Söndag igen och en kvällstur väntar. Veckorna går så himla fort att man på riktigt inte hinner med. Igår var min ända lediga dag så vi sov länge, och efter det åkte vi hem till min mamma och pappa och satt där ända till kvällen före vi kom hem. Ishockey hann jag även titta på, samtidigt som jag påbörjade min sista uppgift som typ aldrig blir färdig..😅

På natten gick vi ännu ner till ån en sväng, det var så himla varmt och skönt då ännu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har lidit och lider ännu imellan av jobbiga hjärnspöken. Jobbiga tankar. Har ända sedan förra hösten haft i samband med mina panikattacker och dagliga ångest, jobbiga tankar om allt vad jag äter. Nu som tur har de minskat rejält.

Jag fick ångest av allting som jag åt som inte var typ en supernyttig sallad. Åt jag en bit choklad så var tankarna genast där 'du måsta gå ut på länk och förbränna bort det du ätit annars blir du ännu fette' och så var jag igen en gång ut i -25 grader och länkade... Den här tankegången fortsatte varenda jävla dag. I mellan tänkte jag på tanken att det räknas inte vad man äter om man stoppar fingrarna i halsen. Men som tur gick jag aldrig så långt.
Åt jag något gott så hetsåt jag tills jag mådde illa och så började samma tankegång igen..

Tur att jag har en pojkvän som påriktigt bryr sig och han har en och annan gång fått tala vett i mig och säga åt mig att sluta.

Likes

Comments

Satt och funderade och har pratat med många om att sociala medier ger många ångest. Man tänker hela tiden på hur man ser ut och tänker att man inte duger. Livet kretsar kring likes och ju mer likes desto bättre är du. Hemskt att tänka så.. Vi alla duger som vi är fast man ibland har himla svårt att tro det. Livet kretsar kring mer än bara likes.

Så länge man har familj och vänner så tycker jag iallafall att man är mera lycklig!

Likes

Comments

Då vi var och länkade igår såg vi körsbärsträd och som den äkta asiat jag är var jag tvungen att fota (min bror kallar mig för en kinesisk turist för att jag alltid stannar och fotar allt :D). Tycker de är så himla fina och vill ha sådana träd på min framtida gård.

Även idag var jag på länk samtidigt som jag talade med Daniel, tänkte att jag måste börja ringa honom då vi inte sett varann alls idag. Jobbigt när man vill spendera typ varje ledig minut med honom men så hinner man se honom kanske en timme högst per dag.. Nå, säsongen är inte så lång så kanske det lugnar ner sig till hösten. Anyways, det blev en länk genom gamla stan och det var så himla skönt. Märker att min kondition har igen blivit bättre och man orkar mera. Stannade upp imellan för att beundra Borgå som faktiskt är ganska fint.

Nu borde jag ännu duscha och sen sova då jag imorgon bitti ska till PTVgym igen och sedan på kvällstur.

Asiaten checkar ut.

Likes

Comments

Saker jag funderar på för tillfället:

- Att jag vill bilda familj med Daniel, typ ända jag pratat om sen ett halvår tillbaka är att jag vill ha en bebis, men ändå är tanken skitskrämmande!

- Hur man kan älska någon så mycket, så att det nästan känns som att man går sönder...

- När och var kommer huset eller tomten emot som känns som att där skulle jag kunna bo?

- Hur ska jag klara av att vara 6 veckor ifrån alla då jag åker iväg till Åland på praktik (förstås kommer jag hem någongång under tiden men iallafall..)

- Jag har världens bästa föräldrar, skulle inte klara mig utan dem!

- Var vill jag jobba i höst?

- Ska jag söka in till barnmorska i Arcada?

- Jag hoppas att min träningsinspiration håller i sig, har som tur orkat släpa mig iväg på länk regelbundet sen i november.

- Jag vill börja gå på t.ex. bodycombat, vill bara ha någon träningskompis med, så mycket roligare!


Likes

Comments

Daniel jobbar lång dag igen, känns som att vi inte hinner ses någonting alls nuförtiden. Han for iväg kl.6 imorse och kommer väl någongång inatt hem.

Idag har jag haft ledigt, förde tillbaks en hög med paket till posten, var ut på länk i Hammars med Ane, vi gick upp och ner för berget och i skogen med motionsstigarna så nu har man fått dagens länk. Vi satt ännu en stund hos Ane före jag for hem och förberedde mat.
Fick även en uppgift gjord så nu har jag en jävel kvar att skicka in före sommaren kan börja.

Alltså det var så himla fint och varmt på berget, kändes som sommar!

