​// Linne/topp & kjol från Gina Tricot //

Förr hatade jag verkligen knappar och kjolar men den senaste tiden har jag verkligen börjat digga bootcut byxor, knapp kjolar osv - mode idag. Riktigt snyggt OM man matchar RÄTT! 

Tycker denna outfiten är söt men samtidigt riktigt snygg i och med överdelen har lite snören. 

Ska försöka fota hela outfits tills nästa gång så att man ser det hela, får passa på nu när det är så fint väder hela veckan. Ha det bra än så länge! 

Upd. Augusti. Tog aldrig tag i det, tyvärr. Måste skärpa mig :) Tack ni 10 som läser min blogg dvs. mina egna klickningar. Yey, joke. 

Likes

Comments

Vaknade runt 09 tiden en fredag och sket i att gå till skolan då vi bara hade en lektion som var världens onödigaste då endast två pers från klassen hann göra en muntlig uppgift. Satt istället hemma och pluggade, tog det lugnt tills Lara skrev att dem skulle käka någonstans, tänkte varför inte? Så det var det som hände, vi käkade på Rice & Soup triangeln och tog sedan tåg till Emporia och kollade runt. Fick med mig en topp som jag kommer blogga om senare.

Likes

Comments

​// smet från lektionen och fotade istället, busiga är VI //

Likes

Comments

​SUBWAY & HAMNEN 

Efter matten tog vi en spontanare till Västra Hamnen men innan dess blev det självklart en go macka från Subway. Soligt & fint väder!


Likes

Comments

För mig gäller det plugg, har en del inlämningar som egentligen ska in om några få veckor men jag Genta vill få det klart så fort som möjligt så att jag kan lägga ner lite tid på bloggen helt enkelt!

Övrigt - har bestämt mig för att springa/promenera varje kväll med antingen pappa eller syrran som sällskap till att börja med. Skulle egentligen köpa gymkort men tyvärr så har 24/7 18 årsgräns vilket innebär att jag inte kan träna där och jag vill inte gymma på Studio S för den delen heller. Blir nog friskis & Svettis - men som sagt börjar jag ''sakta'' genom att springa varje kväll och några övningar hemma. Kan hända att jag drar till badhuset och simmar, har det två minuter härifrån (varför inte liksom). I alla fall, hoppas det är lika bra med er så hörs vi! 

Trevligt påsklov allihop!

upd. Augusti: Jag sprang ute kanske 3-4 fyra gånger max, vet inte varför jag slutade med det, Det var riktigt härligt iallafall. Hemma träning (övningar från Youtube videos) 3-4 ggr i veckan höll det 2-3 veckor. Sen blev det resa utomlands och har inte kunnat träna där för jag ville njuta till max och ha kul och skita i det och bestämde mig för att börja vid höst. (lol) '' Be like Genta''

Likes

Comments

ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT LIGHT TO MEDIUM / Åhléns 645kr. 

Likes

Comments