Vardag

Då var veckans praktik avklarad och det är dags att ta helg. Som jag längtat! De senaste två dagarna har varit riktigt tuffa, har varit på praktik i Örebro och renoverat i en etta. Mycket förarbete har det varit, men har samtidigt lärt mig hur mycket som helst. Det har varit roligt! Trivs väldigt bra med min handledare också vilket är ett stort plus.
Kommer vars kvar i Köping också, så kommer ha dubbel praktik. På skolan funkar det så att vi har två veckors praktik varje månad så jag kommer helt enkelt vara en vecka i Köping och en vecka i Örebro. Smart va? Min fina mentor som ordnade det åt mig. Bästa Vesslan!
När vi kom till jobbet imorse stod detta uppdukat. Hur snällt?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Yes, idag gör jag ett litet uppbrott i praktiken för att åka in till Örebro och göra lite "reklam" för skolan på gymnasiemässa. Ska bli sjukt kul!
🖌 Några av er som ska dit? 🖌

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!
Igår hände något mycket spännande. Fick nämligen sätta tåget för första gången i hela mitt liv! Det var lite nervöst först, sen blev det jobbigt eftersom jag fick brottas ganska ordentligt med våderna, men när den väl satt på plats var både jag och arbetslaget positivt överraskade av resultatet. Kul!
Idag ligger jag hemma med krånglig mage. Gluten är inget bra för mig, haha...nåväl, inte mycket att göra åt tyvärr. Imorgon blir det gymnasiemässan om allt känns okej i magen igen. Det ser jag fram emot massor!

Före // Efter

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu på bussen på väg mot Köping. Har två veckors praktik på en målarfirma där. Spännande!

Likes

Comments