Tjenare!

Jag har sommarlov, vilket är så behövligt, min häst är bra nu och jag rider varje dag, vi tränar ikapp alla träningar vi missat, bygger muskler och har varit på stranden.
Ska ta fina bilder i stranden när det inte blåser och håller på :d

Som sagt så är min häst bra i en månad nu han håller i sig, och njuter av att vara här på landet med mig. Jag är ensam i ett stort hus, lite läskigt iblan men jag har ju katterna också och det går så bra så.

Blev ledssen igår, tänkte tillbaks på alla fina stunder jag hade med en person jag älskar så mycket, men att det nu är slut. Jag vill ha tillbaka honom men samtidigt är jag glad att jag inte behöver tänka på någon annan än bara mig själv och min häst.

Jag åker till Estland på söndag och träffar min pappa, får se nu om det blir 1 eller 2 veckor där inte 1++% spikat detta ännu, men men.

Ni får ha det super, så ska det börja komma nya inlägg oftare jag lovar, håll kåll här om ni vill följa med på min resa <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt det var ett tag sen...

Jag fyllde 17 igår, vilken dag, kommer sent till skolan o knallar in i klassrummet, o alla har ett leende på läpparna o ropar GRATTIS GEILY, men gud, läraren som inte satte frånvaro. RIngde mamma sen o hennes jobb kamrater sjöng Happy Birfday, o man ba men gud jag börja gråta, Alldrig varit så speciellt, fast att fylla 17 är som att fylla 15,16 men kul endå. Jag ska till Gothenburg Horse Show o stå på mässan, Idag Fredag och Söndag, representerar min skola SRG Kungsbacka, Ska bli skit kul!

Men om vi backar bandet o låt mig berätta om min fina häst, Han var redan skadad som sakt ett halvår utan resultat, Vi har sprutat leder o gett Metacam, den 23 Mars gick jag ner till Kungsbacka Kliniken för att göra en besiktning på min häst, kom tillbaka med massa papper o en häst som inte gick igenom besiktningen, Sur var jag besviken på mig själv, tittade tillbaks på fina bilder från när han var i Estland, så fint musklad och inga pråblem i världen hade vi, bara hoppa o köra. Kommer hit till ett nytt land och ska börja om allt från ett vitt papper, men på den vita blanka pappret får man börja skriva veterinärbesöker efter veterinärbesöker det tar alldrig slut känns det so,, pengarna bara flyger iväg och inget hjälper, dock så reagera han på bara böjprov och inte när vi longera på mjukt och hort underlag, bara när veterinären böjde legnst ner vid leden.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, dock så löste vi ett problem att hans bruna sadel inte passade honom tryckte på bogen, vi bytte sadel så nu har jag en lånesadel vilket jag funderar på om jag kan köpa ut, eftersom att vi får göra flera veterinärbesök nu och det tar massvis med pengar, vi har säkert lagt ner 20 000kr om inte mer på ett halvår eller ja ett år nu snart, VI har liksom inte råd att köpa en annan sadel, jag bara måste ta modet till mig o fråga om jag kan köpa den så har vi mer tid på oss att skaffa en annan sadel..


Ialafall så får Generalen Metacam igen o så får vi hoppas att han blir bra på det. Det måste bli bra nu, jag ska ta han till våran sommarstuga uppe i värmland i sommar på lösdrift så får han mycket vila och roliga träningspass på ängar och bada o massa kul, det behöver han nu när han varit såpas skadad hela tiden..


Älskling bli bra nu, Ma armastan sing Baff <3 <3

Likes

Comments

HEjasn.

Hur mår ni mina sötnosar, det är bara bra med mig, lite depression och ongest, men men.

Hittade felet nu på min häst, behöver en ny sadel för det var det nu som var fel med honom, sadeln tryckte nämligen på bogen vilket giorde honom då halt, och han fick ont.

Ny sadel har jag nu som jag får låna tills jag har hittat en egen. Träningarna går framåt nu, jag har haft sportlov nu i en vecka, ovh blivit erbjuden att rida en skolhäst, vilket jag tackade ja till, för det är baraa kul och man utvecklas mer ju mer man rider och på olika hästar.

