Hej allihopa. Jag lever. Men inte livet. Ligger på min terass dränkt i olivolja. Förhoppningsvis får jag lite färg. Livet i Rom är inte som jag tänkt mig. Men det är okej. Just nu känner jag egentligen bara att jag vill hem till Sverige. Och så kommer det nog att bli under sommaren iallafall. Sedan vill jag till Italien igen. Florens Rom Taormina Milano. Non lo so. Vediamo. Det är ett senare problem. Jag känner att jag vågar mera. Jag har vågat göra saker, tokiga saker. Inte jätte tokiga men lite iallafall. Vill hem till min mor och far. Vill ha mina nattpromenader med min kära Arre. Det är kul att varje gång vi pratar i videosamtal så börjar jag grina.

Sicilien, Taormina. Min vackra stad. Där hade jag det underbart. Men det tar vi ett annat inlägg med fler bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 397 Readers

Likes

Comments

Går inte en dag utan att jag tänker på dig min vackraste ängel. Jag ser dig ofta flyga förbi runt om mig och hoppas på att du ska bringa mig skydd och lycka. Saknar dig så mycket och önskar att du kunde komma hit och hälsa på mig med Nonno.

  • 509 Readers

Likes

Comments

Nu ska jag gå till sängs och lugna nerverna inför imorgon. Ska duscha imorgon bitti eller nu eller så springer jag hem direkt efter skolan och gör det. Hmm vilka problem jag har. Jag är så trött.
Och jag saknar min prinsessa hemma i Sverige. Hon är så snorig och äcklig nu men ändå lika go och söt. Nu ska jag pussa på mitt fotografi på min lilla Palle och drömma fina drömmar om henne.

  • 562 Readers

Likes

Comments

Nu har solen nyss gått ner och det började bli lite småkyligt på terassen. Efter skolan gick jag och Isabella och satte oss i parken vid Colosseo och åt frukt och arancini, sedan gick vi hem till mig och satte oss på terassen och där väntade Andreas med prosecco och melon. Självklart tog jag ju inga bilder, förutom på citron trädet jag upptäckte att vi har där det har börjat komma en liten citron. Blir så lycklig av citroner, gult och fint och gott!
Nu ska jag börja packa min väska inför Sicilien. Dock vet jag inte vad jag ska ha med mig. Det är så jobbigt för på morgonen är det kallt och på dagen svettas man och kvällen blir det kallt igen.

  • 564 Readers

Likes

Comments

Min påsk skulle spenderas på Sicilien med mina släktingar. Men så blev det inte med det när man beställer fel vecka. Så jag åker nu på torsdag istället.
Lördagen spenderades ute i en park vid Colosseo med Stina och sedan lite shopping, vilket jag inte har råd med igenligen.. Tog lite och äta och sedan gick vid ut. Den här gången till ett nytt ställe som vi inte vart på Piper Club som ligger hyfsat nära mig. Det var en ekonomisk kväll. I söndags blev det McDonalds till pranzo di pasqua, och Hunger Games film med Stina. Alla affärer var stängda och vi gick väldigt långt för att hitta någon liten indie som hade öppet sin mini market. Tills vi går till gatan brevid mig. Kul att ha gått så långt i onödan.

  • 562 Readers

Likes

Comments