View tracker

Vi har varit på Heagårds skafferi ikväll. Väldigt mysigt och fint där. En kväll med tjejerna från jobbet kan aldrig bli fel och ett julbord på det är ju klockrent! 10 av 10.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min tanke var att jag skulle plugga heeeela dagen. Har jag gjort det?! NEJ, men jag har pluggat lite i alla fall så det är bättre än inget alls! Mer av det imorgon. Nu ska vi snart laga mat och kolla film. Kramis.

Likes

Comments

View tracker

Idag har Sigrid och jag haft vårt årliga julbak. Bakning, julmusik och tjejsnack är en perfekt kombination. En tradition vi aldrig kommer bryta 💕💕

Likes

Comments

Alla dagar i veckan är bra på sitt sätt. Söndagar är en av de bästa dagarna. Lugna, mysiga, tar dagen som den kommer och gör vad vi känner för just nu. Så ser det ut hemma hos oss en vanlig söndag. Idag har vi gått en runda längs med Nissan och på vägen hem gick vi inom Espresso house. Gott.

Likes

Comments

I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Skönt. Igår fick jag och tjejerna en bra start på dagen tillsammans. Malin bjöd hem oss på brunch. Vilken pärla! Super mysigt och gott. Kl 12 började jag jobba till kl 15. Tiden gick huuur snabbt som helst. När jag kom hem var det bara till att hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för middag hemma hos mamma och pappa. Farmor och farfar matchade varandra igår. Haha så gulligt!! Bra helg.

Likes

Comments

Är sugen på att inreda vårt tredje rum i lägenheten lite mer som ett "kontor". En plats där jag kan plugga. En plats som jag inte behöver gömma undan alla papper och böcker efter varje dag. Tror det kan bli riktigt bra och Markus håller med. Får ta en tur till Ikea snart helt enkelt. Roligt!

Likes

Comments

Igår hade vi en lördagskväll tillsammans (Alle, Hanna, Malin, Olivia och jag) helt i min smak. Vi beställde mat, drack vin och åt en magiskt god efterrätt. Älskar allt som är chokladigt!! Det blev tjejsnack i mängder och kvällen tog slut för snabbt. 💕💕

Likes

Comments

Carro, Mange, Markus och jag har haft en grym helg tillsammans. Igår gick vi på Brynolf och Ljungs show i Malmö. Dom två människorna lyckades verkligen att leverera en bra föreställning! Vi fortsatte sedan kvällen på stan i Malmö. Trevligt!!

Idag har vi shoppat på Emporia och nu är vi påväg hem. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Hanna.

Likes

Comments

Blev ompysslad av bästa Bella idag. Härlig start på dagen! Nu sitter jag i soffan, min utväxt är borta och jag ser fram emot helgen.

Likes

Comments