Igår lämnade vi underbara Halland och Ullared för denna gången, vi har haft tre underbara dagar med shopping, mys och stughäng.

Så skönt det är att komma ifrån alla måsten och rutiner men lika skönt är det att komma hem till sitt igen. Ett litet äventyr eller mini semester är man värd lite då och då, fast de hade gärna fått gå lite saktare.

Hittade som vanligt en hel del inredning, måste nog snart flytta till en större lägenhet så jag får plats med allt.Men min absolut favorit måste vara dessa fula men otroligt varma och sköna inneskor. Värt vartenda krona!

På vägen hem fick jag en låt på huvudet jag började nynna på, självklart passade texten rätt bra in på dessa dagarna och alla andra dagar om året också, kärlek till de bästa i mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då är dagen snart över och glöggen är slut även så Kalle Anka och julklappsöppningarna.
Nu väntas bara ett nytt år in och ett nytt äventyr.

Jag skulle vara duktig och försöka mig på att baka lite julgodis (tryfflar) till julafton, men jag gav upp de lika snabbt som smeten var klar.. Gick inte riktigt som jag trodde de skulle gå sen var smakerna inte riktigt min stil, nej jag får nog ge upp tryffel godsakerna och hålla mig till riktigt onyttigt godis istället.

Vi gjorde även detta berömda julklappsspelet som visas mycket på internet och görs i America, mycket rogivande och stressande men mycket roligt och jag rekommenderar det varmt. Dock hänvisar jag till tjockare vantar och utan tumme, de var för lätt att öppna, snåla inte med tejpen heller.

God Jul 🎄

Likes

Comments

Som varje år så har jag inte fått den där julkänslan som man hade när man var mindre och yngre. Fast att man har julpyntat, julbakat och lyssnat på en massa jullåtar så infinner sig inte den där efterlängtade julkänslan. Frågan är vad man mer ska göra för att den ska infinna sig eller är de bara så att man börjar bli för gammal för det och numera får man vänja sig vid att de är en helt vanlig dag?!
Det bästa med imorgon är att mina stjärnor (syskondöttrar) kommer, så man får mysa lite extra, sen får man hjälpa till att leka in de nya leksakerna, inte fy skam de inte.

Nej nya tag nästa år och då får man hoppas att julkänslan kanske tittar förbi då istället.

God Jul & Gott Nytt År allihop ❤️

Likes

Comments

Nu har min kreativitet flödat och jag har knappt kunnat hålla fingrarna i styr att förändra grejorna här hemma.
Jag har fått för mig att ändra om lite och hitta fler möbler till mina tomma utrymmen.

Nu har min pedalhink på toaletten fått sig en makeover, jag använde mig av sprayfärg och sticks från Panduro, även mina förvaringslådor har fått ett nytt utseende, där jag tog kakeldekor och fjärilarna köpte jag på loppis i somras.

Nu har jag fortfarande projekt balkong kvar, som är lite knepigt att få till som jag vill ha det, har även fått beställa tyg som har tagit några dagar att få. Men snart ska ni få se slutresultatet av den också.

Likes

Comments

Då var denna sommaren över och den har bjudit på blod, svett och tårar, bråk, ny vänskap och händelserik. Nu går vi mot mörkare tider och några veckors semester innan nytt arbete.. Efter att inte ha haft semester sen 2005. Ska bli skönt att komma ifatt här hemma.

Jag kommer även kunna få igång träningen ordentligt, har haft lite problem med knäna men fick tipset om att de var skornas fel så nu har jag fått byta igen. Känns bättre i alla fall när jag powerwalkar, får börja små löpa lite och känna efter hur de känns i knäna.

Likes

Comments

Sista lediga dagen innan en veckas arbete startar körde vi till Wanås slottspark, mycket mysigt och roligt var det, första gången vi var där, tyvärr hade vi lite små dåligt väder (regn från och till).

Vi tog med oss fika och satt oss utanför slottet och fikade innan hemfärd.

Där var en lång mur där de stod texter/citat lite här och var.

De hade träd där man fick sätta upp önskelappar eller tänkarlappar. Där var fullt med lappar och självklart skrev vi alla varsin.

I källaren hade de gjort så man gick på taket och möblerna satt fast i taket och på golvet fanns taklamporna fast. Kul grej

Likes

Comments

Nu när mitt intresse har väckts till liv så pass mycket som de har gjort så måste jag ju ha värsta utstyrseln också, så vad behövs inte mest om inte ett par ordentliga skor, så nu har jag fått hem mina nya skor, nu skall de invigas med en runda powerwalk. Nu har jag nog allt man kan ha och lite till.

Likes

Comments

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än jobb jobb jobb och åter jobb, sova och äta såklart. Men jag har i alla fall hunnit börja powerwalka, något nytt intresse som har kommit upp på senaste tiden. Så skönt att komma ut och röra på sig, att jag inte har fått detta intresset innan.

Likes

Comments

Nu har jag hunnit komma hem och landa även hunnit arbeta några dagar, packat upp och ställt saker på plats. Men vad de är roligt att bara komma ifrån alla måsten och verkligheten och bara gå in i en bubbla och drömma sig bort ett tag och bara spendera en massa pengar bara på sig själv och till lägenheten.
Vi var så klart i Ullared (Gekås) för en vecka sen i tre härliga dagar, längtar redan tillbaka dit. Jag och min underbara familj hade sedan länge bokat en stuga i stugbyn för tre fantastiska dagar tillsammans och bara koppla av med en massa shoppande och shoppande blev de allt.
Hade såklart min stegräknare på mig för att hoppas kommer över de där 10 000 stegen, men de var ej de lättaste, jag går mer på jobbet än i Ullared säger stegräknaren, jag däremot är lite tveksam om de stämmer, för vi gick konstant en hel dag, från de öppnade tills de stängde fast med lunchrast och en och annan fika (då Nova hade beställt 1000 fika pauser, dock kom vi aldrig upp i de) annars gick vi konstant.
Här nedan är några saker jag köpte på mig under dessa dagarna.

Super söta och snygga skålar med text som jag älskar

Små och coola frityr skålar som man kan ta pommes i eller hackade grönsaker med dipp

Jag som är helt kär i stjärnor kunde inte låta bli att köpa dessa stjärnljusstakar

Jag som älskar att måla och färglägga hittade en massa mindfulness målarböcker

Man får aldrig för lite med väskor, och denna är en riktig snygging som är mitt bästa köp

Peak tröjor får man aldrig för lite av

Likes

Comments

Idag är de exakt två veckor sen jag gjorde min första tatuering och nu har den hunnit lägga sig och jag är fortfarande super nöjd med resultatet. Jag kom dit med en bild på hur jag ville ha min tatuering, men tatueraren sa direkt att de kommer bli svårt att få de snyggt baktill så vi ändrade om den lite till de bättre, de tog till och med längre tid att rita upp den så den blev snygg och kräsna jag blev nöjd sen gick de på 5-10 minuter att göra den. Nedanför ser ni slutresultatet av tatueringen.
Nu är bara frågan när jag ska göra min andra tatuering och när jag hunnit spara ihop pengar till den.

Likes

Comments