Header

Hej fina ni!

Har faktiskt fått en hel del frågor från vänner och konton på Instagram vilka program/appar jag använder till mina bilder och såna frågor tycker jag personligen är roliga för jag gillar att hjälpa till andra med redigeringar, fixa & trixa lite. Men, jag redigerar inget särskilt, folk lär tro att jag sitter och redigerar minsta lilla detalj, ansiktet osv. Det enda jag faktiskt redigerar är bakgrunden med appen: Facetune 2.

Därav tänkte jag visa före/efter bilder på en typisk ''Genta instagrambild''

Den bilden med min moster är in zoomat och därför är den suddig + det är iphone bild. Bilderna ovanför är tagna med systemkamera och där kan man zooma in hur mycket man vill utan att det blir suddigt, typ.

Man ser en stor skillnad - speciellt när man ska skapa feed på Instagram hur ljust & öppet det kommer bli. Jag har inte börjat med feed än för jag är en jävligt obestämd person som ändrar hela jävla tiden. Flippa, men det är typ sant. Förr använde jag VSCO appen som spreds fort och massor började med att skapa värsta feed på Instagram och jag var en av dem. Jag satt helt ärligt och letade på Dropbox efter gamla semester bilder för att kunna redigera med coola filter så att mitt flöde skulle se ''mörkt, coolt, svart/blått'' ut och jag lyckades. Men efter några veckor tyckte jag att det var fult, tråkigt och bara jobbigt speciellt när man fått till en riktigt fin selfie på sig själv. Då måste man ju nästan redigera den med värsta filtret för att det ska passa in och det förstör ju min selfie och om jag inte redigerar den - blir mitt feed förstörd. Därför slutade jag med VSCO. och dess filter. Nu gäller det bara att ljusa upp bakgrunden.

Tack för att ni bryr er. Fick nästan tårar över denna dramatiska livshistoria. Vidare - > Nästa app som heter UNUM

Där kan ni kära vänner lägga upp bilder som någon slags ''förhandgranskning'' alltså, upplägget ni vill ha på Instagram så att ni slipper lägga upp fort på Instagram för att se hur det blir - sen fort radera den för att den kanske inte passade in och så fortsätter man göra så hundratals gånger och ja - jag har gjort sånt tidigare och det var någon som hann gilla fotot och bara '' Varför lägger du upp sen raderar sen lägger upp hela tiden''. Ugh hållkäften.

Det var det jag hade för idag - ifall ni har några frågor eller bilder ni vill redigera men inte kan ( kan, kan man men ni är fett lata) så skicka bilderna till mig så kan jag fixa. (Man tror jag är något proffs här haha..men det är bara enkla redigeringar jag gillar att hålla på med så skicka gärna)

- Genta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments