Nu har Sara igen haft tråkigt förra veckan och nätshoppat lite 😂
Beställde Vikings gummistövlar från Brandos förra veckan och fick dem idag men de får tyvärr åka tillbaka då de inte är helt bekväma.. Väntar ännu på ett paket och sen behöver jag bestämma mig för vad jag håller från min Zalando beställning.

Anyway, beställde hem shampoon i frisörstorlek, från Nordicfeel, de är i vissa fall mycket billigare än de små flaskorna som man får. Sedan Tigis Sugar Shock spray som jag varit utan en tid som doftar sååå gott. Nytt torrshampo och Tigis Small talk. Nu ska jag äntligen få håret i skick.
På onsdagen ska jag också och klippa det då jag är så himla trött på de här håret för tillfället. För tjockt och går inte att göra något samt att mina toppar är typ döda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk... igår efter min länk på kvällen hade jag så himla hård huvudvärk och ont i ryggen och hela natten har alla muskler i kroppen värkt. Så idag var jag tvungen att bli hemma för att kurera mig ifall jag imorgon skulle orka göra mina näyttö klar..

Känns skit att bli sjuk igen och jag undrar varför det alltid är så att jag blir sjuk då jag fått igång träningen på nytt...

Igår kväll var vi till katthuset och tittade ifall det skulle finnas en kisse åt oss och en av dem stal mitt hjärta totalt! Så jävla söt😍

Likes

Comments

Idag fick jag veta att jag får påbörja mitt examenstillfälle nästa vecka så jag är verkligen lättad. Ett steg närmare examen.
Så en vecka måste jag verkligen orka satsa ännu.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag, var så himla sugen på kaffe då jag kom hem så kokade en kopp åt mig och tittade på Bad Moms. Vi sov powernap och efteråt bestämde vi oss för att gå på länk. Det var så himla skönt och uppfriskande. Måste verkligen försöka fortsätta hålla i mina rutiner med att gå ut på länk regelbundet.

Likes

Comments

Idag är dagen D då vi ska och kolla på ett hus vi är intresserade av.
Hoppas att det är upp till våra förväntningar och att det går vägen. Skulle vara så roligt att äntligen ha ett eget hus som vi får inreda och renovera så som vi vill!


Likes

Comments

För en vecka fick jag ett ryck att jag ville gå på JVGs konsert som var igår. Började leta efter biljetter och fick tag på dem via en tjej som inte hade möjlighet att gå. Det var en superbra kväll och det var så bra fiilis!
Första gången på länge som jag har varit excited i en vecka över något som vi planerat in.

Jättebra artister var där och hallen var full av människor, så nöjd och välspenderade pengar😍👌🏼

Idag har vi varit hos mina föräldrar, igen, och chillat där. Var ut på länk tillsammans med mamma och nu kollar vi på Paradise Hotel sverige och sedan är det sängen som kallar. Är så trött idag..

Likes

Comments

Tiden går och kan nästan känna hur nära jag är på att bli färdig från skolan. Har haft lite små backar som gjort att jag varit så arg och frustrerad men har kommit över dem nu. Fick mitt slutarbete godkänt så nu ska det bara framföras, sedan en näyttö på mitt jobb och en näyttö på min nuvarande praktikplats. Nästa vecka har jag ännu en vanlig praktikvecka och sedan är det på riktigt på slutrakan. Ser så fram emot det att äntligen ta examen!

Annars har vi varit mycket hos mina föräldrar och tagit det lugnt. Umgåtts med katterna och läste äntligen färdigt min bok som jag började på. Helt skönt att koncentrera sig på något annat imellan än bara telefonen.

Igår sprang jag också min första länk. Var otroligt stolt över mig själv fast den länken inte blev så lång, men joggade nästan hela den så jag har väl lite rätt att vara nöjd då😂

Nu ska jag avsluta och börja åka iväg mot Lovisa.

Likes

Comments

Jag/vi har hittat ett hus som jag redan mentalt har flyttat in i. Nu tror jag dock inte att detta blir huset vi kommer köpa men drömma kan man alltid. Sitter typ och funderar hurudan stil som skulle passa oss och hur man vill inreda😂

Vill ha en blandning av dessa kök, gärna släta luckor för att inte behöva torka smuts från kanterna😝. Kanske en köksö om det får plats och mycket förvaringsplats.

