Header

Hej alla!
Alltså ibland har man dagar då man verkligen önskar att man bara dragit täcker över huvudet och inte gått upp. Jag mår verkligen inte bra idag, varken fysiskt eller psykiskt.
Saker händer ibland som man inte väntat sig och ibland reagerar man starkare än vad man kunnat föreställa sig innan. Jag mår inte så bra från början och igår grät jag till och från hela eftermiddagen och kvällen. Kom att tänka på min fina Bogge som jag tog bort för 6 månader sedan nu. Extremt tungt.
Imorse när jag vaknade så var jag mör i hela kroppen, ont i halsen och huvudet. Ville helst bara ligga kvar i sängen hela dagen men jag tog mig upp och iväg. Känns rätt bra att jag ändå vann den där kampen mot mig själv imorse. Att jag inte bara tog den enkla vägen ut. Men nu under min håltimme så blev det tungt igen. Det är alltid mycket folk i elevhallen men idag blev det extra många på grund av en invigning. Blev lite för mycket för min sociala ångest kände jag. Men även det klarade jag mig igenom utan att fly.
Allt detta gör ju förstås att jag är fruktansvärt trött, mer än vanligt. Vet inte vad jag ska ta mig till snart alltså. Livet är för tungt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Första blogginlägget med nya mobilen, fräsigt värre haha!
Här ligger jag å chillar, medans Nicholas kollar skidor. Snart ska det ätas lunch och vi ska fira ”svärmor” som fyllde år igår. Alltså Nicholas mamma, vet inte om det finns nåt annat ord man kan använda än just svärmor, känns inte helt rätt med tanke på att vi liksom inte är gifta haha...någon som har något tips?

Likes

Comments

Hej på er!

Fy sjutton vilken vecka det här varit. Magont, illamående och ångest har verkligen varit ledord tyvärr.

Har ju som jag berättat tidigare nyligen börjat med nya mediciner och det ställer till en hel del. Vet varken upp eller ner om tabletterna ens gör någon nytta och känner mig lite förtvivlad. Samtidigt blir jag stressad av att det inte händer något i skolan känns det som när jag väl är där, vilket i och för sig är bra eftersom jag ändå inte kan samla mitt fokus längre än 30 sekunder åt gången. Det är självklart också en stress. Det leder till att jag ibland blir hemma eftersom det känns ovärt, tråkigt och jag är omotiverad, vilket i sin tur leder till ännu lite mer stress. Allt detta tillsammans skapar en fruktansvärd ångest och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till längre.

All stress och ångest gör såklart att även kroppen tar stryk, för min del mest magen som strejkar på många olika sätt. Har varit på en lektion idag men sen blev jag tvungen att åka hem på grund av att jag inte ens klarade av att böja mig över byxlinningen utan att få kväljningar. Det går inte att jobba då, jag har försökt.

Jag vet som sagt snart inte vad jag ska ta mig till. Den första februari har jag telefontid med min läkare på vuxenpsyk men jag vet inte om jag kan vänta så länge. Får kanske ringa redan imorgon och förklara läget. Men jag är en person som drar mig för att ringa och speciellt för sådant här för att jag är rädd för att känslorna ska ta över och jag börjar storgråta. Det låter väldigt patetiskt men det är faktiskt sant. Jag vill inte vara sådan, jag orkar inte det.

Usch, nu har jag fått spotta ur mig det här, tack och lov. Nu ska jag äta lunch, vi ses!

Likes

Comments

Hej igen alla!
Oh, fy sjutton vad ont jag har i magen. Mår illa gör jag också. Typiska tecken på magkatarr, känner igen det sedan förut. För mycket stress och oro i mitt liv. Men samtidigt svårt att göra något åt.
Kör glutenfritt också för att vara på den säkra sidan. Usch vad jag inte tycker dethär är kul...

Likes

Comments

Hej alla!

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och beställt mig en ny telefon! Något som jag länge suktat efter. Blir dock inte så stor skillnad då jag bestämt mig för en iPhone 6S plus och i nuläget har jag en iPhone 6S haha. Så den blir bara liiite större, annars ingen skillnad. Anledningen till att jag byter är för att jag är sjukt trött på telenor då mina mobilräkningar är hutlöst dyra (mellan 800-1200 kr/mån). Ska därför prova tele2 istället så får vi se hur det går. Och det är lika bra att ta en ny mobil då med tanke på att min är ganska sprucken.

Men måste säga att jag är redan besviken. Tele2 har inte ens hunnit packa min order ännu och jag gjorde beställningen typ kl. 10 imorse. Jag blir så otålig haha. Vill ju ha grejerna senast typ igår egentligen, ahah.

Ja, man får väl bara hoppas på det bästa. Har jag tur hinner den komma innan helgen. Håll tummarna alla!

Likes

Comments