View tracker

Något som jag inte heller ha talat om för många är att jag också opererat mig. Två gånger rättare sagt har jag opererat brösten förra året.

Opererade mig pga sjuk storleksskillnad och kirurgen talade om att jag hade en 'utvecklingsstörning' i brösten.
I april 2015 hade jag tid till Mehiläinen för att tala om mina problem och i November 2015 hade jag första konsultationen i Kirurgiska sjukhuset. Där diskuterade vi om olika alternativ och vi kom fram till att mitt vänstra bröst skulle förminskas och i det högra skulle det transplanteras fett.

18 januari 2016 var det D-day. Då var jag på plats på kirurgiska sjukhuset kl 7 för att gå igenom operationen en sista gång och sedan var det dags att gå upp till operationssalen. Var sjukligt nervös men operationen gick bra och jag fick stanna där en natt. Lite komplikationer hade de varit under operationen och efteråt led jag av takykardi så de var tvugna att ta extra EKG på mig och konsultera en läkare men de sa att de bara skulle följas med.
Följande dag fick jag iallafall komma hemmich jag bodde hos mamma och pappa hela veckan.
Fick även Klexane så de var jag tvungen att sticka mig med 10 dagar efteråt.

Låg hemma en månad och sedan kunde jag återgå till jobbet för då kunde jag äntligen börja röra på mig ordentligt utan att det bara spända till i ärren och alla sår hade växt ihop.


16 maj 2016 hade jag andra operationen men den var bara på dagskirurgin så jag slapp hem på eftermiddagen. Denna gång transplanterades bara fett.


Nu väntar jag på sista operationen var det igen skall transplanetras fett och vänstra bröstet skall korrigeras pånytt. Väntar nog på den operationen och hoppas att det sedan inte behövs flera operationer.


Tur har jag haft bra stöd från min familj och min pojkvän och ingen har dömt mig för att jag valt att fixa något på mig själv som har gjort mig väldigt obekväm i min egen kropp.

Likes

Comments

Sitter och tittar på Jocke&Jonna och hitta denhär vloggen. Känner sååå igen mig i vad hon berättar hur hon är, och den gör mig så glad och så ledsen samtidigt. Glad för att de finns någon annan som känner och är lika som jag men ledsen för att man mår och beter sig så här..

Likes

Comments

Har sedan julen försökt vara mycket ut på länk då jag själv märker att jag mår bättre av det. Har försökt få Daniel med som sällskap men ibland har de varit riktigt skönt att gå ensam. Att få tänka i lugn och ro och nu när jag annars har mått sämre än vanligt så har det nog hjälpt en stund iallafall att få gå ut.


Har så mycket jag nu skulle vila skriva men vettefan hur jag ska få tankarna nerskrivna. Det ända jag nu hoppas på ör att jag snart börjar må bättre med mitt psyke som imellan håller på att rasa ihop totalt....

Likes

Comments

Tiden går så jävla fort och just är det nytt år.

Vi har hunnit med mycket igen, tuparen, festa lite till, jag hann vara i slagsmål utanför baren (nångång måste ju vara den första ;), varit ledig och gjort absolut nada.Vår tupare gick bra och alla hade förhoppningsvis roligt, och vi fick jättefina presenter!


Sedan kom julen, fick god mat och fina presenter då också!

På juldagen for vi med Niki, Alexandra och Jope till baren

Efter det ha vi vari sjuka hela jävla veckan, jobbit..

Likes

Comments

Har ren 2ggr försökt laga ett inlägg men nouw vill inte ladda upp de..


Men iallafall imorgon har vi tuparen här hemma och vi får hoppas att det lyckas bra :)


Vi har varit och hälsat på vårt gudbarn Novalie *hjärtögonemoji*

Lagat pizza, varit ut på länk tillsammans och härjat me denhär typen jag bor med :D

Igår var vi även och sökte hem vår nya spis så idag har den varit i full gång med att laga pizzor tills tuparen.


Idag chillar jag dessutom ensam hela kvällen och säkert halva natten då Daniel e på sin firmas pikkujoulut. Helt skönt då veckan varit fullspäckad och jag har haft näyttö i rehabilitering så det har varit lite tyngre dagar, men nu är den över!

Likes

Comments

Nu är äntligen flytten på slutrakan och vi har endast städning av gamla lägenheten kvar och att få allting på plats här i nya. Vi har hunnit sova här två nätter redan och första natten sov jag ganska oroligt, var trött, hade haft kvällstur på nya jobbet och sedan lite stress med flytten till så det var inte så tjohejsan men det gick.

