View tracker

Nu har min kreativitet flödat och jag har knappt kunnat hålla fingrarna i styr att förändra grejorna här hemma.
Jag har fått för mig att ändra om lite och hitta fler möbler till mina tomma utrymmen.

Nu har min pedalhink på toaletten fått sig en makeover, jag använde mig av sprayfärg och sticks från Panduro, även mina förvaringslådor har fått ett nytt utseende, där jag tog kakeldekor och fjärilarna köpte jag på loppis i somras.

Nu har jag fortfarande projekt balkong kvar, som är lite knepigt att få till som jag vill ha det, har även fått beställa tyg som har tagit några dagar att få. Men snart ska ni få se slutresultatet av den också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var denna sommaren över och den har bjudit på blod, svett och tårar, bråk, ny vänskap och händelserik. Nu går vi mot mörkare tider och några veckors semester innan nytt arbete.. Efter att inte ha haft semester sen 2005. Ska bli skönt att komma ifatt här hemma.

Jag kommer även kunna få igång träningen ordentligt, har haft lite problem med knäna men fick tipset om att de var skornas fel så nu har jag fått byta igen. Känns bättre i alla fall när jag powerwalkar, får börja små löpa lite och känna efter hur de känns i knäna.

Likes

Comments

View tracker

Sista lediga dagen innan en veckas arbete startar körde vi till Wanås slottspark, mycket mysigt och roligt var det, första gången vi var där, tyvärr hade vi lite små dåligt väder (regn från och till).

Vi tog med oss fika och satt oss utanför slottet och fikade innan hemfärd.

Där var en lång mur där de stod texter/citat lite här och var.

De hade träd där man fick sätta upp önskelappar eller tänkarlappar. Där var fullt med lappar och självklart skrev vi alla varsin.

I källaren hade de gjort så man gick på taket och möblerna satt fast i taket och på golvet fanns taklamporna fast. Kul grej

Likes

Comments

Nu när mitt intresse har väckts till liv så pass mycket som de har gjort så måste jag ju ha värsta utstyrseln också, så vad behövs inte mest om inte ett par ordentliga skor, så nu har jag fått hem mina nya skor, nu skall de invigas med en runda powerwalk. Nu har jag nog allt man kan ha och lite till.

Likes

Comments

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än jobb jobb jobb och åter jobb, sova och äta såklart. Men jag har i alla fall hunnit börja powerwalka, något nytt intresse som har kommit upp på senaste tiden. Så skönt att komma ut och röra på sig, att jag inte har fått detta intresset innan.

Likes

Comments

Nu har jag hunnit komma hem och landa även hunnit arbeta några dagar, packat upp och ställt saker på plats. Men vad de är roligt att bara komma ifrån alla måsten och verkligheten och bara gå in i en bubbla och drömma sig bort ett tag och bara spendera en massa pengar bara på sig själv och till lägenheten.
Vi var så klart i Ullared (Gekås) för en vecka sen i tre härliga dagar, längtar redan tillbaka dit. Jag och min underbara familj hade sedan länge bokat en stuga i stugbyn för tre fantastiska dagar tillsammans och bara koppla av med en massa shoppande och shoppande blev de allt.
Hade såklart min stegräknare på mig för att hoppas kommer över de där 10 000 stegen, men de var ej de lättaste, jag går mer på jobbet än i Ullared säger stegräknaren, jag däremot är lite tveksam om de stämmer, för vi gick konstant en hel dag, från de öppnade tills de stängde fast med lunchrast och en och annan fika (då Nova hade beställt 1000 fika pauser, dock kom vi aldrig upp i de) annars gick vi konstant.
Här nedan är några saker jag köpte på mig under dessa dagarna.

Super söta och snygga skålar med text som jag älskar

Små och coola frityr skålar som man kan ta pommes i eller hackade grönsaker med dipp

Jag som är helt kär i stjärnor kunde inte låta bli att köpa dessa stjärnljusstakar

Jag som älskar att måla och färglägga hittade en massa mindfulness målarböcker

Man får aldrig för lite med väskor, och denna är en riktig snygging som är mitt bästa köp

Peak tröjor får man aldrig för lite av

Likes

Comments

Idag är de exakt två veckor sen jag gjorde min första tatuering och nu har den hunnit lägga sig och jag är fortfarande super nöjd med resultatet. Jag kom dit med en bild på hur jag ville ha min tatuering, men tatueraren sa direkt att de kommer bli svårt att få de snyggt baktill så vi ändrade om den lite till de bättre, de tog till och med längre tid att rita upp den så den blev snygg och kräsna jag blev nöjd sen gick de på 5-10 minuter att göra den. Nedanför ser ni slutresultatet av tatueringen.
Nu är bara frågan när jag ska göra min andra tatuering och när jag hunnit spara ihop pengar till den.

Likes

Comments

Dagarna bara flyger förbi, men igår hade jag en ledig dag och åkte till tivoliparken med dem finaste i mitt liv. Där de både blev vattenlekar, piratleker i båten och en massa springande och klättrande. De är dessa dagarna som förgyller mina dagar just nu, att få ha dessa underbara systerdöttrarna i min vardag som gör den så underbart bra.

Likes

Comments

Nu är man helt slut efter en heldag på lekplatsen med Nova (systerdottern), vi har försökt fånga fjärilar, åkt rutschkana, gungat "där Nova hittade en let it go flinga" och gått hinderbana. Vi gick även och köpte oss en glass som fika då vi glömde ta med oss en fika. Helmysig dag tillsammans med den mest underbaraste ungen som finns i mitt liv ❤️❤️
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobb i fyra dagen sen lämnar jag Skåne 😊

Likes

Comments

För en vecka sedan fick jag en utmaning av jeniffer, en utmaningen som varar i 30 dagar. Man börjar lite lugnt sedan blir de fler och fler ju längre man kommer till dag 30. Bara för att jag har blivit utmanad av en träningsnarkoman så ska jag köra hårt och visa att jag jäklar i namma kan jag också.
Så igår för en vecka sen började jag min första dag med detta. Se hur länge jag klarar eller kommer ihåg de.
Här lägger jag ut schemat för träningen. Någon som har provat detta, eller gett upp mitt i de? Eller helt enkelt tar emot en utmaning och gör detta.

Likes

Comments