Header

Jeg stopper med at blogge her på genderfluidchild og vil fremover være til at finde ovre på http://bysimonfischer.com. Jeg har valgt at blogge på en helt andet måde, hvor der ikke kommer noget tekst, men kun kommer til at udtrykke mig igennem billeder - I håb om at skabe et mere kreativt univers og et univers, der er mere mig. Jeg håber I vil tjekke min nye blog ud.

Tusind tak fordi I har fulgt med her

😚😚

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Er I ved at være klar til Nytårsaften ? - Jeg har fuld gang med mine forberedelser og jeg ville i den forbindelse dele nogle af mine yndlingsdrinks at drikke inden man tager i byen. De alle sammen super nemme og tager ingen tid at lave og så smager de alle sammen virkelig godt! Jeg håber på at kunne inspirere jer til hvad I kan servere for jeres gæster nytårsaften. 😝

🍸 1 - Vodka m. Tranebær Juice

🍸2 - Vodka m. grabesodavand, limesaft og en kvist rosamarin.

🍸 3 - Rom m. Ginger Ale Sodavand.

🍸4 - Gin med Lemon Sodavand.

🍸5 - Vodka m. Passionsfugtsjuice


Likes

Comments

Tjek mit interview ud jeg lavede med Nouw DK her . Der kan i høre om mine planer for det nye år og grunden til at jeg ikke har opdateret denne blog i sidste uge.

Det er en rigtig dejlig måde at afslutte år 2016, mit første år som blogger, med at blive valgt til ugens blog - Jeg ønsker jer alle sammen en dejlig uge og kommer rigtig god ind i det nye år lørdag aften/nat 😌😌

Likes

Comments

JAKKE - ZARA, TRØJE - ZARA, BUKSER - H&M, HAT - H&M, SKO - BIANCO.

Hatten er altid det bedste svar på en dårlig hårdag! 🎩 Mit hår trænger virkelig til en kærlig hånd - dagen i dag skal derfor blandt andet bruges hos frisøren. I må have en rigtig god fredag og forsat god weekend.

Likes

Comments

Jakke/Skjorte - Zara, Bukser - Asos, Turtleneck - Primark, Sko - Adidas.

Er det ikke altid en mandag man lyver for sig selv om at man vil blive mere sporty eller sundere fra nu af ? - I hvertfald har jeg i dag iført mig et mere sporty outfit, så må vi se om jeg også blev lidt sundere af det 😜 (tvilver dog)

I må have en rigtig dejlig uge 😚

Likes

Comments

Kokosolie - kan købes i de fleste supermarkeder

Jeg er begyndt at bruge kokosoile på min tænder, da jeg havde hørt det skulle være med til at blege tænderne på en mere naturlig måde end alle de blegningsprodukter, der er ude på marked. Og jeg kan faktisk se en lille forskel allerede efter de 2 uger jeg nu har gjort det. Jeg smører det på mine tænder efter jeg har børstet mine tænder om morgen (det er mega ulækker at have i munden 😝) og kører det lidt rundt i munden i et par minutter og derefter spytter jeg derud igen.

Likes

Comments

JAKKE - RIVER ISLAND, BUKSER - ZARA, TEE - ACNE, SKJORTE - H&M, STØVLER - PRIMARK.

Læderbukser er altid min go to item, hvis jeg har en tøjkrise om vinteren - de varmer og sidder godt og er behagelige. Her har jeg sat den sammen med en klassisk sort uldjakke og en stribet skjorte som en lille dejtajle til en sort og basic outfit.

Likes

Comments

2⃣0⃣1⃣6⃣ ➡ 2⃣0⃣1⃣7⃣

Der er nu 24 dage tilbage af 2016 og jeg er i fuld gang med at planlægge min nytårsaften - både selve aften og outfittet. Så nu vil jeg dele lidt inspirationsbilleder til jer, som ligesom allerede er igang med planlægningen af årets sidste aften.

Og det vil komme mange flere nytårsrelateret indlæg, når vi kommer tættere på 😏

Likes

Comments

BILLEDE FRA MIN TUMBLR

Her får I min guide til at få shoppet de bedste gaver til jeres kære.

🎁 Spørg om en ønskeseddel: Du behøver nødvendigvis ikke købe noget fra listen, men ønskelister kan inspirere dig til at finde den perfekte gave.

🎁 Har ideer til gaverne skrevet ned på din mobil: Når du er ude for at købe dine gaver er det rart at have noget at støtte dig til - Et lille tip mere er at have 2-3 ideer til hver person, hvis du nu ikke kan finde det ene har du en plan B.

🎁 Følg din mavefornemmelse: Hvis du ser noget du tænker det er lige den person, så køb det! Også selvom du måske er i tvilv, fordi det er noget der ikke står på deres ønskeseddel. Du kan overraske personen med en mega fed gave de ikke regnede med at få og ellers kan de altid bytte den, hvis det ikke er noget for dem.

Likes

Comments