jag har fått ha en kort stund av lycka, en väldigt kort. idag fick jag meddelanden som inte va allt för roliga. Även med mina djur går de åt helvete.

jag vill börja med att säga gonatt Ronny,  tack för alla år du stått ut med mig.  tack för att jag fått komma å gå på gården, när, var och hur jag velat. du har gett mig så mycket,  under tiden du hade marinette stående hemma tills jag kunde börja träna henne, traktor turerna ner till kossorna, fordringar, avlivningar.  du å Roland visa mig allt de fina med svenska gårdar och även hur de går till från levande lyckliga djur, som inte kunde ha de bättre, till hur de skulle styckas. utan er hade jag aldrig gått klart skolan, utan er hade jag fortfarande varit lika stökig.  så tack, tack för allt 💗
vila i frid, du e saknad

något annat som heller inte är lika roligt är att min tös gick omkull i hagen häromdagen så hon kan inte riktigt gå ordentligt och jag vet ärligt talat inte hur de slutar. Men just nu kör vi halvdag med de andra och halvdag i sjukhagen och hoppas på de bästa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

idag har vart en så sjukt bra kväll. dessutom utan fylla!  hade lite annan avsikt med dom egentligen men tog med mig min finaste vän på två blyga läppar,  å dessutom va båda nyktra. 

träffa nytt gött folk och även massa från Landvetter. trotts att de egentligen bara skulle vara typ 3 Pers vi kände, va de fullt av vänner där inne. stämningen på topp, grannbordet hade rymt från sin fru å va inte välkommen hem fören han va nykter igen haha

tack Wictor för en underbar kväll. Älskar dig hela vägen in i döden 😘💗

Likes

Comments

äntligen känner vi lyckan igen. dippar e borta å istället fick vi regn.

har haft en dag där jag inte kunnat sluta le, skrattat åt mig själv å allmänt haft de bra. ja psykiskt iaf. jobbat slut min kropp så har lite inflammation i handleder å annat smått å gott haha. tog mina första arbetstimmar på lindex och där efter åkte jag till stallet och fixade.  hästarna ville inte komma in så dom fick väll stå i regnet å äta haha! åkte sedan till max för att jobba och för å göra prov. De va så skönt så 😁

men nu e jag hemma och för en gångs skull njuter av de

Likes

Comments

idag förlorar vi stewens barnbarn, pga lever svikt och blodförgiftning från sår i baken.
världens finaste kille,  tyvärr bara två år,  men idag ska han få slippa smärtan

Likes

Comments

igår va en sån toppen dag!  lämna alla problemen hemma och åkte till jobbet. vi hade alldeles perfekt å göra,  jag hade expressen och hampus fick ta pommesen. de bara flöt på.

vi stängde i tid och efter så drog vi till den nya Partille arena, blev ju inte fullt så imponerad.  maten va svin dyr (dock inte jag som betala),  upplägget va sisådär,  såsen hade skärt sig osv. men ölen va go iaf,  HAHA!

efter maten bowlade vi å jag e ju inte så duktig men lyckades lite iaf. å när vi spelat klar bestämde sig jag, honar och sharam att de va dags å dra ut på krogen. vi började på exet å jag har nog aldrig garvat så mycket,  va skit kul.  men efter några timmar splittrades gänget och jag slog mig ihop med Martha och hennes vänner och vi körde al in på bryggan istället. 
toppen kväll verkligen!  video finns att se på fb och bilder på snap,  men de e väll klart att jag slänger upp några här.men nu har jag 10 minuter på mig att sätta på ett ansikte å åka till jobbet

puss på rumpan

Likes

Comments

jag kan inte förlåta, jag kan inte förstå..  å de har inte ens med mig att göra. att se dig ligga på marken helt sönder för du ville aldrig de här. 

jag kan inte förstå hur alla kan ge upp, ge upp sina drömmar och sina mål.. Men de e många helveten på vägen fram

