View tracker

har ju vart och handlat julklappar nu i november.. å denna klapp blev inte riktigt som vi tänkte oss. men de blir ett gött skratt på jul iaf. Denna e till min kära pojkvän från hela gänget . hade verkligen velat lägga ut de med er så ni kan läsa men då finns de alltid en ful fisk, eller han själv, som kan skicka de till honom ... haha men jag lovar att berätta för er när han fått den!

Nu sitter jag vid datan igen och skriver.. visst syns de att jag älskar å skriva på mitt tanient bort framför mobilen. blir mer jag av de hela då å ni känner igen min fina stavning , ingen autokorr. nej nej här får kvinnan skriva fritt och låta hjärnan flöda. för min mobil hinner inte med när jag vill skriva lika fort som mina fingrar gör här så


BABES JAG VILL HA EN LAPTOPP I JULKLAPP TACK!
den som köper de gifter jag mig med, JA BABE NU SKA DU KÄNNA PRESS

haha nä så hemsk e jag inte, men seriöst e de det jag önskar mig så jag kan lätta min hjärna här precis som förr och ni älskade lika mycket som mig . välkomna tillbaka förresten!


LÖÖVE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

denna helgen har bestått av jobba och supa.  och igår efter många om och men tog jag mig i kragen och åkte till Kungälv för å se legenderna!

träffade endel goa folk och skaffa oss massa nya vänner. härligt härligt.  har skriv torsk nu så kan inte få fram de nu så slänger video och bilder från kvällen isf

Likes

Comments

View tracker

Vet inte hur de gick till men hittade mitt photoshop , så jävla grym e jag. så nu efter många år har jag bytt header, och bakgrunder på bloggen . mer avancerat kommer en annan dag när jag har tid . men nu blir de en halvdan header men mig, ted, ragni, tistar och jolina på. hade velat ha med vispen men som sagt har en hel helg på mig ;D

Likes

Comments

idag har vi haft de så sjukt bra , nästan hela dagen.

började igår med att ha en trevlig stund med Tobbe och Leon som kom hit då tobbe behövde något att sova på under helgen. och jag vet nog ingen jag skrattar med så mycket som denna kar. anyway, iom att vi hade så kul så va vi ute en stund.. å de innebär att natalie inte kommer i säng i tid och inte heller e speciellt pigg på morgonen. vi kom upp precis i tid och sprang sedan till jobbet.

möts av en skyllt där det står "öppnar klockan 11 pga sotning" vem tackar inte nej till de lixom, trevligt sällskap och att få betalt för det. jobbade heller inte så länge så sprang till stallet lagom till 14.30 och mötte finaste Eva och Clara där .

Eva hjälpte mig att mocka inne hos Jolina medans jag mockade åt Tistar, å därefter gick jag och hämtade hö å eva hämta lillson, eftersom jag inte skulle rida hämtade jag Jolina lite senare. satte på min tös repgrimman och sen gick vi ner till paddocken . eftersom hon inte har gjort så mycket när jag har varit borta så e hon ganska brötig och man får påminna henne ganska många gånger om vem som bestämmer och att de e lättare för oss båda att faktiskt lyssna .

sen när jag va klar med Jolina fick jag den stora äran att longera lilly och de va mycket hopp skutt å glädje och något jag inte alls förstod varför hon gjorde men hon va så duktig så.

åker hem med ted efter och börjar göra iordning , funderar på om jag ska hämta katterna imorn då jag inte fått något riktigt svar , men sen ringer min lilla mor och säger att hon ska åka å hämta dom och min bror . å inte kommer han med bara katterna utan han kommer även med en ny skärm till datan så nu e jag sjukt lyklig. å kan blogga här ifrån igen . min bror e bra han , å tack till Vasa Gaming som sponsrat mig med denna skärm "dator 10"

tusen tack

Likes

Comments

idag e en skön dag fast även väldigt stressande,  kan börja med att säga att

på morgonen städa vi upp lägenheten ganska grundligt men eftersom de va så varmt,  vilket de inte varit någon av de andra dagarna,  så gick vi till stranden och tog en paus.

