Ångest upp till öronen. Skolan går åt helvete. Kan inte fokusera, vill bara här ifrån. Försöker göra mitt bästa men det känns inte som att det räcker. Att göra listan på Classroom är nästan fylld, orkar inte ta tag i uppgifterna.
Mitt huvud är sprängt, snart sprängs mitt yttre också. Vet inte vad jag ska göra. 3 lektioner kvar och vill bara skolka resten av dagen. Känner mig värdelös.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter senaste inlägget har det hänt sjukt mycket. I korta drag: Jag har börjat äta. Anledning: Hilma. Orkar inte gå in på detalj, men jag vill att ni ska veta att jag har kommit fram till en bra sak. Istället för att räkna kalorier, fett, matintag osv, så ska jag bli intresserad av mat på ett positivt sätt. Jag ska börja laga mat, baka mera och försöka göra det till en hobby! Tror verkligen att det kan vara en bra idé.
Har redan idag bakat en kladdkaka och jag är stolt över mig själv att jag smakade på den. Kanske till och med blir en bit imorgon också om jag känner för det 😉
Ska försöka sova nu, godnatt fina människor 💜

Likes

Comments

Har egentligen slutat för dagen, men jag ska ha Socmöte kl. 14.00. Är helt slut i huvudet, men försöker pressa fram lite koncentration till min uppgift som jag håller på med.
Efter mötet ska jag hem till Corpore, sen är det inte mycket mer som är planerat. Ska kanske hjälpa en annan som bor där att färga håret, men vi får se!
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Skulle gå upp och låsa min dörr (vilket jag alltid gör när jag ska sova) och det enda jag kommer ihåg är att jag som vanligt blev yr när jag reste mig upp och att jag låste dörren, sedan svimmade jag. Vet inte hur länge jag var avsvimmad, men det var nog inte mer än 1 minut. Huvudet värker som in i helvete, antar att jag slagit i huvudet i något när jag svimmade..

Likes

Comments

Efter ett långt samtal så beslutade dem att jag fick åka hem. Så skönt. Dock så är det mycket som kommer ske nästa vecka, men jag försöker fokusera på nuet. Tänker inte äta, men dem kan ju fortsätta hoppas.
Nu ska jag nog bara ligga i sängen och försöka härda ut all jävla skit ångest, bara tänka på att jag inte ska förstöra mina 73 dagar som skadefri.

Likes

Comments

Kan inte direkt påstå att mötet gick så himla bra. Dem kunde inte få tag i någon läkare, så vi skulle vänta till på måndag. Men pappa ville inte vänta så han ville att jag skulle åka ner till psyk. Så nu väntar vi på att en annan av personalen på Corpore ska komma så att vi kan åka ner. Vill verkligen inte bli inlagd. Helvete heller.

Likes

Comments

Sjuksköterskan från bup smsade mig igår och sa att hon ville att jag skulle komma in på en somatisk kontroll idag. Hade egentligen tid på tisdag men hon tidigarelade det till idag. Är inte nervös, men verkligen inte taggad heller.
Skolan börjar om ca 10 minuter och då börjar även helvetet. Har ingen ork. Pallar ingenting.

Likes

Comments

Skolan igår var ingen succé. Kunde inte fokusera på NÅGONTING. Är verkligen inte taggad på denna skoldagen eftersom gårdagen gick som den gick.
Nu sitter jag och väntar på en kompis som kommer med tåget 08.17. Har ändå inget att göra fram tills skolan börjar, så då kan jag lika bra sitta här och vänta.
Hur ser er dag ut?

Tänkte även fråga er om en sak. Jag hade tänkt köpa ett par nya skor, men jag vet inte vilken färg jag ska ha dem i. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Handlar och har sådan ångest. Dem vill att jag äter. Jag klarar inte detta.

Likes

Comments