Jag var på kosläpp med pappa, Sanna & Hilma. Hilma tyckte det var kul med kossorna, men inte när dem sprang ut, utan när vi var inne i stallet!
När jag skulle ta mig tillbaka till boendet så fick jag ta en ersättningsbuss, då tågen inte gick. Bussen var knökfull och jag bad om att få sitter bredvid föraren, på en sådan stol som fälls ner, för att jag inte ville ha närkontakt med någon annan människa. Ibland hatar jag min Autism..
Nu är jag hos min kompis på internatet! See u 💗💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lång intensiv dag idag. Vill bara gå och lägga mig, men är inte alls trött. Min kropp vill hoppa och studsa medan mitt psyke bara vill sova. Äsch, får väl vara uppe en stund till, tills min kropp vill sova haha 😴.

Likes

Comments

Gud vilken dag. En riktigt bra dag har det varit idag.
Först var jag i skolan, som gick väldigt bra. Sen var jag hos min kompis Emina (hon som bor på internatet), hennes pojkvän var även där. Efter att jag varit hos Emina så gick jag hem och lagade mat till alla här. När jag ätit upp gick jag till biblioteket och lämnade och lånade lite nya böcker. Efter biblioteket gick jag till Eminas pojkvän där även Emina och en annan kompis var. Vi spelade tv-spel och sedan gick vi till Max och käkade. Eminas pojkvän var supersnäll och bjöd oss på mat 🙂
Det har varit en riktigt bra dag idag! 😄😄

Likes

Comments

Alltså snacka om att det är billigt att käka på Ikea. 58kr för både mig och Tindra! Bra för oss fattiga ungdomar 😉

Likes

Comments

Idag ska vi ut till farmor och farfar. Har ingen aning om när, men antar att det blir någon gång efter lunchen.
Innan vi åker så ska jag packa lite. Boendet öppnar imorgon igen. Ska faktiskt bli skönt att komma igång med den normala vardagen igen. Det blir en jobbig omställning när det är lov och såhär. Jag vill helst att allt ska vara likadant, varje dag på hela året.
Ibland önskar jag att jag inte hade adhd och autism. Vardagen skulle vara så mycket lättare utan dem diagnoserna. Jag skulle även slippa förklara mig varje gång jag är lite annorlunda. Folk har en sådan dömande sida. Ifall bussen är sen och jag är skitarg så skulle folk döma mig när jag står och skriker eller beter mig "konstigt". Folk på stan vet inte att jag har de diagnoser som jag har och därför är det lätt för dem att tycka att jag är konstig och töntig. Vi måste sluta vara så dömande som vi är. Vi måste tänka innan vi har en åsikt om någon!

Mitt hår är verkligen överallt haha 😅

Likes

Comments

Som jag sagt så tänker jag ge er en liten update över hur allt går för mig.
Vi kan börja med boendet. Jag trivs jättebra på boendet, men det känns som att dem är väldigt kontrollerande på något vis. Dem är nog vana vid att personer som bor där behöver väldigt mycket stöd för att vardagen ska gå ihop och inte kan sköta sig själv, så nu när jag kommit och är lite mer självständig än de andra så blir allt fel. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ibland känns det lite för mycket när dem ska hålla på att kontrollera mig så mycket som dem gör.
Skolan går verkligen skitbra. Jag har kommit igång och ligger bra till. Jag går i en riktigt bra klass och har även skaffat en sjukt bra kompis. Hon bor på internatet som ligger 50 meter från mig och tillhör även impius. Så småningom kommer jag även flytta över till internatet iom att jag är så pass självständig som jag är. På internatet har en, en egen lägenhet, dock äter en mat tillsammans med de andra som bor där (om en vill).
Livet annars går också bra. Jag mår fortfarande bra, min flickvän är som vanligt underbar och relationen med mina föräldrar fortsätter att vara bra! Det känns riktigt bra överlag. Jag har verkligen inget att klaga på!

Likes

Comments

En ser inte alls bra hur färgen set ut, men jag är supernöjd af!
Nu under kvällen har jag varit med Hilmis. Tänk att hon är min fina lilla syster. Jag trodde aldrig jag skulle få ett syskon, men nu finns hon här, två år gammal, frisk och kry. Kan inte beskriva i ord hur mycket hon hjälpt mig. Hon har varit min räddare. Hade inte hon funnits så hade inte jag det heller. Hon ger mig så mycket och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag ska kunna ge tillbaka all den kärlek hon gett mig, till henne. Fan vad jag älskar dig Hilma ❤️

〰 Vi två mot världen i alla stormar 〰

Likes

Comments

Vem tror vi färgar håret igen???? ME!! Och idag blir det lila haha 💜💜 tror detta kan bli sjukt bra faktiskt!

Likes

Comments

Vad trött jag blir på mig själv.. Jag tänkte att jag skulle bli mer flitig med bloggen nu under påsklovet, men det gick åt skogen. Kan ju försöka ändra på detta under de 4 sista dagarna 😕😉
Idag har jag varit på Hilmas dagis. Det var verkligen roligt att se hur en dag där såg ut. Vi gick lite tidigare för att vi kände för det helt enkelt!
Ikväll händer det inte mycket, jag ska bara ta det lugnt OCH skriva ett längre inlägg om hur life är! 😊😊

Likes

Comments