Mycket bilder på mina frukostar, men det är bara för jag älskar frukost så mycket!! ❤ Tänker på min mamma just nu för hon tycker att jag ska lägga upp mer bilder på mig själv istället för mina frukostar haha. Ska försöka bli bättre på det mami. Godmorgon måndag! Det kommer bli en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftermiddagsfika på balkongen. Där satt vi och hade det bra för några timmar sen. Vi öppnade fönstret och solade. Vårsolen tar bra nu. Underbart!!

Likes

Comments

Hon är en inspirationskälla. Johanna Ljungqvist.

Likes

Comments

Jobb stod på schemat idag. Vi hade mycket att göra så tiden gick väldigt fort. Ikväll har vi en lugn hemmakväll bara Markus och jag. Mysigt. Snart ska vi gotta oss med glass och fruktsallad. Bra lördag! 

Likes

Comments

Hemma hos Hanna just nu. MYSIGT. Fredagskvällar med hämtmat och tjejsnack är guld 🌟

Likes

Comments

Fredaaaaag. Dagens höjdpunkt är helt klart ikväll. Då blir det tjejkväll hos Hanna 💓 Dagens andra höjdpunkt är att vi har rester kvar sen igår som jag kan äta till lunch idag. Jag lagade broccoli och baconpaj. Klapp på axeln. Riktigt god faktiskt!! Ciao.

Likes

Comments

Stadsbibliotekets café är att rekommendera! Vi åt en riktigt god sallad där idag! Känns sådär att sitta still en hel dag så när Markus kom hem från jobbet gick vi ut en runda. Han ville inte egentligen, men han ställde upp för laget 😃 Han är så fin.

Likes

Comments

Om en liten stund ska jag gå till bibblan och möta upp Annelie. Vi ska ha en heldag tillsammans med vårt examensarbete i högsta fokus! Det kommer bli en bra dag 😊

Likes

Comments

Dessa bilder togs för ett år sen. Det ser lagom härligt ut! Så sugen på att åka dit och äta årets första glass. Nästa dag vi är lediga och solen är framme så kommer vi garanterat att befinna oss där. På Riccardo och äta glass. GOTT.

Likes

Comments