View tracker

Jag är en riktig sucker när det gäller Jul.🌟 Fast jag har verkligen dragit ner på pyntandet. Jag gav bort nästan allt julpynt när vi bestämde oss för att tillbringa vintrarna i Spanien. Men jag tittar på en himla massa julfilmer, så själen får sitt ändå.😇 Brukar alltid passa på att se någon när R är iväg och tränar, julfilmer är inte riktigt hans grej.😂

Fick ett fint kort på Anton💙 mitt yngsta lilla barnbarn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I onsdagskväll började jag frysa så jag hackade tänder. Tjock pyjamas, två täcken plus en filt, inget hjälpte. Låg bara och huttrade. Idag är det iallafall lite bättre, orkade t.o.m. att duscha.🚿 Kan ju faktiskt uppskattas av omgivningen.😉 Efteråt vart jag helt utmattad och fick lägga mig i sängen en stund. Sedan körde R mig till apoteket för lite inköp.💊🔫 Helt slut igen! Så nu blir det soffläge resten av dagen.

Passade också på att pressa apelsinjuice i affären, deras press är ju definitivt smidigare och snabbare att använda än min egen. Och så slipper jag disken.😝

Likes

Comments

View tracker

Onsdagar är det alltid en stor marknad inte långt härifrån. Så jag och R tog en tur dit och kollade läget. Sen åkte vi vidare till Fuengirola för att leta reda på en bilverkstad! Dom ställer nämligen upp och lagrar mat och annat som folk skänker till de Rescue center för djur som blivit översvämmade här i trakterna. Mycket fint initiativ av dem. Jag och Liz var ju och köpte en del katt och hundmat för det här ändamålet.🐱🐶

Annorlunda, men vacker julgran.

Likes

Comments

Solen har varit på sitt bästa humör idag... underbart. Vi passade på att städa lite i trädgården. På eftermiddagen var vi bjudna till en vän på middag, han bjöd på spansk paella. Det var riktigt gott.😋 Vi satt ute i solskenet och åt, det var ett tag sedan det gick.

Likes

Comments

Äntligen börjar molnen packa ihop. Vi har längtat så efter solen.😎 Nu ska det iallafall bli sol i några dagar.👌

Jag och R tog en liten tur för att fylla en av våra gasflaskor och dessutom passa på att boka bord till Julafton för att äta lite gott tillsammans med goda vänner. Kollade in stranden vid restaurangen också.... det ser förfärligt ut efter ovädret som varit.

Stranden är i princip borta för tillfället, kommunerna kommer att ha fullt upp för att återställa allt.😞

Likes

Comments

För tillfället har vi bytt namn på Solkusten, Regnkusten passar så mycket bättre nu.☔ Fast imorgon skall förhoppningsvis solen göra ett besök, vi håller tummarna.

Igår blev vi bjudna på middag hos Annicka och Mats, mums.😋 Dessutom serverades det hembakta bullar.👌 Det är man inte bortskämd med när man bor så här. Stort Tack för en trevlig eftermiddag/kväll.😍

Likes

Comments

Solkusten aka Regnkusten levererar mycket regn för tillfället.💦 Så man får hitta på saker att göra, kan ju inte bara sitta inne och läsa och se på film. Det kan också bli tråkigt i längden.

Så igår åkte vi iväg med Annicka och Mats för att kolla in en hall som eventuellt skulle ha en padelbana inomhus. Tji fick vi, men fyra squashbanor hade dom iallafall. Så nu lurar R och Mats på att testa squash. Det funkar ju inget vidare med att spela padel utomhus direkt. Iallafall inte när solen gått i strejk.⛅

Sen var det meningen att vi skulle fika någonstans, fast planen ändrades under tiden, så vi käkade mat istället.😀 Inne på "Alejandros" inne i La Cala de Mijas landade vi.

Blött ute?? Oh jaa.

Vacker trädekor inne i squashhallen.

Likes

Comments

På eftermiddagen igår blev vi hämtade av Liz svåger, som har ett hus i San Pedro. När vi kom fram så luktade det underbart gott från köket där Liz syster D stod över grytorna. Först gjorde vi husesyn. Sen njöt av av den supergoda middagen. Blev mysigt med många glada skratt innan vi tog bussen hem till Cabopino.

Ett av grannhusen hette så här.😂

Julbelysning i Marbella.

Likes

Comments

Sakta men säkert börjar julkänslan komma. Känns ju nästan som hemma i Sverige med allt regn.☔ Fast jag ska inte klaga, vi slipper iallafall minusgraderna.❄

Idag åkte jag med Annicka och Liz till två! olika köpcenter. Har ju tappat linsskyddet till min kamera, men inte någonstans har dom den storlek jag behöver.😞 Så det blev mest fönstershoppande idag. Men vi åt lite och fikade.😀 Livskvalité.

Likes

Comments

Blåsigt och mulet igår. Jag och R tog motorcykeln till Fuengirola för att hämta upp R's glasögon igår. Vi passade då på att ta lite kort. Både på stranden i Fuengirola och Cabopino.

Mängder med  bl.a. bambu har fått samlats upp utefter stranden i Fuengirola.

Likes

Comments