Header

Hola! Er det en farge jeg virkelig elsker så er det rød. Det er så sexy og "kvinnelig". For 2-3 måneder siden så fant jeg en råkul jakke som bare skrek etter meg. Jeg skulle egentlig bare se på jakken og prøve den, men det endte med impulskjøp. Den var heller ikke så dyr i og med at den kommer fra junioravdelingen. Jakken kostet 300-400kr tror jeg, og det er billig i forhold til hva den kostet hvis jeg hadde kjøpte den på «voksenavdelingen». Jeg fikk hvertfall mye for pengene og det er jeg veldig glad for. Med denne jakka ser jeg mega kul ut. Hehe.

​- Gene

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei! Sitter her i skrivende stund og undrer på hva jeg skal skrive om. Jeg hører regnet falle nedover på vinduene og den følelsen av at sommeren snart er borte, skremmer meg litt. Kveldene blir mørkere. Vinden blir bare kaldere og kaldere. Blomstene begynner å visne og bladene falle. Hvor ble det av sommeren?

Jeg føler at jo eldre man blir, så går tiden mye fortere. Til tross for at jeg bare er 20 år, så har jeg lært å verdsette tiden enda mer og gripe dagen på best mulig måte. Fortiden passerer like fort som fremtiden kommer.

Denne sommeren har vært bra. Jeg har fått opplevd veldig mye natur og stadig nye opplevelser, både mat og tur opplevelser. Fått være med mennesker jeg er glad i og setter pris på. Trent både bra og optimalt i forhold til hvilken form jeg vil være i. Men det har jammen meg gått veldig fort. Alt jeg har opplevd i sommer er nå bare minner. Litt trist egentlig. Nå venter høsten med flere utfordringer og flere nye opplevelser. Studietiden har startet. Fotballsesongen har startet. Jobblivet har startet. Nå er det bare å komme i rutinene og gjøre det beste ut av det. Så til alle som er i samme situasjon, lykke til!

- Gene

Likes

Comments

Jeg gikk gatelangs byen Cortina i Italia. Solen er gjemt bak skyene. To gamle mennesker holder hender. En typisk familie som vandrer gatelangs med babyvogn og hunden ved siden av. Et ungt par sitter på en cafe og nyter hverandres selskap. Og her står jeg og får øye på en veske fra Guess. En veske som jeg aldri hadde trodd jeg skulle bli forelsket i. Ikke fordi den var på salg, men fordi den hadde noe særegent. Vesken var ikke typisk meg. Vesker har jeg aldri brent noe for, men akkurat denne var litt spesiell. Jeg bare elsker deen! Den passer veldig til et antrekk der du har denim on denim.


- Gene

Likes

Comments

Hola! Her er da juli i bilder.


Likes

Comments

Hola! Jeg tenkte å kjøre "ukens", der jeg forteller om høydepunkt, opptur, nedtur, cravings, osv.. Litt copycat må man da være :-) Så kjøøør ukens..

Ukens høydepunkt
Ukens høydepunkt var at jeg tok meg tiden til å rydde rommet mitt. Det så seriøst ikke bra ut, masse klær overalt og alt var bare et stort kaos. Så jeg tok meg selv i nakken og begynte å støvsuge, vaske og brette. Klapp på skulderen!

Ukens opptur
Ukens opptur var at finværet kom på plass igjen og jeg fikk solt meg. Jeg virkelig elsker når det er varmt og at man kan sole seg.

Ukens nedtur
Ukens nedtur var at siden mamma skulle på ferie med kjæresten i en uke, så måtte jeg være litt husmor for brødrene mine. Selvom de er 18 og 15 år. Da har jeg måttet kjøpt inn litt mat, vaske og lage middag hverdag.

Ukens TV- serie
Det må vel være Life Of Kylie. Av en eller annen grunn så elsker jeg serier som omhandler andre mennesker.

Ukens sang
Ukens sang må være "Bængshot" av Linda Vidala feat. KingSkurkOne. Fått helt hekta på den!

Ukens innkjøp
Ukens innkjøp må være strikkene fra Candleart, BB kremen og fuktighetskremen til henda fra The Body Shop.

Ukens cravings
Ukens cravings har vært vann med sitron! Ahh, jeg elsker det. Det gjør huden så mye finere og man føler seg freshere og "sunn". Haha.

