Header

Snyft Snyft "Den här användaren är ledsen"
Okej ta inte mig fel nu, men hur gamla är ni egentligen. Minst i trots åldern.
Idag så satt Cassi och kickade en del av er, och har varnat er.
Vi är less på att ni bara lovar/ljuger om att ni ska komma, att ni ska hjälpa med att ha ridlektioner om att ni ska komma på eventen, och sen att ni kommer med så många lama ursäkter, haha ursäkta men även på internet är ni dåliga lögnare.

Sätt er i någons situation istället, Du står och håller i en klubb, just för att kunna göra spelet roligare för andra, du som är klubbägaren har som skyldighet att få alla medlemar att trivas, för om inte dom trivs så kommer klubben aldrig växa eller hålla. Då är det liksom bara slöseri med tid. Och då är det sån tid som man kan använda till annat viktigare än bara vänta på några ungar som ska komma in ta sin plats och sen bara dra.
Jag har sagt det här förut och säger det igen. OM ni inte tänker vara ens med på någon aktivitet eller säga vad ni tycker på Lördags mötena så kan ni väl lämna klubben!

Idag tog vi bort Dressyren för att ingen har visat något intresse, idag stod jag, Cassi och Alva.M ensamma efter att en del av er hade bara loggat ut, utan en varning, ingen av er kom, sen att en drog för att en vän ville träffa. . .Asså om det är irl ja visst, men då tänker vi inte stå där och vänta. Om det är bara vi två klubbledarna och våran klubbägaren som står kvar så skiter vi nästan i eventet och fortsätter med nå annat eller loggar ut.

Något som jag personligen avskyr är när ni står och trycker på ledsen-knappen
riktigt som nå små ungar som skriker efter uppmärksamhet och om att få bli omfamnad ens mamma, när man vet att det är ens själv som har gjort fel.
Det är precis samma sak irl.
Så väx upp det är bara mer irriterande än sympati givande. En gång visst det kan man. Men inte när man börjar spamma, då vill man hellre igga bara. Men även på den listan blir det fullt ibland.

Om ni vill veta så är jag och Mira över 18 år alltså vi är myndiga och "vuxna" , men hur mycket över 18 år behöver ni inte veta /Cassi

Jag har spelat en massa olika online spel och spelat mot många olika spelare, och om de är något jag inte tål som spelare, så är det dom som bara sitter där och försökt sitta över en , som att dom är någon slags pro eller mastergamer, men åh snälla, känner jag bara.


Snälla Golden Crows. Ta er chans och tänk efter nu, vill ni vara med eller ej.
För om våran klubb inte duger för er så finns det dom, som den gör det för.

Så ta ett beslut NU och bestäm dig, skärp till dig eller lämna GC och sök en ny klubb.

God natt MVH Mira

Likes

Comments

God Kväll Golden Crows!💛
Söndags lektionen gick helt utan tvekan riktigt bra!

Ute ridningen
Idag tog Alva.M sina första steg som ridlärare med oss på söndag, hon var jätte duktig, tålamod och fokus :)
Det var en jätte mysigt att ha ridning, med er allihopa!
Igår och desto fler gånger får kommer det bli hoppas vi 💛

Hoppning
Sen efter Ute ritten så hade vi Hoppning i ridhuset :) Det var Cassi's första gång som ridlärare och hon gjorde väldigt bra ifrån sig, måste jag då säga! 💛 Vi gjorde en rätt bana runt ridhuset, men det är en start inte behöver man gör nå svårare. alltid 💛

Dressyr
I Dressyren så hade jag och Alva.M gjort ett program som, jag, Alva.M, Cassi och Maja tränade en liten stund på :)
Den är enkel och kort. men det är mycket timing att tänka på. 💛

Tack allihopa!

Ännu en gång för en awsome rid tur och hoppas vi ses imorgon igen.

Likes

Comments