Vilken jävla skitdag. Allt började dåligt och slutade även dåligt. För ca 1 timme sedan så lugnade jag ner mig efter ett psykosutbrott som varade i nästan 2 timmar. Fy fan säger jag bara. Jag önskar från botten av mitt hjärta att jag skulle kunna slippa det, men ibland blir det som det blir.
Imorgon ska jag till skolan och sedan efter skolan ska jag till optikern. Jag känner att min syn börjar bli sämre igen så jag tänkte att jag kunde åka och kolla synen, det skadar ju inte precis.
En fråga! Vill ni ha ett "schema" över vad det kommer för inlägg på en vecka? Att jag liksom skriver ut vilken dag det kommer ett mer speciellt inlägg och såhär. Kommentera gärna vad ni tycker!
Nu ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Är helt slut efter denna skitdag. Men imorgon tar jag nya tag och ska göra dagen till något bra ☺️

Likes

Comments

Jag är så jävla lack just nu. Denna jävla verksamheten kommer ju fan gå under vilken sekund som helst. Personalen kan ju för fan börja arbeta som ett team och inte en och en. Regler ska hållas och det ska vara lika för alla. Det funkar inte att personalen ska se bäst ut inför chefen och springa till honom så fort de gjort något bra eller någon annan gjort ett misstag. Jag är så jävla arg just nu, jag vill bara här ifrån. Klarar inte av att bli såhär arg så fort jag kommer innanför dessa dörrar. Jävla slutenvård, dra åt helvete.

Likes

Comments

Jag och min kompis Tindra hade ett sjukt bra samtal innan. Vi snackade om just pengar och att vara nöjd med det en har.
Både jag och Tindra har varit sådana personer som kan köpa massa onödiga saker och vill ha alla de senaste grejorna. Vi kunde åka iväg på ett shoppingcenter och komma tillbaka hem med massor av påsar med skräp i, som sedan i princip bara slängdes. Vi var liksom aldrig nöjda med det vi hade, vi skulle alltid ha nya saker. Det kunde vara allt från den nyaste och dyraste mobilen på marknaden till ett gosedjur. Allt som kunde få oss att må bättre för stunden var ju bra att ha.
Varför är det så? Varför vill en alltid ha fler och fler saker? Varför kan en inte vara nöjd med det en har? Blir så trött på dagens samhälle. Vi ska hela tiden vara "bäst". Vi ska visa oss starka med mycket pengar och massor av saker som gör att vi får högre status. Ifall alla bara kunde vara nöjda någon gång och inte känna att det är en tävling om vem som är störst bäst och vackrast.
Jag försöker hela tiden att vara nöjd med mina saker och känna att jag duger även fast jag inte har de dyraste kläderna och den nyaste telefonen. Det är klart att jag ibland kan känna mig avundsjuk på saker som andra har, men för det mesta så känner jag mig nöjd och det är jag stolt över att kunna säga, för det är inte lätt att ändra ett invant beteende.
Tack Tindra för ett sjukt givande samtal <3

Likes

Comments

Äntligen är Hilma hemma igen. Pappa, Sanna och Hilma har varit i Åre nu under sportlovet så en har ju saknat Hilmis lite.
Nu är vi påväg till Ikea. Vi är sådana stamkunder så vi borde väl snart vara delägare i företaget haha!

Likes

Comments

Är helt slut i hela kroppen. Har nu på kvällen varit väldigt aktiv och det är ju inte min kropp van vid, så jag blir helt slut efter en sådanhär kväll. Jag har spelat fotboll 2 gånger, ca 1 timme och 45 minuter totalt, jag har varit ute på en bilrunda och sedan har jag även varit social ute på avdelningen. Skönt faktiskt. Nu hoppas jag bara på att jag kan somna men jag tror inte det blir några problem för jag är verkligen så trött. Godnatt!

Likes

Comments

Är tillbaka i Malmö igen. Innan jag går in på avdelningen tänkte mamma och jag att vi skulle käka på Fabriken. Det var faktiskt väldigt länge sedan. Och som vanligt så kör jag på hamburgare haha!

Likes

Comments

Det blev även lite sånthär när jag var på Väla. Tänkte att det kunde vara en bra ångeststrategi, så nu får det bli en mask till Hilma haha!
Jag tränade lite med hundarna innan. Blev förvånad över hur lätt den ena (Thilda) hade det med de olika sakerna jag tränade. Thyra var tyvärr inte alls lika bra, hon är lite för hyperaktiv och ofokuserad för att kunna utföra den träningen haha. Hon är lite som mig faktiskt, den ända skillnaden är att jag har grov ADHD och hon mild.
Nu ska jag fortsätta med min stickning, så jag kommer någon vart!

Åh vad fin hon är, min ena lilla pärla! ❤

Likes

Comments

Bilen besiktigas så jag och mamma väntar på att den ska bli klar. När bilen är klar så ska vi åka och käka frukost och sedan till shoppingcentret Väla. Jag ska se om jag kan hitta lite saker till hundarna, men om jag känner mig själv rätt så lär det väl bli något annat också!

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma hos min flickvän, och vad tror vi Nellie gjorde nästan direkt? Jo Nellie rev ut allt ur L's garderob. sorterade ut saker som hon inte behöver och sedan lade in allt snyggt och fint. Jag är makalös haha.
Nu är jag hemma hos mamma. Vi har bara tagit det lugnt idag, så allt är som vanligt då!
Imorgon händer det inte så mycket heller. Tror vi bara ska åka och handla hundgodis annars är det inte mycket mer som vi ska göra!

Likes

Comments

Mitt mood idag är väl sisådär. Är helt enkelt lite låg, finns inte så mycket att säga..

Likes

Comments