Utskriven.
När jag kom till boendet så gick jag och en personal ner i studion och började spela in en Veronica Maggios låt "snälla bli min". Vi höll på att spela in och mixa med allt, och ni ska höra det sjukaste nu. Jag märkte inte av min ångest. ASSÅ VA!?!? Jag har alltid ångest. ALLTID. Den sitter där hela tiden, men den släppte helt när jag var där. Alltså.. Det är helt sjukt. När jag skulle gå upp därifrån så kände jag hur den kom tillbaka, och det var då jag insåg att jag inte haft någon ångest under hela tiden jag var där nere. Ja.. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt paff!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon blir det antagligen utskrivning. Dock mår jag exakt lika dant som när jag kom in, om inte sämre.

Likes

Comments

Jag kan inte vara här mer. Varken kvar på jorden eller inlåst här. Det går inte mer nu. Ska ut här ifrån. Klarar inte detta mer.

Likes

Comments

Vaknade klockan 05.13 och hann inte öppna ögonen förrän jag hade ångest upp till öronen. Ångesten slår mig som käftsmällar hela tiden. Vad jag än gör så håller den sig fast vid mig. Jag klarar inte detta längre. Allt är så meningslöst. Varför ens fortsätta?

Likes

Comments

Då var denna misslyckade dagen snart slut och jag ligger ännu en gång i en av slutenvårdens sängar.

Likes

Comments

Här sitter jag i min psykologs rum och väntar på att polisen ska komma. Polisen som ska köra mig till psyk. Polisen som kommer hindra mig från att ta livet av mig.

Likes

Comments

Dagen hos Linnea har varit bra. Vi gjorde inget speciellt, utan tog det bara lugnt!
När jag kom hem så hände det inte mycket här heller. Jag har mest legat i sängen och tittat på film eller i taket. Hundarna har varit här inne en hel del nu under kvällen. Dem älskar att ligga och skeda med mig haha. Det är faktiskt mysigt när dem kommer och lägger sig precis bredvid en.

Likes

Comments

Ska vara hemma fram till på söndag klockan 17.00. Imorgon ska jag åka till Linnea och vara där över dagen, på lördag ska vi åka och fiska och på söndag händer inget speciellt. Vad ska ni göra?
Ligger just nu i sängen med lurarna i öronen. Lyssnar på lite allt möjligt. Eminem, Adele, Billy Joel, Sam Smith, Veronica Maggio. Eminem är oftast mitt förstahandsval. Det spelar liksom ingen någon roll vilket humör jag är på för att lyssna på hans musik. Det passar alltid. När jag ska lyssna på tex Adele och Veronica Maggio så måste jag vara på ett speciellt mood liksom. Fattar ni? Är det så för er också?

Likes

Comments

Ännu en natt liggandes i sängen och bara stirrar upp i taket. Jag är så trött i huvudet men min kropp vägrar att somna. Behöver verkligen få sova ut snart.

Likes

Comments

Applåd. Anafylaktisk chock idag igen och en snabbis in på sjukan. Nu ska vi snart åka tillbaka till de andra.

Likes

Comments