Ukens tanke
Uken tanke har vært om jeg skal investere meg i et ordentlig kamera, der jeg både kan ta bilder og videoer med ordentlig kvalitet. Burde jeg?

Akkurat nå
Akkurat nå sitter jeg på sofaen og slapper helt av. Vurderer også om jeg skal lage vann med sitronbåter i.

- Gene

Likes

Comments

Hola! Akkurat nå befinner jeg meg på Geilo. Dette stedet er så vakkert! Naturen og omgivelsene er bare amazing, selvom det ikke skjer så mye her. Det er ikke akkurat Oslo City, med masse folk og støy. Trenger du å finne roen for en helg eller bare lyst til å komme seg unna byen, så er det bare å dra hit! Fred og ro i sjela får du hvertfall. Disse bildene er tatt fra forrige gang jeg var her, på telttur. Da var jeg på et sted kalt Hein. Geilo, du er rett og slett bare fin.

- Gene

Likes

Comments

Hola! For to uker siden så fant jeg en ansiktsmaske på München flyplass. Denne masken prøvde jeg ut i dag, siden jeg virkelig trengte det! Etter å ha vært i sola i mange timer og huden begynner å bli oljete, er det deilig å ta seg en dusj og ta på seg en forfriskende ansiktsmaske. Det er virkelig en lifesaver!

Denne masken er opprinnelig fra merket Origins, men jeg kjøpte den på taxfreen. Den kjennes veldig deilig ut på huden og resultatet ble bra. Huden kjennes super fresh ut etterpå! Selvom man ikke ser så bra ut med den på, så anbefaler jeg den!

- Gene

Likes

Comments

Hola! Jeg vil ta opp et tema som mange kan relatere seg til. Hvorfor trener man? Er det fordi man har lyst til å bli best? Fordi foreldrene tvinger deg? Fordi det er på den måten sosiale medier godtar deg? Eller fordi man har lyst til å se bra ut?

Jeg driver med fotball og har gjort det ganske lenge nå og jeg elsker sporten. Tenk at det å løpe etter en ball er befriende og morsomt! Timer som har jeg lagt ned i fotballen har gjort meg til den personen og idrettsutøveren jeg er. Alle timene på banen der jeg har øvd på vendinger, dribling, pasninger, etc.. gjør MEG til en bedre spiller enn det jeg var i går og kanskje bedre enn noen på laget.

Jeg hører mange si "hvorfor legge så mye tid i det, når du ikke spiller på et høyt nivå". Selvom jeg ikke spiller på et høyere nivå enn 3. div kvinner, så må jeg fortsatt gjøre en jobb for å ikke miste plassen min på banen. Jeg må fortsatt vedlikeholde og forbedre meg, slik at jeg kan bli tatt ut til kamp. Jeg trener fordi jeg vet hvor enkelt det er å bli byttet ut med noen andre. Så ja, jeg trener for å bli best mulig, slik at jeg kan tåle mer og prestere bedre. Men jeg trener ikke for å bli best, altså verdensmester best AKA Ada Hegerberg best. Jeg trener for å bli en bedre spiller og for å få en kropp som er stabil og sunn. 

Skal man bli god i noe uansett om målet er å bli verdensmester eller bedre enn de andre lagene i 3. div, så må man fortsatt trene.

- Gene

Likes

Comments

Hola! Dagen i dag har vært ganske avslappende. Våknet rundt ni, spiste en god frokost og så på Jon Olssons sine vlogs. Gotta love his vlogs! Etter frokosten, tannpuss og litt sminke i ansiktet dro jeg og en venninne til Gulskogen senteret, for å titte litt. Planen var å titte, men endte selvfølgelig opp med noe!

Dagens outfit er fra ​Zara , bortsett fra skoene, de er fra ​Superga .

Dagens innkjøp: strikker fra Candleart. BB cream og håndkrem fra The Body Shop. Gleder meg til å prøve de ut :-)

- Gene

Likes

Comments

Hei og velkommen til min lille blogg!  Jeg heter Julie, 20 år og kommer fra Drammen. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om alt, fra sminke og skjønnhet til trening og kosthold. Håper dere liker den, fordi jeg er hvertfall gira på å komme igang!

- Gene

Likes

Comments