Nu har Oscar gått på förskola i en vecka och det har gått jätte bra!
Första dagen var jag med hela dagen och Oscar var nyfiken på allt och släppte mig med en gång för att gå och leka.

Andra dagen undrade jag vad jag gjorde där?! Haha. Han kom till mig för att han såg mig, inte för att han behövde mig. Så jag gick hem efter lunch när han vilade.

Tredje dagen provade vi att göra en lämning och det funkade också jätte bra! När jag sa hejdå tittade han på mig som att "Va ska du gå?..... Okej, hej då!". Sen pussade han mig och sprang han in och lekte.

Nu har Johan lämnat honom de resterande dagarna och det har inte varit några problem alls så behövs de nog ingen inskolning längre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen började med att jag och mamma stod på loppis vid Slottskogen. Fick sålt en hel del! 👍🏻

Sen mötte jag Johan och barnen på barnkalas och efter det åkte vi in till stan för att äta på restaurang.

Likes

Comments

Det är ju inte direkt lätt att få in en ordentlig morgonrutin med smink och hår. Oftast blir det att jag borsta tänderna så är jag klar.

Jag brukar få klämma in det när Ellie vilar första gången på dagen men nu börjar hon bli så stor så den vilan är många gånger vid lunch, och då är man redan iväg någonstans. Så först får hon sitta på golvet och leka tills hon tröttnar och sen sitta i mitt knä.
Oscar sköter sig själv men när mina smink grejer kommer fram vill han leka med det, så han har fått en ren borste att leka med. Problemet är att han vill ju ha mer och använda det jag använder så han blir många gånger fläckig i ansiktet av concealer, ögonskugga och puder, haha.

Som sagt, det är inte lätt, men tillslut är jag klar.

Likes

Comments

Nu börjar sovrummet komma iordning. Ska bara hänga upp Blåvitt tavlan vi fick i bröllopspresent och fylla på tavelväggen med mer grejer.

Likes

Comments

Har en go kväll med serier, cider och ansiktsmask. Undra om jag få på en ansiktsmask på Johan, hehe.

Likes

Comments

Lite av våra bilder från bröllopsdagen. Om någon vecka kommer nog våra bilder från fotograferingen.

Likes

Comments

Idag va de äntligen varmt och gött igen! Vi gick ut och lekte på en lekplats på morgonen och efter en snabb lunch hemma gick vi till pappa och vidare till fotbollsplanerna för att kolla på Gothia Cup. Men på vägen dit fick vi självklart fångat några Pokémon!

Tror Johan börja bli lite trött på att konstant behöva vänta på mig när vi är ute och går, höhö.

Likes

Comments

Är helt fast i Pokémon Go! Har alltid spelat Pokémon så detta är ju helt underbart. Men Powerbank ska införskaffas, den saken är säker! Haha.

Likes

Comments

Igår åkte jag till Alexandra för att prova smink inför bröllopet. Då kom även Bianca som ska hjälp mig med håret. Blev jätte nöjd med allt!

Likes

Comments

Idag har jag pysslat lite till bröllopet, fick gjort klart boxarna till barnen som kommer stå på deras platser vid bordet. Vad som finns i vill jag inte avslöja än. Men när bröllopet har varit så kommer jag nog lägga ut en hel del BTS bilder.

Får be om ursäkt nu för alla bröllopsinlägg som kommer komma nu ett par veckor framöver.

Likes

Comments