Förra gången jag gjorde detta inlägg skrev jag att det varade fram till nyår, så här kommer nu den uppdaterade variationen av min vecka (hur den antagligen kommer se ut, har inte fått mitt gymkort än och de kommande två veckorna är inte helt vanliga så de börjar vecka 8)

Måndag:
Precis som innan profil och idrott, antagligen också en tur till gymmet så fort jag får minn gymkort tillbaka.

Tisdag:
Även denna gången styrkepass med fotbollen håller på fram till vecka 11 sedan börjar vi ute på konstgräs, har även möjligheten att träna senare på kvällen med vårat damlag ute på konstgräs senare på kvällen, om ja har lust och ork så att säga.

Onsdag:
Ev. Profil och en tur till gymmet.

Torsdag:
Idrott i skolan och fotbollsträning ute på konstgräs.

Fredag:
Gymmet. Vet inte än hur jag ska lägga upp vilka dagar jag gör vad så de uppdaterar jag er om senare.

Lördag och söndag:
På lördagen kör ja som innan fotbollsträning inomhus tills vidare. Annars så på söndagen om jag orkar tar jag en liten löprunda för att lösgöra kroppen inför veckan som kommer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns stunder i livet då allt bara känns meningslöst, kanske för att någon du har känt väldigt länge lämnar dig på ett eller annat sätt. Men från varje person får du med dig kunskap som du kan använda i framtiden, visst det känns tungt i början men för att det ska hända något nytt måste något annat ta slut. Igår lämnade min häst mig för att flytta vidare till nästa familj det var jätte hemskt eftersom att vi har mycket historia tillsammans... Han gav mig kanske mycket kunskap om hästar men eftersom att jag inte längre varken rider eller håller på med hästarna,har inte tid, så kanske jag aldrig får chansen att använda denna kunskap.
Men precis som rubriken lyder för varje slut med sig en möjlighet att starta något nytt, men då måste man ta möjligheten också! Jag säger inte att du måste gå vidare direkt men stanna inte kvar och trampa på samma ställe allt för länge. För en dag kommer ditt slut och du ska inte ångra något du inte gjort! Bara för att du inte "kunde" gå vidare, för jag lovar dig du kan om du vill!

Likes

Comments

Ja de var ju rätt länge sedan nu men va är meningen egentligen? Jag har haft uppehåll både inom fotbollen och gymmet och "passen" ja kör hemma är rätt så tråkiga och okreativa med övningar som tex situps, squats o armhävningar osv...

Likes

Comments

Som man enligt rubriken kan tyda är ja rätt trött, vilket kanske inte är jättekonstigt med tanke på att skolan börja igår och ja man kan väl inte säga att ja direkt hade passande sov vanor för de... Så ja de va lite tufft att komma upp imorse men nu är jag iallafall uppe och sitter för tillfället och äter frukost ensam. Lovet har inte bara ändrat mina sov vanor utan oxå mina träningsvanor, visst visst ja har kört lite hemma men med tanke på att mitt gymkort gick ut förra veckan har jag inte varit på gymmet sen dess men aj ja ska bättra mig!😅

Likes

Comments

Ja då va de nytt år... Igen. Börjar kännas som att allt bara går runt, aldrig händer de nåt nytt längre. Jag tror nog det är därför man kan uppleva så kallade deja vu känslor ibland... Alltid händer samma saker i princip aldrig gör man eller pratar man om andra saker.

Man vet ju på ett ungefär vad som komma skall hela tiden man vet tillexempel redan nu (mitt i vintern) att snart är det dax att rusta garderoben me vårkläder o sommarkläder men oxå börja göra sig klar inför beach2016... Träna, köpa badkläder o träna lite till

Det är typ det jag har gått o tänkt på hela dagen... Fast en sak jag är så himla trött på är att man ska träna inför de, nej det är inget OS inte ens någon sport, men man vill ju se fit ut ellerhur? Men varför göra en så stor grej av det? Man ska väl alltid träna bara för att vara fit? Inte bara inför sommaren visst visst de är ju inte så många (fler än jag) som går ute mitt i vintern i kortbyxor, men ändå träning är inte bara för sommaren!

Likes

Comments

Tjenare tjenare! Idag tänkte jag skriva lite om nyårslöften eftersom att imorgon är de ju nyår vilket jag antar är rätt få som missat... Ja som sagt nyårslöfte, vad är ett bra och vad är ett dåligt nyårslöfte? De vanligaste är ju typ; träna mer, sluta äta godis eller något i den stilen... Enligt mig kanske de med att inte äta godis är helt okej men att börja eller träna hårdare är det sjukt svårt att hålla. Oftast sätter man upp detta mål för att man vill få finare kropp, men varför inte bara sätta upp ett mål över hur just din kropp ska se ut i slutet av året? Jag lovar de är lättare att träna om man har ett mål man vill nå upp till.

