Godmorgon! Min helg har varit grym! Har spenderat den på sommarstället, en ö utanför Hälsö som heter trollholmen. Jag har även kört lite bouldering på Hönö en ö några kilometer från våran. Jag har inte klättrat ute så värst mycket så det var lite halv svårt i början. Och fyfan va ont det gör i händerna... Men det är de värt, för det var jävligt roligt! Så de kommer bli mer klättring utomhus!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från och med idag kommer det bli bättre uppdatering på bloggen, har haft lite problem med min dator, men nu funkar allt som det ska. här kommer lite bilder från Köpenhamn samt klätterdomen.

Imorgon ska jag iväg till sommarstugan som ligger vid Öckerö/Hönö, västkusten. Där ska vi även klättra utomhus, så på söndag ska jag uppdatera med lite nya bilder. hade bra så länge :)


Blocs and Walls Köpenhamn

Blocs and Walls Köpenhamn

Klätterdomen Göteborg

Likes

Comments

Idag fick jag min nya kamera en Sony a5000, så jag och min lillebror cyklade iväg till klätterdomen(klättergymmet vi tränar på) och tog lite bilder. 

Imorgon åker jag och min familj till Malmö för att fira midsommar och då ska vi även ta en tur till Köpenhamn. Där ska jag och min lillebror klättra på Blocks and Walls( ett klättergym i Köpenhamn)kommer fler bilder antingen på lördag eller söndag!

Glad midsommar på er! :)

Likes

Comments

Hej. Detta med blogg är helt nytt för mig! så det kommer bli bättre med tiden, jag lovar.

Jag kommer med jämna mellan rum lägga upp lite bilder och små texter om min träning. och som ni ser så tränar jag på ett klättergym som ligger i Göteborg/Kviberg.

Så ni som är intresserade av det! läs gärna :)) och självklart ni andra också ;) 

Likes

Comments