Så var vi här igen. Ytterligare en dag i paradiset.
Måste vara något allvarligt fel på mig alltså. Får panik av att sitta still men ändå har jag exakt 0 motivation till att jobba på lektionerna. Speciellt nu under yrk-dagarna. Spackla står på schemat. Det absolut tråkigaste och jobbigaste jag vet. Speciellt när jag inte blir klok på det märket på spackel som skolan har. Ena sekunden är det blött och nästa är det torrt. Usch.
Låt bara dagen ta slut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hörde denna på radio imorse och det kan vara en av de finaste låtarna jag hört, rent text-mässigt i alla fall. Helt klart ett nytt favoritband också!

Likes

Comments

Yes, idag är det fredag!

Ska bli fantastiskt skönt att få lite helg nu. Sovit sjukt dåligt de senaste nätterna så behöver vila ut ordentligt. Mindre kul att jag måste vara hemma och vara hundvakt...Men men. Familjen är viktig. Blir i alla fall lite pyssel med lite bebisgrejer till Nicho's gravida syster, det blir kul!

På dagens schema står naturkunskap och svenska, sen blir det premiär på gymmet. Det ser jag också fram emot massor. Var med min idrottslärare igår och gick igenom mitt träningsprogram osv. så nu är motivationen på topp kan jag säga. Ska bli så himla kul!

Likes

Comments

Idag blir en kort skoldag.
Den extra matten vi skulle haft imorse resulterade i 3 h hål istället. Värt att åka till skolan då på en sovmorgon kan jag känna, bättre att ställa in ju. Hur som helst.
Nu sitter jag här på en innebandymatch. Två av våra klasskompisar är med och spelar SM, så vår engelska byttes ut mot den matchen. Rätt skönt ändå, och helt okej att titta på.

Likes

Comments

Nej fyfan.
Det här är så jäkla tråkigt...skrapa snickerier. Tar tid gör det och tråkigt är det. Jag känner mig sjukt rastlös, tror jag blir tokig snart.

Likes

Comments