Header

2⃣0⃣1⃣6⃣ ➡ 2⃣0⃣1⃣7⃣

Der er nu 24 dage tilbage af 2016 og jeg er i fuld gang med at planlægge min nytårsaften - både selve aften og outfittet. Så nu vil jeg dele lidt inspirationsbilleder til jer, som ligesom allerede er igang med planlægningen af årets sidste aften.

Og det vil komme mange flere nytårsrelateret indlæg, når vi kommer tættere på 😏

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

BILLEDE FRA MIN TUMBLR

Her får I min guide til at få shoppet de bedste gaver til jeres kære.

🎁 Spørg om en ønskeseddel: Du behøver nødvendigvis ikke købe noget fra listen, men ønskelister kan inspirere dig til at finde den perfekte gave.

🎁 Har ideer til gaverne skrevet ned på din mobil: Når du er ude for at købe dine gaver er det rart at have noget at støtte dig til - Et lille tip mere er at have 2-3 ideer til hver person, hvis du nu ikke kan finde det ene har du en plan B.

🎁 Følg din mavefornemmelse: Hvis du ser noget du tænker det er lige den person, så køb det! Også selvom du måske er i tvilv, fordi det er noget der ikke står på deres ønskeseddel. Du kan overraske personen med en mega fed gave de ikke regnede med at få og ellers kan de altid bytte den, hvis det ikke er noget for dem.

Likes

Comments

Nu når kalenderen har ramt december måned betyder det jo sæson for jul og alle julens mange festligheder. Her er der inspiration til hvad man kan iføre sig til enten juleaften eller en anden af de mange julefester du måske skal til. Jeg har blandet stilarterne, så der både er til de mere formelle og til de afslappende fester. Jeg kunne godt selv finde på at iføre mig et af disse look til juleaften.

🎉 LOOK 1: BLAZER: VINTAGE, BUKSER - H&M, POLO - DAISY STREET , SKO - MANGO.

🎉 LOOK 2: JEANS - ZARA, BLOMSTERSKJOTER - H&M, HVID SKJOTE - ASOS, SKO - ASOS. RING - MARIA BLACK

🎉 LOOK 3: BLUSE - H&M, BUKSER - ASOS, SKO - ZARA, CLUTCH - BY MALENE BIRGER, RINGE - MARIA BLACK

🎉LOOK 4: SKJORTE - ASOS, BLAZER - ZARA, BUKSER - ENVII, SKO - ALDO, CLUTCH - HOPE, ARMBÅND - HERMES, RINGE: MARIA BLACK & CARRE.

Hvilken look er så jeres favorit ? 😌

Likes

Comments

Glædelig 1. december og hav en rigtig dejlig julemåned 🎄🎅

- Dette er både en "hvordan jeg har pyntet op til jul" og en opdateret room tour af mit soveværelse - Jeg er ikke til det traditionelle julepynt med røde nisser, jeg er mere til det enkle, med et twist af naturen. Jeg synes det giver den julestemning af hygge på en mere afdæmpet måde end kravlenisser overalt.

Jeg vil nemlig gerne have mit værelse er meget minimalistisk, men samtidig at de oser af hygge 😚😄

Likes

Comments

En lille kollektion af detalje billeder fra min tiderligere outfitspost - En lækker detalje kan gøre meget for ens overordnet outfit. 😍

Likes

Comments

1. W7 BANANA DREAMS LOOSE POWDER. 2. SUNKISSED HIGHLITGHER OG BRONZER. 3. MAYBELINE COLURSHOW NEGLELAK (HER I FARVEN "MAUVE KISS")

I dag skal det handler om butikken normal og mine 3 bedste og mest overraskende køb - disse tre er nogle af mine absolut yndlings i min makeupsamling og de er alle sammen købt meget billigt i Normal.

1. Det løse pudder er både god til at "bake" og til at sætte dit ansigt. - Den gule farve er rigtig god til at friske op på en naturlig måde under øjnene.

2. Highlighter og Bronzer - det er nok mest highlighteren jeg er glad for og bruger enormt meget - den er nem og arbejde med. Man kan selv bygge den op,.så du kan både få en diskret og naturlig highlighter og du kan bygge den op til at blinde folk, hvor den stadig lægger godt.

3. Maybeline neglelakerne lægger sig godt på din negl og de er virkelig nemme og arbejde - de har rigtig mange flotte farver og jeg er kæmpe fan.

Likes

Comments

STRIK - HER , BUKSER - HER , TASKE - HER , SKO - HER.

Jeg ville elske at være i ført dette outfit i dag ! 😍😍😍 Især tasken og bukserne måtte gerne blive en del af min gadarobe snarest.

Likes

Comments

🎄 PARFUMER - Min yndlingsparfumer er klar disse to (her & her) fra Valentino.

🎄 LÆBESTIFTER - Jeg elsker læbestifer og dette gavesæt fra Kat von D står på min ønskeseddel.

🎄 GLAS - Lidt dyrere og finere glas til når du har gæster og skal servere cocktails. Jeg er vild med disse fra Holmegard.

🎄VELOUR - Jeg overvejer at sætte denne blazer på min ønskeliste og om den muligvis skal være en del af mit nytårsoutfit.

🎄 SENGETØJ - Det gør meget for ens seng, hvis man har lækkert sengetøj - Jeg er ret vild med det lyseblå og ternede (her & her)

👈 SEND THIS TO SANTA

🎅 📮 - 🎁

I

HOPE

I

HAVE 👼

👼 BEEN

GOOD

THIS YEAR

Likes

Comments

BLAZER - VINTAGE, T-SHIRT - ASOS, JEANS - H&M, STØVLER - ZARA, BAG - ZADIG ET VOILTARE.

Klassike item blandet sammen til en outfit - en blazer, hvid tee og et par ribbed jeans.

Og da det jo er koldt har jeg valgt en uldblazer jeg har fundet i min lokale genbrug her i sidste uge. I kan læse min tips til genbrugsshopping i dette indlæg. 😌

Likes

Comments

  1. Den personlige udvikling du går igennem i løbet af din gymnasietid er større end din faglige udvikling.
  2. Det er helt okay at spørge om hjælp - både til faglige eller personlige udfordringer.
  3. Du er langt fra den eneste med problemer - alle har deres udfrodringer at arbejde med.
  4. Man bliver meget glad for sin snooze-knap. 😉
  5. Karakterer er kun et tal.
  6. Hvis du deler dine drømme med andre, kan de hjælpe dig med at gøre dem til realitet.
  7. Man kan blive positivt overrasket over noget man på forhånd troede var kedeligt.
  8. Man kan får meget ud af en samtale med en person, der kun lytter.
  9. Jeg har det personligt bedst i et miljø med masser af forskellighed.
  10. Man bliver hurtigt træt af kantine mad.😉

Likes

Comments

Instagram@bysimonfischer