jag har alltid tänkt att pensionärer är så lyckliga som kan flytta hit och chilla på livet. men de e så fruktansvärt fel. idag har jag sätt änkor (å va de nu heter för män), don har kollat åt alla håll och kanter för å se om dom kan hitta en vän.  min fråga e lever deras vänner fortfarande,  eller varför e dom så ensamma

vi träffa denna spanjor,  han som sitter i stolen. en mycket ensam man. han titta på paret som e höger om honom (ur bild dock),  ett par där båda levde, han saknade de. Han såg även att Ted inte hade några leksaker att leka med på stranden. för när vi skulle köpa hade dom tagit bort de ur systemet "turisterna e ju inte kvar".  så denna trevliga herre kom fram.  å de första han sa va "pratat ni spanska?  ni har en mycket vacker pojke"  han räckte sedan fram en hink med massa leksaker och jag kunde inte tacka honom nog. att jag inte fräste bort honom fick honom å le när han sedan skulle gå till havet för å sparka boll, ja sparka boll själv.. Blev så ledsen när jag såg han springa där i vattnet och verkligen önska att han hade någon att leka med och skratta med  .. precis dom paret bredvid.  när han kom upp ur badet gick han en runda för att åter se om han kunde hitta någon att leka med, men ingen va där, iaf inte någon han kände. så han kom tillbaka till oss och njöt av Teds skratt.  De va inte mycket han förstod av vad vi sa, även om Ted pratar många språk är inte spanska ett av dom. men jag lyssna på allt han hade att berätta på spanska och svarade honom på spengelska då jag bara kan lite spanska, även om jag förstår så mycket mer.

vi sa farväl till mannen innan vi gick och rörde oss sedan hemmåt,  för även om Ted inte ville,  så behövde han sova.

detta e de som hände idag, inte allt,  men de viktiga av de.

denna resa har vart långsam, med mycket hemlängtan och stor del ångest. dagarna har varit helt okej,  men kvällarna har varit hemska.  att sitta själv i ett land där du har dina vänner på en bar,  din pojkvän på andra sidan naturreservatet,  och en son som sover i sängen..  nej de e inte kul, inte avslappnande utan nästan bara ensamt. 

well nästa semester blir helt garanterat kortare,  eller hemma i Sverige så jag faktiskt kan njuta. utomlands är till för ute liv inte att sitta ensam 💗

Likes

Comments

De e inte mycket å göra här i Spanien när de e kallt,  försöker få Ted och sova middag varje dag så vi kan va ute senare om kvällarna för å leka med bästa folket på kvikken.

igår va vi där å lekte med iris och bilarna haha dom hade fruktansvärt kul, och så fick vi blommor eller a, rosor.. av blomster mannen så nu e jag ju tvingad till att köpa en bukett 😂

ikväll ska vi ha middag och massa bus på baren och har vi tur kommer valpen och kompani, men de kan vi inte hoppas för mycket på ^^

Likes

Comments

nu har vi landat efter mång om och men. sitter här i lägenheten i Spanien och tittar ut genom fönstret som tyvärr gör de väldigt ljust -.-

ska väll inte klaga jag har de varmt och skönt..  medan ni sitter hemma i regnet haha.

idag har vi spenderat hela morgonen med att flytta katterna och packa å städa osv. momen va så söt så hon städade lägenheten med mig. kom till och med ihåg att ta ut sopporna,  de e näst intill jackpott 💪

Ted har varit så sjukt duktig hela resan. Bara på bussen mot torreveija som han blev lite väl krävande men han för att vara 2.. Så va de mycket bättre än många andra barn.

åkte taxi från centrum och insåg att jag kan gå genom hela staden å hitta efter i somras.  De va rätt farsinerande.  well anyway,  fick ett vip kort till någon krog och dess utom privat nummer till en taxi chaufför som ska köra mig till flygen den dag jag behöver,  en mycket bra människa 👍 å dessutom har jag fri parkering på krogen 😂😂 VIP människa har ja blivit, jajjemän passar ju nästan lagom nu när Ted e med.  dock sparsamt för min ekonomi

landa på kvikken och tjöta med Monika en lång stund så nu People komsi komsi

å juste,  fick världens kram av koncha (stavning)  när hon kom till jobbet 😍

Likes

Comments

idag har jag haft en shit as fk Day. japp rent ut sagt. fast så hemsk va den egentligen inte men vi ska ta de från start.

jag börja dagen med å vakna upp bredvid den finaste människan jag har i mitt liv,  dock något gnälliga och en aningen tröttare än vanligt. men de e okej han va hemma inatt iaf 😍 och efter många om och men tog vi oss ur sängen för å hälsa på mina fina hästar som han faktiskt innan aldrig sätt. mer än på bild då. 

