Header

Bästa stunden på dagen är när jag kommer hem från jobbet eller träning och tar en kopp kaffe ute på altanen.

Gärna med en gullig katt mellan benen också :)

I helgen köpte vi klätterväxter till vår pergola. En honungsros och en klätterhortensia, hoppas att de växer sig stora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi spenderade sista semesterveckan med att bygga en pergola på vårt soldäck. Det blev jättebra! Igår på väg hem från göteborg köpte vi några klätterväxter som vi planterade. En honungsros och en klätterhortensia.

Likes

Comments

Idag har vi varit på tjörn hela dagen. Vi började morgonen med att äta frukost på Lottas bageri som ligger i bleket. Det var gott bröd och annat trevligt tillbehör.

Sen strosade vi runt på klädesholmen, åt glass och njöt av solen.

Likes

Comments

Mat

Vi har massvis med grönkål ute i landet nu. Dette så lyxigt att gå ut och plocka med sig in. Häromdagen blev det en laxsallad av resterna från tacosen blandat med grönkål och melon.

Likes

Comments

Igår var jag med på LRFs årliga metar tävling. Det var kul men tyvärr nappade det dåligt, vi fick inte en enda fisk :( Av alla som var med var det bara tre som fick fisk.

Likes

Comments

Mat

Igår lagade jag laxtacos, var så sugen på fräsch tacos. Jag började med att dela laxen, hälla över lime, kryddor och sen in i ugnen

Grönsakerna jag hade till var vitkål, tomat, avokado, mango och lök. Ett hett tips är verkligen att ha vitkål till det blir så krispigt och gott.

Jag gjorde en egen sås med chipotle paste, hellmans majonnäs och créme fraiche. Chipotlen har en rökig god smak vilket jag har blivit besatt av!

En annan sak som blir väldigt gott är att steka bröden i en torr het panna innan servering, det ger bröden en god yta. Smaklig måltid!

Likes

Comments

När vi kom hem från USA upptäckte vi att det hade flyttat in ohyra i hönshuset. Det var hönskvalster överallt och så fort jag hade varit där inne och hämtat ägg hade jag flera krypandes på mig, det var så äckligt. Trodde först att jag hade fått löss innan vi upptäckte var det var.

Isak plockade ut allt ur huset och sprayade med radar och målade väggar, tak, lister och golv med 20kg kalk. Det dödade alla miljontals kvalster.

Idag flyttade vi in allt igen och gjorde det mysigt åt hönsen

Hämtade nytt och fräscht hö till alla reden

Isak fixar med nåt

Finaste ovh ståtligaste tuppesnuppe ♡

Likes

Comments

Stickad tröja - Stradivarius, Kjol - H&M, Skor- gamla från tiamo, Glasögon - Rayban

Likes

Comments

Idag åt jag och Isak en brunch med nybakade bisquits och hemlagad rabarbermarmelad, som jag kokade häromdagen. Lyxigt och gott!

Likes

Comments

Nu när vi kommit hem har jag äntligen börjat på med min riktiga träning igen. Har verkligen saknat att åka rullskidor ♡

Likes

Comments