Skönhet

Om man känner att sitt smink inte riktigt blir så som man vill ha det så kan det vara så att man arbetar med fel borstar. När jag började få intresset för smink så var mina första borstar ett 50 pack borstar för 199 kronor. Förstå mig rätt nu, menar inte att 50 pack borstar inte är bra utan rättare sagt, det finns bättre. Mina favorit borstar är SIGMA borstarna, men innan jag skriver vad jag tycker om dom vill jag börja med en disclaimer vilket är att SIGMA är kända för att ha bra borstar av djurhår. MEN dessa borstar som jag kommer skriva om "Sigma Mr. Bunny Essential Kit" är syntetiska borstar vilket inte är gjorda på djurhår, om borstarna är veganska eller inte vågar jag inte säga.

Det tog mig ett bra tag innan jag började förstå hur bra dessa borstar egentligen var. Förr med mina gamla borstar så fick jag trycka och trycka för att till exempel ögonskuggan skulle fastna men med dessa borstar så behöver man knappt nudda ögonskuggan för att färgen ska fastna. Vilken i sin tur leder till att man inte behöver använda så mycket av produkten när man ska sminka sig.

När det gäller ansiktet så som foundation så börjar jag med en beauty blender sedan skulle jag vilja ha mer täckande så går jag in med F50 borsten. Om jag ska säga någon negativt om dessa borstar så skulle det helt klart vara priset, dessa borstar är inte riktigt de billigaste borstarna på marknaden. Men vill man lägga lite extra på ett set borstar som håller länge så skulle jag rekommendera dessa. Plus på sidan är att dom är väldigt snygga och bekväma att hålla i.

Inlägget är inte sponsrat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! Idag finns bara plugg på schemat, måste göra klart det sista inför seminariet. Men ska även träna, då jag inte haft tid förra veckan och känner att jag inte kommer att ha den denna veckan heller. But we got to do, what we got to do.

Veckans planer är bland annat fixa det sista inför en sittning med skolan, sedan ska jag på en intervju (!) och börja packa lite inför resan till K.

Likes

Comments

När man sitter inne, inlindad i en filt med en kopp te i handen så drömmer man bort sig till sommaren. Längtar redan nu när man ligger i stranden och känner sanden mellan tårna, solen som skiner och det klarblåa vattnet. Nej, nu får det blir varmt snart. Brukar vara den som gillar vintern men just nu bidrar den med bara mer ångest och panik.

Dessa bilder är tagna i sommar när jag var i Albanien, Sarandë med familjen. Albanien har nu under de senaste åren blivit lite mer populärt, man hör fler och fler som åker dit, vilket gör mig väldigt glad. Det är det lilla landet lagom som håller på att bli ett turist ställe. Om ni letar efter någon plats att åka under sommaren men ni inte vet vart så rekommenderar jag att kolla på de albanska stränderna för det finns ett stort utbud och man brukar hitta det man är ute efter.

Likes

Comments

Sushi fixar allt... Efter en hektisk vecka var det dags att koppla av och det bästa sättet att göra det är med bra sällskap och sushi. Vi skulle egentligen till favorit stället, men när vi väl kom fram så var det under rekonstruktion. Så vi gick runt i Göteborgs gator tills att vi hittade en sushi-resturang vid Saluhallen.

När vi hade ätit klart gick vi ut i det så kalla Göteborg och promenerade lite runt Linnégatan och Haga, vilket är väldigt mysig i vanliga fall men inte när man har på sig en klänning med strumpbyxor. Blir alltid så att jag tror att det inte blir så kallt men det slutar med att jag nästan fryser ihjäl. Nu ska jag försöka plugga lite inför ett seminarium, men vi får se hur det går.

Likes

Comments

Mode

..att man får ta på sig lite andra kläder. Känner att jag vill
gå runt i stan med en tunn jacka, en snygg väska och en plisserad kjol tillsammans med en snygg topp. Men istället får jag nöja mig med halsduk,vantar, en tjock jacka och generellt sätt varma kläder.

Heeej!! Det var länge sedan! Väldigt mycket har hänt, livet hände och kände att bloggen hamnade lite åt sida men nu ska det ändras tänker jag. Detta året kommer förhoppningvis bjuda på så mycket roliga saker och längtar att dela med mig det med er.

Likes

Comments

Vardag

Idag vaknade vi lite väl sent för att äta frukost så det blev brunch istället. Eftersom vi är ganska många i familjen som skulle äta så blir det att man gör lite gott och blandat så att alla har något som man gillar. För mig betyder det väldigt mycket att man tar sig tiden och äter tillsammans. För under vardagarna så har alla fullt upp med sina saker, så man finner inte tid att träffas och bara ta det lugnt. Så helgens frukost är till för att samlas och prata om hur veckan varit samt lite annat snack.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan köpa en present sedan ska jag jobba. Så min lördag bjuder inte på något speciellt utan det vanliga.

Likes

Comments

Vardag

Det bästa jag vet är att lyssna på en podd och tvätta mina borstar. Just idag så lyssnar jag på Rättegångspodden - Styckmordet i Askersund. Denna podden är väldigt intressant att lyssna på då man får höra den "riktiga" rättegången, vilket skapar en helt annan känsla. Verkligen en podd jag rekommenderar.

Har ni några tips på bra poddar?

Likes

Comments

Vardag

... Är det som kommer att sätta spår om du får en bra dag eller inte. Vaknar du på ett dåligt humör så kommer hela din dag gå dåligt *det tror jag iallafall*. Jag försöker att varje dag,även om jag känner på mig när klockan ringer att det kommer vara en dålig dag, att starta dagen med en kvarts meditation. Jag brukar gå upp på mornarna och gå raka vägen till badrummet för att fixa det som skall göras där inne. Sedan fixar jag min plats för morgonens meditation.

Jag brukar ha en filt under en kudde som jag sitter på för att skapa värme och så att inte min svanskota gör ont när jag sitter på golvet. Sedan har jag även ha en filt över mig för att på så sätt behålla kroppsvärmen så mycket som möjligt, då det finns en chans att man kan frysa lite om man mediterar.

Efter att jag har fixar min plats och allt är bekvämt så sätter jag på mig hörlurarna och lyssnar på en valfri lugn meditations musik. Finns massa på youtube det är bara att söka på "meditation". Sedan försöker jag så gott det går att koppla bort alla andra tankar som finns i mitt huvud och bara lyssna på musiken. När kvarten är klar brukar jag ställa mig upp och sträcka på mig. Efter det är jag redo att handskas med dagen och allt den har att erbjuda. ​Bättre start på dagen tillsammans med en god frukost finns inte. 

Likes

Comments

Vardag

Nu när en ny kurs har börjat så måste man ta tag i sakerna direkt. Förra kursen lämnade jag allting till sista veckan innan tentar, vilket inte är så himla bra. Men någon som är lite bättre är att säsongen för granatäpplen är nu inne (!!). Om det är en frukt jag skulle kunna leva på så är det granatäpplen, ingen annan som tycker om det lika mycket som jag? Det är ett väldigt bra pluggsnacks om man som jag gillar att ha något att smaska på när man pluggar.

Nu ska jag fortsätta läsa så att jag iallafall är ett kapitel närmare slutet av denna bok.

Likes

Comments

Nouw Magazine