Likes

Comments

Önskar er alla gott nytt galet bra år!!!

Jag började året med att vara nedstämd, ledsen, grät fick tröst av min storebror som förstår mig, men men allt blev göra bra igen dagarna efter o snön landade här i kalla Estland, o allt är grymt.. Gött att komma bort lite från Sverige, skolan, hästen, kompisar massa problem osv, lite lite semester från allt måste..

Men igår blev jag rejält besviken, hade nog hoppats lite för mycket, tanken var att min häst skulle vara riden dom här 3 veckorna men nä, så blev det minsann inte, han har bara promenerats för hand varje dag typ... Fatta vilken ilska o gråten i halsen går jag o lägger mig, hoppas på bättre dagar.. :/

Läste Samirs inlägg, han skrev en bra mening. "Vad är meningen med att vänta, Vad blir bättre imorgon?" så tänker jag leva detta året, efter denna mening.. Jag vände det lite negativt igår kväll typ kl 3på natten o tänkte att skit it, jag släpper taget o så får hästen vilan fullt ut tills Fredag, o så rider jag rejält fredag,lördag o söndag med bommar o Sockerbitar, så att jag kan hoppa bommar på marken med han på Tisdag, eftersom han egentligen inte fick hoppa på 3 veckor så är det lugnt men att få igång honom är lite mer jobbigt men det ska o kommer att gå...

Jag tänkte lite nyårslöften också å det är att komma igång med Baffen ordentligt o jobba hårt i skolan med skolarbeten o komma någon vart med hoppning, vara positiv o framåt, hjälpa o vara snäll mot andra o allmänt glad, inga tårar ska rinna ner på mina kinder o droppa på kudden, det ska vara glada dagar o mycket att göra, träna lite få magmuskler o smalare lår o bli allmänt starkare i kroppen, äta bra o god mat o vara med lillebror inte bli deprimerad, skaffa en bra relation (helst en hästkille)

Puss o kram mina kokos bitar

Följ mig på insta geilypreili, eller snap geilyt 

Likes

Comments

Hejsan mina kokkos..

Nu är jag och min älskade General Baff på banan igen, han har varit dålig sen nu ett halvår tillbaka, men är nu på banan igen, med ett träningsupplägg som är passande till honom. Jag galoperade igår med honom och hur fin är inte den lilla grisen, lyssnade gör bra och var framåt hela tiden, glädjen i hans ögon att äntligen få galopera och inte bara trava runt i 30min...

Eftersom han då kändes super fin och var fin också, gick på tygeln med böjd hals och lyssnade på vad jag som satt på ryggen hadde att säga, jag tog då beslutet att ta några galoppfattningar, och han var hur lugn som helst, trodde att han skulle rusa iväg och vara okontrolerbar, men nejdå den hästen kan förvåna mig ibland alltså... Med tanke på att han nu då varit borta ett halvår och gå så fint med mig som han har giort nu dom senaste dagarna ch klara av ett 50min pass, med svårigheter och lydnad med övergångar var gör bra. Han var trött efteråt men det är inte konstigt för han har haft vila och 10-30 minuters pass (ej regelbundet) och nu ha mig på ryggen och gå ett 50min pass var grymmt..

Tanken är nu att ta det så lugnt med honom och att han ska hålla nu, o att han blir riden varje dag. Pratade lite om mina mål igår med en familjekpompis som har varit med mig o stöttat mig dom här 2 dagarna, o tanken är ju att börja tävla han här i Sverige och komma någonstans, att ta ut en travare på hoppbanan är inte så känt här i Sverige tror jag, villket blir kul, Jag vill att folk ska kännaigen honom när dom går förbi hagen eller hör hans namn i högtalarna.. Drömmar :)

https://www.youtube.com/watch?v=un-gG-sx1_ENöjd ryttare.

Likes

Comments

​Tjenare!


Börjar dagen med tanken att det snart är jullov, 18.11 slutat jag och har jullov. Hur glad som helst, ska få dom grymma presenterna jag önskat mig, och det ska bli så skönt.. Jag åker även till Estland den 25 och kommer tillbaka nästa år, 6-7 eller så.  