Har jobbat 3 turer på nya jobbet och det har varit superroligt, har trivats jättebra! Lördagens 10h arbetstur gick så snabbt.

Somtur har jag duktigaste pojkvännen och hans pappa och nulle som kunde komma och hjälpa och måla!

Jag slipade bastulavan och bastudörren och behandlande den med Saunasupi. Roligt var det att få vara med och hjälpa :) Tur har man snälla föräldrar och svärföräldrar somvar med och flytta och hjälpa med städande och allt som behövdes.

På min 10h jobbdag hann jag vara med och bl.a. baka pepparkakor .

Likes

Comments

Nu börjar flytten äntligen närma sig och jag inreder lägenheten för fullt i mitt huvud redan. Ska bli så skönt att flytta och börja ett gemensamt liv med Daniel.

Vi ska först måla och tapetsera och snygga till lägenheten lite smått.

Vi har båda varit ganska eniga om att vi vill ha någon annan färg än vitt på väggarna och ljusgrått är en färg vi både gillar så troligtvis blir det en sådan nyans iallafall i vardagsrummet!

Hittade massa inspirationsbilder och man vill ju göra allt! Funderar på att införskaffa Ektorp soffan istället för den vi nu har. Har beslutsångest för hurdant soffbord vi skulle kunna ha :D Nå vi får se hur projektet framskrider :)

Likes

Comments

Denna vecka har åter igen gått så tusans fort, man hinner knappt med.

På onsdagen var vi hela familjen och Daniel ut och äta för att fira min pappas födelsedag. God mat fick vi och trevligt sällskap.


På torsdagen började all rumba. Har lidit av migrän en längre tid och nu for jag till läkaren för att få hjälp och han skickade mig vidare på blodprov och EKG. Var till sjukhuset på fredagen för att ta alla prover och var till en annan läkare som tyckte att jag behöver depressionmedicin.. Blev så jävla förbannad på honom och för att man så enkelt skriver ut dem. Du får inte ordenlig värkmedicin om du behöver men fan anamma depressionsmedicin får du medesamma...

På fredag hängde vi även med dom blivande föräldrarna och det behövdes verkligen, så skönt med sällskap när man har det lite tyngre.

På lördag mådde jag igen skit och fick en panikattack som nog snabbt gick över. På kvällen bjöd svärmor oss och bada bastu men jag satt och snackade skit och drack fresita med henne. Sedan blev vi bjudna till mini hemma fest och så vi åkte iväg dit en sväng.


Idag har jag åter igen sprungit till läkaren och fått mera mediciner utskrivna som jag faktiskt tänker börja med. Mamma bjöd på mat så blev där ännu en stund på kvällen och chillade och lekte med kräken :D

Nu när jag kom hem tvingade jag mig ännu ut på länk för att få rensa huvudet och nu kan jag med gott samvete slöa på soffan resten av kvällen.

Likes

Comments

Panikångest. Ångest överlag är något som jag hatar och som jag gärna skulle slippa uppleva. Fick min första panikattack för 2 år sedan efter baren. Hade inte druckit speciellt mycket men mittiallt kändes det bara som att jag kommer att dö. Det kändes som att jag inte fick luft och jag började hyperventilera. Det var första gången jag fick panikångest attack...

Sedan var det lugnt en tid men nu igen senaste halvåret har jag börjat få det allt oftare och det är hemskt. En jobbig känsla som bara växer sig större inom mig och tillsist rasar allt ihop och jag får den där jävla panikångesten. De kommer från ingenstans och jag vill bara för dom minuterna dö. Att inte kunna andas. Att inte kunna tänka klart. Det är så jävla förbannat tungt!

Borde ta och söka hjälp och gå till psykologen med detta problem..

Likes

Comments

Förra veckan då jag hade tråkigt så gjorde jag det som jag inte tycker är så bra tidsfördriv, nämligen internetshoppa.. Denna gång var eleven.fi offret och jag hittade massor med saker jag ville ha men hejdade mig som tur!


Detta är då vad paketet innehöll: NYX Contour palette, Bio+ Hårserum som skall motverka att håret lossnar, Milani eyeshadowprimer, Lumenes browgel, Sigmas gel liner, Revlon primer, och Ardells franslim.

Gillade nog alla produkter men lite besviken blev jag på primern då den luktar jätteilla, typ en svagare lukt av spolvätska.. Sigmas gel liner verkade superbra och har aldrig tidigare använt eyeliner i sånt här format, så nu fattas bara beställningen på nya sminkborstar från Ebay så tror jag det blir jättebra ;)

Likes

Comments