Nu är jag kanske inte rätt människa att prata om att man ska sätta upp ett mål med hur man ska se ut eftersom jag själv inte har ett enda sådant för jag vet att jag aldrig klarar dem... Aa de lät ju verkligen som ett positiv pepp... Aja sätt iallafall istället upp ett mål för hur du ska se ut eller exempelvis hur långt du ska kunna springa eller hur mycket du ska kunna lyfta.

Men man kanske råkar nå sitt mål tidigare sluta då inte utan sätt upp ett nytt och fortsätt bara så, träning och hälsa är en råvara om man inte underhåller den tappar man den!

Likes

Comments

Jag tror att vi alla kan erkänna att ibland så är allt bara lite för mycket och lite överdrivet... Jag menar jag är tillexempel inne på Instagram dagligen och mer än häften av alla bilder ja ser föreställer magar o rumpor... Visst detta ska vara en träningsbloggen oså men vill verkligen inte att nån ska känna sig otillräcklig...
Större delen av alla bilder vi ser dagligen på sociala medier och liknande är dessutom photoshoppade, självklart finns de de som ser ut så med o de är väl trevligt för dem jag är jätteglad för er skull men vi som inte gör de ska inte behöva känna oss pressade! Man är den man är man har sina egna förutsättningar och problem, de kan ingen någonsin ändra på! Du är du och så ska de vara!

Jag måste erkänna att jag är trött på de, ja är trött på att hela tiden känna det sommar någon bedömer mig, bedömmer mig och min kropp! Även om de inte bedömer den på något negativt eller dåligt sätt, även om de tycker den är fin så är jag trött på det! Det är ändå min kropp och jag har faktiskt inte bett om din åsikt! Detta låter kanske som att jag hatar komplimanger o sånt nu men mej verkligen inte de jag vill säga, komplimanger behöver vi alla ibland, men en sak är säker att komplimanger som man får om insidan ger mer än om utsidan!

Likes

Comments

Ja ännu en måndag har nu passerat, och som vanligt stod ett pass på gymmet på schemat och dessutom så va de ju min favorit dag, ben och rumpa.
Jag körde väl de vanligaste övningarna vilket innebär tex varierade varianter av: sqats, höftlyft och utfall. (Min absoluta favorit övning är kanske inte helt otippat höftlyft i alla dess former ja kör kanske i genomsnitt 200-300 vid varje pass, de låter kanske mycket men ja kör ju olika varianter sååå...)

De blev ett kort inlägg men sånt är livet ibland..

Likes

Comments

​det är väl helt ärligt bland det bästa som finns... Det är som ett bevis på att man har kämpat och nått musklerna med sin träning! Jag måste erkänna att jag personligen älskar det.. Om jag inte har träningsverk dagen efter känns allt rätt pissigt, känns som om träningen inte gav något.

Sen kan man ju tycka att de beror rätt mycket på var den sitter och det kan jag helt ärligt hålla med om men sen så skiftar de ju från person till person tex. Jag tycker att träningsverk i armar är blanda de värsta som finns medan träningverk i ben och rumpa är en dal av min vardag (när den är på topp då) 

Men bara för att man vill ha träningsverk och känna sig duktig ska man inte missa att stretcha efter träning för då blir man stelare än en pinne. Jag är själv skit dålig på att stretcha... antingen glömmer jag de eller också så bara allmänt skiter jag i  det för att jag inte orkar... Jag får bättra mig!

Likes

Comments

​förlåt att ja inte har skrivit på väldigt länge men har inte känt att det fanns något att skriva om, jag vill ju skriva saker någon bryr sig om så.. Men ska försöka att göra de liiiiite oftare iaf. 

Tänkte ju skriva rätt mycket om träning här men de finns inte jätte mycket att skriva som ja inte redan har skrivit så kanske blir lite mer om mitt liv (kommer inte att nämna några namn eller så, så du kan känna dig säker kommer inte att hänga ut någon)

Men men iaf jag har på sista tiden haft lite problem med min motivation, jag har tänkt på (kanske lite mycket) varför jag tränar som jag gör. Och ärligt kommer jag inte fram till något över huvudtaget...vem? Varför? 

Och jag ska säga er att de inte så ofta jag tänker på mig själv när jag tränar, jag tänker ofta på andra, vad de eller den vill att jag tränar eller inte tränar bara för att jag inte "ska" träna det..

Jag tror facktiskt inte att jag  är ensam om att tänka såhär tyvärr..

Likes

Comments