View tracker

Yes!!!! Dem sa att sista mötet var idag. Nu ska dem bara sammanställa allt och snacka med sina chefer. Hoppas det kan gå snabbt så jag kan få komma ut från slutenvården snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är just nu på socialtjänsten och väntar på att mina socialsekreterare ska komma och hämta mig. Hoppas det går bra idag även fast jag inte alls är pepp på samtal!

Likes

Comments

View tracker

Ska till soc imorgon. Är inte alls pepp på det. Orkar inte sitta och svara på en massa svåra frågor i en hel timme. Det känns som att jag åker dit, blir utfrågad och sedan är inget gjort. Vet inte hur jag ska förklara, men på något sätt känns det onödigt. Jag vägrar att bo hemma så dem måste ju ge mig ett nytt boende så varför måste de göra en 4 månaders utredning? Visst det är säkert lag på det men det känns så jobbigt på något vis. Jag har så svårt att formulera mig inför nya människor så allt blir 100 gånger värre när jag sitter och har samtal med mina socialsekreterare. Menmen vad ska jag göra åt det? Finns inte så mycket att göra än att svara på frågorna och hålla sig lugn i princip.
Just nu lyssnar jag på musik och ritat lite i min målarbok. Blir faktiskt riktigt nöjd med det jag målar just nu. Kan inte fota och visa för min telefon är på laddning och just nu skriver jag på min iPad och den har inte alls bra kamera. Ni får en bild imorgon om jag kommer ihåg det!
Godnatt, när ni nu går och lägger er <33

Likes

Comments

Jag säger ofta att min OCD, Autism & Adhd är mina superkrafter men ibland är det ett rent jävla helvete. Jag har haft det så jävla svårt i min uppväxt då ingen har förstått mig och jag har inte förstått någon annan. Mina diagnoser har ställt till så mycket i mitt liv. Jag skulle behövt massa struktur och någon som förstått mig när jag var mindre. Alla har nog tyckt att jag har varit väldigt speciell för att jag ser på saker från ett helt annat perspektiv än någon annan. Jag tänker att jag mår som jag mår för att livet har varit så himla svårt ända sedan jag varit liten.
Det är så skönt att få mina diagnoser för då förstår andra mig lite lättare. Folk har mer förståelse om man kan sätta ord på "vad som är fel". Men samtidigt så känner jag mig ibland som ett freak. Hur kul är det att ha så stora problem när ämnet är så tabubelagt? Inte alls..
Men det är bara att acceptera. Jag är som jag är och tyvärr går det inte att ändra på!

Likes

Comments

Det är sinnessjukt hur ont i bihålorna jag har. Jag valde ändå att gå till skolan för att jag inte var där igår. Tänkte att jag kanske skulle orka någonting, men det blev inte så mycket med det. Så nu är jag påväg in till avdelningen igen och tänkte att jag ska vila lite när jag kommer in.

Likes

Comments

Dagen igår var absolut inte min dag. Fy fan. Jag var superarg och utåtagerade i 1 timme & 30 minuter. Det kom väktare och allt hit till avdelningen då jag välte och kastade allt som gick att välta och kasta. Allt bara fuckade med mig.
Idag har min finska moster och pappa varit här. Vi var ute på stan och tog det lugnt innan hon skulle till flygplatsen för att åka tillbaka till Finland. Det var kul att ha henne här, men nu räckte det haha!
Imorgon ska jag till skolan och sen står det inte så mycket mer på schemat! Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Blir så trött på mitt liv. Varför ska jag leva i denna kropp och må så jävla dåligt hela tiden? Varför började jag må dåligt för första början? Varför, varför, varför???
Tror jag skuldbelägger mig själv ganska mycket fast jag inte vet om det. Det är så invant i mitt huvud att lägga skuld på mig själv. Sedan mina föräldrar skilde sig så började jag känna att saker och ting var mitt fel och efter det har min hjärna nötit på i samma banor.
När jag tänker på att lägga skuld på sig själv så tycker jag det låter så fånigt för jag vet att jag har en viss benägenhet till att lägga all skuld på mig själv. Tex om någon krockar så kan det alltid på något sätt bli mitt fel. Det är så ologiskt när jag tänker på det nu, men mitt i stunden så känns det så rimligt och verkligen inte alls konstigt. Undrar varför man tänker så! Gör ni också det? Vill gärna veta om det bara är jag eller om någon annan där ute också känner samma sak som jag <3

Likes

Comments

Jag har så jävla mycket ångest. Usch.. Pallar inte med detta. Varför ska man behöva lida så jävla mycket? Folk som säger att psykiska problem inte gör lika ont som fysisk smärta kan gå och lägga sig. Att leva med psykiska problem är inte så jävla lätt. Varje dag är en kamp. En kamp som vägrar ge med sig. En kamp som är så svår att besegra. Svår att besegra för att man inte orkar. Jag orkar inte kämpa då jag känner att det inte är lönt. Ingenting känns lönt. Verkligen ingenting. Fy fan, mitt huvud dödar mig.

Likes

Comments

Just nu väntar jag på att min kusin Ester ska komma. Ska bli riktigt mysigt att ha henne här ett tag. Hon ska ta med lite fika, så det ska bli nice! Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Dagen har varit sådär. Varken bra eller dålig.
Jag har hämtat ut en ny telefon och klippt håret. Jag köpte en rakapparat så jag kan raka håret själv. Riktigt smidigt gick det!

Nu facetimear jag med pappa, Sanna och min moster! Vi planerar vad vi ska göra imorgon. Nu ska jag prata vidare, godnatt! <3

Likes

Comments