Hei ☀️
i dag har det vært nydelig vær ute, iskaldt men solen skinte og ingen skyer på himmelen, helt fantastisk!☁️☀️


Er det flere av dere som er på Snapchat ?
Dere finner meg under navnet Gentianaaa

​Mange hverdagsbilder  ☺️


Hva heter du på Snapchat?

-Gentiana ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld ❤️
Det er lørdag og i kveld blir det en rolig kveld da min kjære forsatt er syk, så vi skal lage taco og kose oss med film og godis.

På torsdag foreslo Eirik at vi skulle se serien Making a murdere som har blitt mye omtalt den siste tiden og fått bra rating på Imdb. Etter første episode, ble vi hekta.... Dette er en dokumentarserie om en mann som har sittet i fengsel i 18 år for noe han ikke har gjort. Jeg anbefaler alle å se denne serien, et innblikk i det amerikanske rettssystemet.
Jeg skal ikke røpe mer men 10 episoder, 1 time lang hver episode slukt på 2 dager...

Ønsker alle en herlig lørdagskveld❤️
-Gentiana ❤️

Likes

Comments

Det er endelig FREDAG, og det betyr friske blomster i hus🌸💗 Se så nydelige fargen på rosene, kjøpt hos Floriss!
Har du friske eller plast blomster hjemme?

-Gentiana 💕

Likes

Comments

God kveld ☺️
Her er noen bilder av stuen min. Her har jeg glambord og en sort sofa som forøvrig er verdens beste sofa å sitte i! Jeg har også ventet en stund på to sofastoler, som endelig er sendt fra lageret i Stavanger og på vei hjem til meg😄 Så de kommer i morgen eller mandag, endelig blir stuen komplett!

Gleder meg til å vise dere stolene, de er i samme stil som sofaen, så gleder meg veldig å få de på plass!☺️


-Gentiana ❤️

Likes

Comments

God kveld ❤️

Her er det noen flere bilder av vårt hjem

Elsker denne nydelige vasen og disse flotte globusene i hvitt og sølv. Jeg er super fornøyd med alt sammen, syntes det passset perfekt på stuebordet. Nå slipper Eirik å klage over at han ikke ser tven, haha! Det er mange som spørr om hvor globusene er kjøpt, de finner dere på Tm design og vasen er fra cadell design.

Samboeren er syk så vi har en rolig kveld ☺️
Hva gjør du i kveld?

-Gentiana❤️

Likes

Comments

Hei alle sammen ☺️

For en liten stund tilbake hadde vi babyshower for min søster som har fått en liten gutt, så jeg vil gjerne vise dere noen bilder fra dagen ☺️ Det var veldig moro å få lov til å pynte og style gave/kake bordet. Jeg fikk masse god hjelp av vennene hennes og min andre store søster. Jeg brukte en hvit duk med blå detaljer, blå blomster, tilogmed blå ostekake🍰 . Jeg reiste en tur til Sverige for å kjøpe inn blått godis, og dette ble veldig dekorativt og ikke minst spist opp.Denne spilledåsen pyntet jeg med på bordet, og en veldig fin gave til lillegutt.

 Her er et lite tips, blå drikke!! Da jeg planla dagen ville jeg ha blå drikke, men det var vansklig å finne. Så jeg gjorde det super enkelt! Jeg blandet sprite brus og litt blå paste som jeg fikk kjøpt hos cacas. Tadaaaaaa, lurt ikke sant?

Håper dere likte bildene 💙👶🏻

- G 💕

Likes

Comments

God kveld ❤️

Dette skrivebordet har jeg i stua, den passer perfekt inn her! Den er jo bare et smykke i seg selv- til mitt lille hjemmekontor. Den er kjøpt på Cadell design, jeg bare elsker de svarte skinn håndtakene, det gjør det lille ekstra! Senere når vi flytter til noe større skal jeg bruke denne som TV benk👏🏻 i just love IT!

Her er noen bilder av den:

Lekre detaljer, skuffene er trukket i velur stoff👏🏻

Hva gjør dere i kveld?
-G 💕

Likes

Comments

God kveld ☺️
Nå som julepynten er pakket bort og treet er pakket ned (vi har plast-tre pga allergi) føles det så tomt, så da har jeg frisket det opp med blomster, og jeg elsker hvite orkideer! Jeg har ikke grønne fingere men det er veldig lett å stelle orkideer da de kun må vannes en gang i uken🌿🌿

Disse to lyslyktene på bordet kjøpte jeg til meg selv i julegave 🙊 De er bare såå fine!! De gir et så fint lys, og de veier 'bare' 15 kg stk 😄 hehe

Håper alle har hatt en din søndag i snøen❄️

-G 💕

Likes

Comments

God kveld alle❤️
I dag har jeg brukt tiden godt, selv på en lørdag... Jeg har fått ryddet, vasket klær og ryddet vekk julepynten som nå er plassert i boden. Så nå kan jeg med god samvittighet bare slappe av i sofaen resten av kvelden med godis og film.
Friske blomster er et must her i huset, enten det er roser, hortensia, tulipaner og ikke minst orkideer, må ha!

Alltid friske blomster og ikke minst, duftlys

Hva er deres planer for kvelden?
- G 💕

#interiør

Likes

CommentsHei alle sammen

Jeg elsker duftlys, omtrent avhengig og har de overalt. i stuen, kjøkkenet, badet og i gangen. Det jeg kjøper mest av er voluspa, det finnes mange forskjellige dufter, forskjellige str og ikke minst veldig deorative og de store lysene har en brennetid opptil 70 timer.

Nå skal det sies at voluspa ikke er det billigeste alternativet,og mange syntes ikke det er verdt pengene, men jeg har testet og testet fra forskjellige merker og voluspa er det lyset jeg er mest fornøyd med da det gir en behagelig duft i hele rommet som sitter lenge etterpå når det ikke brenner.

Nå har voluspa kommet med mange nye dufter og jeg måtte teste tre av de med engang. Jeg jeg har blitt helt forelsket i Incognito fra Voluspa. En mystisk duft i en miks av rav, musk og den indiske planten patchouli. Det høres kanskje rart ut men denne lukten er bare himmelsk. Dette blå lyset heter Bourbon Vanille, denne lukter også veldig godt...Jeg kjøper alltid disse små boksene først for å tese duftene, isteden for å kjøpe et stort lys som koster mer også liker du kanskje ikke duften. Dette sorte lyset heter makassar ebony & peach, og lukter fantastisk godt dette også. men n 1 på lista er nok Incognito.

  Hva syntes du om voluspa? Har du noen favoritter?

-G 💕

Likes

Comments