#ondaybabewebeold #staystrong

Likes

Comments

ja, vad har jag då gjort denna dagen..
igår hade jag så sjukt mycket energi så de e läskigt men idag... jag har varit helt död å jobbade endå bara 5 timmar 😱 galet galet.

anyway,  efter jobbet åkte jag till stallet och fixade iordning för mina och Lilly och sedan gick jag å Emilia ner å hennes pojk.. till paddocken och så longerade jag pojken..  han e så duktig min lille prins 😁

Likes

Comments

De e många som talar ut nu i vinter,  men tänkte komma till de sen. 

för er som inte känner mig. ni som läser är trotts att jag blivit så fruktansvärt tråkig, inte uppdaterat min header...  att bro på den,  den e 5 år gammal nu, å om den e 5 år haha hur gammal e då inte bloggen 💪

iaf,  de jag skulle komma till. jag har en bok, en vanligt sånt randigt papper som man fick från skolan en gång i tiden. i den har jag skrivit sen 2010,  inte som en dagbok, men utan som happytime eller depptime..  De kan gå månader mellan jag skriver å vissa dagar timmar.  å varje gång jag plockar upp den så skriver jag vad som har hänt sen sist. De står allt från när min partner har huggit mig i ryggen,  till känslorna första gången jag såg honom,  till dagen jag tog bort min häst, året efter när jag bröt ihop, Rolands begravning.  allt finns där.

för de jag inte kan skriva här,  de saker jag vet att "jag" inte egentligen tycker.  De dagar jag är känslokall och bara vill döda allt i min närhet,  de dagar jag går med grov prestations ångest och bara känner att jag inte duger.  jag behöver få ur mig de,  men jag kan inte säga de till någon för då skulle dom förstå hur illa det är.

man brukar säga "du väljer din lycka",  men de e svårt när man blir kvävd av ångest. idag har jag dippat som faan.  jag har vart glad över öronen,  jag har skrattat,  men helt plötsligt kommer känslan av saknad. saknaden av ett sms, saknaden av glädjen, saknaden av energin, jag bara dör lixom.

De sägs att man blir glad av solen, å ja med tanke på hur mycket de regnar i Göteborg så kan man ju bara hålla med.. Men de va inte poängen, de va bara en vits som lät rolig i mitt huvud å inte när jag läste den.
hösten är en period då folk går ner sig,  jag vet inte om de beror på som många säger,  att de blir mörkt.. Men,  jag har min egna lilla teori..

jag tror,  ni vet i maj,  de börjar bli lite varmare,  semestern närmar sig,  folk börjar röra sig ute igen och de viktigaste av allt FOLK BÖRJAR RINGA DIG IGEN, du får samtal om å handla kläder till sommaren,  att börja gymma igen,  eller att rent ut sagt dra å bada..  känner ni igen er?  (retorisk fråga, ja de gör ni)

De va inte heller de jag skulle komma fram till, gud va jag spårar

när jag kommer in i mina dippar,  typ förut vid 14..  jag ville bara börja om, inte göra slut med min pojkvän men dra,  flytta , nytt jobb, nytt folk..  vid de läget va jag inte ens olycklig,  jag va fruktansvärt glad, men jag tror de e dags för mig att testa något nytt! nya Stigar,  nya utmaningar,  men fortfarande vi..

jadu ingen vet vart jag e på sväg
#seglarideblå

Likes

Comments

i love me, i love us,  i love you!
picture make me smilet, memories make me warm!

im miss you Babe,  be home soon 💗

så mycket kärlek, starkare än heaters!  #jagbryrmigshiden

Likes

Comments

Världens bästa pojk har presterat stort idag,  och igår. Idag tog vi oss en runda med Emilia och Lilly ut på hoppslingan bara att den inte varit använd på ett bra tag så tistar fick agera bulldoser..  Hoppade över stockar och stenar,  tryckte in mig i några träd men han presterade så grymt!
Lite mer än ett årsen han kom hem, när de inte ens gick att ta honom på kroppen till idag 3 åring som går med på allt,  kan inte va mer nöjd med ponnyn 😍

Likes

Comments