Fick ett meddelande nu på kvällen att mitt Zalando paket hade kommit (gissa om det störde att jag inte visste det då jag var till samma butik och förde paket typ 2h tidigare...), var och tankade bilen och åkte sedan till Tolkis och satt vid vattnet en stund och talade med Daniel i telefon.

Nu är det lite chill och tittar på ishockey på samma gång. Blev också så himla kär i mina skor jag beställde, så jävla sköna och mjuka att man kan inte ens få skavsår i dem!

Likes

Comments

Idag tänkte jag att jag skall ta och mäta mig för att se om min träning (och min diet som jag är dålig på att hålla till 100%) har gett något resultat. Hoppade ett glädjeskutt då måttbandet visade -4cm runt magen och benen -2cm så lite resultat har jag fått! Inte kanske mycket till världen men jag är iallafall själv nöjd, minus är alltid minus.


Nu fick jag igen lite till motivation att fortsätta kämpa.

Likes

Comments

Så var det måndag igen, fast jag hade fredags feeling då jag vaknade. Försov mig även idag och vaknade 10:58 och kl 11 skulle jag vara i PTV, så fick bara snabbt stiga upp och skicka ett meddelande till min PT att jag blir sen. 😅 Stressig morgon och hatar sånt, känns som att hela dan far åt helvete bara för att morgonen har börjat dåligt.

Hade legday idag och det gick riktigt bra. Hadd tyngder med denna gång och jävlar det var tungt. Sista övningen var 60 utfall? Benfall? Minns inte vad de heter men trodde jag skulle dö rent ut sagt. 😂

Kom hem och dog i sängen en timme då jag bara hade hunnit slänga i mig en banan före träningen. Efter det har jag duschat och bykat och for sedan till mamma och pappa och spenderade hela eftermiddagen där. Just på våren och sommaren saknar jag nog att bo ett egnahemshus då man kan göra allt möjligt ute på gården som man inte kan göra då man bor i höghus.

Bilden togs igår då jag var på kvällstur så hann inte fira morsdag alls. (Tur är min mamma van med att jag inte är hemma och fira helger och högtider😂)

Likes

Comments

Känns som jag spenderar mer tid ensam än med Daniel nuförtiden då han jobbar helt sjuka arbetsdagar. Anyway har idag vaknat redan halv 8 då Daniel steg upp, tänkte att jag skulle fortsätta sova ännu men somnade aldrig så steg upp och förberedde mig för att fara till PTV vid 11. Vi konstaterade med min PT att det är endast 2 veckor kvar tills det här tar slut och skulle så gärna fortsätta träna med henne! Får ser ifall jag skulle få henne övertalad att fortsätta träna med mig.

Vi tränade armar idag och det var nice. Tycker det är så sjukt roligt att träna nu då man kommit in i rutinerna och man märker att man börjar göra lite framsteg. Säkert klyschigt och alla säger det som tränar men det är nog sant.


Har varit mera hungrig nu och varit snål på allt möjligt gott men har klarat mig undan mesta skiten. Tror att jag är mera hungrig nu också när man har lingonvecka, brukar iallafall vara så.. :D


Efter träningen var jag och söka våran förlovningspresent av min mamma, nämligen en moccamaster, som jag längtat efter en sån! Eftersom det egentligen var Daniels födelsedagspresent också så var jag tvungen att ringa honom ännu före och fråga om det skall vara en silver eller en svart, och han hade som tur ingen skillnad så det blev en svart som jag dreglat efter.

Hade på mig ringen för första gången idag och det är nog så ovant! Gillar att den har många små diamanter som blingar fint men ändå ser man dom knappt med blotta ögat, till skillnad från Princess ringen som på riktigt bländade med sina diamanter.

Likes

Comments

På tisdagen var vi tillsammans med Daniel och kollade på ringar som vi ganska länge funderat på men ingen av oss har fått tummen ur och fysiskt tagit oss till en butik...

Anyway, på tisdagen tittade vi på ringar och min var tvungen att beställas medan Daniels väntar i butiken. Nå efter lite funderingar hela kvällen så ångrade jag mig med mitt ringval (ångrade mest priset som var sjuuuukt för en förlovningsring) så igår åkte jag tillbaka för att prova en annan som jag provade i tisdags och valde den istället, så nu är det bara att vänta på att jag får den!Denna lilla rackare valde jag först, ringen hör till serien "Princess", har 5 stycken diamanter och är i vitt guld. Sååå fin verkligen men tror jag sparar den tills man nångång går upp till altaret *vinkvink till daniel*

Likes

Comments