Men man ska inte drömma för mycket för då blir man besviken. Så vi får bara hålla tummarna.

Likes

Comments

Förra veckan på lördag hade vi äntligen datenight med Daniel. Så längesen som vi bara har varit på tumanhand ut och äta och fått umgås i lugn och ro. Vi valde att åka till Amarillo i Vanda.
Så god mat fick vi och hela vår resterande kväll var 10 poäng.

En supersnabb hiss selfie som blev så jävla dålig 😂

Likes

Comments

Vem är jag och vem vill jag att andra ska uppfatta mig som?

Det är något jag brukar fundera på. För mig är det viktigt att kunna vara mig själv med alla och inte behöva anstränga sig för att vara på ett visst sätt. Så klart är jag lite annorlunda då jag är hemma och då jag är på jobb, med vänner osv.
Jag är en glad person som faktiskt vill försöka komma överens med alla. Försöker att alltid utbyta ens några ord med alla människor som jag träffar, just för att jag inte vill ge en bild av mig att jag är på något vis bättre än någon annan, för det är jag inte.
Jag har fått höra att jag är "lätt" att vara med, man kan prata med mig om allt och att jag är alltid glad. Det är just sådan som jag vill vara bland andra.
Då som jag är hemma, med människor som känner mig ut och in har jag lättare att visa alla mina känslor med. Vilket oftast slutar med att de också får se mina dåliga sidor. Men sådan har jag alltid varit, ända sedan liten.

Jag försöker att inte spy ut mina problem till alla, för jag vill inte vara en sån. Därför känns den här bloggen bra att kunna ventilera sina känslor emellan, för här väljer man frivilligt om man vill läsa eller inte. Vill man ta del i mina problem eller inte.

På jobbet är jag den som håller mina privata problem utanför, tycker inte om att prata om mitt privatliv och att alla ska veta om vad jag håller på med. Då jag gjorde mitt examenstillfälle i vård och omsorg fick jag dock höra att jag inte är tillräckligt personligt och inte berättar tillräckligt mycket om mig själv, vilket jag tycker att jag inte har en skyldighet att göra. Det har varit en viktigt sak till mig ända sedan jag började jobba för just 6,5 år sedan, att mitt privatliv hålls privat.

Som vän vill jag att man skall kunna prata med mig om man har något som tynger en, jag kan inte alltid ge svar och råd till allt, men jag lyssnar gärna, för ibland är det de ända som behövs. Det förväntar jag mig också av mina egna vänner, att de bara lyssnar om det behövs, de behöver inte ge mig råd om de inte vill.

Jag är också en sådan person som inte vill ha konflikter eller bråk med andra, iallafall inte öppet så att alla vet om det. Ibland kan jag förstås berätta om det till någon, men i det stora hela vill jag hålla det för mig själv. Jag vill inte basunera ut när jag och Daniel har bråkat för att det är något som inte någon annan egentligen har med att göra. Det finns några få som jag kan berätta åt det om, om jag vill prata om det.

Jag glömmer det själv ibland också att allt som man ser på sociala medier inte alltid är sanningen. Fast livet ser perfekt ut för någon på instagram, facebook eller någon blogg, så är de också människor med problem som alla andra. Det är så himla viktigt att komma ihåg.


Nu blev inlägget så himla långt och råddigt, men kanske någon orkade läsa det ändå.

Likes

Comments

Något som jag ofta funderar på är var du hittar nya vänner när man är i just min ålder... Man har ju såklart många bekanta via jobb, gemensamma vänner, men har konstaterat att jag har väldigt dåligt med 'egna' vänner.
Jag önskar ofta att jag skulle få träffa nya människor och få vänner för livet, men det är så himla svårt...

Jag känner mig ofta ensam och skulle gärna ha någon att prata med, gå på kaffe, ha tjejkvällar eller annars bara någon man kan prata om allt mellan himmel och jord med och umgås med.

Är jag den ända som känner så eller finns det andra som tycker lika?

Likes

Comments