Var ett tag sedan jag skrev något här...skäms lite haha.

Nu är jag i alla fall tillbaka! För en stund.

Har många funderingar på gång just nu, men det som är mest överhängande är att söka sommarjobb. Har några olika som jag ska söka. Förhoppningsvis får jag alla, hehe, men ett är jag i alla fall 100 säker på att jag får. Jobbade där förra året så förstår inte varför jag skulle bli dissad nu, jag är ju liksom kung på det där.

Håller även på att spara till en ny telefon. Min Iphone funkar fint, men av erfarenhet lär inte det vara länge till...Dessutom har jag fått nys om en telefon som heter "Fairphone". Det var min naturkunskapslärare som berättade om den, hon har nämligen beställt en. Det är en telefon som är gjord av återvunna material som dessutom går att plocka isär enkelt för att kunna byta ut trasiga delar. Hur smart är inte det?! Om en iphone går sönder, så är den trasig. Punkt och slut. Inte speciellt bra för miljön, men bra för de som tillverkar telefonerna såklart då de tjänar mer pengar på detta vis. MEN, Fairphone kan man alltså laga själv, hemma i köket om man så vill, reservdelar finns att köpa på Fairphone's hemsida.

Jag tycker detta låter så spännande! klicka HÄR för att läsa mer.

Nu ska jag gå och ha svenska. Herrå!

Likes

Comments

Häst

Hej på er!

Tänkte nu skriva några rader vad jag planerat för Bogge nu efter flytten.

Eftersom jag inte haft särskillt mycket tid att rida så kan man ju i princip säga att han stått ett tag nu. Det har ju blivit några kortare skritt-turer men han har tappat en del muskler osv. Det beror på att jag inte alltid haft möjlighet att ta mig till stallet under dygnets få ljusa timmar, och står man i ett litet stall ute på landet är man ganska beroende av dagsljus för att kunna rida. Speciellt eftersom Bogge är mörkrädd, skrutten.

Så nuefter flytten när jag blir mer självständig och faktiskt kan ta mig till stallet själv om jag vill, plus att jag kan hoppa av vid stallet på väg hem från skolan, så tänker jag sätta igång Bogge igen.

Jag börjar smått, raska promenader med honom varje dag i en vecka. Just för att det kan vara skönt för honom att få mjukstarta utan ryttare. Kommer fortsätta med promenader som omväxling en/ett par gånger i veckan även när han är fullt igång så att säga.

Så det är där jag börjar. Sen blir det korta turer i skritt med ryttare. Efter det ökar man på och lägger till trav samt galopp vart efter tänker jag.

🐎 Hur har ni gjort vid igångsättning av era hästar? 🐎

Gammal bild men tycker den är så fin!

Likes

Comments