Här har det igen varit tyst en tid men har haft fullt upp med att renovera huset vi ska flytta till, nya jobbet, hinna packa ihop allt här hemma och andas. Vi kommer som sagt flytta från våran lägenhet så det har varit våran ’hemlighet’.😂

Vi sa upp den för ett par veckor sedan och förra veckoslutet fick vi äntligen börja riva tapeter och börja måla!

Jakten på den perfekta greige färgen har varit svår men jag hoppas att den färg vi nu valde är bra.
Vi flyttar till en ’liten mummonmökki’ som har 2 våningar, men övrevåningens rum är så himla små så vi kommer att bara använda nedrevåningen först.
Vi har planerat att måla sovrummet, tapetsera vardagsrummet, tamburen samt trappan till övrevåningen kommer vi att i ett senare skede måla om, wc ska fixas, köket ska fixas lite osv. Finns nog mycket att göra en tid frammåt!

Så här såg rummet ut först

När tapeterna var bortrivna så fock man ju nästan en chock 😂

Efter andra lagret färg 😊

Igår spacklade jag igen varenda ett hål jag hittade på väggen och i knutarna drog vi akrylmassa så kunde inte måla rummet en tredje gång, så nu står vårat projekt stilla idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det händer en massa spännande saker i mitt (vårat) liv just nu. En hel hög med nya förändringar. Det känns faktiskt roligt. Det kommer att bli ett par intensiva veckor men det kommer bli roligt!

Nu på senaste tiden har jag jobbat, hängt hemma hos mina föräldrar, varit på länk lite för sällan, har storstädning här hemma och rensar ut all skit. Vi har varit på middag med min familj och Daniel. Låter de dåliga iPhone bilderna tala för sig själva, har inte orkat redigera dem.

Snö har vi fått, så härligt!

Likes

Comments

Tycker jag inte gjort annat på senaste tiden än shoppat massa grejer så tänkte visa upp allting.
Beställde förra fredagen skor från Sportamore, men endast ett par får stanna. Gillade Nikes Teutonia modell då den väger absolut ingenting och skorna är skitbekväma!

Vi var även på fredag kväll och hämtade hem en ny soffa från ikea, som vi fick som julklapp av mina föräldrar. Vi har länge tänkt att vi ska köpa ny soffa och nu då det var black friday så blev det en ny. Är så nöjd!

En ny spegel fick jag också hem idag, som julklapp av min mommo. Massa julklappar 😂👍
Nu väntar vi bara på eventuell flytt som antagligen blir "klar" imorgon. Ifall vi äntligen skulle slippa bort från våran 52kvadrats lägenhet..

Vi satte upp julbelysning igår, vi äger endast en julstjärna till fönstret men nu fick vi även en ljusstake till fönstret av min mommo nu när hon flyttar. Så vi har en massa nytt hemma. Nu kan man njuta av tillvaron en stund.

Likes

Comments

Medan jag sitter och väntar på mamma så passar jag på att blogga. (Hann inte skriva allt klart på dagen så nu några timmar senare fortsätter jag😅)


Har funderat lite på mitt mående och kan säga att jag har börjat må så mycket bättre. Har ingen ångest mera och mår allmänt bra. Har fått tillbaka lusten att jobba och livet känns bara bra. (Nu när jag skriver detta så slår väl karma tillbaka och allt blir skit.)

Ångesten försvann någon gång i början av oktober för mig skulle jag tro. Började ju med min nätterapi som jag inte gjort klart eller loggat in på, på flera veckor. Började inte heller aldrig med mina mediciner fast jag nog sökte ut dem från apoteket. Tänker att de får vara en back up plan om det skulle bli sämre på något vis.

Ännu är jag inte så hemskt intresserad av att göra så mycket på t.ex. veckosluten utan gillar att vara hemma och ta det lugnt. Det känns för tillfället bra att man inte behöver stressa med att åka någonstans. Man tar en dag i taget. Gillar inte att planera så mycket i förväg utan man tar det som de kommer.

Så allmänt är jag himla nöjd att allting ordnat sig, även fast det kändes hopplöst i höstas. Vet inte vad jag gjort för att börja må bättre, så tror att det bara med tiden ordnar sig!

Likes

Comments

Plötsligt kom jag på en grej jag vill skriva om!

När jag tittade på Toisenlaiset Äidit som kommer på tv, då jag råkade också se i facebook hur många dömde och pratade skit om den gravida mamman. Orsaken varför det kom så mycket åsikter var för att hon gjort en bröstoperation och inte ville amma för att bl.a. hon inte ens vet om hon kan amma pga operationen. Det var något som fick mig att bli så sur hur mycket människor kan döma och ha så jävla mycket åsikter om hur andra skall leva sitt liv.
Nu är jag inte mamma och har väl egentligen inte rätt att öppna min mun överhuvudtaget, men alla vill och kan inte amma och alla har rätt till sin egen åsikt.

