Häst

Hej alla!
Jaa, lagom efter att vi börjat komma igång med ridningen igen fick farbror Bogge ont i ryggen. Förbannade sadel...eftersom jag ridit mest med hans allroundsadel för min egen ryggs skull har nu istället Bogge fått ont, den ligger inte ultimat på honom nämligen. Riktigt tråkigt! Men nu har han snart vilat en dryg vecka och vi kan försöka komma igång på nytt. Denna gång med westernsadel!
Så småningom är tanken att jag ska införskaffa en barbacka-Pad att rida med. Tror det kan vara något för oss det!
Ska också försöka komma igång med bloggandet igen. Får se hur det går.
Ha det bra så hörs vi, hej hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sista dagen på sportlovet, jag har migrän och slut på livslust.

Har inte hunnit rida så mycket som jag velat, vilket gjort mig lite nere. När man väl är ledig ska man väl passa på tänker jag, men jag har bara inte kommit iväg...lite tråkigt. Bogge mår i alla fall bra med sina kompisar och njuter för fullt av livet i flock. De busar massor, de tre hästarna och verkar njuta av livet till fullo. Så roligt!

Hundarna har njutit av att ha hela familjen hemma mer än vanligt nu under lovet. Ernst-Hugo är den som älskar familjen allra mest, Svensson är lite mer självständig av sig men tycker ändå det är mysigt. Jag pysslade leksaker till de i början av lovet (tygflätor) och de älskade det! Har aldrig sett de leka så mycket haha! Till och med Svenne tyckte det var kul och han är inte den absolut lekfullaste typen, så det känns som en ära att han lekte loss. Två av tre flätor är fortfarande hela, varav en av de har jag fått laga. Den tredje ligger utspridd i hela köket den. De är inte så varsamma när de leker precis...

Tut har fått buren städad (som om det vore något ovanligt? haha!) och hon älskade förändringen i buren! Jag passade på att möblera om samt byta ut några saker denna gång, vilket hon som sagt uppskattade eftersom hon sprang runt och lekte i buren i flera timmar i sträck.

Med andra ord så rullar livet på här hemma.

🐸 Hur har ni det? 🐸

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag skrev något här...skäms lite haha.

Nu är jag i alla fall tillbaka! För en stund.

Har många funderingar på gång just nu, men det som är mest överhängande är att söka sommarjobb. Har några olika som jag ska söka. Förhoppningsvis får jag alla, hehe, men ett är jag i alla fall 100 säker på att jag får. Jobbade där förra året så förstår inte varför jag skulle bli dissad nu, jag är ju liksom kung på det där.

Håller även på att spara till en ny telefon. Min Iphone funkar fint, men av erfarenhet lär inte det vara länge till...Dessutom har jag fått nys om en telefon som heter "Fairphone". Det var min naturkunskapslärare som berättade om den, hon har nämligen beställt en. Det är en telefon som är gjord av återvunna material som dessutom går att plocka isär enkelt för att kunna byta ut trasiga delar. Hur smart är inte det?! Om en iphone går sönder, så är den trasig. Punkt och slut. Inte speciellt bra för miljön, men bra för de som tillverkar telefonerna såklart då de tjänar mer pengar på detta vis. MEN, Fairphone kan man alltså laga själv, hemma i köket om man så vill, reservdelar finns att köpa på Fairphone's hemsida.

Jag tycker detta låter så spännande! klicka HÄR för att läsa mer.

Nu ska jag gå och ha svenska. Herrå!

Likes

Comments