Svensk översättning nedanför:
Of course on this day we have rain, all swedes would probably be in chock if it was not raining on Midsummers Eve.😂 But I'm having a lovely day anyway, because my daughter came with her husband and my darling Carl. Right now I'm cudling with Carl in front of some cartoons. Lisa and Paul is trying their fishing luck in the rain.

Självklart regnar det den här dagen, alla svenskar skulle nog bli chockade om det inte regnade på Midsommarafton.😂 Men jag har iallafall en underbar dag, eftersom att min dotter kom med sin man och min älskling Carl. Just nu gosar jag med Carl framför något tecknat. Lisa och Paul är ute och testar fiskelyckan i regnet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tog en kort men intensiv powerwalk innan R vaknat och mina fina anlänt.💞 Märktes att trafiken ökat en aning redan, och att då gå på vägrenen känns inte jättelockande. Blev iallafall en liten runda.
Vi önskar en fin Midsommarafton med inte allt för mycket regn till Er alla.🌞

Gizmo väntar på besök.

Fortfarande lugnt på vattnet.

Likes

Comments

Imorgon är det midsommarafton så Lisa, Paul och Carl kommer hit till båten. 90% regn säger vädrleksrapporten så vi får nog sitta inne i ruffen och mysa.

På den här beachen firade vi Midsommarafton förra året, vi hade definitivt bättre väder.😎

Likes

Comments

Kom precis tillbaka från min pw, idag blev det "bara" 6000 steg, R hade planer så jag fick skynda hem. Fast några foton knäppte jag iallafall.

Likes

Comments

Hämtade Clara och Charlie på fritids och dagis, sen blev det picknick och lek vid sjön och i skogen. Nån affär hann vi med också.

Likes

Comments

En powerwalk på 8500 steg fick jag äntligen ihop idag. Bristen av powerwalks har jag absolut inget att skylla på, förutom min egen lathet. Det har blivit en väldigt lång paus, så nu ska jag sätta mål på att åtminstone gå 3-4 gånger i veckan till att börja med. På så sätt kanske jag kommer upp i mina 6-7 ggr/veckan inom rimlig tid.👣 Självklart passar jag på att fota en del.📷

Likes

Comments

Ingen vanlig dag idag, Carl💙 fyller 6 år och börjar i förskoleklass i augusti. Den lille skrutten har blivit så stor. Älskar dig till månen och tillbaka.😘💞

Likes

Comments

Solen sken och det blåste en del, så segling fick det bli idag. Vi testade visserligen bara förseglet, men vi kom upp i över 7 knop ändå. Nu blir det ryggläge i soffan resten av kvällen för mig, roligt att segla men slitigt för min arma kropp.

Likes

Comments

Är nu på väg igen.... Hem är ju där hjärtat finns. Då har jag många hem...
Det har varit en mysig vecka i Brandstorp, vi har umgåtts en hel del, både kalas och skolavslutning har hunnits med och en del sightseeing. Stort Tack! Ses snart igen.💞

Likes

Comments

Nästa stopp på agendan blev Gränna -Polkagrisstaden. Varmt och gott väder hade vi när vi strosade runt i lilla mysiga Gränna. Självklart köpte vi lite olika polkagrisar.

Likes

Comments