Imorgon gälller det. Imorgon lägger jag mig under kniven kl.8.

Är så sjuuuuukt nervös...

Likes

Comments

Jag har sån enorm lust att förnya vårat hem. Har så många saker jag vill köpa och fixa men det krävs många extra tusenlappar så vi får ta det lite åt gången.


Vill ha terassen, skulle vara så nice att sitta där på sommarkvällarna! Nä men som sagt, vill köpa en ny stor spegel och ny soffa eftersom jag får spader med våran nuvarande... Gillar Ikeas Ektorp soffa så en sådan får det bli, har dock inte bestämt mig om de blir hörnsoffan eller vanlig..

Även en Moccamaster vill jag inhandla. Skulle få en sådan till födelsedagen men jag köpte iPad istället då jag behöver den till skolan för tillfället. Även ny matta vill jag ha och den ovan är sååååå snygg. Om inte vi flyttar här inom snar framtid så kommer vi att fixa mys på balkongen med soffgrupp, blommor osv.

Likes

Comments

Igår var det vändag och jag var ensam hela dagen då pojkvännen var på jobb. Så jag bestämde mig för att koka kaffe, åka till Plantagen och köpa lite blommor och njuta. Skulle även skriva på skolarbete men det blev nu inte till någonting :D

På kvällen när pojkvännen sen kom hem bestämde vi oss för att laga egen pizza så vi traskade iväg till butiken (var tvungen att gå på länk så vi slog 2 flugor i en smäll) och köpte ingredienser. Fick även fina tulpaner och choklad av honom *hjärtögonemoji*

Likes

Comments

På fredagen drack jag ett glas vin, badade bastu och sedan kom Daniel hem och höll mig sällskap. Medan jag badade klart så hade han tänt ljus i vardagsrummet och vi satt en lång stund i köket och talade om allt och inget.

Söndagen var lite svag men det var bara att rycka upp sig för jag hade lovat bjuda på födelsedagskaffe. Hade mina föräldrar, svärföräldrar och Alexandra, Niki och Novve❤️ här.


Likes

Comments

På lördagen hade vi vårat gudbarns dop och jag fick äran att vara sylikummi. Har sett fram emot att få bli gudmor jag vet inte hur länge och i somras när vi blev tillfrågade så blev jag så jävla glad <3

Nå anyway på lördagen var det dagen D. Lite nervös var jag men bra gick det nog.

Efter dopet åkte vi hem och böt kläder och så for vi hem till Niki & Alexandra och chillade och drack några drickor och sen rörde vi oss vidare till Atte och Jane och sedan till baren. Bar resan slutade skitdåligt då jag fått något skit i min dricka och var helt lost.

Likes

Comments

Något som jag inte heller ha talat om för många är att jag också opererat mig. Två gånger rättare sagt har jag opererat brösten förra året.

Opererade mig pga sjuk storleksskillnad och kirurgen talade om att jag hade en 'utvecklingsstörning' i brösten.
I april 2015 hade jag tid till Mehiläinen för att tala om mina problem och i November 2015 hade jag första konsultationen i Kirurgiska sjukhuset. Där diskuterade vi om olika alternativ och vi kom fram till att mitt vänstra bröst skulle förminskas och i det högra skulle det transplanteras fett.

18 januari 2016 var det D-day. Då var jag på plats på kirurgiska sjukhuset kl 7 för att gå igenom operationen en sista gång och sedan var det dags att gå upp till operationssalen. Var sjukligt nervös men operationen gick bra och jag fick stanna där en natt. Lite komplikationer hade de varit under operationen och efteråt led jag av takykardi så de var tvugna att ta extra EKG på mig och konsultera en läkare men de sa att de bara skulle följas med.
Följande dag fick jag iallafall komma hemmich jag bodde hos mamma och pappa hela veckan.
Fick även Klexane så de var jag tvungen att sticka mig med 10 dagar efteråt.

Låg hemma en månad och sedan kunde jag återgå till jobbet för då kunde jag äntligen börja röra på mig ordentligt utan att det bara spända till i ärren och alla sår hade växt ihop.


16 maj 2016 hade jag andra operationen men den var bara på dagskirurgin så jag slapp hem på eftermiddagen. Denna gång transplanterades bara fett.


Nu väntar jag på sista operationen var det igen skall transplanetras fett och vänstra bröstet skall korrigeras pånytt. Väntar nog på den operationen och hoppas att det sedan inte behövs flera operationer.


Tur har jag haft bra stöd från min familj och min pojkvän och ingen har dömt mig för att jag valt att fixa något på mig själv som har gjort mig väldigt obekväm i min egen kropp.

Likes

Comments

Sitter och tittar på Jocke&Jonna och hitta denhär vloggen. Känner sååå igen mig i vad hon berättar hur hon är, och den gör mig så glad och så ledsen samtidigt. Glad för att de finns någon annan som känner och är lika som jag men ledsen för att man mår och beter sig så här..

Likes

Comments

Har sedan julen försökt vara mycket ut på länk då jag själv märker att jag mår bättre av det. Har försökt få Daniel med som sällskap men ibland har de varit riktigt skönt att gå ensam. Att få tänka i lugn och ro och nu när jag annars har mått sämre än vanligt så har det nog hjälpt en stund iallafall att få gå ut.


Har så mycket jag nu skulle vila skriva men vettefan hur jag ska få tankarna nerskrivna. Det ända jag nu hoppas på ör att jag snart börjar må bättre med mitt psyke som imellan håller på att rasa ihop totalt....

Likes

Comments

Tiden går så jävla fort och just är det nytt år.

Vi har hunnit med mycket igen, tuparen, festa lite till, jag hann vara i slagsmål utanför baren (nångång måste ju vara den första ;), varit ledig och gjort absolut nada.Vår tupare gick bra och alla hade förhoppningsvis roligt, och vi fick jättefina presenter!


Sedan kom julen, fick god mat och fina presenter då också!

På juldagen for vi med Niki, Alexandra och Jope till baren

Efter det ha vi vari sjuka hela jävla veckan, jobbit..

Likes

Comments

Har ren 2ggr försökt laga ett inlägg men nouw vill inte ladda upp de..


Men iallafall imorgon har vi tuparen här hemma och vi får hoppas att det lyckas bra :)


Vi har varit och hälsat på vårt gudbarn Novalie *hjärtögonemoji*

Lagat pizza, varit ut på länk tillsammans och härjat me denhär typen jag bor med :D

Igår var vi även och sökte hem vår nya spis så idag har den varit i full gång med att laga pizzor tills tuparen.


Idag chillar jag dessutom ensam hela kvällen och säkert halva natten då Daniel e på sin firmas pikkujoulut. Helt skönt då veckan varit fullspäckad och jag har haft näyttö i rehabilitering så det har varit lite tyngre dagar, men nu är den över!

Likes

Comments