Fyfan vilken dag. Är så glad att min favoritpersonal på boendet jobbade idag, annars hade allt gått mer åt helvete än vad det gjorde.
Min ångest höjdes till skyarna och allt blev helt fucked. Efter att jag stått ut i flera timmar så klarade jag inte det längre och skrev till Ulrika (favvispersonalen) att jag bara ville skära sönder mig och hon kom in med jämna mellanrum för att prata lite kort och se att allt var tillräckligt "stabilt". När hon kom in sista gången så satt jag med rakbladet i handen och övervägde starkt att skära mig. Hon satte sig bredvid mig och pratade lugnt med mig. Något som gick in extra hårt i huvudet på mig var när hon sa "du har ett val att göra och jag kommer stötta dig i vilket val du än väljer. Om det går åt skogen och du skär dig så kommer jag vara där imorgon och stötta dig och du måste lita på mig att jag verkligen kommer att göra det". När hon snackat lite till med mig så släppte jag till sist rakbladet och lade in det i min låda bredvid mig. Hon satt hos mig i nästan 1 timme och till slut så lugnade faktiskt ångesten ner sig ganska mycket.
Fan vad jag älskar dig Ulrika. Tack för att du finns!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aspborgen och internatet har utflykt tillsammans idag. Vi skulle ner till Dunkers och titta på en utställning. Inte skitkul, men det funkar! Jag, Sophia och Emina har tittat klart och väntar nu på resten.
Uppdatering om min rygg är att den långsamt blir bättre. Är så trött på denna ryggskott nu.. 😕

Likes

Comments

Gjorde en hastig rörelse eller något imorse och sedan dess har jag haft sjukligt ont i nacken och ryggen. Det börjar i nacken och sträcker sig ner till mittersta delen av ryggen. Det sticker i mina händer och fötter, vilket är så sjukt obehagligt. Det känns nästan som att hela min kropp lagt av, av smärta. Fyfan.

Likes

Comments

Tog ut mig helt på gymmet idag, men ändå släppte inte ångesten. När jag kom hem så duschade jag direkt och efter det så la jag mig i sängen och ångesten bara vällde över mig. Jag låg med hörlurarna i öronen men lyssnade inte på någonting och stirrade rakt ut i rummet. En i personalen som jag har väldigt bra kontakt med och som jag känner stort förtroende kom in till mig och märkte ju att det inte var som det skulle. Hon satte sig vid mig en stund och sa att jag gärna fick skriva till henne om vad jag kände (då hon vet att det är 100 gånger lättare för mig att skriva än att prata). Jag skrev till henne och efter det kom hon in igen. Jag var just då inte på "prathumör" och mådde inte alls bra, så hon sa att hon skulle komma vart 5:e minut och titta till mig. När ångesten släppt lite så snackade vi om allt möjligt. Fan vad jag tycker om henne.

Likes

Comments

Vilken jävla skitdag. Ångesten är hög och känner mig maktlös. Denna sista veckan har varit pretty bad. Är så trött på min konstanta ångest. Det är nog ett av mina störda problem nu. Jag har en ångest som ALDRIG släpper. Oftast är den hög, och jag pallar inte med den. Vill bara att den ska försvinna. Jag har levt med konstant ångest hur länge som helst och nu har det kommit till en punkt då jag mer än allt vill ha bort den. Jag klarar inte av detta. Ångesten blir nästan värre för varje dag och jag vet inte vad jag ska göra. Innan har jag ju haft mitt självskadebeteende, men det har jag slutat med. Kan vara därför ångesten är extra hög nu, men jag vet inte. Nu ska jag träna. Ha det bra!

Likes

Comments

Är på bussen med Tindra. Påväg mot Helsingborg och det är en bra fråga vad vi ska göra. Kanske åka upp till Väla eller stanna i stan, vi har inte bestämt oss.
Det sitter två stycken alkisar bredvid oss och jag känner med dem. Inte för att jag är eller har varit alkoholist, men jag förstår på ett sätt deras situation. Det är fan inte lätt att ta sig ur ett beroende. Det spelar ingen roll vad beroendet handlar om, det är svårt vilket beroende det än handlar om. Jag vill bara säga "jag vet hur det är, det kommer bli bättre om ni vill att det ska bli bättre", men jag vågar inte. De är helt klart bra berusade och har antagligen tagit något annat också. Jag vet ju inte hur de reagerar på alkohol och andra saker, så det är bäst om jag inte säger något.
Ha en så bra dag ni kan ha efter era förutsättningar 💗

Likes

Comments

Kom på att jag inte uppdaterat er om allt som hänt de sista dagarna, men jag gör det när jag har mer ork!
Hoppas det är bra med er!!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg till Landskrona där jag ska ha sip mötet. Har på Veronica Maggio i lurarna och försöker tänka att det kommer gå bra, för jag hoppas verkligen det. Har dock inte så bra erfarenheter av sådana möten, as you know. Wish me luck!

Likes

Comments

Hade huvudvärk när jag vaknade imorse och trodde det berodde på att jag sovit dåligt, så jag tog en alvedon och det blev bättre. Men nu sedan lunch har huvudvärken kommit tillbaka och nu är den på max. Har även haft ont i halsen och varit täppt. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk. Ska be om en alvedon och sedan gå och lägga mig hade jag tänkt!
Godnatt underbara ni. Glöm inte att du är värdefull och jag tror på dig! ❤️

Likes

Comments

Imorgon har jag sipmöte. Känns som att hela Skåne ska vara med. Det är soc, hab, mentorn på skolan, mentorn på boendet, BUP, mina föräldrar och såklart jag. Eller egentligen är det inte så självklart att jag ska vara med känns det som ibland. Ibland känner jag att alla bara "schh... säg inget till Nellie för hon kanske mår dåligt av detta och kanske springer ner till tåget och tar livet av sig". Dem verkar inte förstå att jag INTE kommer ta livet av mig. Det löser ingenting och jag vill verkligen bli bättre nu. Jag vill det till 100%. Men det blir inte bättre om de vägrar sammarbeta med mig och inte ger mig hela informationen. Men jag hoppas att mötet blir bra och att alla är beredda att sammarbeta med varandra och även med mig.

Likes

Comments