Idag har jag varit hela dagen ensam då min mullqvist är i Pargas på jobb, så lär inte se honom idag mera.

Har idag foodpreppat, gjort mera skoluppgifter, varit till kirppis och rensat våran hylla, varit och gjort ett konditionstest i PTVgym. Varit på länk i Tolkis och chillade vid Emsalö bron en stund före jag åkte hem tillbaka.

Blev mera excited att försöka leva hälsosamt nu när man slipper iväg till ett gym och träna och kanske får se resultat, man vill ju inte göra sin PT besviken ;)

Imorgon är jag väl igen ensam, men ska på eftermiddagen och kolla på en annan lägenhet som vi kanske skall flytta till om den är någorlunda okej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag firar vi 1,5 år tillsammans med Daniel.

Tiden har gått sjukt fort och det känns som vi blev tillsammans igår efter många och långa omvägar. Skulle nog inte byta ut honom mot någon annan (okej, kanske Charlie Hunnam för en dag men XD).

Han finns där för mig och då som jag mådde som sämst så försökte han få mig att må bättre och tröstade mig många nätter och offrade sin nattsömn då jag låg och grät och tyckte att livet inte var skit och inte värt någonting...

Vi tydligen gillar att använda snapchat filter då nästan alla bilder på oss har typ hundöron :D

Likes

Comments

Det här är vad jag just nu håller på med. Har en hel hög med skoluppgifter som borde göras men ingen riktigt lockar.. Men bäst bara att jobba undan allt före det kommer mera...

Sitter och funderar och har nog bestämt mig för att söka in till Arcada nästa vår då jag vill skola mig vidare till sjukskötare/barnmorska. Har både sett och hört att som 'bara' närvårdare så finns det dåligt med jobb och du hamnar göra mest skitjobb av alla 😅

Så bäst att nu bara fortsätta med detsamma så behöver man inte sen fundera på saken.

( Nu måste jag påriktigt fortsätta före Daniel märker att jag slöar igen😂😂)

Likes

Comments

Sitter och bloggar samtidigt som Daniel ser på film, så ser alltid våra filmkvällar ut 🙈

Har börjat ha så lugna veckoslut nuförtiden, känner mig som en pensionär. Skulle nog vara kul att fara oftare ut på veckosluten men har inte nästan någon som kan komma med. Saknar det lite. Har så några flick kompisar som alla har sitt eget så får inte ha vinkväll *sadface*.
Idag medan Daniel for på 'hallmöte' åkte jag iväg till Tolkis och satt vid vattnet en stund och efter det åkte jag till Haggi.

Vi har även hunnit vara till kirppis och kollat vårat bord och det såg ut som ett bombnedslag... Sedan for vi till Mikrokulma och där hittade jag min rock jag vill ha, får ta och unna mig den bara min diet och gymträning är slut hehe.

Likes

Comments

Fick order av mitt gudbarns mamma att jag måste blogga oftare :D

Idag har jag inte gjort många knop, lagat klart allt som vi skall föra till kirppis, försökt ordna min LOVE-läkemedelstent att jag får skriva den någonstans i södra Finland iställe för att åka upp till Österbotten.. Fått praktikplats till hösten så i augusti-september bor jag på Åland. Ska bli riktigt roligt. (Just efter att jag publicerade detta så blev jag även erbjuden sommarjobb på Åland :D #detgårbranu)

På måndag kvällen var vi och hälsa på vårt gudbarn och drack kaffe. Så härligt att se hur hon mer och mer utvecklas och växer *hjärtögonemoji*. Efteråt for vi ännu på länk, likaså igår. Så skönt att vara ute och är så glad att min kära pojkvän offrar sig och kommer med som sällskap.

Bild 1: Vår länk på måndag, då gick vi en runda inne i stan. Bild 2: Igår gick vi en länk i Tolkis, kallt som tusan var det vid vattnet, tur hade man vantar på sig :D

Idag har jag njutit av kaffe och lite fruktsallad, borde inte ens få äta så här mycket frukt då min diet börjar men nu passar jag på.

Likes

Comments

Påsken är här och man är full av påskägg. Vi har spenderat tid med bådas familjer och ätit påskmiddag. Idag har vi varit och tittat på ett hus men det blev lite öppet och vi får fundera på det ännu en stund.

Efteråt skulle jag hem till mina föräldrar då vi ska byta bromsklossar på min bil men det blev framflyttat tills imorgon.

Tyckte att vi var tvugna och ta en selfie då vi är så dåliga på att ta bilder tillsammans😅

Köpte en cider fredagkvällen till ära när vi skulle till Micke och jag var lovade vara kusk. Den var dock inget vidare...

Fina påsktulpaner av svärmor 😊

Likes

Comments

På söndag ringde Niki och frågade om vi viöle komma med och gå med vårt gudbarn, och såklart ville vi det. Vi gick en promenad till gamla stan och stannade sedan vid Paahtimo för kaffe och kakao. Sedan gick vi hem till dem och satt där en stund.

Efteråt åkte vi via butiken och handlade och lagade pizza då vi kom hem.

En skön söndag med andra ord!

Lilla Nopplan 💕

En kväll hittade vi ännu ett sjukt fint grillställe som vi nog någongång skall åka till.

Likes

Comments

De värsta som finns är att känna sig ensam, fast man har mycket människor omkring sig som förhoppningsvis bryr sig om en, men ända du ändå gör att känna dig så jävla ensam... Att känna sig övergiven och allting känns bara hopplöst.
Så känner jag för tillfället.

Utanpå ser jag ut att må bra, men innuti går jag sönder och vill bara gråta, gråta och gråta. Mår så dåligt...

Men ändå när någon erbjuder sig att träffas så är inte min första känsla 'yes vad roligt!' Utan mer en känsla av att 'ehh skulle inte ha lust' för jag har låst in mig i ett jävla skal.

Nån kanske tänker att men skyll dig själv då, man förstår det bara om man själv gått igenom samma sak....

Likes

Comments

Jag skrev ett inlägg för några dagar sen om mina "Mål 2017" och igår blev flera saker på god väg att bli uppfyllda.

Råkade kolla på snapchat att de söker fem stycker överviktiga personer som vill göra en livsstilsförändring, och jag tänkte att jag har fan ingenting att förlora så jag satte iväg ett mejl.
Nå, igårkväll kollade jag mejlen och jag hade fått svar att jag var en av de fem utvalda, gissa om jag blev glad!

Det är en tjej som studerar till PT och som har praktik i 5 veckor på PTVGYM som skall göra personliga matprogram och gymprogram till oss och ha 4 (kanske fler?) stycken träningar med oss.
Ska bli så roligt och jag hoppas detta är dendär sparken i röven jag behöver. Den här 5 veckors perioden var värd nästan 500€ så är så glad att jag blev vald!

Så snart ser ni mig med mina matlådor och träningsprogram :DDD


Nej men jag hoppas att man klarar det och lyckas ändra sin livsstil på ett mer långsiktigt sätt än vad jag nu själv klarat av.

Likes

Comments

Har spenderat 2 dagar hemma i mitt barndomshem medan resten av min familj åkt iväg till Åland. Har faktiskt njutit till tusen, har varit så skönt att vara på landet, var det inte hörs bilar utanför ditt sovrumsfönster och luften är fräsch.

Satt ute och lyssnade på Petras och Linns podcast "I nöd och lust" och bara njöt av solen!


Ett riktigt tecken på att våren är påväg.


Håret i tofs och en lånad arbetsrock. Så ser man mig alltid hemma :D


Fick även superkul nyheter igår, är riktigt excited över vad som komma skall!

Likes

Comments