Goddag och Godmorgon!

Idag bestämde jag mig för att ta en liten tur på stan i Vällingby, vilket båda alltid konsumerar min tid och framför allt mina pengar. Det var supermysigt att bara gå runt där och chilla lite samt köpa lite nya småsaker som man egentligen inte har användning för, hehe.

Men det finns två saker jag hatar med att gå på stan och shoppa.

1. jag HATAR att prova plaggen, okej kanske inte, men just att ta av sig sina kläder, ta på sig andra kläder för att tänka "oj fel storlek.. jahapp" och sedan ta av dem kläderna och ta på sig sina vanliga kläder igen, ugh. Processen att prova är inte så härlig.

2. Fåglarna, THESE GODDAMN BIRDS!! Såklart är vissa av dem väldigt söta, men dem är så tama i Stockholm så att det nästan blir läskigt.


Efter min lilla rundtur på stan så blev resten av dagen lite komisk.

Jag fick för mig att " jag vill träna" så jag gick in på ett gym, vilket kanske inte låter så konstigt, men när jag väl kom in, som tur är hade jag med träningskläder som jag hade glömt packa ur från i förrgår, jag betalade sedan med kontant för en enång, och började gå runt och använda maskinerna.

Men något jag faktiskt hade glömt.... var handduk, så hur kul var det att stå och lufttorka, naken i omklädningsrummet? Superkul 10/10.

Likes

Comments

Goddag och Godmorgon till er alla!

Jag tror att ni redan vet lite om mig från min väldigt kreativa presentation, men det skadar aldrig att vara lite extra självupptagen i första inlägget, haha! :-) (jag hatar egentligen den emojin men den passade in)

Som sagt kallas jag Geeki, men det funkar finfint att kalla mig My också! :D Jag är 15 och fyller 16 i år!

Om vi nu går till bloggen så kommer den vara lika blandad som min hund, mina planer just nu är att kunna publicera lite komiska inlägg, kanske någon pågående berättelse jag skriver, mitt vardagliga "chilla i soffan"- typiska Svensson liv, lite om spel (GEEK ALERT!!), tips som jag har lärt mig från mina snart 16 år bland annat hur du får någon intresserad av dig eller kanske hur du blir intressant, men framför allt, så vill jag hjälpa er med era probelm, det är något som jag tycker är väldigt viktigt, och framför allt tycker jag att det är riktigt roligt att hjälpa andra!

Detta var min lite längre presentation! Hoppas att ni coola kidz fortsätter att läsa och att ni mår bra resten av dagen! :D

Likes

Comments