Im so gaaad daam proud of him. Från ingenting till snart inriden! Jag mins våra första dagar,  när han aldrig haft en grimma på sig,  inte vågade komma fram till människan och till idag idag är vi en galopp ifrån på kommando och avbrytningar ifrån Inridning.  Han är så sjukt duktig måste bara få skryta lite om min 4 åring som nu snart är redo 😁
Men nu vill karn va social haha.

Lägger ut video på Youtube kanalen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilka är då mina favrit ställen och vad har jag hittat på horse show.

I vanliga fall kan jag tycka att man vil köpa lite av allt när man är där, men denna gången tyckte jag överlag att alla säljer samma saker i stånden.. förutom på western av delningen.. där va de väldigt olika beroende på vad dom ar inriktade på.

any way, vad hittade jag : jag hittade de jag behövde, en sak, SADELGJORDSFÄSTE till western sadeln. för er som inte följt så länge så ska jag skicka en bild här nedan. för när jag fick denna sadeln (läs min mammas sadel) så satt de två höger delar på den haha . men va gör de när den ingick i ett paket . nöjd och stolt!

Trodde de skulle vara jätte dyrt att köpa dela till sadeln , typ som när man köper delar till en dressyr sadel. men hittade ett toppen ställe HIGHRIDE ( http://www.highride.se ) bra och prisvärd och defenitivt servis #femstjärningt #highride

I övrigt så har de precis öppnat en ny häst butik som heter Hestsson (förlåt om stavningen e fel) men den ligger i partille där jag har mina hästar nästan. ska ni köpa stö så är det dit ni ska ! jätte nöjd med priserna , har precis köpt TORVMIX och e sjukt nöjd


well time to städa blev baa snabbis inlägg ;)

Likes

Comments

Idag ska vi tala om något så sjukt som brandlarm.

Något jag inte förstår är hur sjutton ni inte kan ta de på allvar ?
Idag fick vi gå hem från jobbet på grund av brandlarmet. Många gånger , ja väldigt många gånger beror larmen på små barn som inte har bättre saker för sig men vissa gånger som idag tog de 40 minuter för folk att utrymma byggnaden .. SERIÖST! 40 minuter hade branden slagit upp så hade dessa antagligen inte överlevt men nu höll den sig på översta plan .

Detta inlägg riktar sig till #ica och ni får mer än gärna ta kontakt med mig då jag inte får kontakt med er.

ToDaysStory:
Jag kommer till jobbet och ska gå och byta om innan jag börjar.. hinner dock bara hänga av mig innan något börjar tjuta i lokalen, då vi aldrig hört de innan så reagerar vi inte märkvärdigt men när de inte slutar anar vi att något är fel. Snart nog går högtalarna igång för hela byggnaden som skriker "BANDLARM, VÄNLIGEN UTRYM BYGGNADEN" , vi har en väldigt bra policy , brinner de= get the F**K out! Men tydligen inte ica. vi hänvisade våra gäster utåt och även de andra lokalerna utrymmer.

Vi står ute på samlingsplatsen i 5 minuter, 20 minuter , 30 MINUTER å ica sitter och fortfarande tar betalt av sina gäster?! hu sjukt är inte det? 30 minuter i ett köpcentrum som de brinner i och brandkåren inte har hunnit dit... någonstans kan jag tycka att man ska be de som är i ens affär att utrymma.. De kommer ut lite folk då och då ur butiken och efter 40 minuter kommer brandkåren och säger till folket att utrymma . krövs de verkligen att brandinspektör Dan ska behöva skälla på er för att ni ska ta er ut ? efter ca 45-50 minuter från att larmet startat kom 14 ica anställda ut från byggnaden.

Vart va chefen? vart va de sunda förnuftet? Vart fanns medmänskligheten? e de verkligen så viktigt att tjäna dom hundra när ni lika väl kunnat brinna inne om de hade spridit sig ner?

Ja tydligen e de det.. så jag ber er #ica #icamaxi #icamaxipartille #icasledning se över era rutiner! min familj jobbar hos er, ska dom dö för att ni har bristande rutiner, nej tack!

