Header
View tracker

Hej allihopa! Idag började det med att Zelda skickade mig detta kort! 👆
Och det första jag gör då, är att kasta mig på datorn och logga in.

Stallet är helt fantastikt! Visst lite små funktioner som man tycker fattas, för att få den lite mer realistisk. som exempel.
*Att i vattenspiltan kan man ta sin häst ditt och klippa sin hästens päls, samtidigt som tvätta den som skulle kunna bli en ny funktion på skötsel listan, fast att man bara behöver göra den på Fredagar som exp.
* I sadel kammaren skulle man kunna hänga upp sina hästars utrustning, iallafall för dom hästarna som finns själva i stallet.
* I Foder rummet, kanske att man skulle kunna lägga upp ett lager av mat, till sina hästar.
* Sen i fixa rummet så skulle man kunna hänga upp sina priser, en del av sina kläder och kanske läsa nå böcker med lite olika fakta om hästar, typ egna gjorda godisar som hästar gillar o.s.v
* Häst hagen tycker jag är lite tråkigt att man inte kan gå till, föra att bara kolla hur sin häst mår. typ det finns ju 2 dörrar som visar vägen ut. men skulle det inte vara roligt att ena dörren leder till hagen/hagarna istället. så man kan ta ut och sin häst där ifrån när man själv vill och sätta ditt den, och när man leder in hästen så kommer, en ruta upp som frågar en om man är säker på att man vill ställa den i hagen för att den ska få vila.
*​ ​Sist men inte minst, besökare. Att man ska kunna bjuda in sina vänner till hemstallet, när man är i grupp och låta dem se dina hästar, priser och mer där till, utan att dem ska kunna ändra på något. 

Dessa är ideer som jag, Zelda och Mira kom på tillsammans.
Har ni kanske några andra roliga ideer? :)
Så ni vet! Jag klagar absolut inte på SSOs helt fantastikt, hårt arbetade hemstall. Den är jätte fint, men man skulle vilja göra det lite mer realistiskt :P

MEN! Nu så har jag och Zelda en fråga. VART. ÄR. SNÖN! Vi känner att Jultomten utan snö är nästan som att resa en midsommarstång i December ,det stämmer inte riktigt. Så vi längtar så in i nordens efter den kommande snön på Star stable!💛


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan hopp allihopa!
Idag så kom ju Mustangen! 💛💛
Och det betyder att vi har en ny klubb häst, Helt otroligt roligt! :D
Jag och Mira red järnet till Marley för att köpa oss var sin, och vi hade såååå svårt att välja, jag ville egentligen ha alla tre, men skäcken blev i min större charm och den bruna för Mira :)

Nya kläder kläder blev för Mira, hon jobbar fortfarande på med att få in alla färger. Det kommer bli så härligt att få se alla kommande medlemmarnas klubb kläder! 💛💛
Men en sak som ni alla får gärna tänka på, är att försöka hitta så vi alla bli jämn snabba :) visst level ändrar mycket för i hästen, men i slut ändan kommer vi ju alla bli level 15 med våra hästar, så tänkte att vi ska försöka vara lika snabba så inte man rider ifrån varandra eller förbi varandra.

Vi kommer nu nästa vecka ha möte i rådhuset ( Lördagar kl: 17:00 - 17:45) så jag hoppas vår älskade klubb kommer då vara samlade tillsammans. Glöm inte tiden snälla ni ;)💛

Likes

Comments

View tracker

HEJ ALLIHOPA!

Idag så var jag och Mira uppe i Dino Dalen för första gången!
Jag har tur att jag har hunnit skaffa mig min Nordsvensk, vilket är en bra ide när man ska in i Dino Dalen.

Eftersom alla hästar Fryser där uppe (Förutom Nordsvensken, Islandshästen och Fjordingen) , så springer dom inte så fort och blir snabbt hungriga, törstiga och "smutsiga".

Vi har sett andra ta hand om sina hästar där vid Nic, men vi verkar få vänta innan vi har dem möjligheterna. Vilket är ganska jobbigt, men ja, det får vi leva med.

Efter Dino Dalen så fortsatte vi med alla uppdragen för att få upp alla dessa gula hjärtan, för att komma framåt i storyn, någon gång!....Sen avslutade vi dagen med Disco på Fort Pinta bara för att ta en prat stund och kolla vad vi ska göra sen.

Det var allt från mig idag, men hoppas ni alla har det trevlig! och Tacka för att ni tittade förbi.

Likes

Comments