Jag mår bra, och är sprallig utav mig, så skönt med Fredag, inte så mycket plugg och så skön stämmning i klassen och hos hästarna, blåser som fan idag, lät min kompis rida Baffisen för jag kände att jag kommer blåsa iväg, det var mitt på dan ocg hon rider på kvällen, lite lugnare då. 

Generalen mår prima, han är så superfin, var med på en dressyrlektion med honom, och tränaren sa att han inte är ren riktigt men fin, och det är han inte heller, pga han är dåligt musklad höger bak, vilket då behöver stärkas upp och han är fortvarande lite stel, men tror det kommer lösas upp när han får börja springa på söndag. Ska se om jag är med honom på måndags dressyr pass, kanske det..

Jag körde traktor för första gången i mott liv, vilket gick hur bra som helst, så nöjd!!


God jul på er alla, hoppas snön hittar hit till Göteborg och Kungsbacka så blir det ännu bättre jul.

Likes

Comments

Fuck asså. Jag har en del misslyckade förhållanden i bagaget. Har vart så kär så jag svävade i det blå, vissa stunder kvävt mig med kontrollbehov och andra strypt mig med att bli kontrollerad. Det är galet underbart att vara kär – tills det tar slut. Det är då den riktiga personen du vart ihop med träder fram. Det är då du får lära känna personen på riktigt . Alla fina minnen tas bort och nya personer träder fram. Det skrämmer mig. Mer än egentligen nåt annat. Tänk hur personer kan ändras från att vara två älskande par till att vara dödsovänner & såra varandra för öppen ridå. Det gör ont i mig att se hur ett hus raseras som var byggt av kärlek (Av: Nellie Berntsson) 

En människa som sviken en annan vet egentligen innerst inne att man har gjort fel. Man vet när gränsen för att göra fel är nådd, man vet när den man dejtar gråter…då vet man att man gått för långt.

Jag är inte felfri. Så Långt ifrån. Men jag kan lova att nästa gång jag ger mig in i ett förhållande ska det skyddas. Det ska avslutas med samma respekt vi började en gång dejta. Man vet bättre & har varit kär i så så  fel killar innan. Jag har blivit en fel person. En Geily jag egentligen inte känner. En person jag inte vill vara.

Så oseriös man känner sig efteråt man giort slut, och som texten innan talar, så har Nellie en helt grymm uppfattning och så tacksam att hon tog tiden att skriva innlägget, Jag kände igen mig så sjukt mycket i hennes tex, ocg vill inte alls vara den här FEL personen som jag inte känner.. Så långt man har kommit, Hand i hand, och en dag gå där ensam, i regnet med ett paraply, telefonen med den sista fina medelandet, gråtit floder när man sett personen knalla iväg, lovat varandra att ta hand om sig, och slå en signal om man behöver prata. Som inte finns längre, har man sakt adjö så har man... 

Jag har erfarenhet av killar innan, och jag är ingen ekspert på Kärlek, men att vara tillsammans med en ice svensk, var förjävligt, Jag ska inte hänga ut någon här och nu, men den personen jag trodde var min älskade kille, jag kunde krama i evigheter, pussa hans läppar och alltid vara älskad, var långt ifrån den han egentligen var.. Att håra varje stund man spenderade med personen att man inte riktigt såg bra ut, kläderna var fel, jag vill slå dig, du ska vara som alla andra tjejer med mera.. Ska ingen behöva höra, alla tjejer är Prinsessor på sitt eget sätt, alla är fina och alla ska känna rätt kärlek.

Jag är glad här och nu att jag såg detta så tidigt att jag sa Adjö. Grät i floder men ingen ska behöva känna sig ice älskad, eller bara en tjej som blir utnytjad. Ångesten som kröp i mig i månader, deprimerad och arg på mig själv, tills jag började stänga ut min familj.. Jag har alltid lidit av panikångest, samt ångest över att träffa vänner efter min skada. Jag fick tillbaka min ångest efter jag blev tillsammans med den killen och kände paniken ta över mig när jag fick ett medelande. För honom var det bara, kom nu ut vi ska träffas NU.. För mig när jag sa kom ut, så kom vännerna först sen jag.. 