Likes

Comments

jag vet att vi älskar min stavning 👌

så vad har vi hittat på denna helgen? vet inte om ni har haft lika kul som oss men jag har iaf vart på födelsedags fest,  och jag testa något nytt.  för de första va festen i Alingsås,  där brukar jag aldrig festa och för de andra va de en kurdisk fest.

man kan aldrig ha nog med vänner. alla va sjukt välkomnande och trevliga,  dans,  musik och skratt å ja.. lite drama men de kommer man aldrig ifrån. vi tog oss dock igenom de på ett väldigt smidigt sätt 👌

jag hade velat berätta allt men som ni vet går de inte lika bra att skriva på mobilen som på datan och då håller jag mig såhär kort och tråkig..  Jag vet de suger. Så mycket roligare å läsa mina texter när jag hinner spåra ur.

efter igår har jag träffat många nya vänner och kan helt klart tänka mig att åka dit å göra om de igen.

tack för att du bjöd in mig sharam och till resterande människor som körde mig dit och hem och erbjöd mig sovplats.  SKIT gulligt.  på återseende. kan inte lova att de är snart men jag har väll vägarna förbi

Likes

Comments

Ni minns att jag prata om tidigare att jag köpt en lite failad julklapp till min fina pojkvän 😂

jag köpte en reggskyllt (som inte är giltig att sätta på bilen) ,  en sån som vi SR folk har i våra bilar.  när vi i gänget beställde den tänkte vi att den skulle vara mattgrå i färgen men nja så blev de ju inte riktigt,  utan texten blev skinande blank 💪 men den får gott duga fram till elmia då får vi köpa en ny där 😂 lägger ut bild på den när vi har bilen hemma

Likes

Comments

Innan vi diskuterar Hen så tänkte jag på elins vägnar säga tack till alla som gjorde de möjligt för hennes far och farns fru att köpa nya kläder och mat för att få en nystart tills dom fått ordning med försäkringen osv.

Men för att gå till de roliga ilands problemet där flera av er kommer hata mig mer än någon.

HEN

mitt största problem med ordet är att DU bestämmer att människan du pratar om inte har någon identitet, du har valt att säga att människan inte har ett kön. Jag kommer personligen aldrig svara om någon tilltalar min son som hen . för han är en pojke fram till den dagen han VILL vara en hen , transa , flicka .. you name it. jag är så sjukt trött på att höra "du vet inte vad HEN ser sig som" , å där har ni helt rätt nä. de kanske jag inte vet MEN jag vet också att jag inte bett om tillstånd för att kalla den hen och göra den könslös.

vissa väljer att kalla detta utveckling , men jag tycker de här är ett till sätt att va så jävla rädda för att kränka någon och att göra de ännu lättare för folk att inte klara av att säga emot
- men folk mår dåligt av att inte få vara de dom känner sig för
nej kära vänner , dom mår dåligt för att deras närhet inte står upp och stöttar att dom är en tjej även om dom har snopp. de är stor skillnad.

jag har en vän, eller nä flera för att vara ärlig som idag är pojkar trotts att dom föddes utan snopp. dessa människor skulle bli väldigt kränkta av att bli kallade HEN , för dom är inte en könslös individ dom är pojkar . dom vill höra Gubben istället för gumman, pojken istället för flickan . inget jävla hen för hen är inte vad dom är.

självklart finns det folk som skulle uppskatta att bli kallade hen , men jag tycker de är brutalt fel av er som använder de till vardags för de är ett stort tecken på att visa att jag inte har en jävla aning om vem du är och jag e inte så intresserad av att ta reda på de heller

Våga vägra !

jag säger endast HEN om en person som vill bli kallad de, jag bestämmer inte över någon annan vad den ska se sig som och de är min största anledning att våga vägra hen .

Likes

Comments

DELA GÄRNA!!

Tidigare idag fick min far och hans fru ett samtal om att deras hus brann.
Efter många timmar med att försöka släcka det så fick de besked om att deras två katter och deras hund tyvär brunnit inne och hade tyvär avlidit.
De miste allt dom hade, alla saker är antingen sönder brända eller rökskadade så jag har nu skapat en egen insamling för att de ska kunna få en chans till att starta om.
Det enda dom har nu är det dom hade på sig när dom samma dag åkte hemifrån och varandra.
Jag ber er nu, skänk en slant och gör något gott för några som verkligen behöver det.
Just nu har dom en säng hos min fars frus mor där dom får sova på men dom behöver hjälp.
Vi kan aldrig ersätta deras gamla saker, deras minnen eller deras tre små familjemedlemmar som fick lämna jordelivet för tidigt men vi kan hjälpa dom till en bättre framtid!

