Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga om denna dagen. Den har verkligen gått upp och ner. Min mage har varit helkass och mitt humör har svängt hej vilt. Är så trött, men det känns inte som att jag skulle kunna somna ifall jag gick och la mig.
Sitter just nu och tittar på tv med min favoritpersonal. Hon är verkligen så härlig och så förstående!

Likes

Comments

Natten inatt har inte varit rolig. Igår kväll så var jag så trött att jag somnade klockan 19.30. Jag vaknade superpigg klockan 01.30 och kunde inte somna. Antigen var det för varm eller för kallt, kudden var inte bra, nallen vad för stor, nallen var för liten, allt var bara fel. Det tog mig 3-4 timmar att somna om igen och sedan vaknade jag 07.00 igen. Usch. Är verkligen inte utvilad, är bara seg i hela kroppen och allt är bara jobbigt.. Hur har er natt varit? 😴

Likes

Comments

Sitter i taxin påväg tillbaka till avdelningen. Åker själv för första gången. Känns både bra och dåligt, men jag ska inte låta min impulser ta över.
Det har gått bra hos mamma, har bara tagit det lugnt som vanligt. Det blir oftast så att jag tar det lugnt när jag kommer hem, för att det behövs verkligen. Det känns som att det ända jag gör är att vila men jag måste vila upp mig.
När jag kommer tillbaka till avdelningen så händer det inte mycket. Ska bara lägga mig i sängen och titta på greys!

Likes

Comments

Gud vad skönt det var att ta en liten löprunda med doggarna. Trodde inte den äldsta hunden skulle hänga med hela rundan, men det gjorde hon! Det var väldigt bra väder att springa i, men hundarna blev så leriga. Det är som en stig mellan huset och cykelvägen och den stigen var superlerig, så nu har vi två möghundar haha.
Nu sitter jag och mamma med varsin telefon framför teven, mycket sociala....

Likes

Comments

Jag visste det. Det blev en helveteskväll som jag befarade. Fy fan. Men nu vet läkaren att hennes beslut inte var det bästa så hon får ändra tillbaka allting till så det var innan.
Imorgon ska jag hem till mamma. Tänkte ta en löprunda med doggarna. Skönt att få röra lite på sig. Jag frågade mamma tidigare idag om vi kunde äta tacos och hon sa att det blev bra, så vi ska käka tacos. Älskar tacos. En får liksom blanda själv vad en vill ha och jag gillar verkligen det konceptet! Vad är eran favoritmat?

Likes

Comments

Jag blir så arg. Varför ska min läkare ändra mina mediciner hela tiden? Jag hinner knappt svälja de nya pillerna innan jag ska ta bort dem från min medicinlista igen. Är det konstigt att jag mår som jag mår eller? Det är som att hon vill att jag ska må dåligt. ÅHHH... Hon har tagit bort min 16-medicin så jag kommer ha en helveteskväll framför mig. Hon tog bort 16-medicinen och ersatte den med en medicin som jag får kl. 20, som inte alls hjälper mig på samma sätt som min dåvarande 16-medicin. Fan också.

Likes

Comments

Det ända som händer idag är att jag ska till skolan, ha samtal med psykologen och läkaren. Är inte alls på humör idag. Känner mig ganska nere och trött. Ska försöka se om mamma kan komma hit något så jag inte sitter här och ruttnar inne på avdelningen. Känns som att det är ett måste att göra något för att inte bli helt nere. Mamma svarade nu precis och sa att hon hade inte möjlighet att komma, tyvärr.. Men hon kommer imorgon!

Likes

Comments

Mysig dag det har varit. Var ute på en 40 minuter lång promenad med hundarna. Dem bor på landet, så det är så skönt att komma dit. Det är så lugnt och tyst. Älskar att vara ute och gå med hundarna där för det är så skönt att andas den friska luften och bara känna ett inre lugn. Himla skönt att kunna känna sig lugn vissa stunder!

Har ingen aning varför jag tog en bild på en kopp med varm choklad, men det var det bästa jag kunde hitta i min telefon 😂

Likes

Comments

Är påväg hem till mamma, men först ska vi luncha på MAX haha. Det blir som vanligt en glutenfri originalburgare utan ost och lök. Känns så töntigt att ta bort typ allt på burgaren, men har man en kass mage så har man!
Hemma hos mamma ska jag mysa med hundarna och fixa lite på rummet. Tog med lite saker som jag inte använde på avdelningen, så dem ska jag packa in i garderoben hade jag tänkt.

Likes

Comments

Dagen har som titeln lyder gått upp och ned. Imorse mådde jag ganska så bra medan på eftermiddagen/kvällen så har jag mått lite sämre. Det finns en personal som jag tycker mycket om här på avdelningen och hon jobbade nu ikväll, så hon kunde göra mitt illabefinnande lite bättre.
En i nattpersonalen har en benägenhet till att prata hur länge som helst om saker som jag verkligen inte bryr mig någonting om, så nu ska jag lägga mig och låtsas sova så att jag slipper höra om när han födde upp en hund som heter Ragnar eller något haha! Det är helt sinnesjukt hur han kan prata.

Likes

Comments