Header

Nya inlägg

Ni få som kikar in då & då, love er. Är däremot ledsen för att jag inte uppdaterat alls den senaste veckan och anledningen är: P L U G G !

Har inte alls många dagar kvar på mig där ALLT ska vara inlämnat så jag måste satsa 110 % för slutbetygen. Men jag kommer INTE lägga ner bloggen för jag skapade den för att jag ska kunna uppdatera under sommaren och spara bilder/inlägg här så jag kan kolla tillbaka. (Minnen).

PUSS & HA DET BRA ÄN SÅLÄNGE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen!

Min dag har bestått utav grillning med släkt, finns inte så mycket att säga där förutom hur roligt som alla andra dagar - att umgås med lilla Elton. Min sötnos på 2 år som pratar engelska med oss, helt sjukt att han lärt sig alla symboler, alfabetet, att hälsa, färger osv. Hur? Genom att kolla Youtube videos på engelska.. hahah flippar inte, love him! Var tvungen att fota honom när han somnade bredvid mig. Älskar barn i den åldern annars njaäe, resten av mina kusiner är riktigt jobbiga och högljudda, nej tack...

iaf - helt enkelt en rolig, lugn och fin vår dag! + go mat!

Nu ska jag försöka plugga för gjorde inte det igår nccn.

Likes

Comments

Hey babesss, pfft

Här har ni en ''Var utanför om 5 minuter'' outfit. Jag hann varken sminka mig eller fixa mitt hår - hann inte ens fixa till en fin/snygg outfit. Byxorna är Dr Denim som mamma har tvättat med sköljmedel bara så..,när man inte ska göra det för det förstör byxorna, verkligen förstör. Tyget var förstört så jag klippte världens fulaste hål som med tiden blivit större med tanke på hur jag sitter med knäna bekvämt. Ska se till att dem slängs och att ett par nya ska shoppas!

T-shirt från Metallica, skor från Adidas Stan Smith, Skinnjacka (?), handväska från H&M faktiskt!

Sen den ''saken'' över skinnjackan kommer från Zara förra året. Kommer inte på vad det heter, whatever..det var allt.

Hoppas ni haft en bra och solig dag!

Likes

Comments

Hej shqipes gjorde alla er till albaner precis.

Idag är det torsdag (behövde säga det) man brukar väl skriva blogginlägg på det viset? Påminna andra vilken dag det är för dem vet inte redan det typ, så pass efterblivna. Nej men förstå min trasiga ironi i detta och läs vidare. Vi låter det vara så, skämmer ut mig själv lite.

Dagen har bestått av tre viktiga lektioner, engelska, svenska och kriminologi. Vi har fått ett intressant arbete om ungdoms brottslighet där vi har som uppgift att intervjua någon ''kriminell'' som har begått något eller flera brott. Egentligen kan man bara fejka intervjun och skriva utifrån det, för syftet med uppgiften är att skriva om dess riskfaktorer, analysera lite och koppla med olika saker och ting. Men känner ändå att jag vill intervjua någon men vet inte vem och jag vill inte ha någon p12a som snott solrosfrön från Netto. Kan lika gärna ta mig själv för att jag som liten snodde ett örhänge från H&M och trodde att polisen skulle ta mig, satt helt ärligt i bilen knäpptyst och kollade bak om polisen var bakom oss med bil. Hela vägen hem från Väla, ahahah jävla tönt

Annars var det möten resten av dagen sen hemåt -> finally. Somnade direkt framför tvn och vaknade till att storebror bakade denna underbara cheesecaken. Iaf, mpuq. Ha det braaa. Tagga NP IMON!!

<3 <3 <3

Likes

Comments

Rubriken stämmer, min trettonåriga lillebror fotade mig förr igår. Passade på när det var så himla ljust i rummet och därmed bestämde jag denna konstiga outfiten (Hade ni sett hela - hade ni förmodligen skrattat) ville bara fota överdelen så palla bry sig om nederdelen. Resterande bestod av vita mjukisbyxor och ett par fula beigea strumpor = perfekta outfiten hörrni..

ONSDAG 2017-05-03

Skolan började idag för mig, känns verkligen som jag har varit ledig i två-tre veckor och kommit tillbaka till skolan idag. Inget speciellt hände förutom att jag stack till gym för första gången (klappa händerna och säg grattis). Det kändes bra, det var kul men jag får vänta tills jag blir 18 så jag kan bege mig åt 24/7 istället då dem har ett tjej gym, love it. Jag skäms annars, jag vill inte göra squats framför andra, jag blir så obekväm i sådana situationer. Kunde inte ens göra bänkpress idag pga. folk var där.


Under helgen firade jag valborg tillsammans med några vänner och om jag ska vara helt ärlig så var det inte alls kul och likaså tyckte dem andra. Torraste valborg någonsin och ja det kan väl bero på att vi kom dit sent men ändå. Det var 10 pers vid scenen och skrek/hoppade som om dem vore på Busfabriken. Om ni åtminstone ska stå där så dansa som en normal människa eller var speciell med moves, var dig själv men bara du inte hoppar som en treåring och stampar på ens fötter, akta mina gucci skor. Flippa, men musiken var fattig och det måste jag tillägga utan flipp. Jag var tvungen att gå fram till dem och be dem spela andra låtar men nej, klockan är 15.00 nu ska det vara någon fattig kör grupp istället som ingen lyssnar på, det var dags att dra hem.

Finns inte så mycket mer att säga, bara att jag sitter med massssaa plugg = sämre uppdatering

> G E N T A <

Likes

Comments

Om ni känner mig rätt så är ni redan medvetna om hur spontan jag är som person. Jag får absolut inte planera något för det funkar bara inte, det är nästan så, tyvärr.. Men att planera resor och sånt, självklart funkar det för det gör vi genomtänkt tillsammans med familjen, det är en annan sak. Bilden ovanför var något spontant jag gjorde, åt bara på Fridays, inget särskilt på det viset.

Men, är spontan en god eller dålig egenskap? Jag tänker att det är positivt till rimlighetens gräns som en del säger. Det finns alltså en gräns, inte så att man spontant ska köpa en bil på flera hundra tusen utan att ha tänkt för överhuvudtaget, då lär man vara korkad med brist på impulskontroll. Jag personligen ser möjligheter i allt, jag har väldigt lätt för att ändra tankar och tänka om på nytt men att jag samtidigt tar hänsyn till saker och ting.

| G EN T A |

Likes

Comments

Det är blandad musik så ifall ni lyssnar så förvänta er inte endast lugna deppiga låtar, finns mer än så. Jag orkar inte göra flera spellistor heller med olika kategorier som t.ex. '' deppig musik '', '' fest'' osv. Behöver även tillägga att jag uppdaterar listan väldigt ofta!

- Lämna gärna en kommentar med tips på bra musik!

Likes

Comments

Istället för att spendera pengar på en godispåse på kanske minst 50 kr så köp frukt istället och gör som mig, en fruktsallad ..(för det är alltid så jag gör) ''mm''.

Likes

Comments