Swisha till 0725107828 och skriv "Nikita" som meddelande och va med att bidra så att dom kan få se ljuset i tunneln som tyvär nu är väldigt mörk.
Varje krona gör skillnad, oavsett om det är 1kr, 10kr, 50kr eller flera hundra kronor.
Självklart kommer även bildbevis på att alla kronor som kommer in går direkt till min far.

I kommentarerna kan ni se länkar om själva branden.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 💪

*se länkar osv på min fb eller på Elins som swishnmr går till (Elin mikaelsdotter)

Likes

Comments

De e nära, de närmar sig, imorn kommer lönen

iår , trotts att jag inte kommer fira jul med min son eller familj så tror jag att denna kommer bli den absolut bästa , sjuka klappar och med min gamla sambo.

imorn kommer vår nya säng (tänkte skriva min men nu finns ju valpen med i bilden) och sedan blir det jobb. hela dagen och hela dagen på julafton men de kommer npg bli perfekt det med, får hoppas det iaf.

nu kommer min jul feeling dags å slå in de sista klapparna

Likes

Comments

let's have fun.. de va längesen nu. dom här meter långa storysarna där jag aldrig kan hålla mig till ett ämne. så hm, vad sägs om att göra som förr och titta lite på aftonbladet och hitta något som stör mig, låter de bra? haha klart de gör!

vi kan ju börja med att hoppa över andra länder
1. jag har ingen koll när de kommer till de
2. jag bryr mig faktiskt inte
sen hoppar vi över miljö med för den e lite väl irriterande och ni skulle bli så arga på mig haha!

Vi börjar med att gå igenom vad som kan finnas intressant A-Ö, let's go

well, nu har jag hittat mig lite insperation. så vad ska vi skriva om
jo vad fan har hänt med sveriges tidningar nu har jag kollat här en bra stund och de enda jag kan tänka på är

finns de inget mer intressant att skriva om än hurvidare någon kändis varit otrogen , vem som ska gifta sig .. så helt enkelt de här blir NATALIES ILANDSPROBLEM tidningar.

hur kommer de sig att tidningar aldrig, å då menar jag aldrig, kan sluta vinkla sin egna partistiska åsikt i saker. vi har tidningar som lutar åt SD (nej inte rasister), sen har vi tidningar som , se å häpna , faktiskt är skrivna av rasister (som inte ens tillhör SD, e de möjligt.. helt otroligt men sant ) , sen har vi artiklar skrivna av dessa underbara feminister (å dom e definitivt något att diskutera, likaså veganer men de kan vi ta längre fram,känner redan hatet komma haha ). anyway. varför har vi inte någonstans fått läsa om de 6 pojkar som blev knivhuggna under Lusia tåget i bergsjön? jo för att media vill tysta ner de problem vi har i samhället. idag tar vi upp saker som
*hon kallade honom neger!!! (well, de du inte visste va att de e ett namn han kallar sig själv och gladerligen låter andra säga)
*hur kan du inte säga HEN (ååå detta måste vi också prata om en annan dag för annars blir de way to long)
*10 hemlösa katter måste ha hem (nja katt mamman hade inte haft ungar om ni steriliserade henne..)

vi kan fortsätta i en evighet. förr hade man tidningar som aftonbladet till viktiga, ja ni läste rätt, viktiga saker, å någon sida för nöje. idag händer de faktiskt mer dåliga saker än vi vill kännas vid. å för att undvika samhälles kollaps.. så skriver vi bara de som får folk glada. men hur länge kan vi blunda för alla problem som media håller i skamvrån

när ska vi kunna diskutera
*ätstörningar
*invandring
*eu
*ålderdomshem
*vården
osv utan att folk ska ta illa upp för minsta lilla? NÄR, vi står inte upp för andra genom att inte låta dom säga sina åsikter. å nu har vi total spårat haha som vanligt..


men nu mina höjdrädda flygande fåglar, nu ska jag prodda fler ilandsproblem men jag tänkte att jag släpper ett sånt inlägg i veckan så vet ni att varje onsdag står de ett nytt ilands problem
glöm inte bort att kommentera , allt e välkommet dumförklarningar, haters och ni som bara vill diskutera ämnet

gud va skönt att jag e tillbaka

Likes

Comments

idag har lilleman ridit bebisen 😀 så sjukt grymma! eller a han fick bara sitta på honom i stallet men de e ett steg framåt försökte longera efter men gick inte lika strålande 👎hästen kan inte alltid va på topp

Likes

Comments