Fick till ett löppass i solen idag. Jag gillar hösten med den höga friska luften men får ändå erkänna att det känns skönt att få insupa så mycket sol och dagsljus jag kan innan allt för mycket höst och vinter infinner sig. Just nu fokuserar jag på att få till så mycket träning jag kan. Efter en ordentlig förkylning (skräll) förra veckan och besök i Göteborg hos en kompis i helgen så kändes benen ändå fräscha och pigga på en runda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om mindre än tre veckor drar mitt träningsschema inför IronMan Kalmar 2018 igång. Just nu hu håller jag på att starta igång kroppen och lägger en hel del tid i gymmet samt i bassängen och löpspåret. Löpningen är ju solklart min svagaste sida så kommer jobba riktigt hårt med det. Jag siktar på att bygga en vardag där jag kan träna bra och minimera sjukdoms- och skaderisken. Så småningom lär mängdträningen komma men än så länge ligger jag inte på alltför hårt i löpspåret. Hösten börjar komma smygandes och jag njuter lite extra av att kunna löpa ute innan det blir allt för kallt. Jag tycker ju att det är ganska mysigt att springa i regn :-)

..och jag kommer att använda detta lite som en dagbok och dela med mig av känslor och tankar kring allt vad denna satsningen innebär! Lite för att kunna kolla tillbaka på utvecklingen och se vad som hänt. Kom gärna med hejarop och peppning längs vägen!

Likes

Comments