS att du e 08a! de händer inte ofta. jag e allergisk mot 08er haha! "jag framstår som dryg", ja som fan att du gör men så fort du öppnar käften så e de borta. du e någon som jag från början ville hålla på avstånd å de hade vart världens tabbe! Tusen tack för att du kom in i mitt liv ofrivilligt . från å med nu blir du aldrig av med mig ! JAG E JU DIN FAVORIT :D och hela livet ska du tvingas vara min nya bästa vän, den jag diskuterar mina pommes problem, den jag ringer när AS inte funkar , för bredvid dig framstår jag som korkad så helt enkelt måste du ha svar på alla mina frågor HAHAHAH men nu sover du när jag skriver detta å jag ska gå och lägga mig . 21 fyller du år så då kommer de blommor

som ni kan läsa har jag världens bästa jobb, mitt jobb ger mig möjligheter! som dessa , jag har fått åka i väg och träffa lika störda människor som mig. jag får julklappar varje år av företaget , inte skitsaker heller, dom har en liten baktanke. vi kanske inte har de bästa lönerna alla dagar men detta, denna sammanhållning , all glädje .. de gör att jag aldrig vill lämna MAX

Likes

Comments

jag e stolt,  nöjd och besviken.
jag har på 3 månader tappat 8cm,  de e ungefär 2 klädstorlekar.  De e grymt jobbat.  jag har inte tappat ett kg men jag har tappat många cm å de är de som e de viktiga.  jobbar mig mot målet men försöker att inte rasa för snabbt så..  kämpa därute 😁

Likes

Comments

har ju vart och handlat julklappar nu i november.. å denna klapp blev inte riktigt som vi tänkte oss. men de blir ett gött skratt på jul iaf. Denna e till min kära pojkvän från hela gänget . hade verkligen velat lägga ut de med er så ni kan läsa men då finns de alltid en ful fisk, eller han själv, som kan skicka de till honom ... haha men jag lovar att berätta för er när han fått den!

Nu sitter jag vid datan igen och skriver.. visst syns de att jag älskar å skriva på mitt tanient bort framför mobilen. blir mer jag av de hela då å ni känner igen min fina stavning , ingen autokorr. nej nej här får kvinnan skriva fritt och låta hjärnan flöda. för min mobil hinner inte med när jag vill skriva lika fort som mina fingrar gör här så


BABES JAG VILL HA EN LAPTOPP I JULKLAPP TACK!
den som köper de gifter jag mig med, JA BABE NU SKA DU KÄNNA PRESS

haha nä så hemsk e jag inte, men seriöst e de det jag önskar mig så jag kan lätta min hjärna här precis som förr och ni älskade lika mycket som mig . välkomna tillbaka förresten!


LÖÖVE

Likes

Comments