Header

JAKKE – ZARA, SHIRT – COS, TEE – MATINIQUE, BUKSER –VINTAGE, SKO – ASOS
JAKKE – ZARA, TURTLENECK – ZARA, SHIRT – GINA TRICOT,BUKSER – ASOS, SKO – ASOS
JAKKE – ZARA, STRIK – COS, SKJORTE – H&M, JEANS –FENDI, STØVLER – ZARA

JAKKE – ZARA, TURTLENECK – COS, SHIRT – ASOS, BUKSER – ZARA,SKO – ZARA, SOKKER – H&M

JAKKE – ZARA, SHIRT – H&M, TEE – ACNE, BUKSER – ZARA,STØVLER – ZARA

Jeg har endnu gang stylet en varm jakke på 5 forskellige måder - du kan se mit tiderligere indlæg her.

I denne omgang er det en klassisk grå jakke, hvor jeg har tilsat 5 forskellige skjorter til, som enten er stylet som en detalje outfit indenunder en t-shirt/strik eller udover en turtleneck - som man får flere lag på her i kulden, men samtidig kan får brugt nogle af sine yndlings skjorter.

Hvilket look kan I bedst lide ? 😉

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

​Jakke - Vintage Burberrey, Skjorte - Prim I am, Bukser - Zara, Sko - Aldo. 

​Jeg elsker at tage et helt denim outfit på og rocke til alle mulige Britney Spears sange! Jeg føler mig altid lidt Britney 2001 agtigt, når jeg har helt denim på. Er jeg den eneste der har det sådan ? 

Nu vil jeg rocke videre til Slumber Party - min total yndlings sang fra hendes nye album. 🙆🙆

Likes

Comments

Pt 2 af must haves her til the cuddelseason - Det her er en lidt random edition med ting du kan lave, spise og drikke her til det koldere vejr, alle sammen tin jeg personligt elsker at lave. 😚


🍂 En god kop te - Når det er koldt udenfor er det dejligt at drikke noget varmt og her er te klart min yndlings. Min yndlings te er Chai- og grøn te.

🍂 Et godt album - Når man har lavet sin kop te er det hygge tid og god musik skaber hygge. Jeg elsker at høre et helt album igennem og lige nu er Lady Gagas nye album "Joanne"​ på repeat hos mig.

🍂 Magasiner - Jeg elsker at bladre igennem, både nye og gamle magasiner, når det regner udenfor og ens anlæg spiller noget lækkert musik. Mit yndlingsblad er klart Bo Bedre, da finder jeg altid nyt interiør inspiration - også selvom jeg læser en 2 år gammel udgave.

🍂 Popcorn - Vejret bliver koldere og jeg begynder derfor altid at se mange flere film igen - og kan bedst lide min film med popcorn til. 

🍂 Film på netflix -  Det kolde vejr betyder meget mere tid under dynen med gode film - Jeg elsker at se de samme film, som man har set tusind gange før, men som man stadig elsker. Her er min top 5 af de film, jeg altid kan se igen og igen og en gang til.

🎥 Breakfast at Tiffany's (Pigen Holly på dansk).

🎥 Mean Girls. That movie is so fetch 😝

🎥 Clueless.

🎥 Rasing Helen.

🎥 The Proposal.

Likes

Comments

Dagens indlæg skal handle om negative kommentarer man kan møde, når man går mod den traditionelle norm, på et eller andet måde - for mit vedkommende med køn. Men det kan være alt muligt, hvor du måske møder modstand eller negativitet fra andre. Og ja det kan være rigtig rigtig hårdt, når man møder negative kommentar udelukkende fordi ens personlighed er anderledes fra dem eller fordi man udlever sine lyster, som ikke er en del af normen. Det er hårdt at man skal møde modstand fordi man gør ting, der gør en glad.

Når folk kommer med de negative kommentar, om det så er åbent til mit ansigt eller bag min ryg. Husker jeg altid mig selv på det ikke er mig, der er noget galt med, men det er dem der har et problem. Og der hjælper denne sætningen mig på vej til at være ligeglad med disse kommentar. - "Det siger kun noget om hvem de er som personer, ikke de noget om hvem du er" - Hvis folk synes man er for meget, er det kun fordi de er for lidt. Og du skal ikke bruge din energi på at synke ned på deres niveau og svine dem til også, men sig derimod denne sætning til dig selv. Det hjælper i hvertfald mig, og du har stadig din værdighed i behold, fordi du ikke var nede på deres niveau og derved sikker også givet dem den reaktion de ønskede. 