Kommentarer som att "hon har säkert silikon i hjärnan också", "ett barn blir inte en bra människa om man inte ammar", "jävla utseendefixerad människa, hon ska inte skaffa barn överhuvudtaget!" läste jag.

Bara för att du är mamma, behöver du väl inte ge upp allting med dig själv för att vara en bra mamma.

Tänker på att jag själv förhoppningsvis i framtiden kommer att ha egna barn, och jag har funderat på amning. Vill jag amma mitt barn? Kan jag göra det? Eftersom jag själv gjort en större bröstoperation var man skurit, flyttat och sytt ihop så funderar jag såklart på den saken. Jag hoppas att den dagen jag är i den situationen att ingen dömmer mig för mina val.


Likes

Comments

Halva veckan har gått och jag är ledig idag. Bestämde mig för att göra ’7minute workout’ direkt då jag steg upp. Duschade, åt frukost, började dammsuga, byta lakan, tvätta kläder, hade mamma och pappa på kaffe och har hunnit handla för resterande veckan. Så något har man ju hunnit med!

Städade också frysen då jag länge funderat vad fan vi har där som tar upp så mycket rum, konstaterade att vi har massor med blåbär och rabarber som borde användas..😅

Låter som en gammal tant men hatar att inte ha någon ordning på något så nu tog jag tjuren i hornen och fixade allt på en och samma gång.

Har igen inte några bilder att bjuda på så slänger in en bild från i somras💩

Likes

Comments

Jag hittade ett inspirations inlägg på Margauxs blogg som jag tänkte att jag skulle skriva om.

Vad jag drömmer om inom 6 månader

ATT HA:
- ett hus, en katt och förhoppningsvis en bebis på väg
- fast tjänst på ett trevligt jobb
- ett brev var det står att jag blivit antagen till en ny utbildning

ATT VARA:
- glad och nöjd med tillvaron
- på väg mot mina drömmar
- nöjd med mig själv

ATT GÖRA:
- åka på någon rolig weekend resa
- träna regelbundet och tillsammans med en PT
- prova på något nytt

KOSTNAD:
Nästan alla av målen är ju gratis, men några kostar ju många slantar.

STEG ATT TA NU:
Kolla på resor och kanske hitta någon som är på ett bra erbjudande. För att bli nöjdare med mig själv vill jag börja träna med min PT igen, vilket inte nu lyckats då jag levt med en ganska knaper budget de senaste månaderna. Fortsätta leta hus lika ofta som vi nu gjort och ha ett lånelöfte klart är huvudsaken.

Likes

Comments

Alltså har inga bilder att bjuda på. Har inte fotat något på huuur länge som helst. Förra veckan blev jag som sagt färdig närvårdare och har börjat jobba nu. Har tyvärr bara ett kort vikariat men ska börja job hunten igen ordentligt ifall jag skulle hitta någon rolig jobbplats.

Husplanering är också igång och vi har många olika alternativ som vi funderar på.

Så mycket har det inte hänt men ändå händer det massor hela tiden 🤗

Likes

Comments

Har haft lite bloggpaus tydligen, har glömt bort bloggen helt och har inte så mycket att komma med. På fredag har jag min sista diskussion och sedan är jag riktigt officiellt närvårdare (de tog ju bara 7 år att skola sig färdig, men bättre sent än aldrig..)


- Jag har hunnit inhandla en ny telefon igen, eller egentligen gjorde vi byte med mamma då jag inte gillade iPhone 7 så mycket som jag trodde.
- Har försökt gå på länk ofta, har lyckats ganska bra med det.
- Varit till frissan och fått håret klippt och planerat att vi skall börja processen att få det ljusare.
- Jobbat lite.

Som man märker så har jag inte gjort så hemskt mycket..


Likes

Comments

Nu har Sara igen haft tråkigt förra veckan och nätshoppat lite 😂
Beställde Vikings gummistövlar från Brandos förra veckan och fick dem idag men de får tyvärr åka tillbaka då de inte är helt bekväma.. Väntar ännu på ett paket och sen behöver jag bestämma mig för vad jag håller från min Zalando beställning.

Anyway, beställde hem shampoon i frisörstorlek, från Nordicfeel, de är i vissa fall mycket billigare än de små flaskorna som man får. Sedan Tigis Sugar Shock spray som jag varit utan en tid som doftar sååå gott. Nytt torrshampo och Tigis Small talk. Nu ska jag äntligen få håret i skick.
På onsdagen ska jag också och klippa det då jag är så himla trött på de här håret för tillfället. För tjockt och går inte att göra något samt att mina toppar är typ döda.

Likes

Comments