Dagarna rullar på här på jobbet. Redan onsdag nu! Ikväll ska vi ut och äta med Markus familj. Gillar att utnyttja vardagskvällarna.

I måndagskväll så samlades vi ett gäng tjejer hemma hos Bella. Vi spelade spel och lyssnade bland annat på 90-tals låtar. Nostalgi!! Vi mumsade även på gott tilltugg som Bella fixat. Det gjorde en vanlig måndag till något så mycket bättre för mig som jobbar denna sommar 😊 Tack Bella.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade på mig en ny klänning igår. Skönaste klänningen jag ägt på länge! Det var en rolig kväll igår med grymma tjejer. Imorgon träffar jag dom igen för mer festligheter 😃 Planen är att vi ska ut till tylösand och gå på måndagsklubben 💃🏼

Likes

Comments

Tidig morgon idag. Jag ska jobba sista dagen för denna veckan. Dag 6 av 6 😊 Vädret överraskar idag!! Soligt och varmt vilket betyder att det kan bli after beach i EM på Solgården med ett gäng tjejer. Det kommer bli en bra dag ☀️

Likes

Comments

Markus och jag. Tacos och cola. Choklad och jordgubbar. Perfect match.

Likes

Comments

Skinnjacka, tjocktröja och jeans i juli?? En sista minuten resa nu har inte varit helt fel.

Likes

Comments

Jag har haft ännu en härlig sommarkväll! Direkt efter jobbet hann jag njuta lite av solen innan jag skulle gå och möta upp Sophia i stan. Vi åt varsin burgare och hade en toppenkväll tillsammans 😊

Likes

Comments

Hemma från en mysig sommarkväll. Vi tog med oss snacks och satte oss i sanddynorna utanför Solgården. Härligt.

Likes

Comments

Ikväll har jag varit med Hanna och Tove. Vi gick en kvällspromenad innan vi satte oss på en uteservering. Det har varit en sommarkväll helt i min smak.

Imorgon blir det kvällshäng ute i Tylösands sanddynor med Markus, Sigrid och Alli. Ännu en sommarkväll som kommer bli grymt bra. Glad!

Likes

Comments

Frukosten är i magen och nu är jag redo för ännu en ny dag! Just nu är det grått ute och jag vågar knappt säga det, men det är helt okej för mig. Det gör det så mycket enklare att gå till jobbet.

Efter att jag har slutat får det gärna bli fint 😄 Vid halv 6 ska jag möta upp Hanna för då ska vi gå en kvällspromenad tillsammans. Det ser jag fram emot.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat i vanlig ordning. Efter jobbet fixade jag lite här hemma innan jag gick ut en runda. Går ofta samma runda, ner till havet och andas en stund innan jag går hem igen med musik i hörlurarna. Härligt ☀️


Bilden ovan är en av mina favoriter. Den är sådär sprudlande av glädje på något sätt 😍

Likes

Comments