Det er vigtigt at man er styret af positivitet, det er det som skaber glæde. 😌😌 Så jeg sender en masse postive tanker i din retning. 

Likes

Comments

JAKKE - VINTAGER, STRIK - ZARA, TEE - ZARA, BUKSER - ASOS, SKO - ZARA, TASKE - RIVER ISLAND WITH CHANEL SCARF.

Sort, hvid og brun - Det er simpelt, men virker. Da jeg ikke har lavet så meget med farver i dette outfit har jeg blandet matrialer og forskellige forme, så det er simpelt uden at være kedeligt. Jeg er rigtig glad for at tage en mønstret t-shirt indenunder en simpel strik, så der er en lille detalje​, som striberne her. 

Likes

Comments

Her kommer endnu et beauty hack. hvor man igen skal tage et ting fra sit køkken og indblande i sin beauty rutine. Dette trick omhandler nemlig hvad man bruge en appelsin til udover at spise den. 

Du kan bruge en appelsin på dine særligt tørre sted på kroppen - nemlig dine knæ og dine albuer til at blødgøre disse sted. 

Det du skal gøre er at skære din appelsin over over bruge den ene halve - en halv appelsin er nok til alle 4 steder. 

Når du har din afskårne appelsin gnubber og kører du den ved din knæ eller albue. Du skal ikke presse så hårdt at der kommer saft ud, men bare køre den og presse den lidt mod det valgte sted. Efter du har gjort det skal du lige skylle det efterladte appelsin væk med vand og derefter smøre hele din krop ind i en bodyloation. 


Likes

Comments

JAKKE - WEEKDAY, BUKSER - ZARA, SKJORTE - ZARA, SKO - ADIDAS, ARMBÅND - HERMÉS. 

​Simpelt outfit med en fin åben ryg. Denne top er skabt ud af en skjorte med kinakrave, som jeg har taget omvendt på, så knapperne sidder på ryggen og jeg har så valgt kun at knappe den øverste så der er en åben ryg. Jeg er ret vild med resultatet selv  

Hav en god lørdag 😚

Likes

Comments

Jeg skriver altid nye indlægsideer og nogle gange hele indlæg ned i notesbøger, der jeg synes det er meget hyggerlige end at skrive det på computer og dermed bliver jeg også endnu mere inspireret ved at skrive i hånden.

I den forbindelse skulle jeg ud og købe nogle nye notesbøger og ville lave dem lidt mere spændende at se på via. en simpel DIY, som jeg vil dele med jer nu 😌.

DET SKAL DU BRUGE !

- En notesbog (jeg har lavet to)

- Klistermærker med bogstaver på - disse er købt i Tiger til 10 kr.

- Bånd, jeg har valgt et lyserødt bånd fra Søsterne Grene. (Dette skal du kun bruge hvis du har en spiralnotesbog, som den bog med striberne)

- En saks

- En lineal.

SÅDAN GØR DU !

​TIP #1

- For at lave et bogmærke til din notesbog skal du først tage dit bånd. 👆

- Du skal starte med at klippe båndene i den længde du ønsker - Det skal være lidt længere end din notesbog. Mine bånd er klippet 30 cm stykket og min notesbog er en A5 strøelse.

- Så tager du dit bånd og binder en dobbeltknude rundt om den øverste spiral. Knuden skal bindes, så den har en meget kort del og en lang del. Det lille stykke bånd, du bruger til at binde knuden, skal du klippe af - så det knuden er i den ene ende af båndet.


TIP #2

- For at friske din forsider op på dine notesbøger, skal du finde dine bogstavklistermærker frem.

- Du skal vælge et citat eller ord du vil skrive og derefter klister dine klistermærker på - Super simpelt.

- Du kan se henholdvis hvilket citat og ord jeg valgte at bruge på mine notesbøger på billedet nedenfor 👇

Likes

Comments

​JAKKE - WEEKDAY (OLD), STRIK - COS, BLUSE - H&M, BUKSER - ZARA, STØVLER - ALDO. 

​Her kan i se to af mine "cuddleseason-musthave" i aktion, nemlig denne lækre orange strik og min læderbukser. Da både jakken og bukserne er meget rå har jeg tilsat den fine bluse indenunder strikken - som en et fint, feminin detalje til de rå items. 

Likes

Comments

Instagram@bysimonfischer