Ingen arning hur jag tänkte med detta inlägg, kände bara tankarna krypa när jag läste Nellies inlägg, Kika järna in på hennes blogg om ni inte redan gör det, en grym tjej, med kolka inlägg och fina hästar!


Kom ihåg kärlek ska vara ärlig och man ska känna sig älskad!


´´Because every real princess deserves a crown.´´

Likes

Comments

Veterinären kom, och felet satt inte i bogen utan höger bak i rumpan, han får medicin och fick massa sprutor och så ska han gå i sjukhage 3 veckor och jag ska skritta han för hand, sedan sitta på honom och skritta en vecka sedan öka till trav och så..

Jag hoppas vi bygger upp musklerna i rumpan och att han får rätt på sin fot och att han går bra, hoppas att efter jullovet få ha han på ridlektionerna på SRG.. Tummar och tår...❤

Annars mår han finfint är nog lite glad över vila och massa äpplen han får och kärlek, han fick sin nya täcke också, passar han så fint, ska klippa han endag❤

Jag var på Ullared och köpte StarRider ridbyxor, hur snygga och sköna som helst, sen en gose tröja, så glad...


Likes

Comments

Hej..

Jag vaknade upp kl 07:30 för att åka tåg till Kungsbacka 08:53, lämna min bror på dagis 08:40 o då insåg jag hur fel jag såg på tiden och missade hela skiten... Nackdelen med att gå i skolan mitt ute i ingenstans i Kungsbacka, kollade panikt efter nästa tåg och den gick inte förän kl 11 och då skulle jag redan va i skolan... Ringde o sjukanmälde mig då, och när jag kom hem insåg jag att jag kunde ta tåget till Anneberg och cyklat upp, men nä.. Skit förbannad var jag, det kunde inte bli värre, och då svämma jag över grät säkert i 15 min totalt år va arg jag var på mig själv...

Det har vart lite saker uppe i luften sen innan, tankar om att jag inte hinner med mitt förhållande och skolarbeten o så, eftersom jag slutar så jävla sent, och inte orkar gå ut med killen kl 10 på kvällen osv.. Jag vill göra slut men på ett snällt och vill att han ska ha förståelse för mig, vilket jag tror han inte kommer ha.. Så barnslig som han är, 😒

Seriöst trött på killar som är så barnsliga och tar åt sig så in i helvete när man säger något ärligt.. Jag orkar inte just och ibland blir jag snart att jag säger rakt ut, och är ärlig mot han och mig själv, vilket leder tillsatt han blir barnsligare än någonsin... Åh så trött och vet inte hur jag ska göra slut på det här på ett snällt sätt.... Hjälp någon?

Min häst fick nya skor men fick ringa veterinär igen, han kommer imorgon fm o ser till han, han fick inre med vänster bog riktigt ä, fram bogen. A vet inte Fan vad det är, hoppas att det är bra, han har vilar nu och ja... Håller tummar och tår ❤

Likes

Comments

Som rubriken skriker så känner jag mig deppig, undrar vf, för jag vet inte.. Jag känner mig lite lite deprimerad nivå..

Inget fel med skola,famely eller kompisar.. Jag känner mig bara deprimerad och vill ha associeras av kramar och gosa med min hästis, är nog lite nere för att inte kunna rida han, måste få tag på hovslagare.

Hoppas han jag kontaktat kan.

Iallafall va morgonen super mysig, ja lite trött och sådär lagom stel o frusen i knän samt tår fingrar o rygg. Effektiv stalltjänst har satt sina spår på min lagom friska kropp. Blev samt så sur och irriterad på att folk inte kan koma till en själv och säga saken utan måste låta någon annan säga. Vuxna väx upp! Känner jag!

Men aja hursomhelst så år min häst bra, börjar med täcken nu både inne o ute, för att han inte ska få så lura päls, har inte klippmaskin så jah..

Tog av fliset i några timmar, måste sy fast lite lurv vid manken och runt halsen för annars börjar det skava och då blir det ingen päls kvar.. Vet ej vf storlek 135cm gör så på han. Har börjat med storlekar större vilket har get glädjande resultat ✌😄

Hursomhelst får ni ha det så gött!!

Likes

Comments