eftersom vi va typ en timma sena så mutade jag bianca med dajmtårta haha, å inte för att hon direkt åt så mycket min kära mupp men lite fick hon i sig iaf. så jag tog in lilleman från hagen och hon gjorde iordning honom medan jag mockade klart boxarna som hon så fint hade börjat med 👌

efter tänkte vi ut å gå,  men iom att han har stått endel så tog jag kedjegrimskaft och parelli sticken med mig. å de va ren tur. för i Partille och halva Göteborg..  Har vi en hel del busschaufförer som tröttnat på sitt jobb..

anyway,  när vi kom till kåhögsgård och skulle gå emellan de två husen så hade lilleman redan smått panik. å de beror på att han e rädd för kor och vet att dom ska gå i hagarna och när han nu inte kan se dom eftersom dom är intagna under vintern så hade han nerverna på spänn. å de blev inte bättre av en buss som körde mot honom.  han gjorde flera försök att sticka hemmåt men trotts detta stanna inte bussen. inte fören jag får skrika "STANNA BUSS FAN DÅ FÖR HELVETE"  och ställa mig mitt i vägen för att lyckas hålla kvar honom..  Å  han va jätte gullig chauffören...  han stanna i hela 5 sekunder alldeles lagom så jag han få hästen å gå 3 steg framåt för att han sen skulle få panik igen när bussen drar igång..

jag vet att bussen har tider att passa, jag vet också att de e skitsvårt som de är att hålla tiderna men när ett djur,  lika stor som en älg, alltså ett sånt djur du hade stannat för för att de e vilt och oförutsägbara..  då får man fan lov att va lite sen. 

jag kunde blivit påkörd,  min häst hade kunnat krossa rutan,  skada sig rejält och dessutom ha ihjäl dig som körde.  så om du läser detta mister chaufför,  tänk en gång till. för jag tror du vill komma hem till din familj varje kväll å inte behöva ångra att du inte stannade just den gången för att du tävlade mot tiden.

men för övrigt gick turen hur bra som helt.  lite nojig häst men han skötte sig toppen runt förutsättningarna.

jag fick dessutom tid över till att gymma då Ted är hos sin farmor och farfar  .  evigt tacksam!  min enda lediga dag innan semestern och jag kunde göra precis vad jag ville på den,  så lycklig! 

Likes

Comments

jag e så lyckligt lottad som har äran att få jobba gratis, många av er skulle säga som jag oftast gör "jag skulle aldrig jobba gratis"

å nä idag gjorde jag de inte gratis heller. idag fick jag betalt i lycka. jag älskar mitt gamla jobb och skulle göra allt i världen för att få komma hem till min restaurang. och just nu så e jag mer än gärna på torpa även om dom ligger back i timmar och jobbar gratis

en vanlig dag när ni e barnfria då skulle ni sitta hemma och knäppa en bärs och somna tidigt. jag däremot.. jag drar te gymmet och efter dirr te torpa 😍

men nu ska vi städa,  knäppa bärs och kolla på Kenny begins

Likes

Comments

ni vet när man har allt, å enkelt överlycklig för stunden? efter ett tag går den där känslan över. då vill man inte mer eller jodå, man vill men man vill ha mer. man kollar efter andra håll att mot,  som skulle göra en lyckligare.

jag tittar på min våg,  jag har gått ner tre kg denna vecka. SKIT BRA,  skulle många säga men jag känner ingen glädje över de. jag har världens finaste kille,  DU E LYCKLIGT LOTTAD,  skulle många säga..  Men jag, jag vet inte längre. å mitt problem ligger inte på min partner, på min vikt eller på något annat än mitt huvud. jag har så mycket tankar som gör att jag aldrig blir nöjd. hittar små saker att störa mig på. letar anledningar till att göra slut för helt ärligt..  jag vet inte hur de e att leva lycklig. jag va lycklig på heltid när jag va liten,  sådär 4-5 år.  arg någon gång för att vi inte fick lördags godis men aldrig som jag e nu. vet nog bara inte hur jag ska hantera min lycka,  eller om jag bara vill känna mitt lycko rus ibland för att känna att jag faktiskt lever.

jag måste hitta en balans för annars kommer jag helt ärligt sabba de här med.  jag har redan sagt hejdå till vänner. eller sk vänner eftersom dom inte klarade besiktningen som min vän.

well, snart e de helg,  snart ska vi andas igen och sen e de en vecka till semester å då vet ni hur jag blir helt of the blogg
men puss på rumpan så kanske jag skriver något imorn Mee

Likes

Comments