Fler kvällar som igår är välkomna! Plockmat, godis, spel och bara umgås med människor man tycker om. Bäst.

Likes

Comments

Det blev en bra start på dagen tillsammans med Tove idag. En timmes promenad längs med Nissan. Härligt!

Ikväll ska vi till Sigge och Alli. Vi blev inbjudna på spelkväll och äta upp deras julgodis. Det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Känns som min hjärna har tagit en paus. Den laddar kanske upp inför det nya året. Hoppas på det iaf. Imon blir det först jobb och på kvällen har vi nyårsfest hos Carro och Mange. Kommer bli grymt!

Likes

Comments

Vilken kväll! Igår va vi på det årliga julbordet med pappas företag. Halv 5 kom Niklas, Ida, Mange, Carro, Filip och Sophia till oss. Vi bjöd på glögg, pepparkakor och goooodis. Senare åkte vi ut till Tylösand med dom andra för att äta massa julmat och ett band stod för underhållningen under kvällen, väldigt trevligt! Kvällen avslutades nere på leffes. Grymt kul!

Likes

Comments

Igår va det andra gången vi träffades och åt brunch tillsammans. Ett härligt tjejgäng. Malin kom på den briljanta idén om att vi ska fortsätta med detta och ha brunch hos mig istället för halv åtta hos mig. Bästa jag hört på länge. Finns ju inget bättre sätt att börja en lördagmorgon på!

Likes

Comments

Igår åkte jag och Carro till Steninge. Mamma hade dukat fram lussefika och gjort det super mysigt med levande ljus överallt. Liam och Inez skulle vara med i luciatåget som dom har i Steninge kyrka varje år så vi åkte dit och satt bänkade kl 18. Det blev en riktigt fin lucia och jag har äntligen fått lite julkänsla.

Likes

Comments

Igår firade vi Alli och Ralle. Sista 25 års festen för i år. Det har blivit några stycken och den här slår nog alla dom andra. En grymt lyckad kväll hade vi tillsammans!

Likes

Comments

En helt vanlig onsdag igår och vi var på dejt. Mysigt. Vi åt god mat och sen gick vi på bio. Hacksaw Ridge såg vi, grymt bra film! Älskar när filmer är verklighetsbaserade.

Alltså...redan fredag imon!! Sjukt. Vi har en rolig helg framför oss i alla fall. 25 års fest för två grabbar på lördag. Roligt 👏🏼 Hejdå.

Likes

Comments