....till Gunwald!
Inte lätt att gå till skolan såhär måndag morgon. Kroppen strejkar på alla möjliga vis och det är bara hemskt. Inte blir det lättare när man måste lämna sin älskling hemma. För hade jag kunnat hade jag tagit med honom överallt, han är nästan bättre än alla mina mediciner tillsammans.

Får utbilda honom till terapihund eller något haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hund

Så var vi här igen. Vi har skaffat valp!
Mi kära mor får med jämna mellanrum ett enormt valp-sug. Detta har resulterat i två carnterriers, men nu senast blev det en helt ny ras för oss båda. Old english sheepdog.

I januari föddes de och från början skulle vi inte ha någon valp eftersom vi inte kunde ta hem valpen i mars (pga. Jobb och skola) och uppfödaren inte ville hålla kvar den från början. Men så ändrade hon sig till vår stora glädje. Sedan i januari har alltså vår lilla isbjörn bott hemma hos uppfödaren, och idag kunde vi äntligen hämta honom! Vilken lycka, att äntligen få ta med sig fluffet hem.

Han är dock inte stormförtjust i våra hundar sedan tidigare. De är ju lite riviga så att säga, och Gunwald är väldigt försiktig av sig så han tyckte de var läskiga när de kom flygande i full fart. De är ju bara så lyckliga, men Gunwald vill ta det lugnt. Som tjuren Ferdinand.

Nu ska vi i alla fall göra kvällen och sova här. Godnatt på er allihop!

Likes

Comments

Likes

Comments